- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.841
allah allah yaaa...
yazık ne demek farketmemiş kordon olduğunu biz her gittiğimizde o kordondaki kan akışına bakar sesini dinletir.ondan sonra korkulacak bişey yok dedi zaten doktorum.
bu bile doktoru bırakmak için yeterli bi sebep onun gözünden kaçan ufacık bişey için bebeğini erken doğuracak belki çok zayıf olacak bişe olsa sorumluluğu alacakmı doktoru....gıcık oldum.
Kızlar ben coık utanıyorum ama sıze bırsey sorucam
Ben gaz cıkarırken cıs kacırıyorum bazen sızdede oluyor mu gecen gun gece altıma da kacırdıgımı doktora gıttıgımı ama suyum olmadıgını anlamıstım ama ıyıce sınır olmaya basladım bebek asaya mı dustugunden oluyor yoksa suyummu kafamçokkarıştı
KUJU çok merak ettim ne yemeğiiisempatiksalakcinni
çatlarım walla nekiiii
bilmece gibi mevsimi değil,fisfisfis
Kızlar ben coık utanıyorum ama sıze bırsey sorucam
Ben gaz cıkarırken cıs kacırıyorum bazen sızdede oluyor mu gecen gun gece altıma da kacırdıgımı doktora gıttıgımı ama suyum olmadıgını anlamıstım ama ıyıce sınır olmaya basladım bebek asaya mı dustugunden oluyor yoksa suyummu kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3ya aslında herkes sevmez ama bu hamilelik bazen sevmediğin şeyleri bile sevdiriyo insana ben çok severim öğle ahım şahım bişey değil zaten
enginar dolması ve yaprak sarması ama enginarı biz olduğu gibi dolduruyoruz yapraklarıyla birlikte
hayır canım bendede var o korkma
son aylarda tutamama problemleri oluyormuşş
sidikli olduk anlıyaçağınn..
böle giderse bi çoçuk bezide kendime bağlıyacağımmmm :)olumunekankayizsmile
evet canım bebek aşağıya indiği için idrar tobana baskı yapıyo...biz 3.aydan itibaren bunun için seminere katıllmıştık doktorumun muayenehanesinde...gün içinde kegel egzersizleri yap...çeşme gibi düşün ordaki kasları sık bırak.çok sıkma doğurursun sonra.
günde 10 kez yap.çişin gelincede yapıcaksın psikolojik olarak tutacaksın kaçmicak.
bunu menopoz sonrası içinde çok kullanıyorlar.sık nefes al bırak sık nefes al bırak...çok kasma kendini.
enginaraa bende bayılırmmmmm
özellikle enginar kalbineeee offffffff
kaydirigubbakcemilelülülülülülü
kızlar accık uzanayım ya iş yerinde gibi hissettim kendimi koltuk bana bakıyo ben koltuğa.ya bebike kilo aldırmak için ne yemek lazım?saat 12 de kahvaltı yaptım ben akşama kadar bişe yemem şimdi ne yiyeyim kıslar.siz nası besleniyosunuz biriniz yazsın lütpeeennnn
hadi gözün aydın canım benimmm hayırlııs sağlıkla al kucağına ....
Ne diyebilirsin ki boşver önemli olan sağlıklı olsunda ikisi gerisi önemli değil ama farktememesi ve suyununda azalmasını nasıl görmez doktor benimde aklım almıyor zaten sinir bozucu bir durum yani
ya doktor gerçekten çok önemli benim alt komşum ilk gebeliğinde bebeği 5 haftalıkken kaybetmişler doktor ya sen haftaya bi daha gel bi bakalım bu bebek gelişmiyo sanki falan demiş neyse iki hafta daha gitmiş aynı doktora yine azının yarısıyla mırın kırın etmiş sonra başka bi doktora gitmişler hemen farketmiş 8. haftasında ama bebek 5. haftada görünüyo ve kalp atışı yok demiş o gün almışlar bebeğini geçen gün geldi ağlayarak anlattı şimdi kızı var birde yeniden hamile doktoru ankarada fırsatım olsa ona gitmek isterim yine diyo öyle iyi bi doktormuş
iyi demişsin ayrıca hasret ultrason cihazının neresinden bakıyodu bu kadın da farketmedi ya hayret bişey yani
hayırlı olsun canım günün belli artık gözünüz aydın
toprak çıkmış ameliyattan we çok iyiymiş kızlar epidural sezaryen olmuştu 2.820 gr, 48cm boyunda ecem kız dünyaya geldi:) allah bağışlasın...
