2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hiç inanmıyorum açıkçası bu hurafelere Canancım, kız kardeşimin nişanı var, nişanı atlattıktan sonra bende saçımı kestirmeyi düşünüyorum, bakamıyorum çünkü, ve hamilelikten midir nedir çok dökülüyo bir de..

ben de çok konuştum galiba ama pek susacak gibi de değilim :)

batıl inancım yoktur. gel gör ki saçlarımı kestiremiyorum. normalde şimdiye kadar çoktan katlarım kısaltılmış olmalıydı ama galiba bu defa kendi haline bırakacağım. Allah hiç birimize göstermesin elbette, ama insan korkuyor işte... napalım, bi de rapunzel görelim kendimizi :)

evet canım kahve mantıklı aslında..meyveyle seveceğimi sanmam ama kahve olabilir..doktorum kahveyi yasaklamadı zaten bana gerçi ben hamileliğimden beri hiç içmedim ama sütle azıcık içebilirim belki..teşekkürler tavsiyen için..

bu arada benim saçlarım eskisinden daha sağlıklı, dökülme yok, kırık yok.
bazı hamilelerde saç kalitesi artar diye duymuştum zaten.
gerçi istenmeyen tüylerin kalitesini de aynı şekilde arttırdı maalesef :)

Selam kızlar.
bosnacım benim saçlar tam aksine çok fazla dökülüyor. Kan ilacı v.s kullanmaya başlamadım acaba vitaminlerden dolayı mı? Fakat göbeğimde önceden hiç tüy yoktu. Sarışın olmama rağmen kalın telli ve siyah kıllanmaya başladı göbeğim.

ben batıl şeyleri takmam canlar sağlığımıza ve bebeişimizi zararı olmayan herşeyi yaparım nitekim saçlarımıda yakın zamanda kestireceğim çünkü çok dökülüyor...

Benim kıllarım ilk haftalarda kalınlaştı. Özellikle göbeğimde. Ben iğne yaptırmaya gidiyorum. Allah şifa versin...

benim de saçlarım çok dökülüyor ama doktorum 12. haftaan sonra çok azalacak dökülmeler ve saçların çok güzel çok parlak olacak dedi..
tüylerim de arttı ve kalınlaştı..daha önce olmayan yerlerde çıkmaya başladı..yeni çıkanlar ince, tüy kıvamında ama eskiden beri olanlar çok sertleşti ve çabucak çıkmaya başladılar..bunu da sordum doktora yeni çıkanlar yok olmaz büyük ihtimal ama sertleşenler yumuşayabilir dedi..artık doğumdan sonra epilasyona koşacağız herhalde..

Ben 2 hafta önce kestirdim. Ensem falan çok terliyordu geceleri çok bunaltıyordu saçlarım. Rahatladım.Bu konuda hurafeleri duyuyorum. Ama saç kestirmednin bir zararı olacağına inanmıyorum.
Bu arada benim bulantı ve kusmalar yine başladı. Hafta sonu çok kötü geçti. Günde 3-4 kez, ne yesem çıkarttım. Tatlı, tuzlu, ekşi denemediğim şey kalmadı ama faydasız. :çok üzgünüm:

merhaba bayanlar...
saç meselesi ilgimi çekti...öyle hurafeler kesinlikle inanmıyorum.saçlarımda oldukçe iyi durumda ve uzatmak için zamanında çok uğraşmıştım ama yakında okulların açılmasıyla ben de hemen kestireceğim çünkü en çok radyasyon yayan cihazın saç kurutma makinesi olduğunu öğrendim...ve ben okul zamanı saçlarımı çok sık yıkıyorum tebeşir tozundan arınmak için ve sürekli saç kurutma makinesi kullanıyorum....kısacası saç kurutma makinesinden uzak durmak için kestireceğim saçlarımı....size de tavsiye ederim...

elitucum benim göbeğimdeki kıllar da tam anlattığın gibi. önceden incecik ayva tüyleri vardı.
herkes bu tüyleri hiç ellememiz gerektiğini, doğumdan sonra kendiliğinden döküleceğini söylüyor.
ben de pek ilgilenmiyorum onlarla :)

Aaa teker teker geliyor aklıma kusura bakmayın. 2 gün önce farkettim. Benim göğüslerimin alt kısmına doğru, kırmızı damar gibi, yırtık gibi kısa şeritler oluşmaya başlamış. Sizde de oldu mu? Kalıcı mı acaba, ya da artar mı ki?
edebiyatçı sen ne için iğne yaptırıyorsun? Kıllanmaya karşı mı

Yok canım kanama ile ilgli.

Merhabalar, bende 30 martta kısmetse anne olucam..
Beninde listenize eklermisiniz?? yaş :26, SAT:23 haziran, kilo:57, doğacağı tarih: 30 mart..Bu arada benim içime de erkek olacakmış gibi geliyor fakat bende eşimde rüyamızda kız doğmuş gördük..Çok ilginç ikimizde kumral bir kız gördük :)

benimde saçlarım dökülmeye başladı.ama diğer yerlerde resmen çoşmuş kızlar.inanamadım bu kadar tüy olduğuna.bugün ağadaya gittim.hamilelikten olduğunu bir kez daha analdım.ve çok acıdı.bide göbeğimdeki tüyleri aldırıyorum ben.ağdacı kız özellikle ilerleyen aylarda alamdığını söyledi.biliyorum giden çok hamile var ona.o konuda rahattım ama genede size sormak istedim.tüylerinizi neyle aldırıyorsunuz bide göbektekileri napıyorsunuz.bu arada benim göbekteki tüyler hep vardı.hamile kalmadan öncede yani.hormon bozukluğundan.

bu arada bende saçlarımı kestirmiyorum.hurefe belki ama genede içim rahat değil.napalım kezban olurum ama olsun.doğumdan sonra inşallah kestiririmde boyatırımda.

Arkadaşlar hamilelikte tüylenme normalmiş özellikle hamile kaldıktan sonra göbekte çıkanları almayın diyor doktorlar.onlar hormonun etkisiyle çıkıyormuş doğumdan sonra gidiyorlarmış.evet ben de fark ettim çoğalma olmuş.
benim de saçlarım çok dökülüyor inşallah dediğiniz gibi 12.aydan sonra dökülmesi biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…