- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.921
merhaba nasılsınız uzun zamandan beri giremiyorum kusura bakmayın beni listeden çıkartır mısnız keseyi görmüştük ama malesef bebği göremedik 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık görünüyodu kese hemde kanamam olduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım senağlama
merhaba nasılsınız uzun zamandan beri giremiyorum kusura bakmayın beni listeden çıkartır mısnız keseyi görmüştük ama malesef bebği göremedik 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık görünüyodu kese hemde kanamam olduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım senağlama
canım çok üzüldüm geçmiş olsun Allah inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir bebiş nasip eder sana. :Saruboceq:
Amin
buarada gittiğiniz doktorlara dikkat edin ilk gittiğim doktor iznikteydi bebeğin görünmediğini gebeliğin 3 hafta geriden geldiğini bana söylememişti hatta ilk muayenede çok sağlıklı dedi bana kanamam var diye sürekli ilaç veriyodu ama tam tersine kanamam geçmiyodu hep ayın 18inde tekrar gel diyodu moralim bozulmasın diye söylemiyomuş sonra başka doktora gittim yalovada o herşeyi açık açık söyledi 18inde bebek görünse bile sakat olurmuş demek ki öteki doktora devam etsem ve bebek görünse bana sakaat olduğunu söylemicekti doğumdan sonra anlıycaktık senağlama
ALLAH korusun arkadaşım,eğer doktor sakat olabilir deseydi,sen doğururmuydun.yoksa aldırırmıydın.merak ettimde..:uhm:
kalp atışlarını duyduktan kıyamazdım çünkü o da bi can aldırmazdım öldürmek istemezdim kalbi atan bi canlıyı mafoldumben
ALLAH korusun,bende aldıramazdım..çünki bi arkadaşa doktor kesin sakat olur bu çocuk diyodu,arkadaşım aldırmadı,.ve maşallah bebik turp gibi doğdu..:ecrin_bebek:
aycankaya allah sabır versin canım herşey yaradandan
Kızlar maşallah 1,5 saattir forum okuyorum. Ben bir sayfa okuyana kadar siz 2 sayfa mı yazıyorsunuz :)
edebiyat222 doğum günün kutlu olsun.
Seni üzen sağlıkçıyı bir güzel azarlamak istiyorum. Sakın canını sıkma. Eminim ki kendini hiç sevmeyen mutsuz biridir o. Bu da ona en büyük cezadır.
aycankaya çok geçmiş olsun. Allah bir daha ki sefere sağlıklı bir bebek nasip etsin.
Tüylenme bende de var. Daha hızlı ve koyu çıkıyorlar ama umursamıyorum. Göbeğimdekilere dokunmayacağım o kadar tüyümde kusur kalsın.
Ben saçımı hamile olduğumu anlar anlamaz kestirdim. Görümcem hemen kızdı hiç hamileyken saç kesilir miymiş!. Ben nasıl rahat ve huzurluysam bebeğimde öyle huzurlu. Ben kısa saçla kendimi rahat hissediyorum. O zaman bebeğimde benim kısa saçlı olmamı istiyor. O annesi saçını taraker kurularken sıkıntı çeksin istemiyor. Hiç kafama takamam yani.
Ben reflü hastasıyım. Hamilelik öncesi de sürekli mide yanması, geğirme, şişkinlik, mide ağrısı şikayetleri vardı. Renin ya da gaviscon hep kullanıyordum. Bu tür ilaçlar bayağı bir kabız yapıyor bilginize. Şimdi tüm şikayetlerim katlanarak arttı. Çok dik yastıkla yatıyorum. Yediğim içtğim her şey pas tadında gibi pek bir şey yiyemiyorum. Kilo kaybettim. Birde hamilelik ilerledikçe katlanıp artıyormuş bu şikayetler. Bilmiyorum ilerisi nasıl olacak.
Et yemeyerek beslenme konusunda şimşekleri üzerine çeken sevgili arkadaşım. Hiç tatlı canını sıkma. Anlıyorum ki eşinin tarafı vejeteryen olmasaydın da seni üzecek başka konu bulacaklardı. İyi niyetli insanlar et yemesen hangi baklagilleri yiyerek et takvisi almış gibi olursun diye araştırma yapar sana destek olurlardı. Biz de her kes at gözlükleriyle bakıyor meseleye ve herkes ayrımcı. Farklı olanı kabullenemiyorlar. İstedikleri kadar dırdır etsinler hiç mutsuz olma, aldırma. Seni üzmelerine izin verirsen bu bebeğinin de üzülmesi demek.
Yeni anneler hoşgeldiniz...
selkie benim kuzenim direkt doktoruna gidip kusura bakma ben sıkıntıya düştüm senin maliyetini kaldıramıyorum bu nedenle sana gelemeyeceğim demişti. MAliyetini kaldıramama konusu doğru değildi. Ama doktoru kendisi bir doktor önermiş. Daha uygun fiyatlı. Yönlendirmiş onu.
Mesai bitti. Şimdi çıkıp asker karşılamaya gideceğiz. Artık foruma giremem herhalde. Yarına görüşürüz. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakınnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?