- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.001
canlarım ben 38+3 iki gündür kasık ağrısı var nstde sancı çıkıyor ama doktorum hep geri gönderdi bugün ikinci kez elle muayne etti bugünki fenaydı biraz kanlı akıntı gelince hasretime bi soruyum dedim onla aynıyız bizimki geliyor galiba artık ben girebildiğim zamanlarda yazarım dualarınızı eksik etmeyin(((
canlarım ben 38+3 iki gündür kasık ağrısı var nstde sancı çıkıyor ama doktorum hep geri gönderdi bugün ikinci kez elle muayne etti bugünki fenaydı biraz kanlı akıntı gelince hasretime bi soruyum dedim onla aynıyız bizimki geliyor galiba artık ben girebildiğim zamanlarda yazarım dualarınızı eksik etmeyin(((
selam kızlarr bende de hiçbir belirti yok.. bel ve kasık ağrısıyla başlarmış sancılar .. sanırım bizim bebişler yerlerinde gayet rahatlar...
aynen yaa bndede yok kasık bel falan hiç bi yerim ağrımıyo sadece totom ağrıyo otrmaktan:umursamaz:
Duş aldım, fönlendim, giyindim oturuyorum. bayanssulusmile Bugün çok kasılmam oldu doğururum belki. Akıntım da çok. Oğlum da "yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım" hesabı karnımı yırtmaya çalışıyor. Eşim de yok kendim giderim artık arabayla :))
Doğuracağım da yok da paranoyak olduk iyice yahu. Bu doğum çantası da sinirimi bozuyor. Eşim kapının önüne koydu bir de onu. Oooffff ooofff!! Bakalım doğduktan sonra neyi dert edineceğiz kendimize...
ahahahaha ben manikür pedikür we kaşlarım duruyo sakın bu gece doğmasın welet yoksa mahfolurum..Duş aldım, fönlendim, giyindim oturuyorum. bayanssulusmile Bugün çok kasılmam oldu doğururum belki. Akıntım da çok. Oğlum da "yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım" hesabı karnımı yırtmaya çalışıyor. Eşim de yok kendim giderim artık arabayla :))
Doğuracağım da yok da paranoyak olduk iyice yahu. Bu doğum çantası da sinirimi bozuyor. Eşim kapının önüne koydu bir de onu. Oooffff ooofff!! Bakalım doğduktan sonra neyi dert edineceğiz kendimize...
biz martın başında doğurcaktık ama....:kedi:
ahahahaha ben manikür pedikür we kaşlarım duruyo sakın bu gece doğmasın welet yoksa mahfolurum..
15mart ben 16mart sen doğururuz artık:roflol: kapatırız sezonu birlkte:içelim:
Canım çok muydu? Tuvaletten sonra olması ilginç. Doktoruna sorsan bi..
dr telefonu yokki..:umursamaz:
asinaz doğum yapmış bebegi hayırlı olsun.
umarım en yakın zamanda sağlıklı şekilde çıkarlar,
ynur sanada hayırlı dogumlar nasip olsun,
kızlar bende az önce afedersiniz wc den çıktım mutfaga gittim altıma kaçırdım,
bunun su oldugunu nasıl anlıyonuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?