2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya dün de ben çok az bir kan gördüm pedimde.1 ay öncede olmuştu gittim doktora herşey normal demişti.nerden geliyo bu kan anlamadım ama

ya dün de ben çok az bir kan gördüm pedimde.1 ay öncede olmuştu gittim doktora herşey normal demişti.nerden geliyo bu kan anlamadım ama

kızlar ihmale gelmez arayın doktorunuzu.bilgisi olsun benimki her ne olursa anormal haberim olacak dedi.

kızlar aradınızmı doktorlarınızı ?

ay kızlar arayın sorun hemen doktorlarınızı ihmale gelmez.Sol kasığımda mütiş bir ağrı var benimde.

Selam kızlar
Kızımın odasının avızesı ıle gece lambası takıldı bugun ablam hadıye olarak alacaktı bugun almıslar enıstem taktı bır kac elektrık ısı vardı onları yaptı artık dogum temızlıgını yaptırabılırım
Ama bu haftada gecsın dıyorum camlar ıcın
Annem de gitti onlarla uf cok sıkılıyorum 4 gundur ne guseldı :sinifsinif:

Merhabalar arkadaslar
Sizlerle aynı heyecana sahıbım ben de sızı okudumsda yalnız degılmısım :)

bende merakla beklıyorum sureklı kendımı dınlıyorum bu gelen akıntı mı nısan mı su mu yok bu sancı o sancı mı .. bebek harket edıyomu etmıyomu sımdı mı sonra mı....öölee iste

bende 38 + 3 deyım ne dersınız gecer mı bu heyecanla bu gunler:CüvCüv:

canımmmmmmmmm keske bende 39.haftanın ıcınde olsam .
sen dogurdun doguracaksın neredeyse :lepi:

güle güle kullan canım bende 35 haftalığım diye her işi ağırdan alıyorum ama bu bebek 3 hafta beklermi bilmiyorum.

aynı huzursuzluk bendede var sürekli iç çamaşırı kontrolü suyum yetlimi bebek beklermi üff bir sürü soru kafamda.

ya bide benim bu ikinci bebek kızımda benim hiç ağrım sızım ağırlığım olmamıştı.ya bu ikinci bebek dahamı ağır düşüyo ne.[/B]

hayatım benımkı ılk 34 artı 5 deyım ama agrıdan sızıdan duramıyorum.ılk yada ıkıncı bebekle ılgılı degılde duydugum kadarıyla her gebelık farklı oluyormus
bayanssulusmile

Uffff bende cok sıkıldım ya
Cuma gunu bıraz magazalara bakım dedım ama ıcım gıttı
Dogum yapım 40 cıksın ılk ısım kıyafet almak olacak
Topuklu ayakkabı gıymek ıstıyorum ben yaaaaaa ohaoldumsmile

:) evet ben her an her yerde sular seller ıcınde kalabılırım.... Cok heyecanlı .. 1 2 hafta kadar once normal doguma saglık acısından avantajlı bır durum gozuyle bakar ve ısterdım ama son zamanlarda cıdden ıster oldum .. bebısımı ben dogurmak ıstıyorum ıkınmak sıkıntı cekmek onun ıcın aglamak ve dua etmek bılfııl tum bılıncım ve emegımle basrol oyuncusu olmak ıstıyorum cok heyecanlıyım ....

Tesekkur ederım Filiz cim
Ben her hastaeneye gıttıgımde dogururda gelırım dıye dua edıyorum ama tık yok

Herkes arıyor dogum yaptın mı senı rıuyamda gordum nerde dıyorum ufffffff :çok üzgünüm:

merhaba hanımlar meleklerimize kavuşmamıza az kaldı.Ben de 37+3 üm yarın randevum var doktor bakalım ne zaman diyecek doğum.geçmişe baktım 37+6 da doğuranlar olmuş heyecanlandım bende sabırsızlıkla bekliyorum.Kendimi dinliyorum biyerim ağrıyomu diye çok güzel bi duygu biran önce dünyaya getirmek istiyorum meleğimi.
allah herkese kolay doğum hayırlı evlatlar nasip etsin....

Topuklu ayakkabılarımı ben de çok özledim. Spor ayakkabılardan, düz tabanlardan nefret eder oldum vallahi. Arada bakıp bakıp iç geçiriyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…