2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba herkes nasıl hamişler sabırsızlıkla bekliyorsunuz doğsunlarda size gece gündüzün ne demek olduğunu göstersinler aklinialirimsmile bebişler
asi hayırlı olsun güel kızın nasıl
mutlucum nasıl oldun iyimisiniz tombişinle..bu arad bizlere öneriomusun normal dogumu..aklinialirimsmile

kızlar merhaba herkes nasıl hamişler sabırsızlıkla bekliyorsunuz doğsunlarda size gece gündüzün ne demek olduğunu göstersinler aklinialirimsmile bebişler
asi hayırlı olsun güel kızın nasıl

sağol tatlımiyi valla sıpa,sen de doğurmuşsun gözün aydın olsun cnm,Allah bağışlasın

herkese merhaba :)) biz geldik oğlumla..şükür kavuşturana :))
nasılsınız kızlar ??gecmişe bakamadım hiç umarım aksilik yoktur..
biz iyiyiz cok şükür meleğimle salı günü geldik evimize..detaylı yazıcam fırsat olunca herşeyii ..çok özledik sizleri ..kocaman öptük..

hepatit de gelmiiişşşşalkisalkisalkis..taze anniş nasılsıın..senin nası gidio..annişler dökülüyo..bebegin nasıl..resmini eklede bakalım..

EBRUCUM iyiyima.s.sen nasılsın...oğlum da iyi çok şükür:))
bende uğrasıyorum ama sitede sorun mu var ne resim ekleyemedim..belki de uykusuzluktan ama salak gibiyim de:)) değermiş ama hepsineee

EBRUCUM iyiyima.s.sen nasılsın...oğlum da iyi çok şükür:))
bende uğrasıyorum ama sitede sorun mu var ne resim ekleyemedim..belki de uykusuzluktan ama salak gibiyim de:)) değermiş ama hepsineee
boshayallersmileiyiyim canım bende biss kalanlar kuduruk gib,i dogumu bekliosssssempatiksalakcinni dogsada onu koklasamda bende uykusuz kalsamboshayallersmile ..deger dimi..resim bende ekleyemedim sorun var..arada gir ayrntılı anlat..

Selam herkese

Kızlar agda yaptırdım ama bacaklarım ayaklarımdan dızlerımden agrı kalcama kadar mosmor bacaklarım yaa neden acaba cok korkuyorum neden morardım ben bole sızdede var mı aynı sorun senağlamasenağlama

canım hadi ne kaldı ki surda:)) gelince herşey ne cabuk gecti diyeceksin:))
Rabbim bir avazda sağlıkla doğurmak nasip etsin ..
sonra tekrar bakmaya calışırım..çok öptümopuyorumnanaktan

Hoşgeldin taze anne detayları merakla bekliyoruz... aklinialirimsmile

canım bende ağda yapınca morarıyor önceden olmazdı öyle bir şey anlam veremedim
bilmiyorumkismile

bebeem kıl kökleri hamileyken daha hassas gecen kaş aldırayım dedim koltukta okadar kasmışımki kendimi acıdan..normal yani morarması ..ben makineyle alıorm bacaklarımı..bitek oraya agda yapıorum oda cok fena acıyo morarıyo orası

canım bende ağda yapınca morarıyor önceden olmazdı öyle bir şey anlam veremedim[/B] bilmiyorumkismile[/QUOTE]

kızlar gebelık dolayısı ıle dolasım sıstemı uzerınde baskı var bebek karın boslugunda buyudukce kalp e baskı yapıyor ne cıgerlerımıze dolayısı ıle vucudumuza gıren oksıjen ve oksıjenı pompalayan kalp eskı pozisyonunda degıl buda damarlarda genısleme yapıyor. dolasım bozuklugumuzun en acık goruntusu ellerımızdekı bacaklarımızdakı sislik...
buda damar sıstemımızı gerıyor kımı gebelerde varıs oluyor eeeee bızde tertemız olacagız dıye gergın baskıdan bunalan damrlarımza dısarıdan mudahıle dınde morarıyor normal .....

Tesekkurler kızlar cewaplarınız ıcın ıcım rahatladı normal o zaman artık gun azaldıkca herseyı sorun mu kı acaba dıye dusunur olduk

hiç işi temızlıgı dusunme bu kadar yorma kendını bır dogumun olsun sen yatagında yatarken bebek uyudugu sıra aılen yavas yavas yapar
benım evımın halını gorsen ılk zaman dusuk tehlıkem vardı hiç bir iş yapamadım dolaplarımın ıçı mutfagım yatak odamm ooooooooooooooo anlatılmaz görülür. halılarım koltuklarım 9 aydır ellenılmıyor en son hazıranda yaza gırerken temızledım.temmuzda hamıle kaldımı öğrendım ıste o kadar hiç kafya takma git yat dinlen goz yasına yazık oglusun bence bılerek kaburgalarına vuruyor lutfen anne benıde kendınıde yorma dıyor

ay çok tatlı yazgının bebişi de.acayip gaza geliyorum bu fotolarla ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…