2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bile çok heyecanlıyım artıkkk :) Canancım seni düşünemiyorum.

Hayırlı olsun son hazırlıkların, Alllah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin...

haklısın bosnacım ya her doğumda sanki kendi bebeğimiz gibi bizde heycanlanıyoruz merak ediyoruz kurtuldularmı diye her gelen bebekte mutlu oluyoruz ay hele bebek resimlerimiz yokmu her topiği açtığımda onları sever öyle gelirim bu topiğe.

ben bir plastik terlik aldım bir normal ev terliği gibi. annem ev terliğini koyma dedi ama ben koydum kaydirigubbakcemile3

Uykusuz geceler başladı yani :)
Gerçi doğumdan önce başlamıştı ama bu daha farklıdır herhalde...

Aynen öyle Bosnacım, bu daha farklı resmen gözümden uyku akıyor ama kız uyutmuyor, rezene içiyorum sütümden ona geçsin diye, benim uykum geliyor ama onun gelmiyor, geceleri doğurduma pişman olup sabahları iyiki doğurmuşum diyorum, bunlar gözünüzü korkutmasın ama hakkaten zor iş bebek bakmak yaa :)))

Ben de bakıyorum hepsine tek tek...
İçimdekinin de onlar gibi bişey olduğunu düşününce çok garip hissediyorum Filizcim ya...
Bugüne kadar sakin sakin geldim ama son günlerde bi heyecan, bir tırsaklık var ki üstümde, sorma gitsin...

ben bir plastik terlik aldım bir normal ev terliği gibi. annem ev terliğini koyma dedi ama ben koydum kaydirigubbakcemile3

Ben de ev terliği koydum.
Bi de hastaneden veriyorlar, şu otellerdeki banyo terlikleri gibi...
Tuvalete falan giderken onu giyerim diye düşündüm.

( ıklim ağlamaya başladı yine, eşim içerden sesleniyor, kendinize iyi bakın kızlar ben kaçar, çok öptüm hepinizi..

( İklim ağlamaya başladı yine, eşim içerden sesleniyor, kendinize iyi bakın kızlar ben kaçar, çok öptüm hepinizi..

Allah sana kolaylık, İklim kuzumuza da rahatlık versin canım...

annemde bana ev terliği almış kokoş bişey bende onu alıcam ya atarım ya yıkar kullanırım.ben valizi açık tutuyorum en sona kadar pijamaları koymıycam ütüsü bozulmasın diye sancı mancı olursa ani hemen koyar kapatırım

( İklim ağlamaya başladı yine, eşim içerden sesleniyor, kendinize iyi bakın kızlar ben kaçar, çok öptüm hepinizi..

ah ebekler ya dili yokki konuşsun ağlar durur gazı olursa masaj yap bebeğe ayaklarına hareket yaptırt.biraz havluyu ısıt koy karnına masaj yap.zaten gazı olduğunda parmağınla vur karnına hem serttir hem tok bir ses gelir.sende yediklerine dikkat et artı çorabını terliğini ayağından eksik etme.

doktor bana ilk konuştuğumuzda doğum 15 martta demişti.Geçen hafta bir aksilik olmazsa 19 martta yapalım doğumu dedi o aradaki dört gün bile uzun geliyo bana ben ençok kızım ne tepki vericek kıskanıcakmı onu merak ediyorum.

Ben de ev terliği koydum.
Bi de hastaneden veriyorlar, şu otellerdeki banyo terlikleri gibi...
Tuvalete falan giderken onu giyerim diye düşündüm.

ben de ev terliği koyacaktım ama annem tutturdu
evde vardı bir tane ondan koydum. aslında bence de hastane verir.

ben de ev terliği koyacaktım ama annem tutturdu
evde vardı bir tane ondan koydum. aslında bence de hastane verir.

terliği bilmiyorum ama hasta bezini veriyolar ama sık sık değiştirmiyolar rahattsız oluyosun kendin alman daha iyi bence.Bne kızımda fazla kullanmadım öylece kaldı ama neolur neolmaz çok kanama lur falan tedbirli olmak lazım.

hayırlı evlat olsun allah analı babalı buyutsun :Saruboceq:

mutlucum cok gecmıs olsun

kusebcım sagol ama galıba ben cok beklemeyecegım bu gıdısle bayanssulusmile

biçoğumuz doğum yaptı zaten biçoğumuzunda günü belli doğuma hazırlık o yüzden pek giren yok.Benim doğumda bir aksilik olmazsa 19 martta.

hayırlısı ıle bı avazda ınsallah

hayırlı evlat olsun allah analı babalı buyutsun :Saruboceq:
mutlucum cok gecmıs olsun
kusebcım sagol ama galıba ben cok beklemeyecegım bu gıdısle bayanssulusmil
hayırlısı ıle bı avazda ınsallah
teşekkür ederim canım cümlemizi sağsalim kurtarsın inşallah bende çıktım ızım oynıycakmış biraz iyi geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…