- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.821
Bugün çok konuştum ama devam. :)
Saç kestirme konusundaki hurafeleri biliyorsunuz. Saçlarım iki aydır bakımsızlaştı ve kuaföre gitmeliyim ama korkuyorum. Batıl inançlarım var maalesef. Bu konudaki fikirler?
Saç kestirme konusundaki hurafeleri biliyorsunuz. Saçlarım iki aydır bakımsızlaştı ve kuaföre gitmeliyim ama korkuyorum. Batıl inançlarım var maalesef. Bu konudaki fikirler?
süt içemeyen arkadaşlarım,
nesquik yerine azıcık türk kahvesi atmayı deneseniz... hem mis gibi de kokar :) tabi biraz ısıtmanız lazım sütü bunun için...
kafeinden kaçınmak lazım ama her bardak süte çay kaşığının ucuyla atsanız zararı olmaz diye düşünüyorum. hiç olmazsa katkı maddesi yok içinde...
ya da muz, şeftali gibi bişiler ekleyebilirsiniz belki.
hepinize çok tşk ler arkadaşlar,inş doğum haberlerimizide yazarız.kilomu yazmayı unutmuşum ya.52 kiloyla hamile kaldım.
Selam kızlar.
bosnacım benim saçlar tam aksine çok fazla dökülüyor. Kan ilacı v.s kullanmaya başlamadım acaba vitaminlerden dolayı mı? Fakat göbeğimde önceden hiç tüy yoktu. Sarışın olmama rağmen kalın telli ve siyah kıllanmaya başladı göbeğim.
bu arada benim saçlarım eskisinden daha sağlıklı, dökülme yok, kırık yok.
bazı hamilelerde saç kalitesi artar diye duymuştum zaten.
gerçi istenmeyen tüylerin kalitesini de aynı şekilde arttırdı maalesef :)
Aaa teker teker geliyor aklıma kusura bakmayın. 2 gün önce farkettim. Benim göğüslerimin alt kısmına doğru, kırmızı damar gibi, yırtık gibi kısa şeritler oluşmaya başlamış. Sizde de oldu mu? Kalıcı mı acaba, ya da artar mı ki?
edebiyatçı sen ne için iğne yaptırıyorsun? Kıllanmaya karşı mı
arkadaşlar,belirlediğiniz isimler varsa şimdiden yazabilirim..güncel notlar kısmına..mesela içinizde kız yada erkek olacak hissi varmı,.benim içime hep erkek doğuyo,nedense,.hoş,sağlıklı vede hayırlı evlat olsunlar yeter..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?