- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #48.061
benimle arası iyi falan degil siz ne kadar tanıyorsanız bende o kadar tanıyorumm
ama buraya giripde kimseyle kötü olmak istemiyorummm
ya bayansaaa neolacakkk ayıp olmazmı:bbo:
bozma moralini eğer bişey sen kendini kötü hissettiğinde eşine söyle boşver baskalarını ne derlerse desinler önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı
Eftel canım,
ben de öyle arasıra wc den çıkmış olsam bile kaçırdığım oluyor.
ama doktor suyu normal dedi hep. kaçırdığım amniyon olsa bebğin suyu azalmaz mıydı?
Ya bırakın şu iç giyimciyi, içimizdeki miniklerimizle ilgilenelim biz. Zaten bunları okumuştur ve gelmez bir daha. Üye olur olmaz her şeye buradan başlaması çok ilginç geldi bana. Ve sorduğu saçma sapan sorular...
Biz keyfimize bakalım. Birkaç haftaya kalmaz hepimiz yavrularımızla olacağız ve burada çok fazla zaman geçiremeyeceğiz, kıymetini bilelim zamanlarımızın.
Ben artık kendisine cevap yazmayacağım kesinlikle.
Bütün gün yalnızdım, eşim gelir gelmez aldım onu pastaneye götürdüm veeee... :) Devamı yok.
Ya bırakın şu iç giyimciyi, içimizdeki miniklerimizle ilgilenelim biz. Zaten bunları okumuştur ve gelmez bir daha. Üye olur olmaz her şeye buradan başlaması çok ilginç geldi bana. Ve sorduğu saçma sapan sorular...
Biz keyfimize bakalım. Birkaç haftaya kalmaz hepimiz yavrularımızla olacağız ve burada çok fazla zaman geçiremeyeceğiz, kıymetini bilelim zamanlarımızın.
Bütün gün yalnızdım, eşim gelir gelmez aldım onu pastaneye götürdüm veeee... :) Devamı yok.
tabiki olur, banada hep normal diyo suyu,
hatta her hafta suyunu kontrol etmek için çagırıyorum dedi,
tabi ben dr deişecem o başka, demekki oluyo ama yinede perşembe kontrolum
gününden önce gitcem ben,
devamını istiyoruzz:lepi:
cokacimcoook cokacimcoook sefamız olsunnnnn!!
zaten doğurduktan sonra almazlar artık
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
ALLAH SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN İKİNİZEDE
BENDE BURSALIYIM KIIIIvereliniortak
BEN TÜKKANIMI 2 HAFTA OLUYO AÇALI.
EKSİKLERİM ÇOK EVET HAMİLE İÇİN BİŞEYLER ALICAM
AMA O ZMANA DOĞURMUŞ OLURSUNUZ:dance::dance:
en yakın arabası olan komşuna koş .
Bu arada elinde telefon eşini ara kanımca :)
PÖFFFFFFF.....akannehirkafamçokkarıştı
CANIM SIKILIYORRRR.BUGÜN SİFTAH YAPAMADIM
DUE EDİN KIZLAR MÜŞTERİ GELSİN senağlama
BEN HAMİLE KALAMADIM 2 AY DIR
ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ BAKALIM..
HAM,LE KALIRSAM GÜLERSİNNsenağlamasenağlama
BİŞEY SORUCAM..
HANİ SİZ SAĞLIKLI BESLENDİKCE
BEBİŞLERİN KİLOSU ARTIYO YA PEKİ ŞU AN İŞTAHINIZ KESİLSE 4 GÜN FELAN
AZ YEMEK YESENİZ BEBİŞTE KARNINIZDA ZAYIFLARMI Lİ :uhm:
zemuszemuskızlar toprak doğum yapmış.. bebek gayet iyiymiş getirmişler odasına anne daha gelmemiş gayet sağlıklıymış kızımız
banada eşim çok kızıyo..doktorum erken doğum ile ilgili hiçbir belirti olmadığını sölüyo herşey ii gittipğini eşimin yanında sölediği için bana her seferinde erken gelcek diye diye erken doğurcan çocuğu deyip kızıyoooo
bencede beklesin burada daha önemli şeyler var Allah Allahhh :)
teyzeleri oğlumu minik ayaklarıı :))
maşallah çok tatlı tü tü tü 41 kere maşallah
vermek zorundalar canımYa kızlar şimdi işyerinde bişi duydum çok canım sıkıldı...
