- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.861
herkese marhaba:)) ben geldim dr dan..
kızlar çok tuhaf hissediyorum kendimi..heyecan şaşkınlık..
haftaya bugün bebeğim gelecek:)) 1mart ..mart ayının açılışını biz yapıcaz oğlumla inşallahh
canım benim bebiş haftada 600-700 gr alıyor
ceviziçi-badem-kuruüzüm
keçi boynuzu pekmezi aç karna 1 tatlı kaşığı
kuruyemiş ye bol bol kara üzümler incirler kayısılarr
cevizi özellikle çok yemeğe çalış günlük meyvelerinide ihmal etme....
bak nasıl fark edecekkk....dene...:lepi:
hadi sende say bakalım günleri canım sağlıkla meleğini kucağına alırsın inşallah...
ewet aynıydınız canım keşke 36yı doldursaydı ama işte kısmet işi bunlar fazlada bişey demek istemiyorum gerildim çünkü doktoruna...ay inanmıyorum ya!! Asinaz canım inşallah sağlıkla alır bebişini kucağına...
kırkbir kere maaşallahkızım bak koyma bunları iştahımız kabarıyor ısırıcaz şimdi o tos tosları...
ya hala inanamıyorum asinazla benim SAT'ımız aynıydı. öküz müymüş o doktor kordon kan akımına bakmak o küçük beynine gelmemiş mi. o zaman o diplomayı kaldırsın manavlık yapsın gerizekalı. ben doktora sordum gösterdi kordonu omzunun üzerinden geçip göbeğine bağlanıyordu. bu gidişimde yine baktırayım. panik oldum bak şimdi.
son dakka haberleri bndesempatiksalakcinniamin canım ya hasret valla ne cabbarsın maşallah kıss sana mart hafiyem benimopuyorumnanaktan
hasret güzel besleniyo maşallahı var dilacım yazsın sana bi kaç taktik
canım benim bebiş haftada 600-700 gr alıyor
ceviziçi-badem-kuruüzüm
herkese marhaba:)) ben geldim dr dan..
haftaya bugün bebeğim gelecek:)) 1mart ..mart ayının açılışını biz yapıcaz oğlumla inşallahh
Kızlar bende az yatagımı falan toparlım hava cok gusel mınıgımın odasını havalandırım
Herkese hos sohbetler kendınıze ıı bakın
Bu arada dogum yapan annıslerın gozuaydın
Hastaneden guzel haberlerle gelen arkadasların bebiklerine masallah
Herkese doktora gun werıyor neden bıze vermıyor ya sımdı de buna takıldım keske doktorum bana da dese su gun dogum edecen :sinifsinif:
Ebru cum sanırım doktorum alttan muane etmemıs benımkıde etmıyor bı sorun yok dıye sanırım rıske atmak ıstemıyor bende anlamadım
toprak çıkmış ameliyattan we çok iyiymiş kızlar epidural sezaryen olmuştu 2.820 gr, 48cm boyunda ecem kız dünyaya geldi:) allah bağışlasın...
canım korkma yahuuu..kızlar ben korkmaya başladım biri asinaza ulaşıp niye doğuma aldıklarını sorsun lütfen...
bizimkinin boynundada iki tur kordon var ama korkulacak hiç bişe olmadığını söyledi doktorum niye öyle birden sezeryana almışlar kızı kaçıncı haftadaydı.ben 38+3 de giricem sezeryana acaba doğumu yaklaşmışmıydı ondanmı aldılar...kanala girerken problem olur demişti doktorum.
bende en sonunda tokatlıycam hepsini valla heee...Afedersiniz bu hafta götleri sıkıştı akılları başına geldi önemli olan ne var ne yoksa burada yapılması gereken tüm işleri yaptırıolarCanım senin bu patronlarında beni deli edecek.Hem son haftalara kadar çalıştırıyorlar hemde daha bebiş doğmadan ne zaman geleceğinin hesabını yapıyorlar.Ne ayıp yaaa?Zaten bir anne için bebeğini bırakıp işe dönmek kadar zor bir durum yok üstüne moral vereceklerine iyice insanı sinir ediyorlar.Boğazla onları benim yerimede ıyyyyyyy kötükedihüso
canım bişi merak ettim..doktor farketseydi ve gelişme geriliği bundan deseydi ne yapılabilirdi ondan sonra için??*o senden 1 hafta küçük cnm her dr aynı olmuyor onun dr bunca zamandır farkedemedi boynunda kordon olduğunu.. nstde kalpa tışlarından farkedildi.. bebekte gelişme geriliği war diyorduya hep işte kordon kötü dolanmış we bebeğe yeterli besin gitmemiş bunca zaman we hala telefonda diorki öyle deme ben doktoruma güweniyorum babanın kızımı ya dedim! güwenmek ayrı bişey dr bilgisini sen ölçemezsin işte gördün sonuçlarını dedim!! dru riske atmak istememiş o nedenle alacakmış bnce bunca zamandır nasıl durduysa 1 hafta daha durabilirdi ama işte neyse bişey demk istemiyorum
hadi bakalım hayırlısı yaaa gerçek ilk mart bebeği gelicek sonunda :)herkese marhaba:)) ben geldim dr dan..
bende öle yapıcam baktım hep bana diolar ozaman eyvallah der çeker gelirim vallakussebcim kaçırmışım kardeşin bir yere gidiyor sanırım Allah kavuştursun
beknurcum bencede iznin bitmesine yakın gelir konuşursun ağlamayana meme yok bu memlekette onlar şimdiden yüzsüzce ne zaman döneceksin diyorlarsa sende zamanı gelince istersin bi süre daha zaten ücretsiz izin
bence çok normal bişi canım...sanırm bende eğilip doğrulurken filan kaçırıyorum valla..Kızlar ben coık utanıyorum ama sıze bırsey sorucam
Ben gaz cıkarırken cıs kacırıyorum bazen sızdede oluyor mu gecen gun gece altıma da kacırdıgımı doktora gıttıgımı ama suyum olmadıgını anlamıstım ama ıyıce sınır olmaya basladım bebek asaya mı dustugunden oluyor yoksa suyummu kafamçokkarıştı
Allah analı babalı büyütsün..benim kuzucuğumda 3 ve üstünde doğsun başka bişi istemiyorum yaaatoprak çıkmış ameliyattan we çok iyiymiş kızlar epidural sezaryen olmuştu 2.820 gr, 48cm boyunda ecem kız dünyaya geldi:) allah bağışlasın...
canım haftada 600-700 çok değil mi??tosuncuk olcak..benim bildiğim ideali 250 gr filancanım benim bebiş haftada 600-700 gr alıyor
ceviziçi-badem-kuruüzüm
herkese selam :)
36+5 oldum geçen hafta 3.200 gr dı benim kız dr buyursun gelsin dedi ama
gelmiyorgittikçe maşallah kilo alıyor nst de ufak sancılar gördü dr
rahim hazırlık yapıyor gelir dedi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla inşallah
kendiliğinden geliverir yoksa 38 hafta da suni sancıyı ve sezeryanı konuşucaz..
Aşağıya düşmedi karnım henüz yani bilmiyorum hep aşağıda ağırlığı daha fazla idi..
2 haftadır çok farklı hareket etmeye başladı aşalarımda itişlerini bile hissetmeye
başladım.. Yürürken bazen göbeğimi alttan tutuyorum şişko kız zor taşıyorum :)
karın şişliğim var dr suyunda bebeğe göre olduğu için bebek iri suyunda fazla dedi..
Gününü beklemeden gelsin inşallah.. Doğumdan korkmaya halim bile kalmadı
allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?