2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

muayneden kaynaklanan bir akıntıda olabilir hayırlısı olsun vaktin gelmiş dualarımız seninle...
meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

:sm_cool: nişanmıymış gelen canım kesin.. hadi bakalım ya bizi haberdar et hep neler yaşıyosun die bu gece gidersin sanırım :)) süper oldun canım işte şimdi rahat rahat hazırlığını yaparsın temizliğini bitirrsin ne güzel yaa hadi inşallah bnimde gelir.. bu gece yine açılım yapıcam kocamla

selam kızlarr bende de hiçbir belirti yok.. bel ve kasık ağrısıyla başlarmış sancılar .. sanırım bizim bebişler yerlerinde gayet rahatlar...

şubat annelerinde normal doğum yapanlara baktım.. birçoğu 39 larda hatta 40 haftayıda geçince yapmış doğum...boshayallersmile

selam kızlarr bende de hiçbir belirti yok.. bel ve kasık ağrısıyla başlarmış sancılar .. sanırım bizim bebişler yerlerinde gayet rahatlar...

aynen yaa bndede yok kasık bel falan hiç bi yerim ağrımıyo sadece totom ağrıyo otrmaktan:umursamaz:

Duş aldım, fönlendim, giyindim oturuyorum. bayanssulusmile Bugün çok kasılmam oldu doğururum belki. Akıntım da çok. Oğlum da "yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım" hesabı karnımı yırtmaya çalışıyor. Eşim de yok kendim giderim artık arabayla :))

Doğuracağım da yok da paranoyak olduk iyice yahu. Bu doğum çantası da sinirimi bozuyor. Eşim kapının önüne koydu bir de onu. Oooffff ooofff!! Bakalım doğduktan sonra neyi dert edineceğiz kendimize...

gerçekten paranoyak oluyor insan sanki bu kadar aydır bekleyen biz değiliz.. bende her gece doğurcam diye yatıp anca rüyamda doğuruyorum..:dilcikar:

ahahahaha ben manikür pedikür we kaşlarım duruyo sakın bu gece doğmasın welet yoksa mahfolurum..
biz martın başında doğurcaktık ama....:kedi:

15mart ben 16mart sen doğururuz artık:roflol: kapatırız sezonu birlkte:içelim:

kızlar herkese iyiakşamlar.. çıkıyorum ben eşim gelmek üzeredir yemek zamanı... bakalım bu gece doğuran olacakmı bilmiyorumkismile

asinaz doğum yapmış bebegi hayırlı olsun.
umarım en yakın zamanda sağlıklı şekilde çıkarlar,
ynur sanada hayırlı dogumlar nasip olsun,
kızlar bende az önce afedersiniz wc den çıktım mutfaga gittim altıma kaçırdım,
bunun su oldugunu nasıl anlıyonuz?

Merhaba herkese,
Bakıyorum doğurmak isteyenlerle dolmuş topik :)
Eninde sonunda doğurucaz nasılsa, benim hiç acelem yok...
Son birkaç gündür çok gergin ve tahammülsüzüm nedense, hormonal herhalde...
Geçmişe çok bakamadım, iyi hissetmiyorum kendimi.

Toprak'ın kızı doğmuş, Allah sağlıkla, analı babalı büyütsün.

Vadideki Zambak da doğum yapmış, bebek sağlıklıymış çok şükür...

Asıl sürpriz Asinazcığımdan geldi, şaşırdım, üzüldüm, sevindim...
Çok erken gelmiş kuzucuk, inşallah çok uzun süre ayrı kalmaz anneciğinden...
Allah ikisinin de yardımcısı olsun...

Ynurcum nişanın gelmiş, sırada sen varsın galiba :)
Allah kolaylık versin...

Atladığım arkadaşlar vardır mutlaka, kusura bakmayın lütfen, son zamanlar böyle oluyor galiba...

ay ECEM BEBEK çok tatlı maşallah yaa.Asinazda doğum yapmış allah iki bebeğimizede ömür versin.
ya YNURDA doğummu yapacakmış haber varmı neyse arada gireyim bari.
HEPATıT ben sana demedimmi sna sen hazır ol doktor sana yakın bir tarih vericek diye?

suyun gelse birden boşalır içinden bişey ama amniyo sıvısı kaçırıyo olabilirsin yarın no bilmiyosan bi doktora git ihmale gelmiyo artık hiçbişey bak asinaza doğum yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…