2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hey maşallah ne tatlı bir bebek
HASRET SÜPERSıN sen de bu arada:)):lepi: çok iyi organizasyon istihbarat valla:))
BEKNUR sağol canım..ilk son sağlıkla gelsinlerde....beklemek zor gelecek ama bana

teşekkür ederim hilos sen kaç haftalıksın

34+5 bende canım. hala çalışıyorum. 2 mart da son kısmetse. ama artık bel ağrısı sırt ağrısı oturtmuyo.evde olsak kah yatar kah yürür kah dolaşırız.bir nebzede olsa daha rahat geçer .ama böle zor.ben kendim kaşındım 37 ye kadar çalışcam diye.keşke 34 de çıksaydım (( pufffff

EYLÜLCE:iniğine tekrar maaşallah gözün aydın canım.darısı bizlere

MEGRAYN akıntı bende de artıyor ya. ıslaklık daha doğrusu koyu akıntı değil. doktor ise geçen randevumda bebeğin baskıı ve hormonlar dedi. bebeğin gelişinin yaklaştığının habercisi falan demedi.AYYYYYYY ben artık çok tırsıyrum.
sezeryandan da tırsmaya başladım.
normal hayatta yapamam gibi geliyor.sezeryan bi ümit daha kolay dedim.ama bakanıza ya burda herkes kötü anlatıyo. ama benim çevremdeki arkadaşlarda çok rahattı diyolar. offfff neolacak şimdi.???mirmirmirmir

boşver arkadasım takma sen kafana bi şekilde çıkacaklar ordan Allah sağlık versin napalım çekeriz biraz

[/QUOTE]

cnm en azından ne bilim beslenmesi için serum yapılırdı ciğer geliştiren iğne ye daha erken başlanırdı... farketmemesi çok abes

o ciciler nasıl güzel duracak meleklerimizin üzerindeeee... hergün dolabını açıp bakıyorum.. gelsin artııııkkk

selam kizlarr ,
topragin kizina masallahhh
ne guzel meleklerimiz var bizim yaaaa :ecrin_bebek:
bende iki saat once nehirin (asinaz) esiyle gorustum sezeryana hazirliyorlar , hersey yrolunda demisti umarim hayirlisiyla ikiside cikar biz de rahatlariz...
Hasret nan naber neler yapion, gorusemioruz:umursamaz:

PÖFFFFFFF.....akannehirkafamçokkarıştı
CANIM SIKILIYORRRR.BUGÜN SıFTAH YAPAMADIM
DUE EDıN KIZLAR MÜŞTERı GELSıN senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…