- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.701
huuu merhaba kızlar ben yeni eleman benimle konuşacak kimse yok mu bundan sonra bende varım
Kızlar sanırım hafta sonu doğum yapan yok dmi? pek bakamadım geçmişe.
Vadideki zambak doğum yapmış hemde 34+5 de.bende bugün 34+5 oldum.ay heycan sardı şimdi beni yahuuuu.yaklaşmışız galba...
bu hafta geçsede evde dinlensem artık bende.çok yoruluyorum kızlar.burda bile koltukları bieleştiriyorum mail gelmedikçe yatıyom uzun.işyerimdeyim yani ama allahtan odam ayrı.Cumartesi dip köşe temizlik yapıldı.çk rahatladım valla.artık ev de birtek şey yapamaz oldumya sizde ölemisiniz yoksa ben çokmu mız mız oldum???
dü gece sırtım ağardı çok.minoset içtim dayanamayıp ama geçmemişti gece 3tü. bi ara hafiflemiş uyumşum.nefes aldıkça ağrım oldu.
MEGRAYN: sen demiştin galba: alt trafında bebeğin minik gıdıklamaları oluyo gibi yada bacağına değer gibi. bende de var canım.dediğim zaman inanmıyo eşim.sanki kasığıma doğru eli bacağı omzu değiyo gibi. off bilemedim.bişiler oluyorda ne olduğunu anlayamıyom.arada kasılmalarda var tabi.
huuu merhaba kızlar ben yeni eleman benimle konuşacak kimse yok mu bundan sonra bende varım
Cok teşekkür ederim canım atlattık cok sukur simdide uykusuz geceler basladı ama olsun bebeişler için herseye değer.Merhaba kızlarrrrrrrr
Evde olunca hiç giremiyor insan nete yaa(
Eylülce ve Vadideki Zambak arkadaşlarım da doğum yapmış
Tebrik ederim
Atlattınız çok şükür..
Amin canım cumlemizinkini inşallah analı babalı buyutsun rabbim.Foto eklicem ama buraya mı yoksa başka bir topic acıldımıAllah analı babalı büyütsün bebeğini sana da geçmiş olsun canım. :) Fotosunu göremeyecek miyiz?
Canım sezeryandan sonra ağrın sızın çokmu oldu?Uyutmuyormu gerçekten dikiş ağrıların?
Ya bilen arkadaşlar vardır belki.Selkie cim sen biliyormusun?Bebişin bu aşağı kısmı gıdıklamaları doğum kanalına girdiğinin bir belirtisimi?Yukarıdaki hareketlerinde bir değişiklik yok aslında azalma falan yok ama aşağısına bazen bacaklarıma vuruyormuş gibi yada şeyime vuruyormuş gibi oluyor.
Amin canım cumlemizinkini inşallah analı babalı buyutsun rabbim.Foto eklicem ama buraya mı yoksa başka bir topic acıldımı
Ya bilen arkadaşlar vardır belki.Selkie cim sen biliyormusun?Bebişin bu aşağı kısmı gıdıklamaları doğum kanalına girdiğinin bir belirtisimi?Yukarıdaki hareketlerinde bir değişiklik yok aslında azalma falan yok ama aşağısına bazen bacaklarıma vuruyormuş gibi yada şeyime vuruyormuş gibi oluyor.
anım oturur vaziyette yatınça o kdar problem yok ama sırt üstü yatına kalkamıyorum bir daha ,,yardımla bile kalksam yerimden dikiş yerlerim felaket açıyor...ama 2 gündür daha rahatım,sanırım iyileşmeye başladım...gecede bebeğe uyanmak lazım...birde çok fena ayaklarım felan şişti...patlıçak gibiler...çok fazla ilaç ve serum aldığım için alerji yapmış...benim doğumum pek iyi değildi,,o nedenle pek anlatmaya niyetim yok,,kimseyi korkutmak istemiyorum....
