2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasret benim dış 6 iç 8 dikişim var bende hast gittiğimde açılmam 1 cmdi pazar 10 nişan geldi akşam 20de dra gttim açılma 1cmmiş sabaha kadar hast yattım uyudum sancılar düzene girmedi sabah 8 buöuk gibi çağırdılar gittim dayadılar 8 -30da suniyi 10 gibi suyunu patlattılar ben epidral isterim dedim drum sen sağlıkçısın dayanırsın dedi ben yaparlar diye düşündüm saat 14 gibi sancılar dayanılmaz oldu bağırdım belden ağrı kesici isterim diye tamam anestezi uzm ameliyatta gelecek dediler sonra 3 gibi muayenede açılmamın 8cm olduğunu drum sancı gelince kendi kendime ıkınmamı söyledi bende yapabildiğimce başka bir drla 1 saat ıkındım baktılar açılma tamam doğum salonuna orada gitti sancılar 2 ıkınma sonra üstümden bastırarak doğurtturdular sonra bir iğne dikilmeyi filan hatırlamıyorum 5 gibi odama geldim ayıldım bebeğimi gördüm
ben onu emzirdim zannettim emmemiş baya su kaybetmiş çok korkuttu bizi bugün emmeye başladı mamada veriyorum süt var ama bebek alamadı
banda epidral yapılmadı doğum yavaşlamasın diye
selam kızlar artık sabrım kalmadı doğurmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben öyle dedim ertesi gün doğum yaptım

merhaba kızlar
hasretcim bence bebeğinin ismi gayet güzel değiştirme derim
helinzor umarım sancıların bir an evvel başlar canım...
yarın doğuma girecek arkadaşlar sağlıcakla çıkın doğumdan bebişlerinizle inşallah....

Teşekkür ederim sonunda başardık kurmayı

Kızlar iyi akşamlar. Ben yarın geri kalan alışverişlerim için ve malum her an hazır olabilmek adına ağda için çarşıya çıkacağım. Şu bahsedilen humana still tea isimli çaydan ve göğüs ucu için olan kremden alacağım ama bu kremin ismini tam olarak birisi yazabilirmi bana. Çünkü bazıları lansolin demişler bazılarınız ise lansinoh demişler. ıki isimde de krem var .Ben hangisini almalıyım.

canım benim bildiğim en çok önerilen krem lansinoh. bu kremi bebek de emebiliyormuş zararlı değilmiş. ben doktorumla konuşmadım konuştuktan sonra alacağım.

lansınoh dıye bılıyorum banada yenı dogum yapmıs bı arakdasım tavsıye etmıstızemuszemus

Kızlar bizden başka kimse kalmadı. Yani hamişler. Artık yeni anneler çoğaldıkça azalıyoruz.

yaa daha bir sürü hamiş olmalı..
ama haftalar ilerledikçe oturmak zor oluyor demek ki...
benim hiç bel ağrım yok. sadece ayağa kalkınca sağ kalçam ağrıyor o kadar..

Bir aya kalmaz toplanırız yine burada. Herkes bebeğe alışmaya ve kendini toparlamaya çalışıyor sanırım.

Yarın doğuma girecek arkadaşlarıma Rabb'im yardım etsin, sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza.

Yarından sonra ben de vakit buldukça uğrarım. Doğum yapacak arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum.

ıyi ki varsınız kızlar, sizi seviyorum... opuyorumnanaktan

yaa daha bir sürü hamiş olmalı..
ama haftalar ilerledikçe oturmak zor oluyor demek ki...
benim hiç bel ağrım yok. sadece ayağa kalkınca sağ kalçam ağrıyor o kadar..

Benimde bel ağrım yok. Benim yattıkça artıyor ağrılarım. Sadece ayaklarım çok şiş. Senin doğum ne zaman cerenora.benim daha belli değil ama bebeğim ters duruyor. Bizim seninle aramız fazla değil. Belki arka arkaya doğururuz.

haydı bakalım canım yeğenlerimizi sağlıkla hayırlısıyla alın da gelin yarın. şenlensin buralar.. dualarımız sizinle...

benim ağzrım sızım falan yok. korkuyorum doğuramayacağım galiba. benim normal doğum tarihim 29 mart. benim bebişim 32. haftada pozisyon almıştı ama geçen hafta tekrar ters döndü. çarşambaya kontrolümüz var o zaman göreceğiz bakalım döndü mü tekrar...

aranızda dogumdan korkan var mı ?

ben 22 mart da sezeryanla dogum yapacagım.dogumdan acidan agridan korkmuyorum amaaaa korktugum iki konu var.
biri ayilana kadar herkese kufur etmek iki emzirememek.emzirme dusuncesi beni cok geriyor.deli miyim neyim bilmiyorumkismile

canancım ve yarın bebeğini kucağına alacak tüm arkadaşlarım,hepinize kolay,sağlıklı bi doğum diliyorum.umarım tahminlerinizden çok daha güzel ve kolay olur.Allah yardımcınız olsun.ve şimdiden gözünüz aydın.dualarım sizlerle...

ben de sezeryan olmak zorunda kalırsam genel mi olayım, spinal mı olayım ona karar veremiyorum. şişmanlar spinalde kesiyi hissediyorlarmış diyorlar. karar veremiyorum eyvahedigeldismile bir de normal doğum olursa epidural istesem mi ona karar veremiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…