2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kkızlar.nasılsınız?hersey yolunda mı?

kızlar neredesiniz yahu.. in cin top oynuyor burada!!

bana lansolinmi nedir okremden yazdı hergün bir defa sür dedi daha doğumada 2 haftadan fazla var.

iyi akşamlar canlarım
sağol kussebim valla sorma çok kötü hastayım boğazlarım yanıyo burnum tıkalı başım çok ağrıyo kafamı kaldıramıyorum size bi merhaba diyim dedim herkes iyidir inşallah geçmişe bakamadım hepinizi çok öpüyorum sizde kendinize çok iyi bakın opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et

canım korkutmak gibi olmasın ama şu sıralar doğum yaparsan bebeğede bulaşabilir bebekte gripli olabilir emziremezsin bile hemen bir doktora git veyahut doktorunu ara önlemini al dinlen bol bol sıvı ve c vitamini al

pardon canım ya inan görmedim alt formdada sadece ben ve ceren gözüküyo bende birde 3 misafir diyo.İyiyiz allaha şükür sen nasılsın.

iyiyim canım.bugün kızımın bikaç eksiği vardı onları tamamladık eşimle.perdesini ve kapı süsünü aldık.bi tek halısı kaldı.hersey tamam artık.sen naptın hazırlıklar nasıl gidiyor canım

canım çok geçmiş olsun bol bol c vitaminin al inşallah kolay atlatırsın.

ceren kala kala ikimiz kalmışız bugün kimse yok neiş acaba?

bana lansolinmi nedir okremden yazdı hergün bir defa sür dedi daha doğumada 2 haftadan fazla var.

sormayın kızlar ya sabah kimse yok akşam kimse yok patladım sıkıntıdan yahu!
Zeliş bebeğin resmini koydu gördünüz mü maaşallah çok güzel

biçoğumuz doğum yaptı zaten biçoğumuzunda günü belli doğuma hazırlık o yüzden pek giren yok.Benim doğumda bir aksilik olmazsa 19 martta.

hayırlısı olsun canım. bizim de tarih belli değil ilk doğum olunca. ama her an doğacak gibi tetikteyiz bir aksilik olur mu diye. halbuki daha 36. haftanın içindeyiz.

koridorumun temizliği ve mutfağın perdelerinin yıkanması kaldı bir tek.Benimde bebek çantam hazır sayılır kendi çantamda açık pijamaları ütüledim kırışmasın diye koymadım son anda koycam.Bir eksik bezimiz vardı bugün onuda yanlış almışım.Prima çok yüksek rafta ve uzaktaydı molfiks aldım yenidoğan yazıyoya üzerinde kilosuna bakmasım.0-3kg bebekler içinmiş benim bebek şuan 3150 doğuncaya kadar dahada alır açmışta bulundum yeniden bez alcez.Bugün zemzem ve hurmayı hatırlatmış arkadaşlar onlardan bulucam.ALdıklarınızı güle güle kullanın canım benim hazırlık son ana kadar bitmiycek herhal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…