2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende katılıyorum sana ,huylandım incigiyimden sonuna kadar söylediklerine katılıyorum..

arkadaşlar belki hatırlıyosunuzdur benim amniyosentezden sonra amniyon suyum gelmişti bildiğiniz su gibi zaten hiç anlamadan birden boşalıyo insandan tek farkı kokusu değişik bir kokusu var...
evet canım hatırlıyorum ben ...aminyo sıvısı acık sarı ve kokulu olur bende ablamdan biliyorum ondan sıvı alınmıştı
seninde az kaldı yaaa ...rabbim sağlıkla versin kucağına

iyi ya sewindim hiçbişeycik olmaz bebişine asinaz yemesine içmesine dikkat ederdi bebişinişn bagısıklık sistemi güçlüdür onun..

arkadaşlar belki hatırlıyosunuzdur benim amniyosentezden sonra amniyon suyum gelmişti bildiğiniz su gibi zaten hiç anlamadan birden boşalıyo insandan tek farkı kokusu değişik bir kokusu var...
ayy böle asit gibi mi kokuyoooooeyvahedigeldismile
aynen bende katılıyorum sana ,huylandım incigiyimden sonuna kadar söylediklerine katılıyorum..

herkes huylanmış demekkia.s

evet canım hatırlıyorum ben ...aminyo sıvısı acık sarı ve kokulu olur bende ablamdan biliyorum ondan sıvı alınmıştı
seninde az kaldı yaaa ...rabbim sağlıkla versin kucağına

evet canım bak onu unuttum rengide sarı oluyor..sağol canım rabbim hepimize meleklerimizi sağlıkla gönderir inşallah....

[sıze="2"]evet canım bak onu unuttum rengide sarı oluyor..sağol canım rabbim hepimize meleklerimizi sağlıkla gönderir inşallah....[/sıze]

hatta idraradan biraz daha yoğundur o yüzden normal idrarla sıvıyı ayırt edebiliriz...diye umut ediyorum ama tuvaletteysek farkedemeyebiliriz ...uffff heyecan bastı beni acaba nişan-suyum ve doğum zamanınım ne zaman ne nasıl ortamda gelecek çok merak ediyorum ...düşünsenize evde değilsiniz çantanız evde siz alışverişte yada başka yerdesiniz o anki durumu düşünemiyorum herkes bana bakar sanırım o yüzden de doktordan başka bir yere gitmemeye çalışıyorum ......bir aksilik olmazsa

yarın hep beraber denesek yoklasak bu şahsiyeti???

canım çok değişik bir koku böyle çok keskin kokusu var...
yaa dünden beri bnde çamaşırımda bi keskin koku duyuyorum ama iğrenç bişey gibi değil böyle değişik keskin bi koku ama acaba aminyon sıwısımı kaçırıyorum.. çok gelmiyo normal akıntı gibiCADIARZU

nie girmiosun o zman hep ewdeysen bakemalsanaalsanasmile bu arada asinaz we doktoruyla ilgili olanları okudunmu:umursamaz:

canan gördünmü pancuda farketmiş?

Fark eden başkları da var demiştim. :)) Tinsel ile çok iyi araları o biliyor olabilir kim olduğunu, dalga geçer gibi sorulan sorular ve muhabbetler canımı sıktı bugün benim de. Dediği gibi biriyse inşallah tez zamanda bebeği olur ama değilse...

Pat diye çıktı ortaya, safa yatıyor bir de... Komik bunlar komiiik, hepimiz aklı başında insanlarız burada, yemeyiz bu numaraları. :)

CANIM 1AY OLDU BENİM İZNE ÇIKALI VE EVDE YAPMAM GEREKEN İŞLERİM OLUYOR ZATEN KAYINVALİDE 1 HAFTA BENDEYDİ GEÇEN HAFTA BEN 3 GÜN YOKTUM MALUM BEBEĞİM İÇİN HAZIRLIKLAR ÇALIŞINCA EVLE PEK İLGİLENEMEMİŞTİM DİP BUCAK TEMİZLİK YAPIYORUM VE AYRICA ÇAMAŞIR MAKİNEM BOZULDU((( KOMŞUMDA VE ABLAMDA YIKANIYOR YEMEK FİLAN DERKEN ANCA YAA SABAHTAN YADA AKŞAMLARI GİREBİLİYORUM.....EŞİM BANA DİYOR Kİ HASTANEYE LAPTOP'I HASTANEYE KURACAK CANLI ONLİNE YAPARSIN ARKADAŞLARINLA DİYOR

bn kaçar canlar belki açarım birazdan biraz uzanmam lazım yeni dükkanı kapatıyorum dahamafoldumben

Ben daha öncede gördüm böyle insanlar Jinekoloji bölümüne takılırken bayan diyip erkek çıkan hatta bir arkadasım msn adresini vermişti kamerayı açmış karsında erkek sanal alem burası kim kimdir bilemiyoruz ama ben BULUŞMAöncesi ve sonrası buranın samimi bir ortam olduğunu biliyordum ama eskisi gib sık giremeyenler de var ...Taş çatlasa 10-20 kişi kaldık online olan genellikle

Canım ben dede gece pijamamda ıslaklık oldu 2 kere gittim suyum deıldı ama doktor dedı bır daha olursa mutlaka gel bekleme
Bide su sancısız gelebılıyormus
Bebegin oynaması nasıl oynamasına dıkkat et ama gıtmıyorsan bıle

bozma moralini eğer bişey sen kendini kötü hissettiğinde eşine söyle boşver baskalarını ne derlerse desinler önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı

benimle arası iyi falan degil siz ne kadar tanıyorsanız bende o kadar tanıyorumm
ama buraya giripde kimseyle kötü olmak istemiyorummm
ya bayansaaa neolacakkk ayıp olmazmı:bbo:

canım çok değişik bir koku böyle çok keskin kokusu var...
evet ablamı aradım, sıvı biraz kokulu oluyomuş teleşlanma dedi.
bende bir yere gitmemeye çalışıyorum fazla,heran yolda kalabiliriz Allah korusun. BENDEDE DAHA ÖNCE OLMUŞTU AMA ŞİMDİKİ
WC DEN SONRA OLUNCA TELAŞLANDIM
BEBEGİM GAYET OYNAK MAŞALAH,UZANDIGIMI HİSSETMESİN YETERKİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…