- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.841
Canım maşallah bebikine..İyi büyütmüşün vallaha :)ebru geçmiş olsun ucuz atlatmışsın canım
Bosna ve Hande de doğum yapmış süpriz oldu yaaa bugün beklemiyorduk resmen
Yazdan haber var mı
Bugün kontrole gittim bebeğim çok iyi doktorum bekle artık dedi haftaya kadar perşembe gününe kadar olmazsan son kontrolümüz olucak dedi...NST de 2 sancım çıktı artık heran hersey olabilir diye diken üstünde otururum herhalde...
Şuan kızım 3340 kg 52 cm boyu gayet iyi dedi doktorumuz
Asinaz kızcen emmeye alışır üzülme canım yaa şuan kg kaç iyi dedimi doktor?
Geçmişi okuyamadım ama Edebiyatçı emme problemi var galiba üzme kendini sakın....
Bugün doğan bebeklerimiz hoşgeldilerrrrrrrrrrrrrrr
Canım maşallah bebikine..İyi büyütmüşün vallaha :)
sağol canım benim sağlıklı olsunlarda başka bisey istemem
ohh seninde günün belli olmuş artık, haırlı olsun cnm.merhaba biz geldik bugün doktordaydım aslında yarın gidicektim ama doktorun yarın doğumu olduğu için randevumu bugün akşama aldık.veeeeeee HAFTAYA CUMA SAAAT 10:00 DOĞUM
aynı şekil bendede var sanki gece gündüz oldugunu biliyolarda gıcıklık yapıyolar gibi düşünüyom artık hee..Ya ben gündüzleri nispeten iyiyim de gece olup yatağa girince başlıyor kasılmalar,ağrılar ve wc nöbetleribilmiyorumkismile Sizde de öyle mi?
maşallah bir bebek daha gelmiş..
erkek (50 cm cm - 3,200 kg gr )
Doğum Tarihi: 04.03.2010 - 09:10
handeozf arkadaşımızın oğlu demir dünyaya geldiiiiii sabah 9da
kızlar selam..öncelikle şoktan yeni cıkmış bi ruh haliyle yazıorum size ..bugün ögleden sonra banyomu yaptım sonra cıktım diş fırcalamaya girdim tekrar banyoya ..lavobonun önündeki kablo cıkmış ve içine su almış fırcamı aynalıgın önüne tam koyarken neoldugunu anlamadan elektrik akımına kapıldım ama o anı ne hatrlıorum ne anlatabiliorum resmen ayaklarıma beynime kadar sıcrattı beni banyodan kendimi nasıl atmışım eşimi nası aramışım bi aglama krizi bi titreme sinirlerim boşalmış..resmen gitti geldim dünyadan sanki..esim geldi hemen dr u aradık o 10 dk içinde bebegmin hareketlerini kontrol ettim neyseki hareket ediyodu dr herhengi bi yanık izi yoksa bebek hareket ediyosa olaydan 10 dk gectiyse tmm dr atlattınız dedi..su an sükürler ediorum allah a bebegimi bana beni
de ona bagışladı..elektrikci cagrtıp tamir ettrdik..kötü bi gündü..gecmişe bkamdım..umarım herkes iidirr..benden böyle bugün..
bugün ananemiz geldi ve park yatağımızı süsledi
böyleydi
böyle oldu
mevlütü okunana kadar böyle süslü durur sonra kaldırırız
ben pek sevmem süslü şeyleri
ama anneciğim özenmiş sempatiksalakcinni
merhaba canlar,umarım sizler ve melekleriniz iyidir,bebişlerini kucaklarına alanların gözleri aydın olsun,bekleyenlerinde Rabbim tamammına erdirsin inşallah,biliyorsunuzki biz de zor günler atlattık ama artık daha iyiyiz,ben artık giremiyorum,zaten üç gündür evimdeyim,zeynep kızımızn emme sorunu var daha doğrusu erken geldiği için daha çok minik hemen yoruluyor,kilo takibimiz var,kilo almaya çalışıyoruz,sürekli emmesi gerek bi düzen uyguluyorum ama şaştımı gidiyor artık valla çok yoruldum ama beni yoran şey çok iyi sütümün olmasına rağmen kızçemin emmekte güçlük çekmesi,deli gibi acıkıyor aranıyor memeyi verince hemen uyuyor bızdık,yani biraz stresli ve zor günler geçiriyorum ama geçicek biliyorum,kızmayın bana,uyku uyumuyorum,korkuyoruz daha çok minik olduğu için başını bekliyoruz,aptallaşmış durumdayım,ama çok şükür Rabbim meleğimizi bize bağışladı herksinkinide bağışlasın inşallah
oy oy oy pek cici olmuş annesi.. mevlüt gününün yıldızı ne de olsa
ebru geçmiş olsun ucuz atlatmışsın canım
Bosna ve Hande de doğum yapmış süpriz oldu yaaa bugün beklemiyorduk resmen
Yazdan haber var mı
Bugün kontrole gittim bebeğim çok iyi doktorum bekle artık dedi haftaya kadar perşembe gününe kadar olmazsan son kontrolümüz olucak dedi...NST de 2 sancım çıktı artık heran hersey olabilir diye diken üstünde otururum herhalde...
