2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay hepimiz doğuralım artık yaa,sabrım kalmadısempatiksalakcinni doktorum daha bekliyo tarih de vermiyo sezeryan için.aslında 22sini beklemek istiyorum koç burcu olsun diyeohaoldumsmile

merhaba arkadaşlar.nasılsınız?hersey yolunda mı bakalım.bende dün doktora gittim.nst ye girdim sonucu çok iyi dedi doktor.hersey yolunda kızım 2800_3000 gr arası olmuş.çok şükür suana kadar normal doğumu engelleyecek bi durum yok dedi doktorum.ama 15 martta bide catı muayenesi yapıp öyle karar verelim dedi.inş o da uygun olur epidural normal yapmak istiyorum çünkü.yani herşey yolunda.benden haberler böyle.sizde neler var bakalım

maşallah kızına canım inşallah her şey gönlünce olur
bizde bekliyoruz
boshayallersmile

benimki mikroenjeksiyon,tüp yani :) ya tüp bebek başlıgında var gibi gelmiştin de yanılmışım:ecrin_bebek:

pancu sagol canım..hayırlısıyla dogursaydık kazasız belası..ALLAH korudu ya..bu arada minnoşunun kilosudas cok iyi canım maşalla..bende galiba sizlerle 15_20 si arasına gelicek dogumum..halbuki sata göre 5 günüm kalmıştı..hayırlısı..

günaydın herkese....
canım çok çok geçmiş olsun Allah korumuş ikinizide aman son günler dikkat edelim sonuna kadar getirdik....
sagolun canlar..

maşallah canım kuzuna..bende normal istiorum hersey yolunda ma abakalım son anada neolur bilemem..

bu arada sabaha karşı bi bel agrısı kasıklarımdada hafif sancılanmam oldu ..yavaş yavaş hazırlıomu kendini ne??45 dk falan sürdü sonra uyumuşum..ama ufak ufak yaklaşıo gibiyim kuzuma..zemuszemus

Hayırlı cumalar kızlar

Hande de doğum yaptı demek
Hayırlı olsun Demir bebek opuyorumnanaktan
DİMPLE doktordan gelmişin gözünaydın.tırtıl kelebek ve tinsel doğumlara az kalmış hayırlısı olsun
Teşekkürler arkadaşım
Sizim de gününüz kesilmiş, hadi hayırlısıyla kavuşun inşaallah tosuncukla olumunekankayizsmile

bu arada sabaha karşı bi bel agrısı kasıklarımdada hafif sancılanmam oldu ..yavaş yavaş hazırlıomu kendini ne??45 dk falan sürdü sonra uyumuşum..ama ufak ufak yaklaşıo gibiyim kuzuma..zemuszemus

canım talihsiz bi kaza atlatmışşın çok geçmiş olsun dikkat et kendine mümkünse çok fazla yanlız kalmamaya çalış.geçen benimde tansiyonum düşüp bayılmıştım ama allahtan eşim evdeydi ve çok sert düşmemişim.artık çok daha dikkatli olmamız lazım.artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çünkü.

buarada annenin ellerine sağlık hijyencim bebişinin yatağı çok güzel olmuş.güle güle büyüsün içinde canım.

Bence de yaklaşın artık. Sen öok sabırlısın maşallah yaa, ben daha şimdiden hadi nerde kaldı bu bebek deyip duruyorumkafamçokkarıştısositososito

bu arada güzel temennileriniz için çok tşk arkadaşlar.inş hepimiz sağlıklı bi sekilde alırız bebişlerimizi kucagımıza.ya benim doktorum da öyle dedi ebrucum su an hersey yolunda normal doğum için (tabi 15 martta çatı muayenesi yapıp kesin öyle karar vercek) ama son doğum anında bile sezeryana dönülebilir dedi.bakalım hayırlısıı bende çok istiyorum normal doğum yapmayı.ama herseyden önemlisi bebeğimin sağlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…