2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

huuu merhaba kızlar ben yeni eleman benimle konuşacak kimse yok mu bundan sonra bende varım

Hoşgeldin Derzan. ama çok geç geldin neden bakim?
şimddi de bakalım
çalışıyon mu
kaç haftalıksın
bebişin cinsiyeti
kilosu boyu
adı bellimi
nerde oturuyorsun
doğum normal mi sezeryan mı olacak......
Tekrar hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Canım yeni yeni bir kaç gündür var o gıdıklamalar sanki.Şeyime yani kasığımın üst kısmına bazende bacağıma oluyormuş gibi sanki.Birde dün gece çıt mıt sesler geliyordu içimden.Pek önemsemedim.Herhalde kızım hareket ederken benim bir yerlerime çarpıyor ondan ses geliyor diye düşündüm.Artık kritik haftalardayız canım ben yada bizden biri her an doğurabilir.Napalım hakkımızda hayırlısı olsun.Yavrularımızın kaderinde ne zaman ne şekilde gelmek varsa dünyaya çok önceden yazılmış ve değişmeyecek olan o günde gelecekler Rabbimin izniyle.Bize beklemekten başka bir şey kalmıyor.Hayırlısı olsun hepimiz için...

huuu merhaba kızlar ben yeni eleman benimle konuşacak kimse yok mu bundan sonra bende varım

Hoşgeldin derzan nasılsın?
Kaçıncı haftadasın?
Bebişinin kilosu,boyu ne?
Adını ne koyacaksınız?
Herşeyini hazırladınmı bittimi hazırlık?
Çalışıyormusun evdemisin?
Doğum sezeryanmı normalmi olacak?

Bak bir sürü soru sorduk ? kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlarrrrrrrr
Evde olunca hiç giremiyor insan nete yaa (

Eylülce ve Vadideki Zambak arkadaşlarım da doğum yapmış
Tebrik ederim
Atlattınız çok şükür..
Cok teşekkür ederim canım atlattık cok sukur simdide uykusuz geceler basladı ama olsun bebeişler için herseye değer.

Allah analı babalı büyütsün bebeğini sana da geçmiş olsun canım. :) Fotosunu göremeyecek miyiz?
Amin canım cumlemizinkini inşallah analı babalı buyutsun rabbim.Foto eklicem ama buraya mı yoksa başka bir topic acıldımı

Ya bilen arkadaşlar vardır belki.Selkie cim sen biliyormusun?Bebişin bu aşağı kısmı gıdıklamaları doğum kanalına girdiğinin bir belirtisimi?Yukarıdaki hareketlerinde bir değişiklik yok aslında azalma falan yok ama aşağısına bazen bacaklarıma vuruyormuş gibi yada şeyime vuruyormuş gibi oluyor.

Canım sezeryandan sonra ağrın sızın çokmu oldu?Uyutmuyormu gerçekten dikiş ağrıların?

anım oturur vaziyette yatınça o kdar problem yok ama sırt üstü yatına kalkamıyorum bir daha ,,yardımla bile kalksam yerimden dikiş yerlerim felaket açıyor...ama 2 gündür daha rahatım,sanırım iyileşmeye başladım...gecede bebeğe uyanmak lazım...birde çok fena ayaklarım felan şişti...patlıçak gibiler...çok fazla ilaç ve serum aldığım için alerji yapmış...benim doğumum pek iyi değildi,,o nedenle pek anlatmaya niyetim yok,,kimseyi korkutmak istemiyorum....

ay evet biraz geç kaldım ama çok yoğun çalışıyorum şurda bir haftadır rahatım bu hafta cumada doğum öncesi izne ayrılacağım o yüzden tatil havasındayım. geçen hafta sizi keşfettim bir haftadırda takip ediyordum. canım 36+1 haftalık hamileyim bebğimin cinsiyeti erkek en son 33+2 de gitmiştim 46 cm boy 2300 kilo demişti doktor. Kısmetse carşamba randevumuz var bakalım 3 haftada nekadar büyüdü oğlum. doğum şeklinide doktorla daha konuşmadık bu hafta konuşacağız ama ben sezeryan olsa bile erken aldırmak istemiyorum sancıları bekleme taraftarıyım bebeğim nezaman doğmak isterse ozaman gelsin diye düşünüyorum. tabi bu kararı doktorla birlikte vereceğiz

LÜTFEN kızlar buna bilen biri cevap yazsın.bende fena takıldım bu konuya ya.CADIARZU

arkadaşlar bebekleriniz için buhar makinası aldınız mı? buhar makinası mutlaka olması gereken birşey mi? yoksa daha çok kaloriferli evler için mi kullanılıyor?

bençe bebeğin hareketlerinden kaynaklanıyordur çanım o..benim legen kemiklerimde ve o kısımda çok ağrım vardı,oturaıyordum artık..birde son günlerde çok fazla akıntım olmuştu...

Canım gozun aydın seninde allah analı babalı buyutsun .Seninde şişti demekki ayakların benimde aynen ayaklarım cok sisti.Ve bende inanılmaz delirtecek bir kaşıntı yaptı epidural hemen avil yaptılar cok sukurkı gecti.

Hayırlısı tatlım.sağlıklı doğumlar dilerim.maaşallah oğluşunaTekrar hoşgeldin.hihoyyyt

günaydın herkeseopuyorumnanaktangüzel bir hafta diliyorum hepinize bakalım bu hafta kimler doğuracak.
benim Allah nasip ederse son 9 günnnnnnnn:lepi::lepi:

canım gözünaydın maşşallah bebeğinede iyi olmanıza sevindim.Allah analı babalı büyütsün.

seninde gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin yavruna eylülce.ama biz resimde isterizyerimseniben

Bu haftadan itibaren alırlar canım seni nst ye....

evet ben 2 'dir giriyorum 31. haftadan beri

hoşgeldin aramıza bebeğin cinsiyeti nedir ?
Anladım canım ama doktora haftaya gidicem..Haftaya gel dedi...
Bu arada nst ye girmeden bgn yarın doğuma giderim heralde Bugün beni burada çıldırtıyorlar..Hadi hayırlısı bakalım..bişi olmadan bu haftayı da atlatırsam sorun yok

aynen canım geçen hafta can weriorum sandım çok yandı canım çoookk we birde yırtık olması kanıyordu daha 2 gün önceye kadar ara ara şimdi geçti allahtan.. bakalım şimdikinde napıcam umarım gerek kalmaz bu hafta doğar bebeğim annesine bir kez daha yaşatmaz o acıları(( ( daha beterini yaşatacak zaten)
Hasretcim 65 bir tanemi çıktı nstde?Benimde bir tane 48 vardı geçen hafta doktora gösterdim ama sancı olarak yorumlamadı.Kızım bazen hareket ederken kasılmalarım oluyor canım acıyor...
20 dakika kaldım zaten 15 dakikada bir çıkıyor benim sancılar

cnm hoşgeldin nasıl bebeğin iyi mi uyuyormu uslumu? bi resmini koy yaaaaalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…