- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.881
slm canlar nasılsınız
şafakkkkkkk onnnnnnnnnnnnn :) birasdan dr a gideceğim bakalım ne diecek :))))
hayırlı cumalar kızlar..
bugün doguracak olan varmı?
oy oy oy pek cici olmuş annesi.. mevlüt gününün yıldızı ne de olsa
bence doğurmayanlar korkmasın diye yazmıyorlardır. hepimiz doğuralım 1 nisan itibariyle yazmaaya başlarız.
oy oy bacım ilk günler olur böyle terslikler inşallah senin ufaklık da öğrenir yakında emmeyi. yerim onu ben. yakında hatırlamazsın bile bu sıkıntıları takma kafana.
ama Asinaz şunu söylemeden edemeyeceğim. bana ters yaptınklava: ben sana güvendim ikimiz bekleriz sayfanın başını dedim senin ufaklık mızıkçılık yaptı. buna karşılık bir ısırık alırım ayaktan sempatiksalakcinni
slm canlar nasılsınız
hoşgeldin cnm biz iyiz sen ve zeynep bebek nasılsınız,
annelik zormuymuş?ben sizlerden duyunca düşünmeye başladım ne yapıcam diye..
heheheh benimde şafak onnnnnnnnn :)))))))
ben dün gittim pazartesi gene gel açılma olursa doğumu başlatalım dedi :)))))))))))
hoşgeldin zeynep 'in annesi
bekliyoruz işte sizin gibi kuzularımızı kucağımıza alalım diye
siz nasılsınız ana-kız aklinialirimsmile
zeynep uyanmış ben bi emzirim kızımı birazda oynayalım
ya kızlar artık ağlayarak iş yapıyorum,kaburgalarım sızlıyo resmen,evde kimse yardımcı olmuyo,bir o kadar kirletiyolar sinirden kuduruyorum resmen,haftaya c.tesi günüm var bizde toplanıcaz,yarın ablamı çagırdım temizlik yapsın diye ama oda yoruluyo hafta içide ev temizligine gidiyo kıyamıyorum.bende şimdi banyo dolaplarını silecem nevresimleri attım yıkanıyo,
ne gezmesi eftelcim doğuruverirsin valla....yorma kendini çok herşey olduğu kadar bu zamana kadar taşıdık sağ salim dikkat et.valla ben iki toz alınca yapışıp kalıyorum olduğum yere zor oluyo artık
ah yawrum ben mi sabırlıyıımmmakannehir..kıss içimde ne fırtınalar kopuyooosengözlerimebaksanab..daha düne kadar şafak sayıyodum dikkat edersen sat a göre 5 günüm kaldı doguma..ama dr um bebegin gelişiminin 10 gün geriden gelio dofgumunda 10 gün gecikebilir deyince bütün hayallerim suya düştü..yoksa kuduruorummm bi an önce dogurp kollarıma almak içinalkisalkisalkisBence de yaklaşın artık. Sen öok sabırlısın maşallah yaa, ben daha şimdiden hadi nerde kaldı bu bebek deyip duruyorumkafamçokkarıştısositososito
ewet tatlım..cok az kaldı yalnız olmama lzım ama olacagı vardı işte..ALLAH korudu:Saruboceq:canım talihsiz bi kaza atlatmışşın çok geçmiş olsun dikkat et kendine mümkünse çok fazla yanlız kalmamaya çalış.geçen benimde tansiyonum düşüp bayılmıştım ama allahtan eşim evdeydi ve çok sert düşmemişim.artık çok daha dikkatli olmamız lazım.artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çünkü.
buarada annenin ellerine sağlık hijyencim bebişinin yatağı çok güzel olmuş.güle güle büyüsün içinde canım.
:lepi:kaydirigubbakcemile2ee yaklaşın artık annesi aklinialirimsmile
ya kızlar artık ağlayarak iş yapıyorum,kaburgalarım sızlıyo resmen,evde kimse yardımcı olmuyo,bir o kadar kirletiyolar sinirden kuduruyorum resmen,haftaya c.tesi günüm var bizde toplanıcaz,yarın ablamı çagırdım temizlik yapsın diye ama oda yoruluyo hafta içide ev temizligine gidiyo kıyamıyorum.bende şimdi banyo dolaplarını silecem nevresimleri attım yıkanıyo,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?