- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.821
Amin canım sen nasılsın?
dilacığım asinazın suyununda azaldığını söylemiş doktoru zaten suyun azalması bile başlı başına bir sebeptir
kızlar ben korkmaya başladım biri asinaza ulaşıp niye doğuma aldıklarını sorsun lütfen...
bizimkinin boynundada iki tur kordon var ama korkulacak hiç bişe olmadığını söyledi doktorum niye öyle birden sezeryana almışlar kızı kaçıncı haftadaydı.ben 38+3 de giricem sezeryana acaba doğumu yaklaşmışmıydı ondanmı aldılar...kanala girerken problem olur demişti doktorum.
İyiyim canım sancılarla kanka olduk ewde kavga edıp duruyoruz sen nasılsın
aynen canımcım ama sen yinede dikkat et (diyene bak) daha az vaktin kaldı Allah hayırlısıyla bir avazda kurtarsın günü gelince inşallah
bugünde zor bi yemek seçtim yapmak için yazmıyım şimdi buraya kalkıp onun hazırlıklarını yapmam lazım yetiştiremem yoksa hamileliğimin ilk zamanlarında canım istemişti hatta rüyamda görmüştüm ama mevsimi değildi dün tesadüf sinemadan çıkınca arabacıda satılıyordu aldık hemen artık ufaktan ufaktan yapmaya başlıyım
o senden 1 hafta küçük cnm her dr aynı olmuyor onun dr bunca zamandır farkedemedi boynunda kordon olduğunu.. nstde kalpa tışlarından farkedildi.. bebekte gelişme geriliği war diyorduya hep işte kordon kötü dolanmış we bebeğe yeterli besin gitmemiş bunca zaman we hala telefonda diorki öyle deme ben doktoruma güweniyorum babanın kızımı ya dedim! güwenmek ayrı bişey dr bilgisini sen ölçemezsin işte gördün sonuçlarını dedim!! dru riske atmak istememiş o nedenle alacakmış bnce bunca zamandır nasıl durduysa 1 hafta daha durabilirdi ama işte neyse bişey demk istemiyorum
dilacığım asinazın suyununda azaldığını söylemiş doktoru zaten suyun azalması bile başlı başına bir sebeptir
herkese marhaba:)) ben geldim dr dan..
kızlar çok tuhaf hissediyorum kendimi..heyecan şaşkınlık..
haftaya bugün bebeğim gelecek:)) 1mart ..mart ayının açılışını biz yapıcaz oğlumla inşallahh
o senden 1 hafta küçük cnm her dr aynı olmuyor onun dr bunca zamandır farkedemedi boynunda kordon olduğunu.. nstde kalpa tışlarından farkedildi.. bebekte gelişme geriliği war diyorduya hep işte kordon kötü dolanmış we bebeğe yeterli besin gitmemiş bunca zaman we hala telefonda diorki öyle deme ben doktoruma güweniyorum babanın kızımı ya dedim! güwenmek ayrı bişey dr bilgisini sen ölçemezsin işte gördün sonuçlarını dedim!! dru riske atmak istememiş o nedenle alacakmış bnce bunca zamandır nasıl durduysa 1 hafta daha durabilirdi ama işte neyse bişey demk istemiyorum
Oy oy çok sevindim canım senin adına.1 hafta kaldı demek minişine kavuşmana.Rabbim sağlıcakla hayırla kucağına almak nasip etsin inş.
Suyun azaldığını nasıl fark edemiyor.Her gittiğimizde doktorlar suyun durumundan söz ediyorlar.Asinaza doktoru hiç suyun iyi veuya kötü diye uyarıda bulunmamışmı?
haftaya bugün bebeğim gelecek:)) 1mart ..mart ayının açılışını biz yapıcaz oğlumla inşallahh
Ne diyebilirsin ki boşver önemli olan sağlıklı olsunda ikisi gerisi önemli değil ama farktememesi ve suyununda azalmasını nasıl görmez doktor benimde aklım almıyor zaten sinir bozucu bir durum yanio senden 1 hafta küçük cnm her dr aynı olmuyor onun dr bunca zamandır farkedemedi boynunda kordon olduğunu.. nstde kalpa tışlarından farkedildi.. bebekte gelişme geriliği war diyorduya hep işte kordon kötü dolanmış we bebeğe yeterli besin gitmemiş bunca zaman we hala telefonda diorki öyle deme ben doktoruma güweniyorum babanın kızımı ya dedim! güwenmek ayrı bişey dr bilgisini sen ölçemezsin işte gördün sonuçlarını dedim!! dru riske atmak istememiş o nedenle alacakmış bnce bunca zamandır nasıl durduysa 1 hafta daha durabilirdi ama işte neyse bişey demk ist[emiyorum
KUJU çok merak ettim ne yemeğiiisempatiksalakcinni
çatlarım walla nekiiii
bilmece gibi mevsimi değil,fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?