- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.821
ben sabah neredeyse aglıyordum yeter artık dogurmak ıstıyorum dıyedelikafadulden
hasret benim dış 6 iç 8 dikişim var bende hast gittiğimde açılmam 1 cmdi pazar 10 nişan geldi akşam 20de dra gttim açılma 1cmmiş sabaha kadar hast yattım uyudum sancılar düzene girmedi sabah 8 buöuk gibi çağırdılar gittim dayadılar 8 -30da suniyi 10 gibi suyunu patlattılar ben epidral isterim dedim drum sen sağlıkçısın dayanırsın dedi ben yaparlar diye düşündüm saat 14 gibi sancılar dayanılmaz oldu bağırdım belden ağrı kesici isterim diye tamam anestezi uzm ameliyatta gelecek dediler sonra 3 gibi muayenede açılmamın 8cm olduğunu drum sancı gelince kendi kendime ıkınmamı söyledi bende yapabildiğimce başka bir drla 1 saat ıkındım baktılar açılma tamam doğum salonuna orada gitti sancılar 2 ıkınma sonra üstümden bastırarak doğurtturdular sonra bir iğne dikilmeyi filan hatırlamıyorum 5 gibi odama geldim ayıldım bebeğimi gördümfulyacım görüşemedik naber? bnde senden 2 gün sonra doğurdum demiştim zaten beraber doğurcaz die.. geçmiş olsun bebişi sık sık emzir ben 2 saati hiç beklemedim çünkü bizim kız hep emiyor itirazsız ilk 3 gün çok azdı sütüm yapışık ikiz gibi gezdik ama şimd çoğaldı yetiyor maşallah... milupanın stell tee çayını mutlaka al hem sütünm artar hem gaz problemi yaşamazsın bebişte... bnde epidural istedim ama epidural istediğimde 6cm açılmıştım doğumu uzatır die benim doktorda önermedi.. çatır çatır doğurdum kısacası sezaryen diede çok söylendim ama ebeler we doktor ısrarla yapmadı iyikide yapmadılar saolsunlar:)
ben hep yan yatar waziyette emziriyorum çok ta rahat oluyo ayakta denedim bikaç kere kollarım ağrıdı yatarak dene bebeğin altınada yastık koy destekle ben hep o haldeyim... kaç dikişin war senin?
allah klolaylık wersin canım bnmde annem kalıyor yanımda ama eşimin ailesinin ahlaksızlıkları yüzünden çok gerildik eşimlede dün gece tartışmışlar annem falan bana sölemiyolar ama anladım gidecek bu akşam we kalacağım tek başıma((( bana huzur haram gerçekten çok riyakar we yalancılar çokkkkk inşallah eşimle huzurumuz kaçmaz bu sebeplerden:Saruboceq:
ben öyle dedim ertesi gün doğum yaptımselam kızlar artık sabrım kalmadı doğurmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
okyaycım park yatağı kurarken ben de öok zorlanmıştım da sonra anlamıştım püf noktasını cnm:lepi: bak tatlım yatağı kesinlikle tam olarak açmadan önce hallediyosun kenar demirlerin sabitlenmesini. yani yatağı açtıysan eğer, ytağın tam ortasında gördüğün şeridi çekerek yatağı tekrar ortada topla, sonra 4 demiri de kolayca sabitleyeceksin zaten. En son olarak elinle yatağın ortasına bastırarak tam açılmasını sağla tatlım. umarım anlatabilmişimdirfisfisfis anlamadıysan sorarsın cnm. kolay gelsin
Kızlar iyi akşamlar. Ben yarın geri kalan alışverişlerim için ve malum her an hazır olabilmek adına ağda için çarşıya çıkacağım. Şu bahsedilen humana still tea isimli çaydan ve göğüs ucu için olan kremden alacağım ama bu kremin ismini tam olarak birisi yazabilirmi bana. Çünkü bazıları lansolin demişler bazılarınız ise lansinoh demişler. İki isimde de krem var .Ben hangisini almalıyım.
Kızlar iyi akşamlar. Ben yarın geri kalan alışverişlerim için ve malum her an hazır olabilmek adına ağda için çarşıya çıkacağım. Şu bahsedilen humana still tea isimli çaydan ve göğüs ucu için olan kremden alacağım ama bu kremin ismini tam olarak birisi yazabilirmi bana. Çünkü bazıları lansolin demişler bazılarınız ise lansinoh demişler. İki isimde de krem var .Ben hangisini almalıyım.
cok yakında foruma kımse yazmayacakmıs gıbı bı hıs dogdu ıcımebilmiyorumkismile
Kızlar bizden başka kimse kalmadı. Yani hamişler. Artık yeni anneler çoğaldıkça azalıyoruz.
yaa daha bir sürü hamiş olmalı..
ama haftalar ilerledikçe oturmak zor oluyor demek ki...
benim hiç bel ağrım yok. sadece ayağa kalkınca sağ kalçam ağrıyor o kadar..
Bir aya kalmaz toplanırız yine burada. Herkes bebeğe alışmaya ve kendini toparlamaya çalışıyor sanırım.
Yarın doğuma girecek arkadaşlarıma Rabb'im yardım etsin, sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza.
Yarından sonra ben de vakit buldukça uğrarım. Doğum yapacak arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum.
İyi ki varsınız kızlar, sizi seviyorum... opuyorumnanaktan
Benimde bel ağrım yok. Benim yattıkça artıyor ağrılarım. Sadece ayaklarım çok şiş. Senin doğum ne zaman cerenora.benim daha belli değil ama bebeğim ters duruyor. Bizim seninle aramız fazla değil. Belki arka arkaya doğururuz.
Bir aya kalmaz toplanırız yine burada. Herkes bebeğe alışmaya ve kendini toparlamaya çalışıyor sanırım.
Yarın doğuma girecek arkadaşlarıma Rabb'im yardım etsin, sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza.
Yarından sonra ben de vakit buldukça uğrarım. Doğum yapacak arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum.
İyi ki varsınız kızlar, sizi seviyorum... opuyorumnanaktan
bende ızne ayrılıyorum ne gusellllllllllllllllll
aranızda dogumdan korkan var mı ?
ben 22 mart da sezeryanla dogum yapacagım.dogumdan acidan agridan korkmuyorum amaaaa korktugum iki konu var.
biri ayilana kadar herkese kufur etmek iki emzirememek.emzirme dusuncesi beni cok geriyor.deli miyim neyim bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?