2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımcım,kafana takma,boşver,gerçekten insan sinir oluyo,bu tip muameleye.ama ne yapacan..:mymeka: :mymeka:

böylelerini hiç çalıştırmamak lazım cahilin teki işte hasta ile nasıl konuşulmalı hiç bilmiyolar yaa kafaya takma canım inş önemli bişey değildir can onların değilki

canım kusura bakma bende sağlıkçıyım belirtmeme rağmen bana bile bazen öyle davranıyorlar zaten hastayız veya çabuk kırılıyoruz anlayışlı olması lazım, kişisel gelişimini tamamlamamış insan heryerde kendini belli ediyor zaten.inşallah canım hakkımızda hayırlısı olur bebeğini kucağına alacağın günleri görürsün.

pembeduşler
canım benim vücudumdada hamilleliği öğrendikten sonra kıllarım arttı.kollarımda göbeğimde,inan göğüs uçlarımdada çıkmaya başladı ya.ama ben hiç aldırmadım.bide ben daha önce özel bölgeme lazer yaptırmıştım.hiç bir kıl kalmamıştı.ama bu hamilelikle orda bile çıkıyo artık.sağlık olsun bebişlerimi düşünüp teselli oluyorum.ne yapayımmm

Arkadaşım, biraz güler yüzlü olsa iş bitecek. Biliyorum, bir sürü insanla uğraşıyorsunuz ama hepimiz belli bir stres altındayız.

İyi dileklerin için teşekkür ederim, hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz inşallah.

nefret ederim böyle tiplerden herşeyi kendileri biliyor zannederler.Ukala şeyler klava: Zaten iğne olmanın sebebi bebişin için bir de bu kadar korkak olma ne demek.Dinlen canım akıntın geçer birazdan inşallah.

bazen varya iş yerindeki bazı arkadaşlar günaydına günaydın diyecek bile kadar dillerini yormuyorlar
halbuki dinimizde bile selam veriniz hal hatır sorunuz diye geçer.

bana hemşirenin aşılama yapacağı zaman söylediği lafa bak siz ne yavaşsınız sizinle bu kadar vakitmi geçirecez hadi hadi hoca geliyor ondan sonra prof gelir sohbet eder sen orda don kimin umrunda

bend eöle bişeyler düşünmüştüm ama bugüs öylemem lazım ama ağzım kulaklarımda nasıl olcak bilmiyorum
kapıdan girer girmez söyle gitsin kız!

yağları birbirine karıştır sür canım....opuyorumnanaktan

MAALESEFKİ her meslekte var böyle kişiler.sağlıkçılar sonuçta kutsal bi meslek yapıyosunuz,.biraz daha anlayışlı olmak gerekmezmi.zaten sonuçta adı üstünde hasta,.zaten psikolojisi bozuk,üstüne üslük kötü davranınca,dahada hasta oluyo,:bbo:

terbiyesiz kadın..ben 7-8 yıl önce bursada istisas fakültesi miydi oranın adı varya
böyle bir kadını duvara yapıştırmıştım,buna benzer şeyler demiştide hasta babama!klava:klava: kendilerini bişey sanıyorlar...

inşallah akıntı bir daha gelmez...

evet canım haklısın bebişlerimiz iyi olsunda.ama o kadar şaşırdımki orman gibi olmuştu.ben aldırdım göbeğimdeki kıllarıda.bir daha aldırmayım bari.

canım benim o kadar haklıısnki.ne yazıkki var böyle tipler her meslekte olduğu gibi.tabiki tüm sağlıkçıları aynı kefeye koymak olmaz.çok ayıp etmiş.ama sen üzme kendini.inşallah akıntında biter.annesi sıkıntıya sokma kendini.anlar bbeişin.

selkie canım
ben eşime ilk olarak
giriş kapısının karşına kocaman renkli bir kartona renkli kalemlerle '''babacım evine hoşgeldin''''' diye yazıp süslemiştim.kapıyı açıp saklanmıştım.çok şaşırmı ve sevinmişti.ben ancak okadarını yapabildim valla.

merhaba nasılsınız uzun zamandan beri giremiyorum kusura bakmayın beni listeden çıkartır mısnız keseyi görmüştük ama malesef bebği göremedik 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık görünüyodu kese hemde kanamam olduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım senağlama

edebiyatçı222
inan ben olsaydım kalkar o halimde suratına çarpardım o hemşirenin.hiç kusura bakmasınlar eğer orda iseler görevlerinide adam gibi yapsınlar.bende devlet kurumunda çalışıyorum insanların nasıl işlerini savsakladığını nasıl sorumsuz davrandıklarını görüyorum.ama onlarınki sağlık ve herşeyden önemli.sinirim bozuldu yaaaaaaaaaa

Arkadaşım geçmiş olsun, Rab'im hayırlısını göstersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…