- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.941
anladım cnm saol benim hastanede 500 tl gibi bir fiyat çıktı anlaşmalı fiyat üstüne üstlük yanlız şuan için sağlık güvencemde bir sorun var yaklaşık 1 ay sonra karşılayacak masrafları ben buarada yaptırmak istiyorum testi devlet hastanelerinde ücretli yaptırsam özel hastanelerden daha uygun bir fiyat olur sanırım değilmi?
kızlar ya mesajıma yanıt verecek biri yokmu yani bilgisi olan devlet hastalerinde kapsamlı kan idrar tahlilleri yaptırsam ücretini ben karşılayacağım ne kadara malolur bana?
hastaneler telde hiç bilgi vermiyor..
malesef hastane sistemi türkiyede çok farklı ilgi alaka açısındanda özellikle edebiyat222 arkadaşa yapılan muamele çok kötü sonuçta insana ve hastaya bir saygı olmalı..
buarada bende badem ve kakao yağı kullanmaya başladım tüylerde koyulaşma ve çoğalma olmaya başladı badem yağını bırakmayı düşünüyorum çilek yağı alayım bende umarım işe yarar..
merhaba nasılsınız uzun zamandan beri giremiyorum kusura bakmayın beni listeden çıkartır mısnız keseyi görmüştük ama malesef bebği göremedik 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık görünüyodu kese hemde kanamam olduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım senağlama
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 senelik evliyim ve 9 haftalık hamileyim.benimde doğumum mart 15 dedi doktor
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 senelik evliyim ve 9 haftalık hamileyim.benimde doğumum mart 15 dedi doktor
canancım nasılsın bugün canım akıntın geçti mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?