- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.881
arkadaşlar bende folbiol kullanıyorum günde 3 adet bunun dışında herhangi bir vitamin yada demir hapı gibi birşey vermedi doktorum sanırım gerek görmedi folik asiti saatli mi içmek lazım yoksa herhangi bir saatte alsak sorun olurmu acaba
Canım ben de badem yağı aldım ama daha başlamadım sürmeye. Bu yağlar göğüse de sürülür mü? bir de kaç gün arayla sürcez,susam yağı duydum ama çilek yağını duymamıştım
badem yağı tüyleri besliyor diyor kullananlar o yüzden onu tercih etmedim ben.Susam yağını Selkie arkadaşımızdan duymuştum araştırdım faydası varmış çilek yağı da aynı şekilde çatlaklar için çok öneriliyor ikisini bir şişeye koyup karıştırdım günde 1 kez kullanıyorum.Ama sende oluşmaya başlamış kaşındıkça sür ve kaşıma.Tabi göğüse de sürülür.
çilekdemi aynı işe yarıyormuş,iyi oldu söylediğin,bende alıp karışımıma katayım ondanopuyorumnanaktan
arkadaşlar bende folbiol kullanıyorum günde 3 adet bunun dışında herhangi bir vitamin yada demir hapı gibi birşey vermedi doktorum sanırım gerek görmedi folik asiti saatli mi içmek lazım yoksa herhangi bir saatte alsak sorun olurmu acaba
Ben ilaç içmeyi devamlı unutan biri olarak doktorum folic plusun 3ünü de aynı anda içebilirsin demişti.saati yok canım ama genelde 3 taneyse sabah-öğle-akşam içiliyor.
canım ben günde bir kere folbiol alıyorum...
çilekdemi aynı işe yarıyormuş,iyi oldu söylediğin,bende alıp karışımıma katayım ondanopuyorumnanaktan
evet canım çilek yağı da çok iyiymiş biraz araştırdım ve hemen aldım.kokusuna bayıldım çilekli sakızlar var ya onun gibi kokuyor her gün sürüyorum o yüzden kaydirigubbakcemile3
eşime nasıl bi süpriz hazırlayabilirim fikri olan varmı 2 gün geçtiğini billiyo adetimden
evet canım çilek yağı da çok iyiymiş biraz araştırdım ve hemen aldım.kokusuna bayıldım çilekli sakızlar var ya onun gibi kokuyor her gün sürüyorum o yüzden kaydirigubbakcemile3
anladım bende o şekilde içiyorum zaten.. gelir gelmez çok soru soruyorum kusura bakmayın ama doktorum benden kapsamlı hamilelik başlangıcı için yapılan kan idrar tahlillerinden istedi.(yani kan sayımı açlık kan şekeri kızamıkcık hıv idrar gibi) ben şehir değiştirdim hamileliğin ilk başında yaptırmıştım ama şimdi doktor değişikliği olduğu için tekrar yaptırıcam gittiğim hastanede tahlil fiyatalrı çok yüksek acaba herhangi bir devlet hastanesinde ücretli olarak yaptırsam fiyatları ne civarda tutar bilginiz varmı kızlar yardımcı olabilirmisiniz
eşime nasıl bi süpriz hazırlayabilirim fikri olan varmı 2 gün geçtiğini billiyo adetimden
ben folik plus kullanıyordum.ilk doktorum onu bırak vitamin multibionta kullan dedi.10 gün kullandım.ikinci doktorum onu bırak vitamine 3,ay başlarız dedi.ve haftada iki kere follibol kullan dedi.
işte doktordan doktora fark var.ama ne yapalım hepimiz kendi doktorumuzun dediklerine uyalım buarada ilk doktorum progestan vermişti.bi kutu kullandım.ikincisi onuda bıraktırdı.benimkide bi alem hiç bişey kullandırmıyorçbu sefer sorucam
Ben normalde dediğin tüm bu tahlilleri özel hastanede 400 liraya yapıyorlardı. Kurum anlaşmalı olmasına rağmen, ödeyeceğim farktı bu. Devlet hastanesinde sgk lı olduğumuz için herhangi bir ücret ödemedim.
bence bir tane bebek patiği al içinede şu küçük süslü kartlar varya onlardan alıp üzerine artık 3 kişiyiz yaz (yada başka bişey yaz)ve ona hediye et!
ya benim dr vitamin vermişti ilk haftaalrda 8 haftada gittiğimde bir dahaki gelişinde değişitircez demişti.şimdi burdan okuyorum benim dr folik aist felan vermedi bana.bakalım yarın ne vericek.
aaaa demek henüz eşin bilmiyor çok heyecan verici o zaman.Benim eşim meraklıdır idrar testini beraber yapmıştık kapıda bekleyip ne oldu ne oldu diye soruyordu ve duyunca inanamamıştı.çok güzel bir andı. canım ne bileyim öyle bir topic var eşinize nasıl söylerdiniz diye.Genellikle arkadaşlar mektup yazmışlar gelecek bebişin ağzından.Babacığım yakında geliyorum ve seni çok seviyorum gibii.EEEE düşün artık süprizi bize anlatırsın ne yaptığını opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?