- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.481
slm kızlar dr dan geldim şimdi17.03.2010 sabah 8 'de inşallah epidural sezeryanla doğum yapıyorum şafak 18 :))))
canımm ballı su yenidogan bebege önerilmiyo bol bol emzir sadece..bu arada dogum hikayeni bi anlatamadın şöyle ayrntılı..beklios tmm..mibnnosunu öp benim içinkızlar geçmişe açıldım baya tekrar sölüyorum dularızı esirgmediiniz için çok soalun.. ewet önerilerinizi okudum en iyiis bol bol emzirmeye dewam, bol bo sıwıda alıyorum duşta yaptım umarım iyi olur... ocd sormuş fazla dan dikişmi attrdın die ewt cnm 2 taneceik extradan attırdım dr çok dar olur ama dedi zamanla formuna erişir tekrar dedi :) o anda bile onu düşünyodum:jeyyar: bebeim hala uyuyor uyandırıp emzireyim bari annem ballı su werdi çay kaçığıyla biraz çocuk uyudu walla demekki doymuyor tam olarak... neyse saolun canlarım ben burdayım takipteyim haberiniolun
slm kızlar dr dan geldim şimdi17.03.2010 sabah 8 'de inşallah epidural sezeryanla doğum yapıyorum şafak 18 :))))
canımm ballı su yenidogan bebege önerilmiyo bol bol emzir sadece..bu arada dogum hikayeni bi anlatamadın şöyle ayrntılı..beklios tmm..mibnnosunu öp benim için
canım hayırlısı senin için..neden sezeryan ama??
hasret0587 kullanıcısından alıntı
kızlar geçmişe açıldım baya tekrar sölüyorum dularızı esirgmediiniz için çok soalun.. ewet önerilerinizi okudum en iyiis bol bol emzirmeye dewam, bol bo sıwıda alıyorum duşta yaptım umarım iyi olur... ocd sormuş fazla dan dikişmi attrdın die ewt cnm 2 taneceik extradan attırdım dr çok dar olur ama dedi zamanla formuna erişir tekrar dedi :) o anda bile onu düşünyodum bebeim hala uyuyor uyandırıp emzireyim bari annem ballı su werdi çay kaçığıyla biraz çocuk uyudu walla demekki doymuyor tam olarak... neyse saolun canlarım ben burdayım takipteyim haberiniolun
hadi gözün aydın seninde cnm inşallah bekler uslu uslu zamanına kadar kaydirigubbakcemile5
canım banada dr un biri bebeginn gelişiminin 2 hafta geriden geldigini söylemişti ama kendi dr um üzerinde bile durmadı bunun..bende üstüne gitmedim cünki her kontrolde gelişimin iyi oldugunu söylüor..ama banada renkli doppler önerseydi kesin düşünürdsüm..plasentanın işlevine baktrmak için..bence bi düşün renkli dpoppler ı.. hem kafana takma önemli bişey görseydi söylerdi dr un..slm kızlar biraccık moralim bozuk bugün kontrolüm vardı 37+6 'yım ultrason dr'u bebek 2 hafta küçük görünüyo dedi 3 hafta önce gitmiştim en son, ultrason çıkışında önceki ölçülerle karşılaştırdım hakkaten çok büyümemiş mesela fl'si 3 hafta önce 34+2 ile uyumluyken bugün 35+1 'le uyumlu çıktı yani 3 haftada 1 haftalık büyümesi olmuş
kilo olarak da 306 gr almış sadece şu an 2750 gr.
