- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.861
hijyenim sen normal yolla mı hamile kalmıştn,tüp bebek başlığında var mıydın?
merhaba arkadaşlar.nasılsınız?hersey yolunda mı bakalım.bende dün doktora gittim.nst ye girdim sonucu çok iyi dedi doktor.hersey yolunda kızım 2800_3000 gr arası olmuş.çok şükür suana kadar normal doğumu engelleyecek bi durum yok dedi doktorum.ama 15 martta bide catı muayenesi yapıp öyle karar verelim dedi.inş o da uygun olur epidural normal yapmak istiyorum çünkü.yani herşey yolunda.benden haberler böyle.sizde neler var bakalım
benimki mikroenjeksiyon,tüp yani :) ya tüp bebek başlıgında var gibi gelmiştin de yanılmışım:ecrin_bebek:
pancu sagol canım..hayırlısıyla dogursaydık kazasız belası..ALLAH korudu ya..bu arada minnoşunun kilosudas cok iyi canım maşallaebru geçmiş olsun ucuz atlatmışsın canım
Bosna ve Hande de doğum yapmış süpriz oldu yaaa bugün beklemiyorduk resmen
Yazdan haber var mı
Bugün kontrole gittim bebeğim çok iyi doktorum bekle artık dedi haftaya kadar perşembe gününe kadar olmazsan son kontrolümüz olucak dedi...NST de 2 sancım çıktı artık heran hersey olabilir diye diken üstünde otururum herhalde...
Şuan kızım 3340 kg 52 cm boyu gayet iyi dedi doktorumuz
Asinaz kızcen emmeye alışır üzülme canım yaa şuan kg kaç iyi dedimi doktor?
Geçmişi okuyamadım ama Edebiyatçı emme problemi var galiba üzme kendini sakın....
Bugün doğan bebeklerimiz hoşgeldilerrrrrrrrrrrrrrr
bebeklerini gören arkadaşlar gözleri aydın,
günleri belli olanlar hayırlısı olsun,
bende artık bekleyemiyorum, dayanacak gücüm kalmadı sırtım kopuyo resmen,
ohh seninde günün belli olmuş artık, haırlı olsun cnm.
aynı şekil bendede var sanki gece gündüz oldugunu biliyolarda gıcıklık yapıyolar gibi düşünüyom artık hee..
maşallah bir bebek daha gelmiş..
çok geçmiş olsun,aman cnm son günlerimiz dikkat edelim,allah şükür bişey olmamış..
sagolun canlar..günaydın herkese....
canım çok çok geçmiş olsun Allah korumuş ikinizide aman son günler dikkat edelim sonuna kadar getirdik....
merhaba arkadaşlar.nasılsınız?hersey yolunda mı bakalım.bende dün doktora gittim.nst ye girdim sonucu çok iyi dedi doktor.hersey yolunda kızım 2800_3000 gr arası olmuş.çok şükür suana kadar normal doğumu engelleyecek bi durum yok dedi doktorum.ama 15 martta bide catı muayenesi yapıp öyle karar verelim dedi.inş o da uygun olur epidural normal yapmak istiyorum çünkü.yani herşey yolunda.benden haberler böyle.sizde neler var bakalım
bu arada sabaha karşı bi bel agrısı kasıklarımdada hafif sancılanmam oldu ..yavaş yavaş hazırlıomu kendini ne??45 dk falan sürdü sonra uyumuşum..ama ufak ufak yaklaşıo gibiyim kuzuma..zemuszemus
Teşekkürler arkadaşımDİMPLE doktordan gelmişin gözünaydın.tırtıl kelebek ve tinsel doğumlara az kalmış hayırlısı olsun
bu arada sabaha karşı bi bel agrısı kasıklarımdada hafif sancılanmam oldu ..yavaş yavaş hazırlıomu kendini ne??45 dk falan sürdü sonra uyumuşum..ama ufak ufak yaklaşıo gibiyim kuzuma..zemuszemus
buarada annenin ellerine sağlık hijyencim bebişinin yatağı çok güzel olmuş.güle güle büyüsün içinde canım.
slm canlar nasılsınız
slm canlar nasılsınız
hayırlı cumalar kızlar..
bugün doguracak olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?