- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.701
Kızlar göbekler ne alemde? Kilo almadığım halde göbeğimin büyümesi çok hoşuma gidiyor. Bugün ben de foto ekleyeyim. :)
edebiyatçı doğum günün kutlu olsun canım.
nice sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim, bundan sonrakiler hep bebeğinle birlikte inşallah :)
Kahve zaten eski kanmış Allahın izniyle inşallah zorlama hi.ç kendini valla ben ne zaman 2 litre su içsem inan o günüm zor geciyor idrar yollarımdan ne zaman 3 litre içiyorum inan sanki çok rahatımm
bebişiminzin cicileri için yeni topik acalımmı
Dilaa çok güzel değilmi hele benimkini görseydin takla atıyodu yaa bagdaş kurmuş şekilde ayaklarını şekiyordu tabii o öyle çekince pipisi ortaya çıtkıı alili oglumm
kızlar nasılsınız .ben birkaç şey paylaşmak istiyorum sizinle ama inş. yadırgamazsınız.hamilelik boyunca hergün yasin okumak ama eliniz karnınızda olucak ve sesinizi bebek duyacak .bu bebeğin sağlıklı büyümesi içinyapılıyor.ilk üç ay içinde bir defaya mahsus yusuf süresini okumak .
birde hafta hafta hamilelik adlı kitabı aldım .çok hoş bir kaynak.ordada yazılan somon balığı veya sardalye yememizin bebeğin beyin gelişimi açısından çok faydalı olacağı.
belki bunları hoş karşılamıcaksınız ama inanın size sölemesem rahat edemiyecektim.
Canım ben 10 haftalıkken 4 boyutluya girdim dr bacak arası boş kıız olabilir demişti bende hep tokalı mokalı hayal ettimgünaydın herkese
bütün hamişler nasıl bakalım
gulencim kaç haftalık belli oldu hayırlı olsun alkisalkisalkis tahmin ettiğinmi oldu?
Hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı peki? Ben henüz alışveriş için bekliyorum. Dün ineternette bir site buldum, denemek için oradan bir sipariş vereceğim.
Gülencim bence ciciler için başlık açılsın çünkü cinsiyetler belli olmaya başladı, alışverişler de başlar.
Ben hepsi için tedirginim. İki hafta daha sabır. :ecrin_bebek:
Canım ben 10 haftalıkken 4 boyutluya girdim dr bacak arası boş kıız olabilir demişti bende hep tokalı mokalı hayal ettim
dün 11 hafta 6 günlükken dr gittim halbuki yaırn randevumuz var deli dürtttü beni erkekmiş :) darıısı başınıza ben hep kız hissettim eşim hep ısrarla erkek
hayırlısıyla doğsun canım benimkisi12+3 haftalık belli olurmu ama ben normal ultrasona giriyorum doktor 20 gün sonra gelmemi söyledi eşim öğrenmeyelim diyor ama ben bilmek istiyorum. delikafadulden
kızlar günaydın ...nasılsınız bakalım ben iyi değilim ya,hem midem bulanıyor hem çanım sıkkın biraz,dün ne oldu?anlatayım...
dün akşam üstü eşim ev telefonundan beni aradı,sen nerdesin?telefonun nerde,diye bağırdı ayrıa hakaret edip yüzüme kapadı telefonu...ben anlamadım ne olduğunu ep telime baktım 5 kere aramış,1 tanede yine kızgın bir mesaj yazmış,bende kendisine ''sen beni ançak üzersin zaten'' diye bir mesaj attım ...sonra çevap vermedi bana,akşam eve geldi,kapıyı açtım buyur dedim,baktım yüzüme bile bakmıyor ,küsmüş bana konuşmuyor benimle bende konuşmadım konuşmayınça,benim yaptığım yemeği bile yemedi,kalktı kendine yemek yaptı,sabahta konuşmadı o konuşmayınça bende konuşmadım, bir haftadırda sürekli ters davranıyordu zaten bana sürekli eleştririp duruyordu beni,ben hep alttan aldım ama anlamadım gitti, derdi ne benle,,,sinir etti beni yaaa,adam gibi konuşmuyorda,anak ters davranıyor,,klava: klava:Çok üzgünüm çoook biz bi anlam verebildinizmi buna ya?
bu arada yeni gelmiş olan arkadaşlar hoşgelmişler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?