- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.681
slm kızlar.nasılsınız görüşmeyeli?
SEYHAN tüh canım ya gripmi oldun doktorunla bir konuş sana en hafif ilaçlardan yazsın bol bol c vitamini al.Büyük geçmiş olsun canım.
OCD maşallah bebeğine doğum tarihinde belli olmuş gözün aydın gün saymaya başlarsın artık.
YAZ 4 martta mı doğum yapcek onuda rabim bir avazda kurtarsın
ANEMOONNmaşallah kız tosuncuk yapmışın bebeği bebeği rejimemi çekcek doktor.
GELİNCİK001 üzülme canım ya bak doktorlar düşük bir ihtimal demişler bence sağlıklı doğucak bebeğin bak senide utandıracak dualarımız seninle.
anaaa BEKO DA doğum ypmış tebrikler canım rabbim uzun ömürler versin bebeğine analı babalı büyüsün inşallah.
MUTLU geçmiş olsun canım ya mecburen mama vericeksin sık sıkta emzir bol bol sıvı gıda al bebeğin senide emer hemde mamada yer.umarım çabuk atlatır sarılığıda güneş ışığında yada bir ampul altında gözü kapalı çıplak vücut 5-10dk bekleticeksin.aç kalmasın dikkat et.
ZELİŞİM sende aynı dertten muzdaripsin hemen krem al sür memişllere emin ol geçecektir bebeğini rahat rahat emzirceksin inan.
iyi akşamlar kkızlar.nasılsınız?hersey yolunda mı?
bana lansolinmi nedir okremden yazdı hergün bir defa sür dedi daha doğumada 2 haftadan fazla var.canım ne güzel sütün gelmiş. maaşallah analı babalı büyüt bebeğini. göğüs yaralarından ben de çok korkuyorum. tahin var ya onun üzerinde biriken susam yağı iyi geliyormuş diyorlar.
ben de bepanten var doğumöncesi onu sürsem ne olur?
pardon canım ya inan görmedim alt formdada sadece ben ve ceren gözüküyo bende birde 3 misafir diyo.İyiyiz allaha şükür sen nasılsın.bende burdayım.sordum ama cevaplayan olmadı.nasılsınız kızlar
iyi akşamlar canlarım
sağol kussebim valla sorma çok kötü hastayım boğazlarım yanıyo burnum tıkalı başım çok ağrıyo kafamı kaldıramıyorum size bi merhaba diyim dedim herkes iyidir inşallah geçmişe bakamadım hepinizi çok öpüyorum sizde kendinize çok iyi bakın opuyorumnanaktan
iyi akşamlar canlarım
sağol kussebim valla sorma çok kötü hastayım boğazlarım yanıyo burnum tıkalı başım çok ağrıyo kafamı kaldıramıyorum size bi merhaba diyim dedim herkes iyidir inşallah geçmişe bakamadım hepinizi çok öpüyorum sizde kendinize çok iyi bakın opuyorumnanaktan
canım bence doktoruna sormadan birsey sürme.
pardon canım ya inan görmedim alt formdada sadece ben ve ceren gözüküyo bende birde 3 misafir diyo.İyiyiz allaha şükür sen nasılsın.
biçoğumuz doğum yaptı zaten biçoğumuzunda günü belli doğuma hazırlık o yüzden pek giren yok.Benim doğumda bir aksilik olmazsa 19 martta.eşim maç seyrben ederken bende bi kızlara bakayım napıyorlar dedim ama bu akşam çok sessiz burası
iyi akşamlar canlarım
ceren kala kala ikimiz kalmışız bugün kimse yok neiş acaba?
bana lansolinmi nedir okremden yazdı hergün bir defa sür dedi daha doğumada 2 haftadan fazla var.
bencede konuş bir krem yazsın bana yadığı krem 38 ytlbugün başlıycam sürmeye.bu çarşamba kontrolüm var konuşmayı düşünüyorum.
biçoğumuz doğum yaptı zaten biçoğumuzunda günü belli doğuma hazırlık o yüzden pek giren yok.Benim doğumda bir aksilik olmazsa 19 martta.
biçoğumuz doğum yaptı zaten biçoğumuzunda günü belli doğuma hazırlık o yüzden pek giren yok.Benim doğumda bir aksilik olmazsa 19 martta.[/Q
bende 36 dayım doktorun bana verdiği tarih 27 mart tabi kızım erken davranmazsa ilk bebeğim bakalım nolcak.
koridorumun temizliği ve mutfağın perdelerinin yıkanması kaldı bir tek.Benimde bebek çantam hazır sayılır kendi çantamda açık pijamaları ütüledim kırışmasın diye koymadım son anda koycam.Bir eksik bezimiz vardı bugün onuda yanlış almışım.Prima çok yüksek rafta ve uzaktaydı molfiks aldım yenidoğan yazıyoya üzerinde kilosuna bakmasım.0-3kg bebekler içinmiş benim bebek şuan 3150 doğuncaya kadar dahada alır açmışta bulundum yeniden bez alcez.Bugün zemzem ve hurmayı hatırlatmış arkadaşlar onlardan bulucam.ALdıklarınızı güle güle kullanın canım benim hazırlık son ana kadar bitmiycek herhal.iyiyim canım.bugün kızımın bikaç eksiği vardı onları tamamladık eşimle.perdesini ve kapı süsünü aldık.bi tek halısı kaldı.hersey tamam artık.sen naptın hazırlıklar nasıl gidiyor canım
biçoğumuz doğum yaptı zaten biçoğumuzunda günü belli doğuma hazırlık o yüzden pek giren yok.Benim doğumda bir aksilik olmazsa 19 martta.[/Q
bende 36 dayım doktorun bana verdiği tarih 27 mart tabi kızım erken davranmazsa ilk bebeğim bakalım nolcak.
hadi hayırlısı canım doğum bebeğe bağlı ya erken gelir ya geç artıkın onlar bilecek
iyiakşamlar canım sende kendine iyi bak.neyse kızlar ben çıkıyorum.hepiniize iyi akşamlar.görüşürüz bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?