2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kimseler olmasada ben genede yazıyım yarın gün boyu gezmeyi düşünüyorum kocişle tek başımıza son kez vaktim kalırsa akşma belki urarım doğumu konusmaya gittim bu gün Dr uma her seyi tek tek sordum kadının mesaisi bittiği halde bitaraftanda eşi arıyor habire hadi nerde kladın die saolsun ohalde ilgilendi benimle ben normal dğdan vaz gectim sezeryan istiyorum pazartesi hiç bi sancı açılma omadan doğum belirtidsi olmadan nasıl normal doğum olcak o bana eziyet olmazmı dedim sancıyı kaç saat cekcem 10-12 saat sonunda hadi sezeryan olcaksa beni şimdi hemen alın dedim Dr mda güzelim bak senin ilk doğumun pazartesi yatarsın salı doğurursun belkide dedi bende ee ozamn ben 1 gün sancımı cekcem dedim oda 9-12 saat içinde normal sezeryan ne olcağı belli olur dedi ben genede hayır sezeryan istiyorum diyince nolduu sana böle sen normal doğumu çok istiyordun neden böle oldu b ak bu senin ilk doğumun neden kendine eziyet ediyorsun deneyelim bi normal doğumu bu doğum ne olacağı belli olmaz süprizlerle dolu dedi ALLAH a tevekkül et güzelim deyip sırtımı sıvazlayıp kapıya kadar geçirdi bende başımı öne eğip kuzu kuzu çıktımmmafoldumben:1no2::a015:eyvahedigeldismile

Günaydın herkese a.s.

Bütün gece kasıklarım ağrıdı durdu...
Sanki oradaki damarlarım kopuyor bilmiyorumkismile

Yarın buralar bebecik dolacak inşallah...

Dualarımız sizinle olacak güzel anneler...

zemuszemus

arkadaslar oglum dünyaya geldiiiii.......
martta gelcekti ama süpriz yapti subatta geldi....
Minik adamim 45 cm 2kiloo dua edinde bian önce kendini toplasin evimize gelsinnn cok özlüyom onu ben evde o ordaa.. o benim kokumdan ben onun kokusundan uzak.. hergün gidiom yanina süt götürüyom ama yinede özlüyom daha ordan eve gelirken yolda basliom özlemeye..

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün...inşallah yakında sağlıkla kavurşursun bebeğine:Saruboceq:

benim de bu gece kasığıma sancı girdi hihoyyyt

kendimi ölçtüm baktım dayanabiliyor muyum diye. ama doğum sancısı daha beter olur herhalde. eyvahedigeldismile

canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün. inşallah en kısa zamanda gelir ufaklık yuvasına bir daha da hiç ayrılmazsınız.

hakkında hayırlısı canım. hiççç sıkma canını dua et Allah'a.

güğnaydın annecikler. nerede o benim hızına yetişemediğim sayfam mafoldumben sayfadakilerin bir kısmı doğurdu bir kısmı ha doğurdu ha doğuracak. buralarda in cin top oynuyor. yarın 1 mart ve bebek patlaması var. mart ayının ilk anneleri geliyooor!! hihoyyyt

aselim gözün aydın canım.Allah bir an evvel kavuştursun sizi inşallah.bu günler de geçecektir biraz sabır canım...

canım gozun aydın darısı basımıza ınsallah.oglusuna 41 kere masallah.

2 gundur kesıntısız agrı cekıyorum.sınırden delırmek uzereyım yeter doguracaksam dogurayım halım sabrım kalmadı resmensempatiksalakcinni doktor bu saatten sonra dogurman ekren dogum olmaz dedı.e dogurayım ben artık

kockoca 9 ayı devirdik günler geçti de şu son günler geçmiyo ya ben de doğurmak istiyorum artık

kislar noluo ben dogurdum diye istahlandiniz hepiniz sabredin canlarim nasil olsa cikicak sag saglim gelsinde gerisi önemli degil onu düsünün bakin benimki erken geldi gelmesine geldi sag saglim ama kucagim bos ben evde o hastanede kücük geldi kuvezde kaldi sütümümü bile ememiyo sagip götürüyom böle olsaniz dahami iyi sanki.. herseyde vardir bi hayir okadar sabrettiniz az bisi kalmis oda geciverr bi bakmissiniz bebisiniz kucaginizda

Herkese merhabalar..Ben genelde sessiz takipcilerinizdenim.. Bir sey soracagim bu sabah bildigimiz siddetli regl agrisiyla uyandim belim karnim falann hah dedim basladik o kadar eminim ki dogum sancilarinin basladigina..Hemen dusa girdim sicak su tuttum baya bi; ciktim dustan bekledim agri gelsin..yok yok Allah yok kesildi..Simdide kasilmam cok ama sanci cok hafif hafif geliyo ama sabahki gibi degil..Ne yapayim bence hastaneye gitmeye gerek yok ama siz ne dersiniz? Doktorumu da aramadim ortada fol yok yumurta yok diye...Bir fikir verirseniz sevinirim bunaldim artik cunku..

hemen dakika tutmalısın canım 3-4 dk da bir girip 40-50 saniye sürüyorsa gerçek doğum sancısıdır

Merhaba annecikler bayanssulusmile :)) Merak etme tatlım aynen benimde öyle oldu
Hergünüm dolu, hergünüm bir meşguliyetle geçti
Şükür benim de bitti sayılır
Temizlik işleri var sadece ..

Senin çok az kaldı ama tabii, hayırlısıyla gelsinler artık inş.
Özlemişim senii :))

Aselim gözün aydın, hayırlı olsun bebişin

bu son haftada bana da ara ara şiddetli kasılmalar giriyor bazen nefesimi kesiyo ama düzenli olması doğum eyleminin başladığını gösterir.

canım karnında sertleşme kasılma ve ufak ufak sancılar varsa doktorunu aramanı öneririm ve bebeğin hareketlerine bak azalma varsa mutlaka doktorunla görüş çünkü bende aynı şekilde hastaneye gittim ve acil sezeryanla aldı bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…