2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya mesajıma yanıt verecek biri yokmu yani bilgisi olan devlet hastalerinde kapsamlı kan idrar tahlilleri yaptırsam ücretini ben karşılayacağım ne kadara malolur bana?
hastaneler telde hiç bilgi vermiyor..
malesef hastane sistemi türkiyede çok farklı ilgi alaka açısındanda özellikle edebiyat222 arkadaşa yapılan muamele çok kötü sonuçta insana ve hastaya bir saygı olmalı..

buarada bende badem ve kakao yağı kullanmaya başladım tüylerde koyulaşma ve çoğalma oldu gibi badem yağını bırakmayı düşünüyorum çilek yağı alayım bende umarım işe yarar..

Son düzenleme:

canım ben sana bilgi verek isterdim ama hiç fikrim yok!

slm kızlar bugün giremedim evde değildim geleli bayağı oldu ama geçmişi okumaktan ancak yazabiliyorum.ben yine bebşimi gördüm bugünherşey yolunda çok şükür

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

edebiyatcı22 doğum günün kutlu olsunnnnnnopuyorumnanaktanhihoyyyt

çok geçmiş olsun allah sabır versin ve yanında olsun arkadaşım.bidaha yaşatmasın rabbim.

OooFf Canan bak bende yumurtalarım toplandı gün hastaneye gittim kasıklarım ağrıyor yan yatım dedim kız tabi dedi öyle vrdu
sonra zaten eve hep hemşire geldi bu aksam son iğnemi vurdurdum galiba bana hep yan olarak vuruyor ben bazı hastaneselerde usg girerken yatak koymuşlar oraya uzandimda bile ayaklarımı indirmiyorum gerilmiyim diye
kendi hastanemde çok konforlu hafif yatar pozisyonda sırt hafif yatık özel ktuklar var

maşallah foruma yeni girdim almış başını gitmiş.
Öncelikle nilüfercim listeye benide eklemişin çoook teşekkür ederim.ınan çok heycanladım.ınşallah o listedeki herkesin bigün doğum yaptı nur topu gibi bir bebeği oldu müjdesini alırız.Formu baştan bi taradım sen ısrarla hamile kalıcam bu ay demişin ve hamilesin işte azmin zaferi.Tebrik ederim canım.Ben ilk aydan itibaren elevit ve magnezyum kullanıyorum.yarın testlerim var ona göre hap verirmi bilmiyorum.12.haftadan sonra demir vitamini vericekmiş.O magnezyumdan okadar iğrendimki 9 ay içecekmişim neyapcam bilmiyorum.Dikkat ettim bu forumda benden başkada kullanna yok.Nasıl şey anlamadım.
Aycan gerçekten üzüldüm canım allah sabrını versin umarım en kısa zamanda hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın.ışte hayat böyle.ÖYLE ZENGıN BıR SOFRADIRKI YAŞAM....ACILARDAN SONRA TATLILARI BEKLEMELı ıNSAN.
Defnesan aramıza hoşgeldin canım.

kızlar buğün bütün terslikler sanki beni buluyor.temmuzun 6 sından beri her akşam hastaneye gidip iğne oluyorum.istanbuldaki dr.um bu iğneyi 12 hafta vurulucaksın deyip, bide reçete yazdı her yerde vurmazlar sorun yaşama dedi.bu güne kadar reçeteden yana hiç sorun çıkmadı ama bu akşam sağlıkçı arkadaş reçetemizin tarihi geçtiği için pürüz çıkardı. izah ettik istanbuldaki dr yazdı reçeteyi dedik.istanbul değil amerika olsa farketmez reçeteyi yenilemeniz gerekiyor dedi.ben arkadaşın gönlü olsun die 10 gün arayla istanbula reçete yenilemeye gidicem sanki.ve mübarek öle bi batırmışkı enjeksiyonu iç çamaşırın harbi baya kanlanmış.o sinirle bende göbekten iğnemi yaparken damara getirmişim göbeğim morardı.
kimseden özel bi ilgi, alaka beklemiyorum ama elindeki reçetede istanbul tüp bebek merkezi yazıyor, iğnenin ne amaçla vurulduğunu azçok tahmin edebilen biri olarak gerçekten böle devlet memurlarını kınıyorum.benim eşimde devlet memuru ve onlar için burdayız.özel hastane yokki gideyim, doktor seçme şansım bile yokki.eli mahkumum bunlara.

edebiyatçı arkadaşım senin de başına kötü bi olay gelmiş sinirlenmemek elde değil .
geçmişi şimdi okuyabildimde.ben folbiol,elevit bebe aspirini hergün içiyorum.sabahları jel,akşamda göbekten kalçadan iğne,şu 3 ayı bi atlatsak hayırlısıyla inş.

kızlar dün doktora gittim ama internete giremedim geldiğimde o yüzden size gelişmeleri aktaramadım. zaten çok da bi gelişme yok.. 2 li test haftaya kaldı. yapan dr yıllık izindeymiş, benim dr yapmıyormuş vs vs... bu kadar bekledik bir hafta daha bekleriz ne olcak..
hareketlerini seyrettim uğurböceğimin ilk defa.. ellerini başının altına koymuş, keyif yapıyordu sıpa.. benim kociş evde yatmamı kıskanıyordu zaten, aynen anası gibi el ense yatıyor diye bayağı bir dalga geçti bizimle..
makyaj meselesini sordum ve dr un cevabı beni şaşırttı aslında.. bırak makyajı boya, röfle bile yaptırabilirsin dedi. boyanın kesinlikle yasak olduğunu sanıyordum ben..

eşimle epidural konusunda çok atışıyorduk biz.. hamilelik boyunca ağrıkesici bile içmiyorsun, vücuduna uyuşturucuyu enjekte ettireceksin, çocukta bir ahraz olur diyordu sürekli.. aynı sorunu yaşayan varsa kocasıyla, epidural kana karışmadığı için hiçbir riski yokmuş
çok rahatladım valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…