- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.721
Ben bile çok heyecanlıyım artıkkk :) Canancım seni düşünemiyorum.
Hayırlı olsun son hazırlıkların, Alllah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin...
İyiyim, sizlerde iyisiniz umarım, sen doğuma mı gdiyorsun, konuya ortasından daldım, anlatın bana da..
maşallah sen hazırlıkları bayağı bitirmişin.beşiğinidegüle güle kullansın kızın.Aysorma kızlar çok zilli oluyor.babaannem perşembe günü tansiyonu çıkmış düşmüş yüzünü ayakkabılığa vurmuş haliyle gözü morarmış.Halamda benim kıza deden babaannene yumruk vurmuş gözünü morartmış demiş.Senmisin diyen ay her gelen gidene babaannem düşmedi yalan söylüyolar dedem gözüne yumruk vurmuş diyor.
oyy bu senin kız da çok fena kaydirigubbakcemile3
canım emziğ gerek yok bence ilk etapta lazım olmaz.ARTI TERLİK KOYMAMIŞIN ONUDA KOY.gögüs koruyucu ped sütyen takmıyosun zaten eve gelince takarsın.bebeğede 2 takım az kusar musar bir takım daha al.
Hoşbuldum kızlar, İklim geceleri uyutmaz oldu beni, pek nazlı, bir o kadarda gazlı bir kızım var..
Uykusuz geceler başladı yani :)
Gerçi doğumdan önce başlamıştı ama bu daha farklıdır herhalde...
haklısın bosnacım ya her doğumda sanki kendi bebeğimiz gibi bizde heycanlanıyoruz merak ediyoruz kurtuldularmı diye her gelen bebekte mutlu oluyoruz ay hele bebek resimlerimiz yokmu her topiği açtığımda onları sever öyle gelirim bu topiğe.
ben bir plastik terlik aldım bir normal ev terliği gibi. annem ev terliğini koyma dedi ama ben koydum kaydirigubbakcemile3
Aynen öyle Bosnacım, bu daha farklı resmen gözümden uyku akıyor ama kız uyutmuyor, rezene içiyorum sütümden ona geçsin diye, benim uykum geliyor ama onun gelmiyor, geceleri doğurduma pişman olup sabahları iyiki doğurmuşum diyorum, bunlar gözünüzü korkutmasın ama hakkaten zor iş bebek bakmak yaa :)))
( İklim ağlamaya başladı yine, eşim içerden sesleniyor, kendinize iyi bakın kızlar ben kaçar, çok öptüm hepinizi..
( İklim ağlamaya başladı yine, eşim içerden sesleniyor, kendinize iyi bakın kızlar ben kaçar, çok öptüm hepinizi..
doktor bana ilk konuştuğumuzda doğum 15 martta demişti.Geçen hafta bir aksilik olmazsa 19 martta yapalım doğumu dedi o aradaki dört gün bile uzun geliyo bana ben ençok kızım ne tepki vericek kıskanıcakmı onu merak ediyorum.Ben de bakıyorum hepsine tek tek...
İçimdekinin de onlar gibi bişey olduğunu düşününce çok garip hissediyorum Filizcim ya...
Bugüne kadar sakin sakin geldim ama son günlerde bi heyecan, bir tırsaklık var ki üstümde, sorma gitsin...
Ben de ev terliği koydum.
Bi de hastaneden veriyorlar, şu otellerdeki banyo terlikleri gibi...
Tuvalete falan giderken onu giyerim diye düşündüm.
Ben de ev terliği koydum.
Bi de hastaneden veriyorlar, şu otellerdeki banyo terlikleri gibi...
Tuvalete falan giderken onu giyerim diye düşündüm.
ben de ev terliği koyacaktım ama annem tutturdu
evde vardı bir tane ondan koydum. aslında bence de hastane verir.
hayırlı evlat olsun allah analı babalı buyutsun :Saruboceq:güzel annişler slmlar...Ayse Nazenin im kollarımda .. 36 +0 da 47 cm 3005 gr gece saat 01.10 da dogdu.. sipinal epidural sezeryan oldum. darısı tüm bekleyenlerin basına .. evimiizdeyiz artık hepinize kocaman öpücüklerrrr....
mutlucum cok gecmıs olsunmerhaba kızlar pazartesi 16-30da normal doğdu ben onu emziriyorum zannettim göğüslerim yara oldu göğüs kalkanı kullandım bebek emememiş çarş günü tıp fak yenidoğan servisine yattık bebek çok susuz kalmış sarılık olmuş footterapi aldı göğüslerimi sağdım bebek 3780 grdan 3400 e düşmüş 1 gühde serum ve sağılmış anne sütüyle 250 gr aldı çıktık ama sarılık iyi değil hergün 3sa bir 1saat uğraşıyom ağzını açıp alamıyor mama veriyorum çok az anne sütü yarın kontrolümüz var inşallah iyi çıkar
siz nasılsınız benim dikişlerde çok fena iyileşemedim ayaktyım hep evde iki anne var ama hastane çok yordu 2 sa sancılar innanılmaz oldu.
kusebcım sagol ama galıba ben cok beklemeyecegım bu gıdısle bayanssulusmileslm kızlar.nasılsınız görüşmeyeli?
SEYHAN tüh canım ya gripmi oldun doktorunla bir konuş sana en hafif ilaçlardan yazsın bol bol c vitamini al.Büyük geçmiş olsun canım.
OCD maşallah bebeğine doğum tarihinde belli olmuş gözün aydın gün saymaya başlarsın artık.
YAZ 4 martta mı doğum yapcek onuda rabim bir avazda kurtarsın
ANEMOONNmaşallah kız tosuncuk yapmışın bebeği bebeği rejimemi çekcek doktor.
GELİNCİK001 üzülme canım ya bak doktorlar düşük bir ihtimal demişler bence sağlıklı doğucak bebeğin bak senide utandıracak dualarımız seninle.
anaaa BEKO DA doğum ypmış tebrikler canım rabbim uzun ömürler versin bebeğine analı babalı büyüsün inşallah.
MUTLU geçmiş olsun canım ya mecburen mama vericeksin sık sıkta emzir bol bol sıvı gıda al bebeğin senide emer hemde mamada yer.umarım çabuk atlatır sarılığıda güneş ışığında yada bir ampul altında gözü kapalı çıplak vücut 5-10dk bekleticeksin.aç kalmasın dikkat et.
ZELİŞİM sende aynı dertten muzdaripsin hemen krem al sür memişllere emin ol geçecektir bebeğini rahat rahat emzirceksin inan.
biçoğumuz doğum yaptı zaten biçoğumuzunda günü belli doğuma hazırlık o yüzden pek giren yok.Benim doğumda bir aksilik olmazsa 19 martta.
kızlar görüşmek üzere...
annem interneti icad edenlerle ilgili hoş konuşmuyor :)
teşekkür ederim canım cümlemizi sağsalim kurtarsın inşallah bende çıktım ızım oynıycakmış biraz iyi geceler herkesehayırlı evlat olsun allah analı babalı buyutsun :Saruboceq:
mutlucum cok gecmıs olsun
kusebcım sagol ama galıba ben cok beklemeyecegım bu gıdısle bayanssulusmil
hayırlısı ıle bı avazda ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?