- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.881
teşekkür ederim hilos sen kaç haftalıksın
Süt, ceviz, pekmez, kayısı vs. bunlardan çok fena tiksindim ben. Doğumdan sonra yüzlerine bakmam sanırım. Hele pekmez... ohaoldumsmile
AMANİNNN ALLAH BAĞIŞLASINNN...
ÇOK ŞİRİN Bİ KIZZZZZZhihoyyythihoyyyt
34+5 bende canım. hala çalışıyorum. 2 mart da son kısmetse. ama artık bel ağrısı sırt ağrısı oturtmuyo.evde olsak kah yatar kah yürür kah dolaşırız.bir nebzede olsa daha rahat geçer .ama böle zor.ben kendim kaşındım 37 ye kadar çalışcam diye.keşke 34 de çıksaydım(( pufffff
EYLÜLCE:iniğine tekrar maaşallah gözün aydın canım.darısı bizlere
MEGRAYNakıntı bende de artıyor ya. ıslaklık daha doğrusu koyu akıntı değil. doktor ise geçen randevumda bebeğin baskıı ve hormonlar dedi. bebeğin gelişinin yaklaştığının habercisi falan demedi.AYYYYYYY ben artık çok tırsıyrum.
sezeryandan da tırsmaya başladım.
normal hayatta yapamam gibi geliyor.sezeryan bi ümit daha kolay dedim.ama bakanıza ya burda herkes kötü anlatıyo. ama benim çevremdeki arkadaşlarda çok rahattı diyolar. offfff neolacak şimdi.???mirmirmirmir
Hasret, Nevin hangi hastanede. Oraya da yazalim varsa mesajlarımızı.
:roflol::roflol::roflol:
GÜNAYDIN KIZLAR
gül gül 9 ay sonra bende sana gülerimmm..alsanaalsanasmile
[/QUOTE]canım korkma yahuuu..
benim doktorum dediki kordon dolanması teşhisini doğum anında 15 dk içerisinde koyabiliyoruz dedi...banada başka doktor kordon dolanmiş filan demişti..ama şuan herşeyi gelişimi normal hatta ileride gidiyoo
bende en sonunda tokatlıycam hepsini valla heee...Afedersiniz bu hafta götleri sıkıştı akılları başına geldi önemli olan ne var ne yoksa burada yapılması gereken tüm işleri yaptırıolar
canım bişi merak ettim..doktor farketseydi ve gelişme geriliği bundan deseydi ne yapılabilirdi ondan sonra için??*
daha erken haftalarda alamazdı ztn bebeği yine bu şekilde beklicekti takip altında..
hadi bakalım hayırlısı yaaa gerçek ilk mart bebeği gelicek sonunda :)
kapanışıda ben yaparım artık :)
bende öle yapıcam baktım hep bana diolar ozaman eyvallah der çeker gelirim valla
bence çok normal bişi canım...sanırm bende eğilip doğrulurken filan kaçırıyorum valla..
Allah analı babalı büyütsün..benim kuzucuğumda 3 ve üstünde doğsun başka bişi istemiyorum yaaa
canım haftada 600-700 çok değil mi??tosuncuk olcak..benim bildiğim ideali 250 gr filan
BEN HAMİLE KALAMADIM 2 AY DIR
ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ BAKALIM..
HAM,LE KALIRSAM GÜLERSİNNsenağlamasenağlama
2 aylık çalışmayla olacak şeymii
ben 1 sene uğraştımmm :))bayanssulusmile
ya kısslar, ben doorursam kime nasıl haber vericam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?