toprak çıkmış ameliyattan we çok iyiymiş kızlar epidural sezaryen olmuştu 2.820 gr, 48cm boyunda ecem kız dünyaya geldi:) allah bağışlasın...
kızlar accık uzanayım ya iş yerinde gibi hissettim kendimi koltuk bana bakıyo ben koltuğa.ya bebike kilo aldırmak için ne yemek lazım?saat 12 de kahvaltı yaptım ben akşama kadar bişe yemem şimdi ne yiyeyim kıslar.siz nası besleniyosunuz biriniz yazsın lütpeeennnn
kızlar ben korkmaya başladım biri asinaza ulaşıp niye doğuma aldıklarını sorsun lütfen...
bizimkinin boynundada iki tur kordon var ama korkulacak hiç bişe olmadığını söyledi doktorum niye öyle birden sezeryana almışlar kızı kaçıncı haftadaydı.ben 38+3 de giricem sezeryana acaba doğumu yaklaşmışmıydı ondanmı aldılar...kanala girerken problem olur demişti doktorum.
kırkbir kere maaşallah
konuştum kızlar.. sesi gayet iyiydi 2de alacakmış dr spinal sezaryen olacakmış bebek 1 hafta 10gün küvözde kalabilirmiş.. kilosun2300ciwarı umarım az olmaz 2300den ewet mal doktoru az beslenmesinin sebebi kordon olduğunu sölemiş bu zamana kadar uyudu tabii adii kadın aynen dediğimiz gibi çıktı(( sinir oldum doktoruna gırtlaklıyasım geldi neyse aricam 3gibi çağlayanı(kocasını) detyaları alıcaz inşallah
kesin sezeryanmı canımcım??hadi hayırlısı COK AZ KALDI..herkese marhaba:)) ben geldim dr dan..
kızlar çok tuhaf hissediyorum kendimi..heyecan şaşkınlık..
haftaya bugün bebeğim gelecek:)) 1mart ..mart ayının açılışını biz yapıcaz oğlumla inşallahh
Kızlar bende az yatagımı falan toparlım hava cok gusel mınıgımın odasını havalandırım
Herkese hos sohbetler kendınıze ıı bakın
Bu arada dogum yapan annıslerın gozuaydın
Hastaneden guzel haberlerle gelen arkadasların bebiklerine masallah
Herkese doktora gun werıyor neden bıze vermıyor ya sımdı de buna takıldım keske doktorum bana da dese su gun dogum edecen :sinifsinif:
Ebru cum sanırım doktorum alttan muane etmemıs benımkıde etmıyor bı sorun yok dıye sanırım rıske atmak ıstemıyor bende anlamadım [/QUOTE
ANACIM BAKSADA BENDE KURTULSAM YAWF..GERCİ İŞİMEDE GELMİO DEEEELL HEHE
kesin sezeryanmı canımcım??hadi hayırlısı COK AZ KALDI..
Kızlar bende az yatagımı falan toparlım hava cok gusel mınıgımın odasını havalandırım
Herkese hos sohbetler kendınıze ıı bakın
Bu arada dogum yapan annıslerın gozuaydın
Hastaneden guzel haberlerle gelen arkadasların bebiklerine masallah
Herkese doktora gun werıyor neden bıze vermıyor ya sımdı de buna takıldım keske doktorum bana da dese su gun dogum edecen :sinifsinif:
Ebru cum sanırım doktorum alttan muane etmemıs benımkıde etmıyor bı sorun yok dıye sanırım rıske atmak ıstemıyor bende anlamadım [/QUOTE
ANACIM BAKSADA BENDE KURTULSAM YAWF..GERCİ İŞİMEDE GELMİO DEEEELL HEHE
evet canım kesin sezaryen..bebeğim dönmedi ve pozisyonu dönmeye müsait deil maalesef...hepimiz için hayırlısı olsunn
hayır canım bendede var o korkma
son aylarda tutamama problemleri oluyormuşş
sidikli olduk anlıyaçağınn..
böle giderse bi çoçuk bezide kendime bağlıyacağımmmm :)olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?