- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.861
canımcım,bizim listemiz mart anneleri listesi,.nisan anneleri için ayrı bi topic var,.ama istersenki tabiki seve seve adını eklerim..nedersin,.:1hug:
Yaaa kızlar bu durum sizde yok mu? 2 gün önce farkettim. Benim göğüslerimin alt kısmına doğru, kırmızı damar gibi, yırtık gibi kısa şeritler oluşmaya başlamış. Sizde de oldu mu? Kalıcı mı acaba, ya da artar mı ki?
Nilufer canım 3 aylık oldu. Benim hala kese görüldü diyoo. Geçen düzeltmiştin ama yine karıştı galiba. Sana zahmet oluyor ama. sırnaşık şey
Merhabalar, bende 30 martta kısmetse anne olucam..
Beninde listenize eklermisiniz?? yaş :26, SAT:23 haziran, kilo:57, doğacağı tarih: 30 mart..Bu arada benim içime de erkek olacakmış gibi geliyor fakat bende eşimde rüyamızda kız doğmuş gördük..Çok ilginç ikimizde kumral bir kız gördük :)
,Bugün çok konuştum ama devam. :)
Saç kestirme konusundaki hurafeleri biliyorsunuz. Saçlarım iki aydır bakımsızlaştı ve kuaföre gitmeliyim ama korkuyorum. Batıl inançlarım var maalesef. Bu konudaki fikirler?
1 hafta bile olmadı buraya üye olalı sizle tanıştım sizle devam etmek isterim eğer senin için sorun olmazsa
1 hafta bile olmadı buraya üye olalı sizle tanıştım sizle devam etmek isterim eğer senin için sorun olmazsa
canımcım kusuruma bakma,.:roflol:liste hayli bi kabarık olunca,böyle hatalar olabiliyo,son zamanlarda hele arttı,.:uhm:hemen düzeltirim.:1hug:
Yaaa kızlar bu durum sizde yok mu? 2 gün önce farkettim. Benim göğüslerimin alt kısmına doğru, kırmızı damar gibi, yırtık gibi kısa şeritler oluşmaya başlamış. Sizde de oldu mu? Kalıcı mı acaba, ya da artar mı ki?
Nilufer canım 3 aylık oldu. Benim hala kese görüldü diyoo. Geçen düzeltmiştin ama yine karıştı galiba. Sana zahmet oluyor ama. sırnaşık şey
merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız bende bir mart annesi olucam inşaallah şuan bebeğim 10 haftalık kesemizi gördük ve kalp atışımızı duyduk.. çok farklı bir duygu allah herkese nasip etsin..
Selkie canım tabiki ilaç içmekten çok daha iyidir bence bu konuda doktorun haklı.Ama dedim ya ben hiç tadını bilmiyorum zaten hiç içmedim.ayrana benziyor diyorlar ama ben ayrandan da tiksindim.Artık ne yiyeceğimi bilmiyorum. :1no2:
hoşgeldin canım aramıza a.s.
Canım ben de badem yağı aldım ama daha başlamadım sürmeye. Bu yağlar göğüse de sürülür mü? bir de kaç gün arayla sürcez,susam yağı duydum ama çilek yağını duymamıştımcanım çatlaklar oluşmaya başlamış sanırım.o zaman birşeyler sür.ben susam yağını aldım bir de çilek yağı ikisini karıştırıp sürüyorum.çilek yağı çok güzel kokuyor özellikle kokusuna bayıldım.daha bende çatlak yok ama şimdiden başladım.
Ben zinco_c kullanıyordum. Ve yarım folbiol. Siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuzarkadaşlar,aramızda vitamin kullanan varmı,.prestpektüfünde yazıyo kabızlık yapabilir,bende korkuyorum,çok kötü bi durum çünki,bide hamile olunca,insan korkuyo..ama doktorum ihmal etme içmemezlik yapma dedi.:bbo::uhm:
Canım ben de badem yağı aldım ama daha başlamadım sürmeye. Bu yağlar göğüse de sürülür mü? bir de kaç gün arayla sürcez,susam yağı duydum ama çilek yağını duymamıştım
Ben zinco_c kullanıyordum. Ve yarım folbiol. Siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
Canım ben de badem yağı aldım ama daha başlamadım sürmeye. Bu yağlar göğüse de sürülür mü? bir de kaç gün arayla sürcez,susam yağı duydum ama çilek yağını duymamıştım
badem yağı tüyleri besliyor diyor kullananlar o yüzden onu tercih etmedim ben.Susam yağını Selkie arkadaşımızdan duymuştum araştırdım faydası varmış çilek yağı da aynı şekilde çatlaklar için çok öneriliyor ikisini bir şişeye koyup karıştırdım günde 1 kez kullanıyorum.Ama sende oluşmaya başlamış kaşındıkça sür ve kaşıma.Tabi göğüse de sürülür.
benevit kullanıyorum,demir vitamin ilacı,.ayrıca folic plus,.artı progenex de vermişti,.ama kullanmıyorum.bana kalsa hiç ilaç almıyacam,.ama doktorum illaki içmem gerektiğini söyledi,.mecbur içiyorum.:bbo:
arkadaşlar bende folbiol kullanıyorum günde 3 adet bunun dışında herhangi bir vitamin yada demir hapı gibi birşey vermedi doktorum sanırım gerek görmedi folik asiti saatli mi içmek lazım yoksa herhangi bir saatte alsak sorun olurmu acaba
ben folik plus kullanıyordum.ilk doktorum onu bırak vitamin multibionta kullan dedi.10 gün kullandım.ikinci doktorum onu bırak vitamine 3,ay başlarız dedi.ve haftada iki kere follibol kullan dedi.arkadaşlar,aramızda vitamin kullanan varmı,.prestpektüfünde yazıyo kabızlık yapabilir,bende korkuyorum,çok kötü bi durum çünki,bide hamile olunca,insan korkuyo..ama doktorum ihmal etme içmemezlik yapma dedi.:bbo::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?