2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar bakıyorum bugün muhabbet iyi sayfalar katlamış hihoyyyt bu arada ciciler almaktan bahsetmişsiniz ama daha erken değil mi arkadaşlar? yani tabi herkesin fikri başkadır ama ben 6-7 aylık oluncaya kadar birşey almayı düşünmüyorum bu konuda biraz hassasım.zaten almaya çıkınca 2 günde alınıyor artık herşey.

Karnı çıkanlar ve eski kıyafetlerini giyemeyenler varmış.bende daha karın yok kıyafetlerim de rahatlıkla oluyor bana.benim biraz geç çıkacak sanırım karın.ama çoğunda 4.aydan itibaren çıkıyormuş.

Edebiyatçı doğum günün kutlu olsun canım.

Gülencim senin de bebişinin cinsiyeti belli olmuş oğluşun olacakmış hayırlı olsun.

Biz sık sık Kayahan'ın ninnisini dinliyoruz teyzeleri, duyamasa da hisseder belki. :)

Uykudan uyanmış
Gülermiş bakarmış
Annesi onu çok öpermiş severmiş
Okula gidermiş yazarmış çizermiş
Babası onu çok öpermiş severmiş
Annesi onu çok
Babası onu çok
Herkesler onu çok severmiş severmiş
Annesinin yavrusu
Kuzusu pamuğu
Annesi ninni söyler
Cankuşu dinlermiş

Aslında almamak daha iyisi ama kötü düşünmek istemiyorum pozitif olmak adına almak gerek diye düşünüyorum ama ben pipirikli biri oldum için herhaldee :)
buarada evet pipili geliyor kaçının :) artık alırız birinin kızını

kızlar benim karnımda baya çıktı hatta arkadaşlarım bile karnın çok büyüdü diyolar benim kan testlerinde toxoplazma kızamıkcığa karşı bağışıklığım çıktı ama lökositim 5 6 çıktı buda beni tedirgin ediyo...

Dün gittim ben yarın kendi dr rendevum var
dün 11 hafta 6 gündüm
ısrar et dr ugraşsın acıcukk :)
çikolatayı şimdi yicende nerde görcen canın çektiyse ye bacım kurban olsun

canım biz başa baş gidiyoruz.sen ikili testelerini yaptırdın o zaman.valla canım hiç tatlı çekmiyor.ama yarın giderken yiycem.ya çok heyecanlıyım.üç hafta oldu özledim bebeğimi.

ben bebişime henüz birşey almadım.daha çok erken hem.cinsiyetide belli değil.ama kıyafetlerim gerçeken olmuyor.çok almıycam zaten hamile kıyafeti.iki üç tane alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…