2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

edebiyatçı doğum günün kutlu olsun canım.
nice sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim, bundan sonrakiler hep bebeğinle birlikte inşallah :)

Kızlar göbekler ne alemde? Kilo almadığım halde göbeğimin büyümesi çok hoşuma gidiyor. Bugün ben de foto ekleyeyim. :)

benimde göbüşüm son iki gündür gözüme büyük geldi,kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 çok mutlu oldum,.yakında foto bende ekliyecem..:CüvCüv: :CüvCüv:

Kahve zaten eski kanmış Allahın izniyle inşallah zorlama hi.ç kendini valla ben ne zaman 2 litre su içsem inan o günüm zor geciyor idrar yollarımdan ne zaman 3 litre içiyorum inan sanki çok rahatımm
bebişiminzin cicileri için yeni topik acalımmı

canımcım,maşallah sanırım cicikleri almaya başlamışsın.ben daha hiçbişey almadım.yakında almaya başlarım,yavaş yavaş.delikafadulden delikafadulden

Dilaa çok güzel değilmi hele benimkini görseydin takla atıyodu yaa bagdaş kurmuş şekilde ayaklarını şekiyordu tabii o öyle çekince pipisi ortaya çıtkıı alili oglumm

günaydın herkese
bütün hamişler nasıl bakalım
gulencim kaç haftalık belli oldu hayırlı olsun alkisalkisalkis tahmin ettiğinmi oldu?

Malesef koyamıcam , şimdi eşim aradı işim yogun sonra atarım dedi akşam üstü artık

Hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı peki? Ben henüz alışveriş için bekliyorum. Dün ineternette bir site buldum, denemek için oradan bir sipariş vereceğim.

Gülencim bence ciciler için başlık açılsın çünkü cinsiyetler belli olmaya başladı, alışverişler de başlar.

Ben hepsi için tedirginim. İki hafta daha sabır. :ecrin_bebek:

canım çok sağol paylaştıkların için.allah razı olsun.ben bilmiyordum.okuycam artık anlattığın şekilde.

günaydın herkese
bütün hamişler nasıl bakalım
gulencim kaç haftalık belli oldu hayırlı olsun alkisalkisalkis tahmin ettiğinmi oldu?
Canım ben 10 haftalıkken 4 boyutluya girdim dr bacak arası boş kıız olabilir demişti bende hep tokalı mokalı hayal ettim
dün 11 hafta 6 günlükken dr gittim halbuki yaırn randevumuz var deli dürtttü beni erkekmiş :) darıısı başınıza ben hep kız hissettim eşim hep ısrarla erkek

ben daha hiç birşey almadım.
açıkçası şu an için çok hevesli de değilim.
hayırlısı ile biraz daha büyüsün, 3,5-4 aylık olsun, ondan sonra alırım diye düşünüyorum.
zaten şu aralar ne bebiş için ne de kendim için alışveriş yapacak halim yok.
bulantı, baş dönmesi, iştahsızlık derken, işe gelmek dışında birşeyler yapacak gücü bulamıyorum kendimde...
gerçi işe gelecek gücü de bulamıyorum ama çare yok :)

evet canım süper bi duyguymuş..ben pipimi kukumu görücem daha 3 hafta var ne bileyim içimden kız geçiyo hep...8 eylülü heyecanla bekliyoruzzz...artık her doktor zamanımız çok zor geçiyo günler geçmiyo ya...

Yokkk canım bana biri hediye almış böyle bir bluz askısız bol gri sifon gibi altında siyah astar var dizlerin hemen üstüne kadar onu taytla giyiyorum üstüme bolero giyiyorum çok güzel yarında onları giyicem zaten başka bişim olmuyor evde dar badiler giyiyorum ama dışarıta öyle çıkmıyor Allah korusun nazar değer

hayırlısıyla doğsun canım benimkisi12+3 haftalık belli olurmu ama ben normal ultrasona giriyorum doktor 20 gün sonra gelmemi söyledi eşim öğrenmeyelim diyor ama ben bilmek istiyorum. delikafadulden

benim yengeminde kızmış buarada :) o öğrenince bende çok gaza geldim yoksa salıyı beklerdim..
bende heğp dedim ense kalınlım normal çıksın bi şey alcam dedim..
başka bişi almaya niyetim yok biz çok kalabalık bi aileyişz yatak odasına dogumdan sonra kurdeleler cakılıcak herkez 5-10 takım alır adetten yani bize bişi kalmaz ben anca çok begendim bişi olursa alıcam zaten mevlütte bir sürü gelicek..

hayırlısıyla doğsun canım benimkisi12+3 haftalık belli olurmu ama ben normal ultrasona giriyorum doktor 20 gün sonra gelmemi söyledi eşim öğrenmeyelim diyor ama ben bilmek istiyorum. delikafadulden

Drlar söylemekten pek yana olmuyolarmış bebepin pozisyonu müsaitse gösterirse görülür girmeden hemen önce çikolataları güplett bende normale girdim dün baya herşeyi belliydi kordon olamaz herhal bir adet pipi yukarı dogru kalkıktı kordon bagı ellerinin oradaydı
bebekler içerde amuda bile kalkıyolarmış

Benimki koşar gibi ayaklarını ve ellerini sallıyordu. Eşim evde aklına geldikçe taklidini yapıyor. Kalbinin sesini tekrar dinledik. Dünyanın en güzel sesi...

canım benim hiç takma kafana.benimd eeşim bu arlar böyle.gergin,sinirli.bende patladım en sonunda akşam.sanki sen hamilesin sürekli naz kapris diye.gene küstü sonra gelip kendisi gönlümü almaya çalıştı.bende cinsel anlamda yaklaşamıyorum bu aralar.acaba dedim ondanmı.benim koca asilik konusunda tek diyordum ama değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…