- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.901
mutlucum nasıl oldun iyimisiniz tombişinle..bu arad bizlere öneriomusun normal dogumu..aklinialirimsmilekızlar merhaba herkes nasıl hamişler sabırsızlıkla bekliyorsunuz doğsunlarda size gece gündüzün ne demek olduğunu göstersinler aklinialirimsmile bebişler
asi hayırlı olsun güel kızın nasıl
kızlar merhaba herkes nasıl hamişler sabırsızlıkla bekliyorsunuz doğsunlarda size gece gündüzün ne demek olduğunu göstersinler aklinialirimsmile bebişler
:dance::teytey:alkisalkisalkis...kızzlarrr yazgının tombik oglunu gördünüsssmüüüü???
kızlar merhaba herkes nasıl hamişler sabırsızlıkla bekliyorsunuz doğsunlarda size gece gündüzün ne demek olduğunu göstersinler aklinialirimsmile bebişler
boshayallersmileiyiyim canım bende biss kalanlar kuduruk gib,i dogumu bekliosssssempatiksalakcinni dogsada onu koklasamda bende uykusuz kalsamboshayallersmile ..deger dimi..resim bende ekleyemedim sorun var..arada gir ayrntılı anlat..EBRUCUM iyiyima.s.sen nasılsın...oğlum da iyi çok şükür:))
bende uğrasıyorum ama sitede sorun mu var ne resim ekleyemedim..belki de uykusuzluktan ama salak gibiyim de:)) değermiş ama hepsineee
herkese merhaba :)) biz geldik oğlumla..şükür kavuşturana :))
nasılsınız kızlar ??gecmişe bakamadım hiç umarım aksilik yoktur..
biz iyiyiz cok şükür meleğimle salı günü geldik evimize..detaylı yazıcam fırsat olunca herşeyii ..çok özledik sizleri ..kocaman öptük..
Selam herkese
Kızlar agda yaptırdım ama bacaklarım ayaklarımdan dızlerımden agrı kalcama kadar mosmor bacaklarım yaa neden acaba cok korkuyorum neden morardım ben bole sızdede var mı aynı sorun senağlamasenağlama
bebeem kıl kökleri hamileyken daha hassas gecen kaş aldırayım dedim koltukta okadar kasmışımki kendimi acıdan..normal yani morarması ..ben makineyle alıorm bacaklarımı..bitek oraya agda yapıorum oda cok fena acıyo morarıyo orasıSelam herkese
Kızlar agda yaptırdım ama bacaklarım ayaklarımdan dızlerımden agrı kalcama kadar mosmor bacaklarım yaa neden acaba cok korkuyorum neden morardım ben bole sızdede var mı aynı sorun senağlamasenağlama
ya kızlar artık ağlayarak iş yapıyorum,kaburgalarım sızlıyo resmen,evde kimse yardımcı olmuyo,bir o kadar kirletiyolar sinirden kuduruyorum resmen,haftaya c.tesi günüm var bizde toplanıcaz,yarın ablamı çagırdım temizlik yapsın diye ama oda yoruluyo hafta içide ev temizligine gidiyo kıyamıyorum.bende şimdi banyo dolaplarını silecem nevresimleri attım yıkanıyo,
çok tatlı maşallah:dance::teytey:alkisalkisalkis...kızzlarrr yazgının tombik oglunu gördünüsssmüüüü???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?