2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese marhaba:)) ben geldim dr dan..
kızlar çok tuhaf hissediyorum kendimi..heyecan şaşkınlık..
haftaya bugün bebeğim gelecek:)) 1mart ..mart ayının açılışını biz yapıcaz oğlumla inşallahh

hadi sende say bakalım günleri canım sağlıkla meleğini kucağına alırsın inşallah...

tamam kendime bi tabak hazırlayayım bari çok sağol janımmmmm...olumunekankayizsmile

mrb kızlar,,
dogum yapan arkşlar gözleri aydın,
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
kızlar asinazdan bir haber varmı dogumamı almışlar,
geçmişi pek okuyamadım o kadar işim çokki,
yoruldum az topige bakim dedim ne var ne yok?

ewet aynıydınız canım keşke 36yı doldursaydı ama işte kısmet işi bunlar fazlada bişey demek istemiyorum gerildim çünkü doktoruna...
amin canım ya hasret valla ne cabbarsın maşallah kıss sana mart hafiyem benimopuyorumnanaktan

hasret güzel besleniyo maşallahı var dilacım yazsın sana bi kaç taktik
son dakka haberleri bndesempatiksalakcinni

aynen bu listeye katılıyorum kızlar sütü yoğurdu dememize gerek yok zaten onu hepimiz yiyip içiyoruzdur umarımaklinialirimsmile

haftaya bugün bebeğim gelecek:)) 1mart ..mart ayının açılışını biz yapıcaz oğlumla inşallahh

Hadi göüzünüz aydın, son hamile günlerini saymaya başla sen de.. :)

Benimki de vermedi hala, son güne kadar bekleyecek sanırım. Cumartesiyi iple çekiyorum, belki belli olur.

toprak çıkmış ameliyattan we çok iyiymiş kızlar epidural sezaryen olmuştu 2.820 gr, 48cm boyunda ecem kız dünyaya geldi:) allah bağışlasın...

Maaşllah Ecem'e. Allah analı babalı büyütsün.

BıŞEY SORUCAM..
HANı SıZ SAĞLIKLI BESLENDıKCE
BEBıŞLERıN KıLOSU ARTIYO YA PEKı ŞU AN ıŞTAHINIZ KESıLSE 4 GÜN FELAN
AZ YEMEK YESENıZ BEBıŞTE KARNINIZDA ZAYIFLARMI Lı :uhm:

herkese selam :)
36+5 oldum geçen hafta 3.200 gr dı benim kız dr buyursun gelsin dedi ama
gelmiyor gittikçe maşallah kilo alıyor nst de ufak sancılar gördü dr
rahim hazırlık yapıyor gelir dedi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla inşallah
kendiliğinden geliverir yoksa 38 hafta da suni sancıyı ve sezeryanı konuşucaz..
aşağıya düşmedi karnım henüz yani bilmiyorum hep aşağıda ağırlığı daha fazla idi..
2 haftadır çok farklı hareket etmeye başladı aşalarımda itişlerini bile hissetmeye
başladım.. yürürken bazen göbeğimi alttan tutuyorum şişko kız zor taşıyorum :)
karın şişliğim var dr suyunda bebeğe göre olduğu için bebek iri suyunda fazla dedi..
gününü beklemeden gelsin inşallah.. doğumdan korkmaya halim bile kalmadı

EDEBıYATCI teşkürederim canım..son hanilelik günlerim evet:))bana hep böyle kalacakmışım gibi geliyordu..yıllardır hamileymişim gibi:) şimdi korkmaya başladım ...senle SAT larımız yakın sanırım senin de yaklaşıyor:))

EFTEL cok teşekkürederimmm hepimiz güzel haberlerle yazalım bebeklerimizin haberlerini inşallahh

canım korkma yahuuu..
benim doktorum dediki kordon dolanması teşhisini doğum anında 15 dk içerisinde koyabiliyoruz dedi...banada başka doktor kordon dolanmiş filan demişti..ama şuan herşeyi gelişimi normal hatta ileride gidiyoo

bende en sonunda tokatlıycam hepsini valla heee...Afedersiniz bu hafta götleri sıkıştı akılları başına geldi önemli olan ne var ne yoksa burada yapılması gereken tüm işleri yaptırıolar

canım bişi merak ettim..doktor farketseydi ve gelişme geriliği bundan deseydi ne yapılabilirdi ondan sonra için??*
daha erken haftalarda alamazdı ztn bebeği yine bu şekilde beklicekti takip altında..
hadi bakalım hayırlısı yaaa gerçek ilk mart bebeği gelicek sonunda :)
kapanışıda ben yaparım artık :)

bende öle yapıcam baktım hep bana diolar ozaman eyvallah der çeker gelirim valla

bence çok normal bişi canım...sanırm bende eğilip doğrulurken filan kaçırıyorum valla..

toprak çıkmış ameliyattan we çok iyiymiş kızlar epidural sezaryen olmuştu 2.820 gr, 48cm boyunda ecem kız dünyaya geldi:) allah bağışlasın...
Allah analı babalı büyütsün..benim kuzucuğumda 3 ve üstünde doğsun başka bişi istemiyorum yaaa

canım haftada 600-700 çok değil mi??tosuncuk olcak..benim bildiğim ideali 250 gr filan
[/QUOTE]

Son düzenleme:

allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…