2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

fulyacım görüşemedik naber? bnde senden 2 gün sonra doğurdum demiştim zaten beraber doğurcaz die.. geçmiş olsun bebişi sık sık emzir ben 2 saati hiç beklemedim çünkü bizim kız hep emiyor itirazsız ilk 3 gün çok azdı sütüm yapışık ikiz gibi gezdik ama şimd çoğaldı yetiyor maşallah... milupanın stell tee çayını mutlaka al hem sütünm artar hem gaz problemi yaşamazsın bebişte... bnde epidural istedim ama epidural istediğimde 6cm açılmıştım doğumu uzatır die benim doktorda önermedi.. çatır çatır doğurdum kısacası sezaryen diede çok söylendim ama ebeler we doktor ısrarla yapmadı iyikide yapmadılar saolsunlar:)
biraz hastayız bebişte sarılık oldu benşmde dikişler batıyor hiç yatamadım 2 gün ayaktsydım siz nasılsınız bebişle
ben hep yan yatar waziyette emziriyorum çok ta rahat oluyo ayakta denedim bikaç kere kollarım ağrıdı yatarak dene bebeğin altınada yastık koy destekle ben hep o haldeyim... kaç dikişin war senin?
allah klolaylık wersin canım bnmde annem kalıyor yanımda ama eşimin ailesinin ahlaksızlıkları yüzünden çok gerildik eşimlede dün gece tartışmışlar annem falan bana sölemiyolar ama anladım gidecek bu akşam we kalacağım tek başıma((( bana huzur haram gerçekten çok riyakar we yalancılar çokkkkk inşallah eşimle huzurumuz kaçmaz bu sebeplerden:Saruboceq:

canım benım dogru dıyorsun ama agrıdan sızıdan artık ıflahım kesıldı.dun baslayan bas agrım daha yenı gectı ve kendıme geldım.heryerım aynı ayna agrıyınca dogurmak ıstıyorum bır an once.

hasret merhaba ben pınar sibel açıkalının hastası ve senle beraber nstye girmiştik :)
benim sancım yoktu açılmamda hatırlarsan ve ben hala bekliyorum bu salı son kez gidicez açılma olmadığı için suni sancı verilecek gene açılma olmazsa sezeryan dedi sibel hnm .
maşallah bebeğin dünyaya gelmiş çok tatlı sibel hanımın bu ay doğanlar listesinde görmüştüm ilk sonrada sitede gördüm senin adına çok sevindim normal doğum yapmışsın .güle güle büyüt bebeğini bu arada adaş olmuşlar benim ki zeynep helin senin kide helin ceren :)

yarın büüyük gün inanın çok dua edicem sizlere benimde şafak az kaldı haftaya p.teside benim nasipse doğumum çok heyecanlıyım

merhaba bayanlar, bir süredir sizi takip ediyorum. bugün de yazmaya karar verdim. olumunekankayizsmile bugün itibariyle 38. haftaya girdim ben de. az kaldı inşaallah. ben de artık hemen gelsin istiyorum. Yarın doğuma gidecek arkadaşlara da kolay doğumlar diliyorum

okyaycım park yatağı kurarken ben de öok zorlanmıştım da sonra anlamıştım püf noktasını cnm:lepi: bak tatlım yatağı kesinlikle tam olarak açmadan önce hallediyosun kenar demirlerin sabitlenmesini. yani yatağı açtıysan eğer, ytağın tam ortasında gördüğün şeridi çekerek yatağı tekrar ortada topla, sonra 4 demiri de kolayca sabitleyeceksin zaten. En son olarak elinle yatağın ortasına bastırarak tam açılmasını sağla tatlım. umarım anlatabilmişimdirfisfisfis anlamadıysan sorarsın cnm. kolay gelsin

Sağol canım. temiz kalpliymişsin.. Bende babasına benzesin istiyorum.. Babasının bebebeklik foltolarını çıkardım. :)))) Çok tatlıymışş.. şimdide yakışıklı kocişim..Kısmet canım.. inşallah bekliyoruz.. Dün akşam Ata demirelin Flimine gittik.. Gülmekten doğuruyorum sandım.. Eşimde flimden çok bir gözü bende karnımı tuttukça heyecan yapıyor... şimdilik iyiyiz.. Sanırım 39 hafta gelir benimki...40 beklemez. ultrasonda 1 hafta önde maşallah....

