2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dilacığım asinazın suyununda azaldığını söylemiş doktoru zaten suyun azalması bile başlı başına bir sebeptir

Suyun azaldığını nasıl fark edemiyor.Her gittiğimizde doktorlar suyun durumundan söz ediyorlar.Asinaza doktoru hiç suyun iyi veuya kötü diye uyarıda bulunmamışmı?

o senden 1 hafta küçük cnm her dr aynı olmuyor onun dr bunca zamandır farkedemedi boynunda kordon olduğunu.. nstde kalpa tışlarından farkedildi.. bebekte gelişme geriliği war diyorduya hep işte kordon kötü dolanmış we bebeğe yeterli besin gitmemiş bunca zaman we hala telefonda diorki öyle deme ben doktoruma güweniyorum babanın kızımı ya dedim! güwenmek ayrı bişey dr bilgisini sen ölçemezsin işte gördün sonuçlarını dedim!! dru riske atmak istememiş o nedenle alacakmış bnce bunca zamandır nasıl durduysa 1 hafta daha durabilirdi ama işte neyse bişey demk istemiyorum

İyiyim canım sancılarla kanka olduk ewde kavga edıp duruyoruz sen nasılsın

Ehhh iyi diyelim iyi olalım bunada şükür.Biraz sırt bel eklem ağrılarıyla boğuşuyoruz bizde.Sanada geçmiş olsun canım neyseki az kaldı hem sancılarında çoğalmış belli olmaz minişler mart demeden geliyorlar zaten her gün birimiz doğuma gidiyoruz.Hayırlısı olsun hepimiz için....

herkese marhaba:)) ben geldim dr dan..
kızlar çok tuhaf hissediyorum kendimi..heyecan şaşkınlık..
haftaya bugün bebeğim gelecek:)) 1mart ..mart ayının açılışını biz yapıcaz oğlumla inşallahh

kussebcim kaçırmışım kardeşin bir yere gidiyor sanırım Allah kavuştursun
beknurcum bencede iznin bitmesine yakın gelir konuşursun ağlamayana meme yok bu memlekette onlar şimdiden yüzsüzce ne zaman döneceksin diyorlarsa sende zamanı gelince istersin bi süre daha zaten ücretsiz izin

merhabalar;
Asinaz a şimdiden geçmiş olsun diliyorum yaaa doktora da sinir olduğumuda yenilemek istiyorum....Her ikisinide şimdiden geçmiş olsun ben arar öğrenirim bakalım ne durumdalar diye...Bebeğin küvezde olacağı kesinmiymiş?

Topraktan haber var mı?
Vadide Zambak allah bağışlasın sağlıklı sıhhatli evlat olsun..
YAZCIM doğum tarihin belli olmuş az kaldı canım sabret
MAVİ DÜŞLER ;Canım maşallah bebeğine doğumunuzda az kalmış hadi bakalım hayırlısı

KUJU çok merak ettim ne yemeğiiisempatiksalakcinni
çatlarım walla nekiiii
bilmece gibi mevsimi değil,fisfisfis

Neyse hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıcakla kurtarsın ikisinide.Çok şükür bunu fark edebilmiş doktoru belliki dikkatsiz bir şey... kötükedihüso

haftaya bugün bebeğim gelecek:)) 1mart ..mart ayının açılışını biz yapıcaz oğlumla inşallahh

Oy oy çok sevindim canım senin adına.1 hafta kaldı demek minişine kavuşmana.Rabbim sağlıcakla hayırla kucağına almak nasip etsin inş.

Kızlar ben çıkıyorum sırtım ağrıdı yine.Pc başında çok oturuncada başlıyor ağrılar zaten.Hepinizi öpüyoruz ....

allah allah yaaa...
yazık ne demek farketmemiş kordon olduğunu biz her gittiğimizde o kordondaki kan akışına bakar sesini dinletir.ondan sonra korkulacak bişey yok dedi zaten doktorum.
bu bile doktoru bırakmak için yeterli bi sebep onun gözünden kaçan ufacık bişey için bebeğini erken doğuracak belki çok zayıf olacak bişe olsa sorumluluğu alacakmı doktoru....gıcık oldum.

