- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.941
kızlar bendede annem ve kayınvalidem var bebek kapış kapış ben emziriyorum ardından kaynanam kapıp biberonla besliyor sonra annem kapıp altını alıyor dra 4ümşiz eşimle beraber anneler geceleride 3 müz anneler uyanıyor bende bağırıyorum ikiniz aynı anda kalkmayın diye sonra 5 te uyandığımda ikiside kalkmıyor annem yemekleri kayınvalidem temizlik yapıyor
slm mart anneleri ne güzel bir kısmınız bebişine kavuşmuş kalanlarda gün saymakta...darısı bizim başımıza inş...bişey sormak istiyorum çoğu bebiş sezeryanla dünyaya gelmiş annelerin seçimi mi bu yönde oldu...
Kızlar merhaba...Bebekten gelemiyordum epeydir , annelerimiz bebeiklerini kucaklarına almış.Maşallah onlara ve bebiklerine...Kızlar bugünlerin kıymetini bilin , bebek doğunca 2 saate bir emzirmeye kalkıyorsunuz geceleri...Sersem gibi oluyor insan...Bir de süt olsun diye bol bol humana still tea , milupanın çayından alıp stoklayın...Bol bol kayısı , incir ve ayva hoşafı için bebek doğunca...Eftel valla sütyen mütyen takmıyorsun evde , zaten göğüsler genelde dışarıda dolaşıyorsun bebeği emzireyim derken.Ben hamile atleti kullanıyorum.
Tavsiyeler için teşekkürler canım Allah hepimizin yardımcısı olsun...
İnşallah hijyenim.Soracağınız bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım...
ohhh ne güzel el birligi var cnm ne güzel seni yormuyolar..anlaşabiliyosan ne güzel..kızlar bendede annem ve kayınvalidem var bebek kapış kapış ben emziriyorum ardından kaynanam kapıp biberonla besliyor sonra annem kapıp altını alıyor dra 4ümşiz eşimle beraber anneler geceleride 3 müz anneler uyanıyor bende bağırıyorum ikiniz aynı anda kalkmayın diye sonra 5 te uyandığımda ikiside kalkmıyor annem yemekleri kayınvalidem temizlik yapıyor
olmazmı cnm oda dogum :)evet sabırsızlıkla beklediğim zaman geldi Allah'ın izniyle sağlıkla bir doğsa
zillim çok heyecanlıyım... evet annemin burda oluşu beni çok rahatlatacak..
doğum anında hepimiz için dua edicem.. sezeryan doğumunun da duası kabul
olur heralde zemuszemus
ALLAH havale et cnm mevlam hepsini görüyo,[
anemle eşim deil benimde kaynana gelin sorunum var, yinede şükür ediyorum,
şurda 2 aykaldı gidecek,
allah' hepimizin yardımcısı olsun aile sorunlarıda insanı mahvediyo,
evet malesef kayınvalıdemle kurban bayramı tartıstık daha dogrusu o ban bır suru laf soyledı ben sustum suclu oldum cunku suratım asılmıs surat asamazmısım gucenemzmısım o anneymıs ıstedıgını yapar dermıs sorun benım aıleme tasındı eşimle babamın arası gerildi babam kalp spazmı gecırdıgımı hastanede yatııgımı duyunca bu kadarda olmaz bana evlat lazım dedi. seni geri vermıyorum senı babaa evıne bıraktı bugece gelıp almazsa bıttı dedı neyse geldı esım ve iyice bozuldu su kandılde bırazcık duzledi
suan kayınvalıdem esıme gelmıyecegım dogumda deyıp onun moralını bozuyor ki oda benım aıleme kötü davransın annemde çok kızgın kırgın esıme kızıyor hanım ıle annesını ayırmalı dıyor ıste boyle
evet aıle sorunları çok zor allah kımseye vermesin senın derdın temzılık degıl senı çok ıyı anladım
yaa kaynanalar kendılerınınde bır zmana gelın oldugunu unutuyorlar hiç mi vicdan merkamet yok yaaa 9 ay gözümün yasını dındırmedı ama hep ya yarbbı benı unutacak dert ver dedim
benımle ugrasmasın onu sevmemı nasıp et bende seveyım arada esım var onu sevıyorum işte ....
köpeğin hatrı yok ama sahıbının işte..........