Şuan kızım 3340 kg 52 cm boyu gayet iyi dedi doktorumuz
Asinaz kızcen emmeye alışır üzülme canım yaa şuan kg kaç iyi dedimi doktor?
Geçmişi okuyamadım ama Edebiyatçı emme problemi var galiba üzme kendini sakın....
Bugün doğan bebeklerimiz hoşgeldilerrrrrrrrrrrrrrr
hijyenim park yatagınız çok güzel olmuş sağlıklı sıhhatte büyür inşallah bebeğin
yaa son liste nerde doğum yapanlar ?
erkek (50 cm cm - 3,200 kg gr )
Doğum Tarihi: 04.03.2010 - 09:10
handeozf arkadaşımızın oğlu demir dünyaya geldiiiiii sabah 9da
canım hayırlı olsun bizim yatağın aynısı süslenincede çok güzel olmuş
günaydınn........
hijyencim park yatak çok güzel olmuş .... anne yatağa ayrı bir hava vermiş ):):) güle güle kullan nasılda özeniyorlar değil mi ?
kızlar selam..öncelikle şoktan yeni cıkmış bi ruh haliyle yazıorum size ..bugün ögleden sonra banyomu yaptım sonra cıktım diş fırcalamaya girdim tekrar banyoya ..lavobonun önündeki kablo cıkmış ve içine su almış fırcamı aynalıgın önüne tam koyarken neoldugunu anlamadan elektrik akımına kapıldım ama o anı ne hatrlıorum ne anlatabiliorum resmen ayaklarıma beynime kadar sıcrattı beni banyodan kendimi nasıl atmışım eşimi nası aramışım bi aglama krizi bi titreme sinirlerim boşalmış..resmen gitti geldim dünyadan sanki..esim geldi hemen dr u aradık o 10 dk içinde bebegmin hareketlerini kontrol ettim neyseki hareket ediyodu dr herhengi bi yanık izi yoksa bebek hareket ediyosa olaydan 10 dk gectiyse tmm dr atlattınız dedi..su an sükürler ediorum allah a bebegimi bana beni
de ona bagışladı..elektrikci cagrtıp tamir ettrdik..kötü bi gündü..gecmişe bkamdım..umarım herkes iidirr..benden böyle bugün..
teşekkür ederim canlar kaydirigubbakcemile2 sizlere de günaydın
evet anneciğim çok özendi gerçekten sağ olsun... hem de hasta haliyle uğraştır durdu
2 vesait gidip gelerek
kayınvalidem yürüme mesafesinde ama aldığı 2-3 basit bi şey onları da 2 yaşına gelince ancak giyer bu duruma çok üzülüyorum... mafoldumben
durumları olmasa anlarım ama öyle bir şeyde yok Çok üzgünüm çoook
canım hepsi aynı , benimki bir zıbın 2 tulum 0-3 ay 2 minik çorap aldı onları zorla verdi 1 esofman aldı onu vermeye kıyamıyo onlara gidince giyermiş.Ama annemin aldıklarını ve yaptıklarını saysam yaz yaz bitmez
dediğin gibi kronik kayınvalide hastalığı sanırsam
inşallah bizler öyle olmayız...
yok olmayız ben zaten oğlumu kimselere vermeyeceğim sanırsam :)))))
amin canım...Ya şimdi herkes burda anlatıyo Nst ye giriyonuz çatı muayenesi yaptırıonuz...Benim doktor ne çatı muayenesi yaptı ne de beni Nst ye soktuuuguclubacismile
amin canım...Ya şimdi herkes burda anlatıyo Nst ye giriyonuz çatı muayenesi yaptırıonuz...Benim doktor ne çatı muayenesi yaptı ne de beni Nst ye soktuuuguclubacismile
teşekkür ederim canlar kaydirigubbakcemile2 sizlere de günaydın
evet anneciğim çok özendi gerçekten sağ olsun... hem de hasta haliyle uğraştır durdu
2 vesait gidip gelerek
kayınvalidem yürüme mesafesinde ama aldığı 2-3 basit bi şey onları da 2 yaşına gelince ancak giyer bu duruma çok üzülüyorum... mafoldumben
durumları olmasa anlarım ama öyle bir şeyde yok Çok üzgünüm çoook
canım yaa takamyın kafanıza boşverin kız anneleri herzaman öyle oluyorlar . kayınvalideler hiç ibşey yapmasalar dahi yinede konumalrı itibari ile daha çok bizden onalra gidiyor işte ne yaaprsak yapalım bu böyle .... ve çok nadir çıkıyor hani gerçekten anne gibi ilgilenen oğlundan almak değil vremek derdinde olan ailelrer .... tek değilsin sıkma kendini bebeğinin keyfini sür ... annen onalrı yaaprken zevk duyarak yaoıyor mutlu oluyor ya bu ona yeter üzme sen kendini.... ve ielrde de zazten torunalr bunun farkına avrıyor ben şimdi annenanneme canımı veririm ama babaannemi araysım bile gelmez yani.... :):): )
şafakkkkkkk onnnnnnnnnnnnn :) birasdan dr a gideceğim bakalım ne diecek :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?