2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlzr bende doğurdum 22 şubat saat 8,53 te 2.700 gr bir kızım oldu sezeryanla doğum yaptım evde dinleniyorum en yakın zamanda sizlerle kızımı tanştıracagım sevgiyle sizden gelecek güzel haberlerle

Geçmiş olsun canım ve gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün. Neden sezaryen oldu? Önce yazdıysan kaçırmış olabilirim.

kızlzr bende doğurdum 22 şubat saat 8,53 te 2.700 gr bir kızım oldu sezeryanla doğum yaptım evde dinleniyorum en yakın zamanda sizlerle kızımı tanştıracagım sevgiyle sizden gelecek güzel haberlerle

aaa sendemi doğum yaptın canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün bebeğini uzun ömürlü olsun inşallah en kısa zamanda kızınla tanışmayı bekliyoruz.

ben daha doğuramadım arkadaşlar hergün nstye bağlanıyorum nstde sancı çıkıyor ama ben hissetmiyorum açılma 3cm ama doktorum sancımı beklememi söyliyor sağolsun benim iyiliğim için ama canıma tak dedi artık bugün sezeryana al beni dedim ama onada yanaşmadı söz verdi sunni sancı vermiyeceğine anlıyacağınız sancımı bekliyoruz (( bu şekilde gidip gidip gelmek çok sinir bozucu hergün ağlama krizine giriyorum resmen tüm aile maf olduk sağlığımız iyi şükürler olsun ama artık dayanamıyorum (((((((

Ay canım yaaa Allah ım sabır wersın ıns. en yakın zamanda sancın gelır bılırım nasıl bısı beklemek

İnsallah canım hayırlısı olsun

sağol canım sende aynı durumdasın geliba psikolojik sancı geliyormuş gibi oluyor geceleri ama devamı yok (( offf normal doğumun en zor yanı buymuş allah kurtarsın hepimizi bir avazda inşallah hemşireler tesilli eediyor sancıyı az hissedersin işte diye ama umrumda değil istersem heryerimi yartsınlarr ama bian önce kurtuluyum inşallah

gözünüz aydın maşallah rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün dinlenin bol bol şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…