2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın tatlı Mart anneleri, güzel, huzurlu ve mutlu bir gün diliyorum hepimize...

Canancım, akıntının olmamasına sevindim, göbüşte maşallah hakkaten, epey belirgin olmuş..
Rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımıza versin...

hayırlı sabahlar arkadaşlar hepinize opuyorumnanaktan
dün işyerinden izin almak zorunda kaldım bulantılar yüzünden :sinifsinif:
umarım çabuk atlatırım yoksa bu şartlarda çalışmak çok çekilmez olacak..

Kilom fazlaydı ama yandan bakıldığında böyle bir çıkıntı yoktu. :) Ne oldu anlamadım ben de. Göbekten çok yanlarım vardı. Şimdi yanlar gitti göbek çıktı. Hamilelikten bu yana bir kilo almışım. Gören sen çok zayıflamışsın diyor. Moral olsun diye mi anlamadım... :)

s:lepi:üper görünüyor bence..

ah canım benimm kocaman olmuşşş maaşallah canancım akıntınında bittiğine çok sevindim cnm zemuszemus
benim karnımda büyüdü ama nasıl buraya koyabilirim bilmiyom maalesef

Arkadaşım fotoyu çek.

TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting adresine yükle.

Yülendikten sonra fotonun altında linkler çıkacak. "Direct Link" yazanı kopyala.

Cevap yazdığımız yerde mesaz kutusunun üstünde sarı bir resim var, "Grafik Ekle" yazıyor, ona tıkla ve çıkan kutuya diğer siteden kopyaladığın linki yapıştır ve mesajı gönder.

GÜNAYDINLAR,arkidişlerrr,.huzurlu güzel bi gün diliyorum..öpüyorum herkesi:1hug:bu arada edebiyatçı göbüşün çok şekerrr,.:lepi: :CüvCüv: :CüvCüv:benimde göbüşüm büyüsün artıkk k:sinifsinif:

gunaydın arkadaslar herkese guzel bir gun diliyorum:)
ne guzel ya gobusu cıkanlar.. bizde biraz daha bekleyelim artık.. aksam sisiyor sabah sönüyor sanki:))

limburgcum seni gorunce cok sevindim bende belcikadan turkiyeye gelin geldimde.. topragımsın mı denir:)

Ahh canım yaa, seni çok iyi anlıyorum, geçen hafta bende senin gibiydim, dayanamadım doktora gittim, bulantı hapı verdi bana doktor, şu an çok iyiyim, sende doktoruna sor istersen, çekilir gibi değil çünkü...

Herkese Günaydınlarr,
benim çoook uykum var bu progestan çok uyku yapti bende..
Canan göbüşün çok cici benim göbüşte öne doğru çıkıntı yaptı...
Kızlar tiroidi yükselen varmı hamilelikte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…