Ben bu hafta doğum iznine ayrıldcam ya, bi arkadaş vardı o benden önce ayrılmıştı bu hafta yasal süre bitiyomuş ücretsiz izin kullancakmış 3-4 ay daha.diyokii oğlumu bırakamam söledim en az 6 aya kadar süt vermem lazım filan dedi...
ama bana vermediler hemen sordular 16 hafta sonra gelicekmisin diye patronlarım...Çünkü bu kızın yaptığı iş mimarlık ve işi 2 kişi yapıodu diğer arkadaş idare ediomuş ama benim öle değil ben bi firmaya tek başıma bakıyorum..diğer firmaının elemanları bakıcak benim işime geçici süre onlarda mırın kırın edip duruyolar...dolayısı ile benim yasal süre bitince gelmem lazım ücretsiz izin kullanma hakkım yok maalesef canım sıkıldı onun yavrusu kıymetli de benimki değil mi :gitme:
ben istesem vermezler şimdiden de hiiiç pazarlık yapıp ortalığı bulandırmadım ama iznim bitimine doğru gelip konuşmak istiyorum bi orta yolunu...
1 marttttttttttt cok yakın .ben bıle heyecanlandımherkese marhaba:)) ben geldim dr dan..
kızlar çok tuhaf hissediyorum kendimi..heyecan şaşkınlık..
haftaya bugün bebeğim gelecek:)) 1mart ..mart ayının açılışını biz yapıcaz oğlumla inşallahh
toprak çıkmış ameliyattan we çok iyiymiş kızlar epidural sezaryen olmuştu 2.820 gr, 48cm boyunda ecem kız dünyaya geldi:) allah bağışlasın...
asinaz doğum yapmış bebegi hayırlı olsun.
umarım en yakın zamanda sağlıklı şekilde çıkarlar,
ynur sanada hayırlı dogumlar nasip olsun,
kızlar bende az önce afedersiniz wc den çıktım mutfaga gittim altıma kaçırdım,
bunun su oldugunu nasıl anlıyonuz?
ağrım yok normal agrılarım,
eşimle tartışıyo, kaynanam bana bağırdı,
eve sıçtılarmı ne telaşlısın diye yemekte bende bişeyim yok gitmiyorum dedim dr,a
şimdi eşime söyleniyo ben içerde oturuyom,
ben anlamadım kayınvalıden sana mı bagırdı
yarın ilk iş adacıya ordan eve ordan hastaneye:lepi:bence de git bir şey yoksa bile için rahatlar. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik tabii ki evham yapacağız.
yok cnm ya ben bu hamilelikten bişey anlamış deilim hiç bişey çekmiyo cnm,Canınız çeker kız akşam akşam... Kapatalım konuyu. olumunekankayizsmile
Ya sütüm kesilirse :))) Aldırmasını bilirim ben. Hem asıl doğumdan sonra bize yaranmaları lazım lülülülülülü
zemuszemus
banada eşim çok kızıyo..doktorum erken doğum ile ilgili hiçbir belirti olmadığını sölüyo herşey ii gittipğini eşimin yanında sölediği için bana her seferinde erken gelcek diye diye erken doğurcan çocuğu deyip kızıyoooo
bencede beklesin burada daha önemli şeyler var Allah Allahhh :)
teyzeleri oğlumu minik ayaklarıı :))
maşallah çok tatlı tü tü tü 41 kere maşallah
vermek zorundalar canım
1 marttttttttttt cok yakın .ben bıle heyecanlandım
ben anlamadım kayınvalıden sana mı bagırdı
evet bana bağırdı, iş yaptığım için kızıyo
ama heryere pislik bulaşsada silmez, oda ayrı bir konu
canan yoksa pastamı,tiremisu,tavuk göğsü,baklava ne yediniz ? aş erme dönemlerimiz biti hoş ben hiçbirsey aş ermedim ama bu son zamanlarda mısır çok seviyorum 1 aksam yemezsem 2.inci akşam muhakkak yiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?