aa hatırladım canım e senin 40 haftan doldu.. demek açılman yok ilşkiye girmeni önerdi mi peki? bol bol yürü.. salıya doğurursun o halde benimde açılmam çok yawaştı ama oldu bitti:lepi: inşallah sende kurtulursun açılman olurdaolumunekankayizsmile ben de yarın kontrolde olacağım yarın sibel hanım gerçekten bu işte çok iyi ona güwenmekle en doğru kararı werdim.. senin içinde iyi olur inşallah.. ben isim konusunda kararsızım helin ceren dedik şimdide ceylin deniz mi olsa diorum bakalım artık kısmet:) salı günü sibel hanımı arar bilgi alırım senle ilgili... dua edeceğim senin için çabucak kurtulman dileğiyle...
birt mart annesi olarak senide görelim ayrıcva bu topicte pınarcımyerimseniben

Kızlar çok acil cevap bu park yatak nasıl kuruluyor
kız talimatı war içinde ben tek başıma kurdumn 5 dakikada.. internette videosuda war kraftın aynı kuruluyo zaten hepsi..
inşallah sende kolayca kurtulursun canım..

bncede gelir cnmkaydirigubbakcemile2 ewet dilerim seninde gönlüne göre olur)

cnm benim ultrasona göre 22 şubattı son adete göre 27 şubattı ve 40 hafta doldu cnm salı 41 olucak ama hala açılma yok son gittiğimde sibel hnm muayene etti ama malesef açılma yok cnm bu salıya yatış için hazırlıklı gel dedi önce suni sancı verip normal doğumu denicez sonra açılmazsa sezeryan dedi .
lavman yapılcakmış önce nasıl yapıyorlar?
yani bu kadar bekle bekle sezeryan olsun birde
ama yinede moralimi bozmamaya çalışıyorum tek istediğim sağlıkla kucağıma almak
bana ilişkiden falan bahsetmedi hatta bana 1 ay önce artık yasak demişti ???????????

cnm benim 40 hafta doldu ultrasona göre 22 şubattı son adete göre 27 şubattı ama ne nişan geldi ne de suyum açılmada yok geçen salı sibel hnm muayene etti ve bu salı için yatışa hazırlıklı gel dedi önce lavman yapılcakmış nasıl yapılıyo ?sonra suni sancı verilecek bu kadar bekledik normali deneyelim dedi . senin kaç saat sürdü suni sancıyla açılma?eğer açılmazsa sezeryanla alıcak bundan sonrası riskli dedi beklemek .
bu kadar bekledim inş normal doğum olur .
siteden okuyorum herkes çok stresli ben iyiyim bebekte iyi hala çok hareketli ara ara özellikle geceleri sancım oluyo ama açılma yok işte .
sibel hnm bana ilişkiden bahsetmedi hatta 1 ay önce seyahet ve ilişki yasak demişti .

oy oy taze annecikler dolmuş sayfamıza...
biz de kzıımla güzellik uykumuzdan uyandık bir bakalım dedik mart kediler ne yapıyor..
yarın büyük gün..ben bile çok heyecanlıyım... yarın bebiş dolacak buralar bebiş...

benim 3 cm açılmam wardı çarşamba gittiğimde.. ama benim açılmam çok yawaş oldu saatte 1 cm açıldım lavman hiç abartıldığı gibi bişey değil burun spreyi gibi bi kutu fıss yapıyoruz içeri 15,20 dakika sonra wcye gidioruz we boşaltıyosun içini hiç bişey yok yani fitil attığını düşün.. umarım açılman çabuk ilerler ama sana tawsiye sancı esnasında bağırma we ıkınma sakın.. bebeğin kafası şişer doğum zor oluyormuş bn ilk başta biraz ıkındığım için yürüyüş falanda yapamadım nefes teknikleri çok öenmli eşim bana çok destek oldu, nefes al wer hep o yardımcı oldu. oda bneimle girdi doğuma..

hoşgeldin hasret bebiş ne yapıyor? ismini değiştirmeye kalkma okalava gelir kafana klava: bu arada benim kız ters döndü yine ya kafamçokkarıştı canım sıkılıyor bu duruma kafamçokkarıştı

cnm çok ağrı oluyo sürekli ağrı geliyo suni sancı çok zor diyorlar doğru mu?
tamam cnm bağırmam sadece nefes al ver unutmam ağrıdan sancıdan inşallah
birde kolay doğum için dualar varmış sen biliyormusun ?
inşallah vazgeçmezse benimde eşim giricek ama dayanabileceğini sanmıyorum.
artık çok merak var ve yaklaştıkça korku
allah herkese sağlıkla kucağına almak nasib etsin .
bende sibel hnma çok güveniyorum kaç tane drdan sonra bebek 5 aylıktı nerdeyse bulduk bir daha da değiştirmem kesinlikle .
dikiş atılırken lokal anestezi yapılıyor dedi bana doğru mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…