- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.781
Benim moralim çok bozuk bugun aslında kızlar, eşimin ailesi canımı sıkıyor, vejetarjen olduğum için sağlıksız bir bebek dünyaya getireceğimi düşünüyorlar ve bana laf sokuyorlar sürekli, sanki dünyada vejetaryen olarak doğum yapacak bir tek ben varım, doktorum ona göre yönlendiriyor zaten beni, herşey kontor altında, şu an için bir sorun yok ama kendilerini bu saçma fikre inandırmışlar, beni de yıpratıyorlar, bunların yüzünden psikolojim bozuldu, ondan sorup duruyorum sizlere ne yiyorsunuz diye, içim içimi kemiriyor, Allah muhafaza hakkaten biraz kilosu düşük zayıf bir bebek falan doğursam demekki dillerinden kurtulamayacam..
Kızlar ben size birşey danışmak istiyorum.
Ben eşimin görevi icabı bi kasabada oturuyorum.imkanlarıda çok kısıtlı.ilk tayinimiz çıktığında bura özel bi kadın doğumcuya gittim.6 ay kadar daha ilk gittiğim gün eğer çok istiyosan istanbula yollayayım seni aşılama için dedi.ve bana 6 ay boyunca hiç tahlil istemedi.bende daha sonra bize 1,5 saat uzakta başka bi ilçede özkan beye başladım.2 aşılama yaptık olmadı.tüp bebek için istanbula gitmeden ilaçla yumurta gelişimini burada yapar sonra sizi istanbula yollarız dedi.aklımıza yattı.kabul ettik.allaha şükür herşey yolunda ama 2 ay oldu.hala özkan beye gidiyorum.ama keseyi gördükten sonra özkan bey bana geliceksiniz die bi şart yo9k isterseniz ordan devam edin dio.burdaki dr. Başlamak istemiyorum.ama özkanda yeterince ilgilen miyor.başka şansında yok.bi seçenek daha var ama o dahada zor.feribotla eğer çanakkaleye geçersek orda istediğim dr. Giderim ama doğum zamanı kışa geliyor ve feribotlar çoğu zaman çalışmayabiliyor.
çok karışık oldu ama nolur akıl verin.daha hiç bir tahlilim yapılmadı.
Benim moralim çok bozuk bugun aslında kızlar, eşimin ailesi canımı sıkıyor, vejetarjen olduğum için sağlıksız bir bebek dünyaya getireceğimi düşünüyorlar ve bana laf sokuyorlar sürekli, sanki dünyada vejetaryen olarak doğum yapacak bir tek ben varım, doktorum ona göre yönlendiriyor zaten beni, herşey kontor altında, şu an için bir sorun yok ama kendilerini bu saçma fikre inandırmışlar, beni de yıpratıyorlar, bunların yüzünden psikolojim bozuldu, ondan sorup duruyorum sizlere ne yiyorsunuz diye, içim içimi kemiriyor, Allah muhafaza hakkaten biraz kilosu düşük zayıf bir bebek falan doğursam demekki dillerinden kurtulamayacam..
Brucincim teşekkür ederim. Sen hangi ilaçları nekadar kullanıyorsun? Kendime not edeyim doktoruma gittiğimde danışırım. yarın test sonuçlarını doktoruma götüreceğim...canım bende de aynı sıkıntı var ilaç kullanıyorum..korkma ama sakın ihmal etme çünkü bu hormonlar bebek için çok ama çok önemli..hemen bir endokrinologa ya da genel cerraha tahlil sonuçlarınla beraber gitmeni öneririm..
tatlım teşekkür ederim eklemişsin listeye..şunu da eklemek istedim İKİZLERİM olacak kısmetse ve kalpleri gümbür gümbür MAŞALLAH..
Neden bulunduğun yerdeki doktora başlamak istemiyorsun anlamadım, Özkan bey ilgisiz diyorsun tamam, bulunduğun yerdeki de mi ilgisiz..? Şu an hamilesin, bulunduğun yerdeki doktora, hamile kalmadan önce gitmişsin, hamile olarak git bakalım bir de, bir dene, belki de memnun kalacaksın..
Brucincim teşekkür ederim. Sen hangi ilaçları nekadar kullanıyorsun? Kendime not edeyim doktoruma gittiğimde danışırım. yarın test sonuçlarını doktoruma götüreceğim...
bitanem bulunduğun yerde başka özel doktor yokmu?ona gitsen..kendine yakın bir dr ve hastane seçersen daha iyi olur,çünkü insanın doğum sançısının ne zaman tutaçağı belli olmuyor...senin takibini yapan dr nin doğumunuda yaptırması senin için iyi olur!
Selkie, teşekkür ederim.
Burcinn, ben İnegöl'deyim. Özel Altın Nesil Okulları. Sen kontrollere nereye gidiyordun ve doğumu nerede yapmayı düşünüyorsun?
Simenay, birkaç hafta önce kayınvalidemdeydim. Bir gün taze fasulye pişirmiş, bir gün de kaak yemeği. İkisini de ağzıma sürmem. Bana hemen, "sevmediklerini de yiyeyceksin artık" dedi. "Ben dikkat ediyorum zaten" dedim. Bir daha da bir şey demedi, dese de umrumda değil. Ben de etçil beslenmeye alışkınım mesela, illaki yemekte et olacak, sebze çok yemem. Onlar da bundan şikayetçi.
Hiç takma kafana arkadaşım, dilediğini ye, dilediğini yeme. Doktor kontrolün olduktan sonra diğerlerinin söylediği çok da önemli değil.
Selkie, teşekkür ederim.
Burcinn, ben İnegöl'deyim. Özel Altın Nesil Okulları. Sen kontrollere nereye gidiyordun ve doğumu nerede yapmayı düşünüyorsun?
Simenay, birkaç hafta önce kayınvalidemdeydim. Bir gün taze fasulye pişirmiş, bir gün de kaak yemeği. İkisini de ağzıma sürmem. Bana hemen, "sevmediklerini de yiyeyceksin artık" dedi. "Ben dikkat ediyorum zaten" dedim. Bir daha da bir şey demedi, dese de umrumda değil. Ben de etçil beslenmeye alışkınım mesela, illaki yemekte et olacak, sebze çok yemem. Onlar da bundan şikayetçi.
Hiç takma kafana arkadaşım, dilediğini ye, dilediğini yeme. Doktor kontrolün olduktan sonra diğerlerinin söylediği çok da önemli değil.
tatlım benim doktorum aslında istanbulda ama kanamam olunca gidemedim tabi oraya bana bursada feyhan kaylar'ı önerdi..doğumu da acıbadem'de düşünüyorum..şayet bir aksilik olursa da doruk olabilir ama başka bir yer asla düşünmüyorum..sen nereyi düşündün doğum için?
ya kızlar ben süt içemiyorum.eskidende içemezdim şimdi yoğurt peynir ayranla kapatmaya çalışıyorum arayı.ama sütte içmek istiyorum.kakaolu içsem yada evde muzu ezip karıştırıp içsem ne dersniz.yada içmem için ne önerirsiniz.ben hiç sevmiyorum çünkü sütü.
ya kızlar ben süt içemiyorum.eskidende içemezdim şimdi yoğurt peynir ayranla kapatmaya çalışıyorum arayı.ama sütte içmek istiyorum.kakaolu içsem yada evde muzu ezip karıştırıp içsem ne dersniz.yada içmem için ne önerirsiniz.ben hiç sevmiyorum çünkü sütü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?