2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tabiiki öyle ama işte herkes aynı olmuyor.. tabiiki almayacak doktora sorsan 2 kat kordon yeni dolanmıştır der suyuda yeni azalmıştır der allah bilir.. neyse sağsalim kurtulsunda gerisi mühim değil.. doktorun ilgili olmasıyla bilgili olması arasında çok fark war asinaz kadın güleryüzlü die güweniyor doktoruna ama bnce bu yeterli bi kriter değil dr seçiminde ki 8 dr gezmiş biri olarak söylüyorum bunu!

hayır canım bendede var o korkma
son aylarda tutamama problemleri oluyormuşş
sidikli olduk anlıyaçağınn..
böle giderse bi çoçuk bezide kendime bağlıyacağımmmm :)olumunekankayizsmile

evet canım bebek aşağıya indiği için idrar tobana baskı yapıyo...biz 3.aydan itibaren bunun için seminere katıllmıştık doktorumun muayenehanesinde...gün içinde kegel egzersizleri yap...çeşme gibi düşün ordaki kasları sık bırak.çok sıkma doğurursun sonra.
günde 10 kez yap.çişin gelincede yapıcaksın psikolojik olarak tutacaksın kaçmicak.
bunu menopoz sonrası içinde çok kullanıyorlar.sık nefes al bırak sık nefes al bırak...çok kasma kendini.

toprak çıkmış ameliyattan we çok iyiymiş kızlar epidural sezaryen olmuştu 2.820 gr, 48cm boyunda ecem kız dünyaya geldi:) allah bağışlasın...

kızlar accık uzanayım ya iş yerinde gibi hissettim kendimi koltuk bana bakıyo ben koltuğa.ya bebike kilo aldırmak için ne yemek lazım?saat 12 de kahvaltı yaptım ben akşama kadar bişe yemem şimdi ne yiyeyim kıslar.siz nası besleniyosunuz biriniz yazsın lütpeeennnn

enginaraa bende bayılırmmmmm
özellikle enginar kalbineeee offffffff
kaydirigubbakcemilelülülülülülü

hayır canım bendede var o korkma
son aylarda tutamama problemleri oluyormuşş
sidikli olduk anlıyaçağınn..
böle giderse bi çoçuk bezide kendime bağlıyacağımmmm :)olumunekankayizsmile

Cok cok tesekkur edıyorum kızlar ıcım rahatladı
Tinsel cim onu bende dusunuyorum hasta bezi mi alsam ne huggıes in gece kacıran bezleri var yoksa onda mı alsam bılemedım ay ne durumlara dustuk kendımle dalga gecer aldum :kedi:

Dilacım Şeniz

canım benim bebiş haftada 600-700 gr alıyor
ceviziçi-badem-kuruüzüm
keçi boynuzu pekmezi aç karna 1 tatlı kaşığı
kuruyemiş ye bol bol kara üzümler incirler kayısılarr
cevizi özellikle çok yemeğe çalış günlük meyvelerinide ihmal etme....
bak nasıl fark edecekkk....dene...:lepi:

teşekkürederim pancubencim:))hepimiz sağlıkla alalım inşallahha.s.

sağol kujuopuyorumnanaktan
gün belli olunca insan şaşkın oluyor vallahi:)

toprak çıkmış ameliyattan we çok iyiymiş kızlar epidural sezaryen olmuştu 2.820 gr, 48cm boyunda ecem kız dünyaya geldi:) allah bağışlasın...

ay cok sevindimmm Toprak da iyiymiş şükür..ALLAH analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahhh

ben kendi heyecanımdan asinazı yeni farkettim..durum belli olunca yazarsınız değil mi kızlar..üff ne biçim dr muş hakketen yaaa..
sağlkla kucağına alır sorunsuz inşallahhh

amin canım ya hasret valla ne cabbarsın maşallah kıss sana mart hafiyem benimopuyorumnanaktan

hasret güzel besleniyo maşallahı var dilacım yazsın sana bi kaç taktik

ay inanmıyorum ya!! Asinaz canım inşallah sağlıkla alır bebişini kucağına...

teyzeleri oğlumu minik ayaklarıı :))

kırkbir kere maaşallah kızım bak koyma bunları iştahımız kabarıyor ısırıcaz şimdi o tos tosları...

ya hala inanamıyorum asinazla benim SAT'ımız aynıydı. öküz müymüş o doktor kordon kan akımına bakmak o küçük beynine gelmemiş mi. o zaman o diplomayı kaldırsın manavlık yapsın gerizekalı. ben doktora sordum gösterdi kordonu omzunun üzerinden geçip göbeğine bağlanıyordu. bu gidişimde yine baktırayım. panik oldum bak şimdi.

herkese marhaba:)) ben geldim dr dan..
kızlar çok tuhaf hissediyorum kendimi..heyecan şaşkınlık..
haftaya bugün bebeğim gelecek:)) 1mart ..mart ayının açılışını biz yapıcaz oğlumla inşallahh
kesin sezeryanmı canımcım??hadi hayırlısı COK AZ KALDI..

neyse kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum ancak biter tek tek hepinizi çok öpüyorum kendinize dikkat edin meleklerinizede opuyorumnanaktan
sizi çok seviyorummmolumunekankayizsmile

Bu arada tosbağalarımız pıtır pıtır geliyorlar. Allah'ım hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin ufaklıkları.

haftasonu giremedim sayfaya cumartesi günü bebişin ve benim eksiklerimizi tamamladık. biberon, ateş ölçer, tırnak makası, emzik kutusu, banyoı filesi sünger böyle bir sürü ıvır zıvır aldık. pazar da market alışverişimzi yaptık. bugün de temzilik falan f,derken anca gelebildim. umarım bu gördüklerim dışında başka kötü bir gelişme yoktur.

Hasret, ben seni doğurmuşsundur diyordum hala geziniyorsun buralarda CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…