esimin hatrına
hoşgeldin cnm bebegin nasıl alıştınızmı emzirmeye felan.. ya birtane aliyımda ben atlet giyemem takmasam mbile biri gelince takarım yine,,Kızlar merhaba...Bebekten gelemiyordum epeydir , annelerimiz bebeiklerini kucaklarına almış.Maşallah onlara ve bebiklerine...Kızlar bugünlerin kıymetini bilin , bebek doğunca 2 saate bir emzirmeye kalkıyorsunuz geceleri...Sersem gibi oluyor insan...Bir de süt olsun diye bol bol humana still tea , milupanın çayından alıp stoklayın...Bol bol kayısı , incir ve ayva hoşafı için bebek doğunca...Eftel valla sütyen mütyen takmıyorsun evde , zaten göğüsler genelde dışarıda dolaşıyorsun bebeği emzireyim derken.Ben hamile atleti kullanıyorum.
hastaneden selam kızlarrrrr bende doğurdum dün sabah 11:25 te Elif Nazım geldi sezaryan genel yapıldı 3600 gr. 55 cm. son tarih 10 marttı 39+1 geldi. çokk iyiyimm eşim kayınvaldem yanımda öptümmmmm hepinizi
hastaneden selam kızlarrrrr bende doğurdum dün sabah 11:25 te Elif Nazım geldi sezaryan genel yapıldı 3600 gr. 55 cm. son tarih 10 marttı 39+1 geldi. çokk iyiyimm eşim kayınvaldem yanımda öptümmmmm hepinizi
dogum yapan anneler hepinizin gozu aydin... Bird ebiz geride kalanlar kucagimiza alsaydik hayirlisiyla....
Kizlar dogumu tetikleyecek birseyler yokmu ya,ben normal dogum yapacagim icin haliyle benim oglusun keyfini bekliyoruz artik ne zaman cani isterse... Beklemekten yoruldum artik geceleri zaten uyuyamiyrum heyecandan,ve meraktan... ...
Toprak.... Valla ben zaten dogmadan alistim uykusuzluga,cunki kesintisiz saat uyursam sukrediyorum her iki - saate bir uyaniyorum. Herhalde bunlarda listirma dogumdan sonrasi icin.. Allahtan bunyem alisti bu ritme,fazla sarsilmiyorum...
selam kızlar a.s.
nasılsınız herkesler iyidir umarım geçmişe bakamadım başım ağrıyor bugün biraz zaten ne zaman doktora gitsek bana bişeyler oluyo hasta gibi olup dönüyorum eve
neyse doktora gittik geldik üst katımdaki komşum doğum yaptı bebek görmeye gittik ama göremedik hastaneye gitmşler babası ve anneannesiyle kan vermek için maşallah bebişte iyiymiş anneside çok iyi darısı bizimde başımıza inşallah
geleliim bize herşey yolunda çok şükür doğum pozisyonunda devam ediyoruz bugün nst ye girmedim çatı muayenesini de yapmadı sadece kan ve idrar tahlili istedi rütin kontrol için
bebişim bu hafta 3220 gr olmuş sadece 110 gr almış şaşırdım çünkü 10 günde 500gr almıştı geçen sefer
sordum normal birşey dedi artık yeri daraldı ve hızlı kilo alımı durdu alacağını almış zaten dedi 15 gün daha beklerse 3400 3500 gibi doğar dedi boyunda da bi artış yok 50.5cm sağlığı iyi şükürki önemli olanda o zaten
bizde haberler böyle haftaya cuma yine gidicez herşeyin hayırlısı
yalnız üstümdeki bayanın bebeğine 3300 demişler ultrasonda ama 2900 doğmuş tabi sağlıklı olması daha önemli
dogum yapan anneler hepinizin gozu aydin... Bird ebiz geride kalanlar kucagimiza alsaydik hayirlisiyla....
Kizlar dogumu tetikleyecek birseyler yokmu ya,ben normal dogum yapacagim icin haliyle benim oglusun keyfini bekliyoruz artik ne zaman cani isterse... Beklemekten yoruldum artik geceleri zaten uyuyamiyrum heyecandan,ve meraktan... ...
Toprak.... Valla ben zaten dogmadan alistim uykusuzluga,cunki kesintisiz saat uyursam sukrediyorum her iki - saate bir uyaniyorum. Herhalde bunlarda listirma dogumdan sonrasi icin.. Allahtan bunyem alisti bu ritme,fazla sarsilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?