2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bugün doktora gittim 38+5 im doktor hala doğuramadın hiç niyetin yok diyo :::::: salıya kadar doğurmassam salı tekrar gidicem herkes doğuruyoı yaa ben hala bekliyommm varmı benimgibi olan:)

Canım hastanede nöbetçi doktor falan yok mudur, oaryı ara istersen...

Nasıl geldi, böyle çamaşırın bacakların falan ıslandı mı?
Yoksa sadece idrar kaçırır gibi az bişey miydi?
korkuyorum nöbetçi dr vardır şimdi.
cnm resmen çişimi yaptım sanki birden geldi.
suyun gelse birden boşalır içinden bişey ama amniyo sıvısı kaçırıyo olabilirsin yarın no bilmiyosan bi doktora git ihmale gelmiyo artık hiçbişey bak asinaza doğum yaptı.

evet haklısın tedirgin oldum baya eşim gelsin,
dr gideyim.

iyi akşamlar anacıklar..
kuaföre gittim bugün.. pamuk oldum pamuk..
Asinaz bacımızdan son haberler neler:?
bebiş küvezde mi?

hadi gözünaydın hanifcim:)) yeni dönem senin için çok iyi olacak yani 2010/11eylülde başlayacaksın değil mi?
sağol canımcım...eskiden arkadaşlar hep hanif derdi..hoşuma gittisempatiksalakcinni
evet inşallah eylülde başlayacağım bir daha...a.s
gözün aydın opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
geçmişi okudum anca geldim
Toprak kızın çok tatlı maşallah 41 kereeee
Eftel git doktora bence hastaneye gitmeden doktorunu arattır belki gelir doktorunda
ASİNAZile görüştüm mesajlastım kızı çok iyiymiş emmiş annesini yanında yatıyormuş küveze gerek yokmuş şimdilik 2200 gr 48 cm boyu imiş.Biraz Asinazın ağrısı varmıl onun dışında hersey yolunda dedi.

Şu İçGiyimci kafa buluyor sanırım yaa okudukça sinir oldum bugün eşim evdeydi odaları toparladık yemek yedik şimdide eşim yattı yoruldu walla ..Bebeğimin çamaşırlarıda ablamda yıkanıyor yarın onları ütülerim artık az kaldı artık...
Resimleri yollayacaktım ama eşimin diğer pc yi diğer odaya aldı ve kurması zaman alır ...eee artık kızımın üstünde görürsünüz.Zaten şuan bebeklerimizin gelişleri bizi mutlu ediyor önemli olan iyi olsunlar da....

Doğum başlasa da doğurmazsın sen bu yüzden. :)) "Bir gün daha n'ooluur, yarın manikürüm var doktor..." bayanssulusmile
sempatiksalakcinni wallahi ya hiç öle yakalanmak istemiyorum canancım napiim yaa millet gelip gidecek en azından bi parça cazibem kalsın:kedi:
aminyon sıwısı biraz kıwamlı bişi oluyor canım sanırım çiş gibi değil yani biraz kayganımsı bişi..
slm kızlar bugün doktora gittim 38+5 im doktor hala doğuramadın hiç niyetin yok diyo :::::: salıya kadar doğurmassam salı tekrar gidicem herkes doğuruyoı yaa ben hala bekliyommm varmı benimgibi olan:)

:içelim:

bizde cananla onu konuştuk bugün nasıl farkettin kız... kafa bldğnu

arkadaşlar belki hatırlıyosunuzdur benim amniyosentezden sonra amniyon suyum gelmişti bildiğiniz su gibi zaten hiç anlamadan birden boşalıyo insandan tek farkı kokusu değişik bir kokusu var...

canan gördünmü pancuda farketmiş?

yaaa ben ilk geldiğinden beri söyledim hatta hijyene bile yazdım bu bizimle kafa buluyor diye bazıları bayan diyip erkekte olan var.Saçma sapan konuşuyor ...Bebek istiyor mart annelerinde
İİÇ GİYİMCİ BURDAN YAZIYORUM SANA;
BEBEK İSTİYORSAN ÖNCELİKLE DOKTORA GİT ve KONTROLLERİNİ YAPTIR SORUN YOKSA BEBEĞİN OLUR ... AMA BEN HALA SENİN BAYAN OLDUĞUNDAN BİLE EMİN DEĞİLİM ....ANNELİK FARKLI BİR DUYGU ANNE OLMAKTA ...BU GÜZEL DUYGUYU TADAN ANNE VE ANNE ADAYLARIYLA DA KAFA BULMANIN ZAMANI DA DEĞİL SANIRIM....

eftelcim BİZİDE MERAKTA BIRAKMI BİRANÖNCE GİT BİR MUAYN OL

büyük ihtimal alttan muayne ederler.

sağolun kızlar, alltan muayene etceklerse müsait deilim,
yarın gidicem artık kaynanam olur öyle çiştir diyo, ama ben yine yarın gidicem,

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bana da nicki en bastandır acayip geldi ama Çok üzgünüm çoook

artık yemek bile yiyemiyorum ufacık midem az büyüse bizimki itekliyor hemen
çatlatıcak beni yeri daralıyor ya sıkıntıyada gelemiyor hiç..
kıvrandım sancıdan resmen
bu arada Eftel muhtemelen baskı sonucu kaçırmıştır bende de bi kaç kez oldu..
doktor ayırt edersin mutlaka dedi ve de sürekliliği olurmuş...
Çok Sıkıldımm..etrafımdaki hamileler doğurdu bi ben kaldım...mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…