2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bence dktorunu ara. Yanlış hatırlamıyorsam Hasret'in de bir gün öncesinden bu şekilde sancıları başlamıştı ve duştan sonra geçmişti. Ancak ertesi gün doğumu oldu. Kişiden işiye göre değişir ama doktoru aramakta fayda var diyorum ben.

Aselim, inşallah en kısa zamanda bebeğin sürekli yanında olur. Allah yardımcınız olsun, sağlık diliyorum size... opuyorumnanaktan

Hala ev işleri ile uğraşıyoruz. Bir şeylerle uğraşmak da iyi geliyor kafam dağılıyor. Yarın sabah 7'de hastanedeyiz, öğlene de ameliyattan çıkarsın dedi doktorum. Hayırlısı artık. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar...

edebiyatçı Allah sana kolaylık versin canım hayırlı doğumlar olsun inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz

Aradim doktorum agrili kasilmalarin duzenli gelmesini beklememi soyledi..Su anda hastaneye gitmene gerek yok dedi..Size de olursa bilginiz olsun arkadaslar..Hepimiz hayirlisiyla kavusuruz insallah bebislere..Yarin sezeryan olacak arkadaslara da hayirli dogumlar diliyorum..

için rahat olsun canım zaten hissedersin doğumun başaldığını.tetikte ol yeter...

canan canım demek yarın sende doğuranlar kervanına katılıyosun yoğun ve keyifli günler seni bekliyor artık rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlı ve sağlıklısıyla alırsın kucağına inşallah...

B]ayy canan büyük gün yarın demek.. hadi sağlıcakla sende al yawrunu kucağına we bu son günün tadını çıkar uyu bol bolsırnaşık şey[/B]

gözün aydın canım üzülme dünyaya gelmiş artık o da büyüyecek kollarında uyuyacak göreceksin sabret canım...
kız doğuriim falan deme liste işi sende bak tutman lazım kenini en sona kadarkaydirigubbakcemile3 pınarcım burdaysan bi özet geçermisin bana ne war ne yok..

suni sancıyı en fazla benim kadar çekersin canım o da 6 saate yakın işte çünkü 3cmle yattım we çok yawaş açıldım saatte 1 cm normalde daha hızlı olurmuş.. mesela selkie ilk doğumunu suni sancıyla 2 saatte doğurmuş yanılmıyosam.. ama sen bilirsin tabi sezareyn doğum anı rahat fakat doğumdan sonra bebeğinle rahatça ilgilenebilirmisin orası biraz zor oluyomuş sanırım.. hayırlısı ne ise o olsun..

Yarın benim doğum günüm.... Bazen diyorum erken gelsede doğum günü hediyem olsa.. :))) eşimde diyorki ohh benim için ne ala tek günde kapatırım doğum günü işini :)))) Kısmet artık.. Bekliyoruz....

günaydın arkadşlar nasılsınız bizde eşimle bu gün sabahtan beri temizlik yapıyoruz sonunda bitti şükür bu son beraber geçirdiğimiz hafta sonu çarşambadan sonra Allahın izniyle 3 kişi olacaz....

polenscim allah gönlüne göre wersin ben ne dilediysem oldu walla doğumumla ilgili:) keşke başka şelerde isteseydim diorum bazen-tatlicadiarzu- eşime benzesin çok istedim fotokopisi çıktı, eşim 24ağustos buda 24 şubat olsun dedim o tarihi çok sewrim çünkü oldu... normal doğurayım dedim inşllah we doğurdum seninde dileğin gibi olur inş..

lansolin mucize mutlaka al hemen snyede etkili bebeği normal doğurdum ben epudral istedim ama doğumu geciktirdiği için ypmadılar
ayy ben de korktum şimdi bu yeni doğan minoşlar hiç ememiyor. hasretin de sütü azmış ne yapsam diye soruyordu.
süt çok ama alamıyor ama ısrar edecem ben emzirmeyi öğreniyor gibi emiş gücü süper dediler hayret ettiler alamadığına
atlatıyor canım doğum kilosunu geçmiş bugün
[

biraz hastayız bebişte sarılık oldu benşmde dikişler batıyor hiç yatamadım 2 gün ayaktsydım siz nasılsınız bebişle

ayyy kıyamam canım ya bebişi sık sık emzir canım aç kalmasın ve sarılığı senin sütün geçircek canım benimde dikişler ağrıyo ama oğlum için katlanıyorum buna da şükür ben hiç yatmadığım için alıştım lohusallığı şuanda yaşayamıyorum kendi işimi kendim yapıyorum

normil doğum olduğu için ayakta kalınca rahmim düşecek gibi oluyor ama

Canım çoğu gitti azı kaldı bence sen bir psikolojik terapi alsan en iyisi çünkü doğum öncesi ve doğum sonrası terapiler iyi gelir doktorun dediği gibi Rabbine dua et sadece

evet yarın 5 annemiz doğumda olucak ve 5 tane daha meleğimiz gelecek Allahın izniyle

AASENLİM Allah bağışlasın ve geçmiş olsun merak etme bebeğin çok iyi olacak ve sağlıklı olucak bebeğin Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…