- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.301
canım zamanı gelince gelir sabret biraz.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Bende dogurmak ıstıyorum yaaaaa
kızlzr bende doğurdum 22 şubat saat 8,53 te 2.700 gr bir kızım oldu sezeryanla doğum yaptım evde dinleniyorum en yakın zamanda sizlerle kızımı tanştıracagım sevgiyle sizden gelecek güzel haberlerle
canım zamanı gelince gelir sabret biraz.
kızlzr bende doğurdum 22 şubat saat 8,53 te 2.700 gr bir kızım oldu sezeryanla doğum yaptım evde dinleniyorum en yakın zamanda sizlerle kızımı tanştıracagım sevgiyle sizden gelecek güzel haberlerle
senağlama
kız gülcan doğuran doğurana valla bir bizmi kalcaz bu topikte.Neyse bizde konuşur birbirimizi teselli ederiz hakkatende sen ağlama.senağlama
merhaba arkadaşlar bebişi olan arkadaşlarımın gözü aydın güle güle sağlıkla büyütün inşallahhhh :Saruboceq:
Filiz cim hiç sorma şuan sinirden aglıcam ya onceden sancım wardı aha dogucak dıyodum sımdı onlarda gıttı Çok üzgünüm çoook
ben daha doğuramadım arkadaşlar hergün nstye bağlanıyorum nstde sancı çıkıyor ama ben hissetmiyorum açılma 3cm ama doktorum sancımı beklememi söyliyor sağolsun benim iyiliğim için ama canıma tak dedi artık bugün sezeryana al beni dedim ama onada yanaşmadı söz verdi sunni sancı vermiyeceğine anlıyacağınız sancımı bekliyoruz(( bu şekilde gidip gidip gelmek çok sinir bozucu hergün ağlama krizine giriyorum resmen tüm aile maf olduk sağlığımız iyi şükürler olsun ama artık dayanamıyorum (((((((
Ay canım yaaa Allah ım sabır wersın ıns. en yakın zamanda sancın gelır bılırım nasıl bısı beklemek
sağol canım ne uyku uyuyorum ne yemek yiyebiliyorum resmen dua ediyorum artık sancım gelsin diye( allah hepimize sabır versin :Saruboceq:
ben daha doğuramadım arkadaşlar hergün nstye bağlanıyorum nstde sancı çıkıyor ama ben hissetmiyorum açılma 3cm ama doktorum sancımı beklememi söyliyor sağolsun benim iyiliğim için ama canıma tak dedi artık bugün sezeryana al beni dedim ama onada yanaşmadı söz verdi sunni sancı vermiyeceğine anlıyacağınız sancımı bekliyoruz(( bu şekilde gidip gidip gelmek çok sinir bozucu hergün ağlama krizine giriyorum resmen tüm aile maf olduk sağlığımız iyi şükürler olsun ama artık dayanamıyorum ((((((([/QUaman sakin ol canım hersey yoluna giricek çok ağrın sızın var mı senin belki bu gece yada yarına olur inşallah ılık bir duş al bence sakinleşOTE]
sağol canım ne uyku uyuyorum ne yemek yiyebiliyorum resmen dua ediyorum artık sancım gelsin diye( allah hepimize sabır versin :Saruboceq:
İnsallah canım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?