- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.041
yaaa ben ilk geldiğinden beri söyledim hatta hijyene bile yazdım bu bizimle kafa buluyor diye bazıları bayan diyip erkekte olan var.Saçma sapan konuşuyor ...Bebek istiyor mart annelerinde
ııÇ GıYıMCı BURDAN YAZIYORUM SANA;
BEBEK ıSTıYORSAN ÖNCELıKLE DOKTORA GıT ve KONTROLLERıNı YAPTIR SORUN YOKSA BEBEĞıN OLUR ... AMA BEN HALA SENıN BAYAN OLDUĞUNDAN BıLE EMıN DEĞıLıM ....ANNELıK FARKLI BıR DUYGU ANNE OLMAKTA ...BU GÜZEL DUYGUYU TADAN ANNE VE ANNE ADAYLARIYLA DA KAFA BULMANIN ZAMANI DA DEĞıL SANIRIM....
evet canım hatırlıyorum ben ...aminyo sıvısı acık sarı ve kokulu olur bende ablamdan biliyorum ondan sıvı alınmıştıarkadaşlar belki hatırlıyosunuzdur benim amniyosentezden sonra amniyon suyum gelmişti bildiğiniz su gibi zaten hiç anlamadan birden boşalıyo insandan tek farkı kokusu değişik bir kokusu var...
iyi ya sewindim hiçbişeycik olmaz bebişine asinaz yemesine içmesine dikkat ederdi bebişinişn bagısıklık sistemi güçlüdür onun..konuştum nehirleeeeee bebiş 2ye 5 kala doğmuş... 2,200gr doğmuş saçlı kara bi bebkmiş.. ismine elif karar wermişler.. bebek belki küwöze girmeyedebilirmiş.. şimdi getrceklermiş yanına emzirme denemesi için.. ağrısı warmış dinlen dedim yarın konuşuruz
sizlere çok selamı war dualarınızı esirgemeyin dedi
ayy böle asit gibi mi kokuyoooooeyvahedigeldismilearkadaşlar belki hatırlıyosunuzdur benim amniyosentezden sonra amniyon suyum gelmişti bildiğiniz su gibi zaten hiç anlamadan birden boşalıyo insandan tek farkı kokusu değişik bir kokusu var...
aynen bende katılıyorum sana ,huylandım incigiyimden sonuna kadar söylediklerine katılıyorum..
aynen bende katılıyorum sana ,huylandım incigiyimden sonuna kadar söylediklerine katılıyorum..
evet canım hatırlıyorum ben ...aminyo sıvısı acık sarı ve kokulu olur bende ablamdan biliyorum ondan sıvı alınmıştı
seninde az kaldı yaaa ...rabbim sağlıkla versin kucağına
ayy böle asit gibi mi kokuyoooooeyvahedigeldismile
herkes huylanmış demekkia.s
[sıze="2"]evet canım bak onu unuttum rengide sarı oluyor..sağol canım rabbim hepimize meleklerimizi sağlıkla gönderir inşallah....[/sıze]
yarın hep beraber denesek yoklasak bu şahsiyeti???yaaa ben ilk geldiğinden beri söyledim hatta hijyene bile yazdım bu bizimle kafa buluyor diye bazıları bayan diyip erkekte olan var.Saçma sapan konuşuyor ...Bebek istiyor mart annelerinde
İİÇ GİYİMCİ BURDAN YAZIYORUM SANA;
BEBEK İSTİYORSAN ÖNCELİKLE DOKTORA GİT ve KONTROLLERİNİ YAPTIR SORUN YOKSA BEBEĞİN OLUR ... AMA BEN HALA SENİN BAYAN OLDUĞUNDAN BİLE EMİN DEĞİLİM ....ANNELİK FARKLI BİR DUYGU ANNE OLMAKTA ...BU GÜZEL DUYGUYU TADAN ANNE VE ANNE ADAYLARIYLA DA KAFA BULMANIN ZAMANI DA DEĞİL SANIRIM....
yaa dünden beri bnde çamaşırımda bi keskin koku duyuyorum ama iğrenç bişey gibi değil böyle değişik keskin bi koku ama acaba aminyon sıwısımı kaçırıyorum.. çok gelmiyo normal akıntı gibiCADIARZUcanım çok değişik bir koku böyle çok keskin kokusu var...
