2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım maşallah bebikine..İyi büyütmüşün vallaha :)

bebeklerini gören arkadaşlar gözleri aydın,
günleri belli olanlar hayırlısı olsun,
bende artık bekleyemiyorum, dayanacak gücüm kalmadı sırtım kopuyo resmen,
merhaba biz geldik bugün doktordaydım aslında yarın gidicektim ama doktorun yarın doğumu olduğu için randevumu bugün akşama aldık.veeeeeee HAFTAYA CUMA SAAAT 10:00 DOĞUM
ohh seninde günün belli olmuş artık, haırlı olsun cnm.
Ya ben gündüzleri nispeten iyiyim de gece olup yatağa girince başlıyor kasılmalar,ağrılar ve wc nöbetleribilmiyorumkismile Sizde de öyle mi?
aynı şekil bendede var sanki gece gündüz oldugunu biliyolarda gıcıklık yapıyolar gibi düşünüyom artık hee..

erkek (50 cm cm - 3,200 kg gr )
Doğum Tarihi: 04.03.2010 - 09:10

handeozf arkadaşımızın oğlu demir dünyaya geldiiiiii sabah 9da
maşallah bir bebek daha gelmiş..

çok geçmiş olsun,aman cnm son günlerimiz dikkat edelim,allah şükür bişey olmamış..

günaydınn........

hijyencim park yatak çok güzel olmuş .... anne yatağa ayrı bir hava vermiş ):):) güle güle kullan nasılda özeniyorlar değil mi ?

canım Allah yardımcın olsun... zor bir süreç tabii ki...

oy oy oy pek cici olmuş annesi.. mevlüt gününün yıldızı ne de olsa

sağ ol canım damat bey'in yatağı
kaydirigubbakcemile2

Canım maşallah kızına hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah...

hijyenim park yatagınız çok güzel olmuş sağlıklı sıhhatte büyür inşallah bebeğin

yaa son liste nerde doğum yapanlar ?

Teşekkür ederim canım
aklinialirimsmile

canım hayırlı olsun bizim yatağın aynısı süslenincede çok güzel olmuş

günaydınn........

hijyencim park yatak çok güzel olmuş .... anne yatağa ayrı bir hava vermiş ):):) güle güle kullan nasılda özeniyorlar değil mi ?

teşekkür ederim canlar kaydirigubbakcemile2 sizlere de günaydın
evet anneciğim çok özendi gerçekten sağ olsun... hem de hasta haliyle uğraştır durdu
2 vesait gidip gelerek
kayınvalidem yürüme mesafesinde ama aldığı 2-3 basit bi şey onları da 2 yaşına gelince ancak giyer bu duruma çok üzülüyorum... mafoldumben
durumları olmasa anlarım ama öyle bir şeyde yok
Çok üzgünüm çoook

günaydın herkese....
canım çok çok geçmiş olsun Allah korumuş ikinizide aman son günler dikkat edelim sonuna kadar getirdik....

canım hepsi aynı , benimki bir zıbın 2 tulum 0-3 ay 2 minik çorap aldı onları zorla verdi 1 esofman aldı onu vermeye kıyamıyo onlara gidince giyermiş.Ama annemin aldıklarını ve yaptıklarını saysam yaz yaz bitmez

dediğin gibi kronik kayınvalide hastalığı sanırsam
inşallah bizler öyle olmayız...

amin canım...Ya şimdi herkes burda anlatıyo Nst ye giriyonuz çatı muayenesi yaptırıonuz...Benim doktor ne çatı muayenesi yaptı ne de beni Nst ye soktuuuguclubacismile

boşver canım önceden nst mi varmışsempatiksalakcinni abarttılar artık bu doktorlar.sancın varsa zaten hissedeceksin,rutin kontrolüne de gidiyosan yeter işte

canım yaa takamyın kafanıza boşverin kız anneleri herzaman öyle oluyorlar . kayınvalideler hiç ibşey yapmasalar dahi yinede konumalrı itibari ile daha çok bizden onalra gidiyor işte ne yaaprsak yapalım bu böyle .... ve çok nadir çıkıyor hani gerçekten anne gibi ilgilenen oğlundan almak değil vremek derdinde olan ailelrer .... tek değilsin sıkma kendini bebeğinin keyfini sür ... annen onalrı yaaprken zevk duyarak yaoıyor mutlu oluyor ya bu ona yeter üzme sen kendini.... ve ielrde de zazten torunalr bunun farkına avrıyor ben şimdi annenanneme canımı veririm ama babaannemi araysım bile gelmez yani.... :):): )

haklısın canım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…