Kızlar bende az yatagımı falan toparlım hava cok gusel mınıgımın odasını havalandırım
Herkese hos sohbetler kendınıze ıı bakın
Bu arada dogum yapan annıslerın gozuaydın
Hastaneden guzel haberlerle gelen arkadasların bebiklerine masallah
Herkese doktora gun werıyor neden bıze vermıyor ya sımdı de buna takıldım keske doktorum bana da dese su gun dogum edecen :sinifsinif:

Ebru cum sanırım doktorum alttan muane etmemıs benımkıde etmıyor bı sorun yok dıye sanırım rıske atmak ıstemıyor bende anlamadım

Suyun azaldığını nasıl fark edemiyor.Her gittiğimizde doktorlar suyun durumundan söz ediyorlar.Asinaza doktoru hiç suyun iyi veuya kötü diye uyarıda bulunmamışmı?

suyu kesinlikle en başından beri azdı bnce 3 hafta önce en son muayene olmuştu asinaz we bu 3 haftada hiç akıntı şikayetide olmamışki hadi akıntı diye suyu gitti farketmedi desek!!!! kesinlkle doktorlarınızı hastanelerinizi iyi seçin kızlarne olursa olsun 1 kere farklı bi doktora görünün detaylı biçimde kötü sonuçlar doğabiliyor işte.. mutluyada hep söledim başka doktora görün die görünmedi ısrarla we 22 aralıktan beri doğum yapacağını sanıyor 22 aralıkta doktoru bu bebek 37 haftalık dedi hala 37 haftaya uyumlu diyor:mymeka:

hadi gözün aydın canım benimmm hayırlııs sağlıkla al kucağına ....

Ne diyebilirsin ki boşver önemli olan sağlıklı olsunda ikisi gerisi önemli değil ama farktememesi ve suyununda azalmasını nasıl görmez doktor benimde aklım almıyor zaten sinir bozucu bir durum yani

ya doktor gerçekten çok önemli benim alt komşum ilk gebeliğinde bebeği 5 haftalıkken kaybetmişler doktor ya sen haftaya bi daha gel bi bakalım bu bebek gelişmiyo sanki falan demiş neyse iki hafta daha gitmiş aynı doktora yine azının yarısıyla mırın kırın etmiş sonra başka bi doktora gitmişler hemen farketmiş 8. haftasında ama bebek 5. haftada görünüyo ve kalp atışı yok demiş o gün almışlar bebeğini geçen gün geldi ağlayarak anlattı şimdi kızı var birde yeniden hamile doktoru ankarada fırsatım olsa ona gitmek isterim yine diyo öyle iyi bi doktormuş
iyi demişsin ayrıca hasret ultrason cihazının neresinden bakıyodu bu kadın da farketmedi ya hayret bişey yani

hayırlı olsun canım günün belli artık gözünüz aydın

Kızlar ben coık utanıyorum ama sıze bırsey sorucam

Ben gaz cıkarırken cıs kacırıyorum bazen sızdede oluyor mu gecen gun gece altıma da kacırdıgımı doktora gıttıgımı ama suyum olmadıgını anlamıstım ama ıyıce sınır olmaya basladım bebek asaya mı dustugunden oluyor yoksa suyummu kafamçokkarıştı

KUJU çok merak ettim ne yemeğiiisempatiksalakcinni
çatlarım walla nekiiii
bilmece gibi mevsimi değil,fisfisfis

kaydirigubbakcemile3ya aslında herkes sevmez ama bu hamilelik bazen sevmediğin şeyleri bile sevdiriyo insana ben çok severim öğle ahım şahım bişey değil zaten
enginar dolması ve yaprak sarması ama enginarı biz olduğu gibi dolduruyoruz yapraklarıyla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…