hatta idraradan biraz daha yoğundur o yüzden normal idrarla sıvıyı ayırt edebiliriz...diye umut ediyorum ama tuvaletteysek farkedemeyebiliriz ...uffff heyecan bastı beni acaba nişan-suyum ve doğum zamanınım ne zaman ne nasıl ortamda gelecek çok merak ediyorum ...düşünsenize evde değilsiniz çantanız evde siz alışverişte yada başka yerdesiniz o anki durumu düşünemiyorum herkes bana bakar sanırım o yüzden de doktordan başka bir yere gitmemeye çalışıyorum ......bir aksilik olmazsa
yarın hep beraber denesek yoklasak bu şahsiyeti???
canan gördünmü pancuda farketmiş?
yaa dünden beri bnde çamaşırımda bi keskin koku duyuyorum ama iğrenç bişey gibi değil böyle değişik keskin bi koku ama acaba aminyon sıwısımı kaçırıyorum.. çok gelmiyo normal akıntı gibiCADIARZU
CANIM BENİM O AKINTI AMİNO SENTEZ AMA BEBEK HAREKETLERİYLE AZ AZ DA OLSA KAYBEDİYORUZ EVET AZ AZ GELİYOR BENİMDE VE ÖYLE PİS KOKUDA DEĞİL NE BİLİM BAZEN KOKUSU BANA ISLAK MENDİLLERDEKİ GİBİ KOKUYOR...
nie girmiosun o zman hep ewdeysen bakemalsanaalsanasmile bu arada asinaz we doktoruyla ilgili olanları okudunmu:umursamaz:
varmı ağrın sızın canım eşin gelmedi hala
Fark eden başkları da var demiştim. :)) Tinsel ile çok iyi araları o biliyor olabilir kim olduğunu, dalga geçer gibi sorulan sorular ve muhabbetler canımı sıktı bugün benim de. Dediği gibi biriyse inşallah tez zamanda bebeği olur ama değilse...
Pat diye çıktı ortaya, safa yatıyor bir de... Komik bunlar komiiik, hepimiz aklı başında insanlarız burada, yemeyiz bu numaraları. :)
ağrım yok normal agrılarım,
eşimle tartışıyo, kaynanam bana bağırdı,
eve sıçtılarmı ne telaşlısın diye yemekte bende bişeyim yok gitmiyorum dedim dr,a
şimdi eşime söyleniyo ben içerde oturuyom,
bozma moralini eğer bişey sen kendini kötü hissettiğinde eşine söyle boşver baskalarını ne derlerse desinler önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı
ağrım yok normal agrılarım,
eşimle tartışıyo, kaynanam bana bağırdı,
eve sıçtılarmı ne telaşlısın diye yemekte bende bişeyim yok gitmiyorum dedim dr,a
şimdi eşime söyleniyo ben içerde oturuyom,
Fark eden başkları da var demiştim. :)) Tinsel ile çok iyi araları o biliyor olabilir kim olduğunu, dalga geçer gibi sorulan sorular ve muhabbetler canımı sıktı bugün benim de. Dediği gibi biriyse inşallah tez zamanda bebeği olur ama değilse...
Pat diye çıktı ortaya, safa yatıyor bir de... Komik bunlar komiiik, hepimiz aklı başında insanlarız burada, yemeyiz bu numaraları. :)
evet ablamı aradım, sıvı biraz kokulu oluyomuş teleşlanma dedi.canım çok değişik bir koku böyle çok keskin kokusu var...
bende bir yere gitmemeye çalışıyorum fazla,heran yolda kalabiliriz Allah korusun.hatta idraradan biraz daha yoğundur o yüzden normal idrarla sıvıyı ayırt edebiliriz...diye umut ediyorum ama tuvaletteysek farkedemeyebiliriz ...uffff heyecan bastı beni acaba nişan-suyum ve doğum zamanınım ne zaman ne nasıl ortamda gelecek çok merak ediyorum ...düşünsenize evde değilsiniz çantanız evde siz alışverişte yada başka yerdesiniz o anki durumu düşünemiyorum herkes bana bakar sanırım o yüzden de doktordan başka bir yere gitmemeye çalışıyorum ......bir aksilik olmazsa
BENDEDE DAHA ÖNCE OLMUŞTU AMA ŞİMDİKİ
Canım ben dede gece pijamamda ıslaklık oldu 2 kere gittim suyum deıldı ama doktor dedı bır daha olursa mutlaka gel bekleme
Bide su sancısız gelebılıyormus
Bebegin oynaması nasıl oynamasına dıkkat et ama gıtmıyorsan bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?