sonucu dr'a gösterdiğimde çok büyük bi fark değil dedi benim boyum uzun olmadığından normalmiş, aslında dr rahatlattı ama kafama çok takıldı bu durum
bi de ultrason dr'u doppler önerdi pzt tekrar gidicem bakalım
slm kızlar biraccık moralim bozuk bugün kontrolüm vardı 37+6 'yım ultrason dr'u bebek 2 hafta küçük görünüyo dedi 3 hafta önce gitmiştim en son, ultrason çıkışında önceki ölçülerle karşılaştırdım hakkaten çok büyümemiş mesela fl'si 3 hafta önce 34+2 ile uyumluyken bugün 35+1 'le uyumlu çıktı yani 3 haftada 1 haftalık büyümesi olmuş
sonucu dr'a gösterdiğimde çok büyük bi fark değil dedi benim boyum uzun olmadığından normalmiş, aslında dr rahatlattı ama kafama çok takıldı bu durum
iyi hadi hayırlısı ozaman..seninde günün belli oldu..ALLAH saglıcakla kurtarsın..bu arada ben zillimin yüzünü bu zamana kadar görmüşdegilim hep sırtı dönük süpriz bebek olucak..bebek ters canım ama zaten ben sezeryan istiyodum bastan beripopo geliş diyodu çocuğa bugün bi baktı ayak geliş diyo iyce ters dönmüş :))) beyim yüzünüde göstermedi sıkış tepiş oturuyo içerde
mrb anneler nasılsınız
iyiyiz anne sen nasılsın bebeğin nasıl?
slm kızlar biraccık moralim bozuk bugün kontrolüm vardı 37+6 'yım ultrason dr'u bebek 2 hafta küçük görünüyo dedi 3 hafta önce gitmiştim en son, ultrason çıkışında önceki ölçülerle karşılaştırdım hakkaten çok büyümemiş mesela fl'si 3 hafta önce 34+2 ile uyumluyken bugün 35+1 'le uyumlu çıktı yani 3 haftada 1 haftalık büyümesi olmuş
Sonucu dr'a gösterdiğimde çok büyük bi fark değil dedi benim boyum uzun olmadığından normalmiş, aslında dr rahatlattı ama kafama çok takıldı bu durum
canım banada dr un biri bebeginn gelişiminin 2 hafta geriden geldigini söylemişti ama kendi dr um üzerinde bile durmadı bunun..bende üstüne gitmedim cünki her kontrolde gelişimin iyi oldugunu söylüor..ama banada renkli doppler önerseydi kesin düşünürdsüm..plasentanın işlevine baktrmak için..bence bi düşün renkli dpoppler ı.. hem kafana takma önemli bişey görseydi söylerdi dr un..
bozma moralini canım pekmez iç ceviz ye çok da zayıf değil bebişin
bozma moralini canım maşallah kilosuda bence haftasına göre de normal rabbim 2-3 günde bile neler değiştiriyor sen takma kafana başka sorun olmasında geç olsun güç olmasın 1-2 hafta bisey değil canım evet doğumu beklerken bununla karşılaşmak zor ama bence bunu sorun etme ve üzme kendini ve bebeğini
selam kızlae biz geldik dikiş yerlerim ağırıyor hala daha toparlanamadım üstüne bide göğüslerim yara oldu ne sürdüysem iyi olmadı emzirirken ağlıyorum üstelik bebişim doymuyo sütüm yeterli değil gece sürekli ayaktayız gündüz uykuda bebeğim 3400 gr 51 cm doğdu diğer topiğe resmini eklemeye çalışıcam sonra yine grş çok ağrım var yatıp dinlenmeliyim...
süpeyizzzz dün gece oğlumun göbeği düştü banyo yaptı oğlum emzirdim uyudu şimdi annelik harika ya
selam kızlae biz geldik dikiş yerlerim ağırıyor hala daha toparlanamadım üstüne bide göğüslerim yara oldu ne sürdüysem iyi olmadı emzirirken ağlıyorum üstelik bebişim doymuyo sütüm yeterli değil gece sürekli ayaktayız gündüz uykuda bebeğim 3400 gr 51 cm doğdu diğer topiğe resmini eklemeye çalışıcam sonra yine grş çok ağrım var yatıp dinlenmeliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?