- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.901
Az önce enjeksiyon için en yakın sağlık ocağına gittim. Sıra bana geldi. İğneden çok korkarım, bayılma derecesine gelirim. Hemşireye bunu söyledim, bi şey olmaz dedi. Neyse "dayan Canan" dedim.
"Hamileyim yüzüstü ytamam yan yatsam olur mu?" dedm . "Olmaz, o kadar da korkak olma, bir şey olmaz" dedi.
"Kanamam olduğu için iğne oluyorum" dedim, azarlıyor beni...
Nefret ediyorum bunlardan... Suratsız...
Sedye yüksek, çıkamıyorum, dönemiyorum, ağrım var, korkuyorum...
Eve geldim, yine akıntım olmuş.
mafoldumben
Az önce enjeksiyon için en yakın sağlık ocağına gittim. Sıra bana geldi. İğneden çok korkarım, bayılma derecesine gelirim. Hemşireye bunu söyledim, bi şey olmaz dedi. Neyse "dayan Canan" dedim.
"Hamileyim yüzüstü ytamam yan yatsam olur mu?" dedm . "Olmaz, o kadar da korkak olma, bir şey olmaz" dedi.
mafoldumben
canım kusura bakma bende sağlıkçıyım belirtmeme rağmen bana bile bazen öyle davranıyorlar zaten hastayız veya çabuk kırılıyoruz anlayışlı olması lazım, kişisel gelişimini tamamlamamış insan heryerde kendini belli ediyor zaten.inşallah canım hakkımızda hayırlısı olur bebeğini kucağına alacağın günleri görürsün.
mafoldumben
kapıdan girer girmez söyle gitsin kız!bend eöle bişeyler düşünmüştüm ama bugüs öylemem lazım ama ağzım kulaklarımda nasıl olcak bilmiyorum
Ya çatlaklarla ilgili bende bgn badem yağı aldım kullanmaya başlıcam..Benim ilk bebeğim olucak ben zayıf olmama rağmen cildimden dolayı şuan bile kalçalarımda çatlaklar oluştu..bizim sülaledeki herkeste var...Bende onun için şimdiden önlem almak istiyorum ama kafam karıştı şimdi...susam yağı çilek yağı badem yağı deniliyo..bide kozmetik olarak bir krem var lierac diye onuda almayı düşünüyordum ama ben bunların hangi birini sürücem((
canım folik asit vitaminin içinde vardır.benim vitaminin içindeydi.istersen vitaminin prospektüsünü oku bakalım varmıymış
Az önce enjeksiyon için en yakın sağlık ocağına gittim. Sıra bana geldi. ığneden çok korkarım, bayılma derecesine gelirim. Hemşireye bunu söyledim, bi şey olmaz dedi. Neyse "dayan Canan" dedim.
mafoldumben
evet canım haklısın bebişlerimiz iyi olsunda.ama o kadar şaşırdımki orman gibi olmuştu.ben aldırdım göbeğimdeki kıllarıda.bir daha aldırmayım bari.pembeduşler
canım benim vücudumdada hamilleliği öğrendikten sonra kıllarım arttı.kollarımda göbeğimde,inan göğüs uçlarımdada çıkmaya başladı ya.ama ben hiç aldırmadım.bide ben daha önce özel bölgeme lazer yaptırmıştım.hiç bir kıl kalmamıştı.ama bu hamilelikle orda bile çıkıyo artık.sağlık olsun bebişlerimi düşünüp teselli oluyorum.ne yapayımmm
mafoldumben
merhaba nasılsınız uzun zamandan beri giremiyorum kusura bakmayın beni listeden çıkartır mısnız keseyi görmüştük ama malesef bebği göremedik 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık görünüyodu kese hemde kanamam olduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?