2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

he kız valla doğru diyon,seninle birlikte beklicektik topiği,şimdi baktımda daha 36+4 olmuşuz teyzesi,neyse ısırık hakkını kullanabilirsinkaydirigubbakcemile3

[/B]
hoşgeldin cnm biz iyiz sen ve zeynep bebek nasılsınız,
annelik zormuymuş?ben sizlerden duyunca düşünmeye başladım ne yapıcam diye..

zor değil tatlım sadece biraz stersli,dünya tamamiyle bebepğin üzerine kurulmuş oluyor,onun bi gülüşü seni mutluluktan gökyüzüne çıkarırken bir ağlaması yerin dibine sokabiliyor,aç kalmasın emsin doysun istiyorum,ama Rabbime şükürler olsun bağışladı kızçemizi bize

heheheh benimde şafak onnnnnnnnn :)))))))

ben dün gittim pazartesi gene gel açılma olursa doğumu başlatalım dedi :)))))))))))

ohh ne güzel yaaa gözün aydın, artık bana da doktorum öyle bişi söylesin yaaa:bbo::bbo: hiçbişi söylemeyince hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor

ya benim doktorum taa perşembeye verdi randevu açılmaya bakalım falan demedi hiç yaa.perşembeye kadar bekliycem mi yanii

hoşgeldin zeynep 'in annesi
bekliyoruz işte sizin gibi kuzularımızı kucağımıza alalım diye
siz nasılsınız ana-kız
aklinialirimsmile

hoşbulduk erkek anası,anneannemiz ile birlikte içerdeler şimdi,emdi uyuyor kızçem,ben de biraz kafam dağılsın diye girdim,sağolsun bu gece hep eşim ilgilendi zeynep ile,haftasonuda seni iyice uyutucam dinlendiricem diyor bakalım,onun dinlenmişliği var biraz üzerimde,inşallah sen ve deiğer tüm arkadaşlarımız zamanında sağlık ile alırsınız bebklerinizi kucaklarınıza inşallah

ya kızlar artık ağlayarak iş yapıyorum,kaburgalarım sızlıyo resmen,evde kimse yardımcı olmuyo,bir o kadar kirletiyolar sinirden kuduruyorum resmen,haftaya c.tesi günüm var bizde toplanıcaz,yarın ablamı çagırdım temizlik yapsın diye ama oda yoruluyo hafta içide ev temizligine gidiyo kıyamıyorum.bende şimdi banyo dolaplarını silecem nevresimleri attım yıkanıyo,

ne gezmesi eftelcim doğuruverirsin valla....yorma kendini çok herşey olduğu kadar bu zamana kadar taşıdık sağ salim dikkat et.valla ben iki toz alınca yapışıp kalıyorum olduğum yere zor oluyo artık

kızlar merhaba herkes nasıl hamişler sabırsızlıkla bekliyorsunuz doğsunlarda size gece gündüzün ne demek olduğunu göstersinler aklinialirimsmile bebişler
asi hayırlı olsun güel kızın nasıl

ne gezmesi eftelcim doğuruverirsin valla....yorma kendini çok herşey olduğu kadar bu zamana kadar taşıdık sağ salim dikkat et.valla ben iki toz alınca yapışıp kalıyorum olduğum yere zor oluyo artık

gün yapıyoruz cnm bu ay bana denk geldi,şimdi gelmeyin desem olmaz,
dogum olursa gelmiyeceklerde olmazsa bendeler mecbur,
ağlaya sızlaya yapıcam artık,

Bence de yaklaşın artık. Sen öok sabırlısın maşallah yaa, ben daha şimdiden hadi nerde kaldı bu bebek deyip duruyorumkafamçokkarıştısositososito
ah yawrum ben mi sabırlıyıımmmakannehir..kıss içimde ne fırtınalar kopuyooosengözlerimebaksanab..daha düne kadar şafak sayıyodum dikkat edersen sat a göre 5 günüm kaldı doguma..ama dr um bebegin gelişiminin 10 gün geriden gelio dofgumunda 10 gün gecikebilir deyince bütün hayallerim suya düştü..yoksa kuduruorummm bi an önce dogurp kollarıma almak içinalkisalkisalkis
ewet tatlım..cok az kaldı yalnız olmama lzım ama olacagı vardı işte..ALLAH korudu:Saruboceq:
ee yaklaşın artık annesi aklinialirimsmile
:lepi:kaydirigubbakcemile2

eftelcim son günlerimiz nası yalnız bırakıolar seni..sen yorulma artık canım zaten son günler dinlen bence cünki asıl yorgunluklar baslayacak dogumdan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…