- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.521
Kızlar az önce tuvalete gittim pedimde açık kahverengi bir akıntı vardı. Daha önce de akıntı olurdu ama o çok açık sarı olurdu. Bir şey olmaz değil mi? Korktum ama ben.. Evde de yalnızım eşim az önce toplantıya gitti.
ya dün de ben çok az bir kan gördüm pedimde.1 ay öncede olmuştu gittim doktora herşey normal demişti.nerden geliyo bu kan anlamadım ama
Kızlar az önce tuvalete gittim pedimde açık kahverengi bir akıntı vardı. Daha önce de akıntı olurdu ama o çok açık sarı olurdu. Bir şey olmaz değil mi? Korktum ama ben.. Evde de yalnızım eşim az önce toplantıya gitti.
ya dün de ben çok az bir kan gördüm pedimde.1 ay öncede olmuştu gittim doktora herşey normal demişti.nerden geliyo bu kan anlamadım ama
Ben aramadım ağrı falan yok, bebikim de hareketli. Önemli olduğunu sanmıyorum. Birden korktum işte.
ay kızlar arayın sorun hemen doktorlarınızı ihmale gelmez.Sol kasığımda mütiş bir ağrı var benimde.ya dün de ben çok az bir kan gördüm pedimde.1 ay öncede olmuştu gittim doktora herşey normal demişti.nerden geliyo bu kan anlamadım ama
ay kızlar arayın sorun hemen doktorlarınızı ihmale gelmez.Sol kasığımda mütiş bir ağrı var benimde.
ya bide benim bu ikinci bebek kızımda benim hiç ağrım sızım ağırlığım olmamıştı.ya bu ikinci bebek dahamı ağır düşüyo ne.[/B]benıimde oyle sanki iç çamaşırım baskı yapıyormuş gibi ama gayet rahat iç çamasırım aslındabilmiyorumkismile
Merhabalar arkadaslar
Sizlerle aynı heyecana sahıbım ben de sızı okudumsda yalnız degılmısım :)
bende merakla beklıyorum sureklı kendımı dınlıyorum bu gelen akıntı mı nısan mı su mu yok bu sancı o sancı mı .. bebek harket edıyomu etmıyomu sımdı mı sonra mı....öölee iste
bende 38 + 3 deyım ne dersınız gecer mı bu heyecanla bu gunler:CüvCüv:
güle güle kullan canım bende 35 haftalığım diye her işi ağırdan alıyorum ama bu bebek 3 hafta beklermi bilmiyorum.Selam kızlar
Kızımın odasının avızesı ıle gece lambası takıldı bugun ablam hadıye olarak alacaktı bugun almıslar enıstem taktı bır kac elektrık ısı vardı onları yaptı artık dogum temızlıgını yaptırabılırım
Ama bu haftada gecsın dıyorum camlar ıcın
Annem de gitti onlarla uf cok sıkılıyorum 4 gundur ne guseldı :sinifsinif:
Merhabalar arkadaslar
Sizlerle aynı heyecana sahıbım ben de sızı okudumsda yalnız degılmısım :)
bende merakla beklıyorum sureklı kendımı dınlıyorum bu gelen akıntı mı nısan mı su mu yok bu sancı o sancı mı .. bebek harket edıyomu etmıyomu sımdı mı sonra mı....öölee iste
bende 38 + 3 deyım ne dersınız gecer mı bu heyecanla bu gunler:CüvCüv:
ya bide benim bu ikinci bebek kızımda benim hiç ağrım sızım ağırlığım olmamıştı.ya bu ikinci bebek dahamı ağır düşüyo ne.[/B]
Uffff bende cok sıkıldım ya
Cuma gunu bıraz magazalara bakım dedım ama ıcım gıttı
Dogum yapım 40 cıksın ılk ısım kıyafet almak olacak
Topuklu ayakkabı gıymek ıstıyorum ben yaaaaaa ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?