ay evet biraz geç kaldım ama çok yoğun çalışıyorum şurda bir haftadır rahatım bu hafta cumada doğum öncesi izne ayrılacağım o yüzden tatil havasındayım. geçen hafta sizi keşfettim bir haftadırda takip ediyordum. canım 36+1 haftalık hamileyim bebğimin cinsiyeti erkek en son 33+2 de gitmiştim 46 cm boy 2300 kilo demişti doktor. Kısmetse carşamba randevumuz var bakalım 3 haftada nekadar büyüdü oğlum. doğum şeklinide doktorla daha konuşmadık bu hafta konuşacağız ama ben sezeryan olsa bile erken aldırmak istemiyorum sancıları bekleme taraftarıyım bebeğim nezaman doğmak isterse ozaman gelsin diye düşünüyorum. tabi bu kararı doktorla birlikte vereceğiz
canım gözünaydın maşşallah bebeğinede iyi olmanıza sevindim.Allah analı babalı büyütsün.ocd ve pancuben çok tşk ederim sancılarım cumartesi gecesi başladı çok ağrım vardı hastaneye geldim iğne serum falan derken geçmedi doktorum geldi sabah muayene etti doğum başladı dedi ama açılma olmadı 2.5 cm de kaldım hemen sezeryan dedi çok heyecanlandım ve korktum pazar sabah 8.30 da oğluma kavuştum 3060 gr 48 cm dünyaya geldi küveze gerek kalmadı ii beslemişsin dedi doktor kızlar bol bol balık pekmez ceviz fındık eksik etmeyin biraz sancılarım oluyo oda normal zaten mama almadı oğlum emziriyorum şükürler olsun rabbime darısı inşalllah sizinde başınıza müsait olunca girerim hastanedeyim kaçamak yapıyorum ara ara hepinizi öptüm şimdilik bye bu ara da 34+5 te doğum oldu
Kızlar merhaba geçmişi okuyamıyojrum ama güzel dileklerde bulunan ve dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma cok teşekkür ediyorum Allah sizlerede sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerinize kavusmayı nasip etsin inanın muhteşem bır duygu saatlerce karsısına geçip izlesenşz bebişleri yine bıkmazsınız.Hasretcim canm sanada cok teşekkür edereim. Gülay ve simenayda dogum yapmıs Allah analı babalı buyutsun inşallah sağlıkla sıhhatle ben simdi cıkıyorum kızlar vakit bulursam yine gireceğim.
Bu haftadan itibaren alırlar canım seni nst ye....
Anladım canım ama doktora haftaya gidicem..Haftaya gel dedi...
evet ben 2 'dir giriyorum 31. haftadan beri
hoşgeldin aramıza bebeğin cinsiyeti nedir ?
aynen canım geçen hafta can weriorum sandım çok yandı canım çoookk we birde yırtık olması kanıyordu daha 2 gün önceye kadar ara ara şimdi geçti allahtan.. bakalım şimdikinde napıcam umarım gerek kalmaz bu hafta doğar bebeğim annesine bir kez daha yaşatmaz o acılarıEğer bu hafta doğurmazsam haftaya bende gidip bakımımı yaptırmayı düşünüyorum.Gerçi hiç bunlara fırsatım kalmayacak gibi bir his var içimde.Ben geçen aya kadar hep ağdaya gittim ama bu ay özellikle gitmedim çünkü en son gittiğimde kendimi biraz fazla sıktım sanırım canım eskisinden daha çok acıdı.Ağda bitince inanılmaz titreme geldi ve o hafta kasılmalarım arttı.Şimdi son zamanlar risk almamak için gitmedim ağdaya.Aniden bir şey olursa bir seferlik jiletle alayım diyorum.Zaten bu şekilde dolaşma korkusu yüzünden rüyalarımda bile doğuma alelacele giriyorum ve jilet arıyorum marketlerde.Şu acı olayı kasılmama neden vermese inan gidip ağdamı yaptırıp rahat rahat oturacaktım ama ne yazıkki son gittiğimde korktum kendi halimden.Kaşlarım falan idare eder ama eğer kızım haftaya hafta sonuna kadar dayanabilirse gidip kaş,manikür falan yaptırmak isterim.Tabii hepsi plan öyle konuşup duruyoruz bakalım hayırlısı olsun.Bu hafta çok kritik hepimiz için...
20 dakika kaldım zaten 15 dakikada bir çıkıyor benim sancılarHasretcim 65 bir tanemi çıktı nstde?Benimde bir tane 48 vardı geçen hafta doktora gösterdim ama sancı olarak yorumlamadı.Kızım bazen hareket ederken kasılmalarım oluyor canım acıyor...
Kızlar merhaba geçmişi okuyamıyojrum ama güzel dileklerde bulunan ve dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma cok teşekkür ediyorum Allah sizlerede sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerinize kavusmayı nasip etsin inanın muhteşem bır duygu saatlerce karsısına geçip izlesenşz bebişleri yine bıkmazsınız.Hasretcim canm sanada cok teşekkür edereim. Gülay ve simenayda dogum yapmıs Allah analı babalı buyutsun inşallah sağlıkla sıhhatle ben simdi cıkıyorum kızlar vakit bulursam yine gireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?