2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimle arası iyi falan degil siz ne kadar tanıyorsanız bende o kadar tanıyorumm
ama buraya giripde kimseyle kötü olmak istemiyorummm
ya bayansaaa neolacakkk ayıp olmazmı:bbo:

bayan olsa da böyle saçma sapan konuşulmaz burası hamile ve anne olan annelerimiz var ve hala da soruyor çalışan var mı diye ve hala saçma sapan konuşuyor bayanda olsa anlaması lazım bence .... Profiline baktım hiç bir bilgi vermemiş bir bayan kalkıpta nickini İC GİYİMCİ olarakta koymaz bence

bozma moralini eğer bişey sen kendini kötü hissettiğinde eşine söyle boşver baskalarını ne derlerse desinler önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı

takmıyorum artık cnm, taka taka bebegim piskolojisi bozuk dogacak,
o akşama kadar söyleniyo, bebeğim iyi olsun gerisi önemli deil zaten..

Eftel canım,
ben de öyle arasıra wc den çıkmış olsam bile kaçırdığım oluyor.
ama doktor suyu normal dedi hep. kaçırdığım amniyon olsa bebğin suyu azalmaz mıydı?

Ya bırakın şu iç giyimciyi, içimizdeki miniklerimizle ilgilenelim biz. Zaten bunları okumuştur ve gelmez bir daha. Üye olur olmaz her şeye buradan başlaması çok ilginç geldi bana. Ve sorduğu saçma sapan sorular...

Biz keyfimize bakalım. Birkaç haftaya kalmaz hepimiz yavrularımızla olacağız ve burada çok fazla zaman geçiremeyeceğiz, kıymetini bilelim zamanlarımızın.

Ben artık kendisine cevap yazmayacağım kesinlikle.

Bütün gün yalnızdım, eşim gelir gelmez aldım onu pastaneye götürdüm veeee... :) Devamı yok.

Eftel canım,
ben de öyle arasıra wc den çıkmış olsam bile kaçırdığım oluyor.
ama doktor suyu normal dedi hep. kaçırdığım amniyon olsa bebğin suyu azalmaz mıydı?

tabiki olur, banada hep normal diyo suyu,
hatta her hafta suyunu kontrol etmek için çagırıyorum dedi,
tabi ben dr deişecem o başka, demekki oluyo ama yinede perşembe kontrolum
gününden önce gitcem ben,

devamını istiyoruzz:lepi:

cokacimcoook cokacimcoook sefamız olsunnnnn!!
zaten doğurduktan sonra almazlar artık :gitme:

tabiki olur, banada hep normal diyo suyu,
hatta her hafta suyunu kontrol etmek için çagırıyorum dedi,
tabi ben dr deişecem o başka, demekki oluyo ama yinede perşembe kontrolum
gününden önce gitcem ben,

bence de git bir şey yoksa bile için rahatlar. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik tabii ki evham yapacağız.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
ALLAH SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN İKİNİZEDE
BENDE BURSALIYIM KIIIIvereliniortak

BEN TÜKKANIMI 2 HAFTA OLUYO AÇALI.
EKSİKLERİM ÇOK EVET HAMİLE İÇİN BİŞEYLER ALICAM
AMA O ZMANA DOĞURMUŞ OLURSUNUZ:dance::dance:

en yakın arabası olan komşuna koş .
Bu arada elinde telefon eşini ara kanımca :)

PÖFFFFFFF.....akannehirkafamçokkarıştı
CANIM SIKILIYORRRR.BUGÜN SİFTAH YAPAMADIM
DUE EDİN KIZLAR MÜŞTERİ GELSİN senağlama

BEN HAMİLE KALAMADIM 2 AY DIR
ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ BAKALIM..
HAM,LE KALIRSAM GÜLERSİNNsenağlamasenağlama

BİŞEY SORUCAM..
HANİ SİZ SAĞLIKLI BESLENDİKCE
BEBİŞLERİN KİLOSU ARTIYO YA PEKİ ŞU AN İŞTAHINIZ KESİLSE 4 GÜN FELAN
AZ YEMEK YESENİZ BEBİŞTE KARNINIZDA ZAYIFLARMI Lİ :uhm:

bu konuşmaları kısa ve öz konuşmaları aklı başında bir bayan yapmaz elbette çevresinde ailesinde de vardır bebeğin nasıl olduğunu,nasıl hamile kalındığını, konuşulması gerekillen yerin asıl burası olmadığı , herkesin buradakileri stres altında olduğu halde işleriyle ilgili dua etmemizi istediği hem profilinde grafiker yazıpta kendine dükkan açması ve ounda nicki olarak kullanması bana normal bir insanın olmadığını gösterir hele ki buraya ne maksatla geldiğini bilmeyen birisi için

kızlar bebişlerin biberoncuklarını falan kaynar suda nasıl dezenfekte ettiniz?
altı açık tıkır tıkır kaynattınız mı yoksa sadece sıcak suda mı beklettiniz?

kızlar toprak doğum yapmış.. bebek gayet iyiymiş getirmişler odasına anne daha gelmemiş gayet sağlıklıymış kızımız
zemuszemus
teyzeleri oğlumu minik ayaklarıı :))
yerim o ayacıkları ben

bence de git bir şey yoksa bile için rahatlar. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik tabii ki evham yapacağız.
yarın ilk iş adacıya ordan eve ordan hastaneye:lepi:
Canınız çeker kız akşam akşam... Kapatalım konuyu. olumunekankayizsmile
yok cnm ya ben bu hamilelikten bişey anlamış deilim hiç bişey çekmiyo cnm,
daha çok eşimin canı çekiyo kaydirigubbakcemile3tmm çekenler olabülür kapatalım bencede..tıp:9

canan yoksa pastamı,tiremisu,tavuk göğsü,baklava ne yediniz ? aş erme dönemlerimiz biti hoş ben hiçbirsey aş ermedim ama bu son zamanlarda mısır çok seviyorum 1 aksam yemezsem 2.inci akşam muhakkak yiyorum....

biberon demişken benim biberonlar cam değil, kaynatsam bir şey olur mu? Onu soracaktım ben de ama çıkmış aklımdan. Biri avent biri dr. brown's. Bir de pompanınki var. Pompanınkinde kaynar suya sokun yazmış ama diğerlerine bakmadım. Kaynar suya atsa bir şey olur mu ki? Emzik var bir de..

edabiyatcı bu seferde ben kırıldımmm....:umursamaz:
:gitme:
ben ne yaptım sana

canan yoksa pastamı,tiremisu,tavuk göğsü,baklava ne yediniz ? aş erme dönemlerimiz biti hoş ben hiçbirsey aş ermedim ama bu son zamanlarda mısır çok seviyorum 1 aksam yemezsem 2.inci akşam muhakkak yiyorum....

Mısırı biz de çok sever olduk. :))

Tamam söylüyorum, kocaman bir pasta aldık ve deli gibi yedik... :)) Daha da var ve gece uzun. O pasta bitmeden ben rahat uyuyamam, sonra mide rahatsızlığından uyuyamam... :))

Benim eşmde de var empati göbeği. Benim canım bi şeyler çekmese aç kalacak sanki garibim. :) Yazlık takımları olmuyormuş, yana yakıla geziyor şimdi zayıflamam lazım diye ama pastayı benden önce bitirdi. Ben korkuyorum onun göbekten de bi bebek çıkacak diye. Dedim ultrasona sen de gir diye ama istemedi. ::)

Ezele daldık biz. İyi ki şu reklamlar uzun sürüyor. laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…