2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sakın kafana bunu takıpta üzülme bile.kendinide bebeğide bu yüzden üzdüğüne değmez.acizane bi tavsiye bol bol hurma ye.benim eşimin ailesi lütfedip nasıl gidiyor die sormuyor bile.kayınvalidem arayıpta dr . ne dio bile demiyor.daha dalga geçer gibi ben soruyorum onlara nasılsınız burdan istediğiniz bişey var mı die.hiiiiiiiiiç umrumda bile değiller:kedi:

bende sabahları kendimi zor kaldırıyorum.ama işyerinde buzdolabım var neyseki.sabahları peynir,zeytin.domates.salatalık yiyorum.öğlende ne kadar hoşuma gitmesede yemekhaneden yiyorum.sırf çorba,sulu yemek yiyebiliyim diye.meyve getiriyorum.ve kuru üzüm.ceviz yiyemiyorum çünkü tiksindim.

bitanem bulunduğun yerde başka özel doktor yokmu?ona gitsen..kendine yakın bir dr ve hastane seçersen daha iyi olur,çünkü insanın doğum sançısının ne zaman tutaçağı belli olmuyor...senin takibini yapan dr nin doğumunuda yaptırması senin için iyi olur!

canımcım, onları susturabilen birşey icat edilmedi maalesef :)
emin ol, her zaman konuşacak, karışacak, memnun olmayacak birşey buluyorlar...
benimkiler de az yiyorum, kilo verdim diye başka şehirden buraya yetişiyorlar maaşallah :) zorlasaymışım kendimi... zorlayınca çıkarıyorum kardeşim, kapatın telefonu diyemiyorum tabi...
boşver hiç takma kafanı, doktor kontrolündesin sonuçta, yeteri kadar da bilinçli insanlarız hepimiz, yemediklerinin yerine ne koyacağını biliyorsun sen. inşallah bir tosun doğurursun da hayırlısıyla, sonsuza kadar susarlar opuyorumnanaktan

Brucincim teşekkür ederim. Sen hangi ilaçları nekadar kullanıyorsun? Kendime not edeyim doktoruma gittiğimde danışırım. yarın test sonuçlarını doktoruma götüreceğim...

eğer ben özkan beyin hastası olmayıp onun adıyla gitseydim istanbuldaki anlaşmalı hastaneye burdaki alıcaktı komisyonu.ama ben özkanın hastası olarak gittim.çok karışık dimi.neyse önce bi deneyeyim burdakini eğer gıcıklık yaparsa ki yapar gibime geliyor.mecbur çanakkaleye geçeriz

Selkie, teşekkür ederim.

Burcinn, ben ınegöl'deyim. Özel Altın Nesil Okulları. Sen kontrollere nereye gidiyordun ve doğumu nerede yapmayı düşünüyorsun?

Simenay, birkaç hafta önce kayınvalidemdeydim. Bir gün taze fasulye pişirmiş, bir gün de kaak yemeği. ıkisini de ağzıma sürmem. Bana hemen, "sevmediklerini de yiyeyceksin artık" dedi. "Ben dikkat ediyorum zaten" dedim. Bir daha da bir şey demedi, dese de umrumda değil. Ben de etçil beslenmeye alışkınım mesela, illaki yemekte et olacak, sebze çok yemem. Onlar da bundan şikayetçi.

Hiç takma kafana arkadaşım, dilediğini ye, dilediğini yeme. Doktor kontrolün olduktan sonra diğerlerinin söylediği çok da önemli değil.

canım benim sen sıkma kendin.niye yaparlar bunu bu kayınvalideler anlamam.benimkide kendince doğru olanları bana zorla kabul ettirmeye çalışır.sen dr dinle.tek vejeteryanda sen değilsin dediğin gibi.sen sıkma canını.allahın izniyle tombul bir bebek alırsın kucağına görür onlarda.

Brucincim teşekkür ederim. Sen hangi ilaçları nekadar kullanıyorsun? Kendime not edeyim doktoruma gittiğimde danışırım. yarın test sonuçlarını doktoruma götüreceğim...

ben günde 2 tane alıyorum canım ilacımı..zaten hamileler en çok üç tane kullanabiliyor günde..daha fazlası bebeğe zararlı diye biliyorum..ama en iyisini doktorlarımız bilir tabiki..
geçmiş olsun tatlım..

malesef arkadaşım bulunduğum yerde devlet hastanesi var .hastanenin vede ilçenin tek kadın doğumcusu bu dr.doğum için endişelendiğimden şimdiden bi dr. bulup onun gözetiminde kalmak istiyorum.

ya kızlar ben süt içemiyorum.eskidende içemezdim şimdi yoğurt peynir ayranla kapatmaya çalışıyorum arayı.ama sütte içmek istiyorum.kakaolu içsem yada evde muzu ezip karıştırıp içsem ne dersniz.yada içmem için ne önerirsiniz.ben hiç sevmiyorum çünkü sütü.

tatlım benim doktorum aslında istanbulda ama kanamam olunca gidemedim tabi oraya bana bursada feyhan kaylar'ı önerdi..doğumu da acıbadem'de düşünüyorum..şayet bir aksilik olursa da doruk olabilir ama başka bir yer asla düşünmüyorum..sen nereyi düşündün doğum için?

kız sen benm memleketimdemisin,ben inegöllüyüm...annem hala orda...

Önce Medical Park'ı düşündüm ama geçen gün Medical'in berbat bir hal aldığını görünce vazgeçtim. Öz.Bursa Doruk ya da PembeMavi. Şimdilik riskli dönemin geçmesini bekliyorum. Muayeneye doktorumun muayenehanesine gidiyorum, JinePlus, tahlilleri de anlaşmalı bir laboratuvarda yaptırdık ama 300 TL ödedik, ikili test için de görüşeceğim bakalım.

ben de nefret ediyorum sütten ama diğerleriyle (peynir,yoğurt vs) aram iyi..
haftada 1-2 defa nesquik le içebiliyorum anca ama o bile bazen kaldırıyor midemi..

bende nesguik katıp içiyorum sütü yada milk shake yap meyveli!bu arada kızlar kefir için bol bol ,hem kabızlığa birebir hem bebek için çok faydalıymış!

Kızlar teşekkür ederim desteğiniz için, moralim yerine geldi valla, takmamak lazım doğru, insan hamile olunca birde daha bir alıngan oluyor sanırım...

Gül, beyazgül arkadaşım, hakkaten karışık bir durum senin ki, sen yine de bulunduğun yerdeki doktoru bir dene bence, mecbur bakmaya, ne demek gıcıklık yapar, şikayet et ilgili yerlere, yada komisyon gibi bişeyler teklif et madem ondan anlıyor, anlaşılan çıkarcı biraz doktorumuz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…