- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.801
kız sen benm memleketimdemisin,ben inegöllüyüm...annem hala orda...
Öyleymişim arkadaşım. :) Eskişehirliyim ama burada çalışıyorum, özel okul olduğum için de sürekli İnegöl'deyim. Geldiğinde beklerim. :)
Önce Medical Park'ı düşündüm ama geçen gün Medical'in berbat bir hal aldığını görünce vazgeçtim. Öz.Bursa Doruk ya da PembeMavi. Şimdilik riskli dönemin geçmesini bekliyorum. Muayeneye doktorumun muayenehanesine gidiyorum, JinePlus, tahlilleri de anlaşmalı bir laboratuvarda yaptırdık ama 300 TL ödedik, ikili test için de görüşeceğim bakalım.
ben de nefret ediyorum sütten ama diğerleriyle (peynir,yoğurt vs) aram iyi..
haftada 1-2 defa nesquik le içebiliyorum anca ama o bile bazen kaldırıyor midemi..
bende nesguik katıp içiyorum sütü yada milk shake yap meyveli!bu arada kızlar kefir için bol bol ,hem kabızlığa birebir hem bebek için çok faydalıymış!
jineplus ı duydum ama bilemiyorum çevremde hiç giden yok..umarım memnunsundur..
pembemavi için bişi diyemicem..ben geçen sene orada başka bir rahatsızlığım için tedavi gördüm fakat çok memnun kalmadım..doruk içinse çok iyi şeyler duyuyorum..sonuçta bebeklerimiz düşünmek lazım ve oranın çocuk doktorları çok iyiymiş diye duydum..ihtiyaç durumunda küvözlerinde yoğun bakım servisi ve 24 saat doktor varmış..acıbadem de böyle ve bursada yoğun bakımlı 24 saat doktorlu küvözleri olan bu ikisinden başka burada hastane yok biliyorum..o yüzden ikisinden birini tercih edeceğim zaten..
Doktorumun tavsiyesine göre bir şey düşüneceğim artık.. Ancak Acıbadem'in altından kalkamam. Doğum ücretlerini duydum. :)
herkese mrb arkadaşalar,
benide listenize eklermisiniz,yaşım 23,sat tarihim 2 haziran,tüp bebekle hamile kaldım,ikizlerime hamileyim.normalde doğum tarihim 8 mart görünüyor(tabi ikiz olduğu için erken olma ihtimali yüksek).tüp bebkle hamile kaldım kız hissediyorum.yaklaşık 11 haftalık hamileyim.
herkese mrb arkadaşalar,
benide listenize eklermisiniz,yaşım 23,sat tarihim 2 haziran,tüp bebekle hamile kaldım,ikizlerime hamileyim.normalde doğum tarihim 8 mart görünüyor(tabi ikiz olduğu için erken olma ihtimali yüksek).tüp bebkle hamile kaldım kız hissediyorum.yaklaşık 11 haftalık hamileyim.
herkese mrb arkadaşalar,
Kızlar peki mide yanması var mı? Hamilelik öncesi böyle bir sorunum yoktu ama son haftalarda yemek saatimi geçirirsem midem çok yanıyor ve ağrıyor. Sık sık bir şeyler yemeliyim. Şimdi de eşimi bekliyorum ama sanırım dayanamayacağım.
herkese mrb arkadaşalar,
Bugün çok konuştum ama devam. :)
Saç kestirme konusundaki hurafeleri biliyorsunuz. Saçlarım iki aydır bakımsızlaştı ve kuaföre gitmeliyim ama korkuyorum. Batıl inançlarım var maalesef. Bu konudaki fikirler?
Bugün çok konuştum ama devam. :)
Saç kestirme konusundaki hurafeleri biliyorsunuz. Saçlarım iki aydır bakımsızlaştı ve kuaföre gitmeliyim ama korkuyorum. Batıl inançlarım var maalesef. Bu konudaki fikirler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?