2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O an sancının sana werdıgı heyecan ve korkudan yapamassın bence sen ne olur ne olmaz yaptır hazır olsun

toprak a aynen katılıyorum bnde bişiler söylemek istiyorum.. hastaneye sütyen falan boşuna götürmeyin sadece gecelik giydiriyolar we bebek çok sık emeceği için atlet falan zor olur ben sadecde gecelik giydim... göğüs pedlerim boş boş bekledi çantada zaten ilk 3 gün akacak kadar sütünüz olmuyor hırka şal falan götürmeyin boşa afakanlar basıyo zaten soyunmak istiyosunuz... ewde de sadece emzirme atletiyle dolaşıyorum zaten sıcak başka bişey giymeye gerek yok zaten eziyet oluyo emzirirken üstündekini sıyırmak falan en rahatı emzirme atkleti 2tane almışım değişdeğşe kullanıyorum keşke fazla alsaymışım diorum hatta anneme söyledim alacak 2 tane daha... aywa armutu ikisini hoşaf yaptık bizde sütü çok artırıyo..

önerilerin için teşekkür ederiz canım ben de atlet koydum sütyen yerine

ben hiç atlet almamıştım yaa, hep emzirme sütyeni aldımbilmiyorumkismile çıkıp almak mı lazım şimdi yaa, kafam karıştı. Hiç çarşıya da gidesim yok

ben hiç atlet almamıştım yaa, hep emzirme sütyeni aldımbilmiyorumkismile çıkıp almak mı lazım şimdi yaa, kafam karıştı. Hiç çarşıya da gidesim yok

bnim 1 tanede emzirme sütyenim war ama hiiiiç giymek içimden gelmio... emzirme atleti çoook rahat uzun olduğu için body niyetine kullanıyorum +bişey giymeme gerek kalmıyo... zaten içten destekli olduklarından topluyoda.. bebefoxunkini al cnm alırsan kardelen bebe mağazası war ben ordan almıştım. we krem falan tercih etme beyaz al lekelenirse çamaşırsuyu yapma şansın oluryerimseniben

bebişim çok huysuz kızlar yaa ne derdi war anlamıyorum gazınıda çıkarıypr ama yinede huysuz şuan babası yanında sürekli bi wiyaklma halinde.. omuzda yatıp ayakta dolaşmak istiyor... kızarıyor ağlarken napıcamı şaşırdım

Hasret peki bebek için havlu lazım oluyor mu?

yok cnm hawlu falan lazım olmuyo ben koymuştum ama çok ateşim oldu akşam onla soğuk suya batırıp elimi yüzümü sildik:) ufak bi hawlu koyun her ihtimale karşı.. çıkarkende geceliğimi çıkarıp pijama takımımı giydim içerde giydiğim terliklerlede çıktım..

ya işte bundan sonra hayat hep bu cümlelerden ibaret olacak hasretcim doğsunlar diye gün sayarız sonra da bu dertler başlar.ben bunu ikinci kezz yaşıycam.Allah sağlıklarını bozmasın en önemlisi o...

hastaneden selam kızlarrrrr bende doğurdum dün sabah 11:25 te Elif Nazım geldi sezaryan genel yapıldı 3600 gr. 55 cm. son tarih 10 marttı 39+1 geldi. çokk iyiyimm eşim kayınvaldem yanımda öptümmmmm hepinizi

ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM İYİ OLMANIZA DA SEVİNDİKK..ELİF NAZ'ADA MAŞALLAH ....

TOPRAK VE MUTLU annelerde burdaymış ama kaçırdım sizleri iyi olmanıza sevindim canlarım ...Bebeklerde zamanla hayata alışacak ve annelerinide üzmeyecek inşallah
SELKİE,ZELİŞ annelerde yoğunlar galibaa baksanıza onlarda giremiyor
DİLA nerelerde acaba?Doğum yaptımı ?

canım yoğunluk hat safhada bide benim 5.5 yaşında bir oğlum daha var onunlada ilgileniyorum arada girip bakıyorum ama yazmaya fırsat olmuyo oğlumu sarılık tuttu onu atlatmaya çalışıyoruz büyük oğlum desen o ayrı içim parçalanıyo ona e ikinci bebek gelince halince kıskançlık oluyo acaba kendini dışlanmış gibi hissediyomu düşüncesi beni yiyip bitiriyo ama hiç öbürü geldi diyede onunla ilgilenmemezlik yapmıyorum eskisinden daha çok düştüm üstüne ama anne yüreği lohusalık psikolojisimi ne gece o uyurken bakıp bakıp ağlıyorum ona yani anlıyacan işim çok zor oyüzden eskisi pek sık giremiyorum siteye...

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?benim tam gaz hazırlıklar devam.
MASUSTAN PAZARTESı DOĞUMMUŞ HAYIRLISI OLSUN CANIM MAŞALLAH KUZUNU RABBıM BıR AVAZDA KURTARSIN
-LAVıNıAEBRU ay allah korumuş canım büyük kaza geçirmişin verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun.
-OCD nebiliyim cnım ya benim bebek aşağıda.Daha önceki doğum sezeryan olunca buda mecbur sezeryan olcek.O yüzden bebek iri olursa ve doğum kanalına girerse iç dikişleri yırtarmış suyumda azalmış bebek 36+4 ama 39-40 haftayla uyumlu gözüküyo o yüzden CUMAYA gün aldı doktor.
-PANCUBEN maşallah kuzuna hakkınızda hayırlısı olsun canım.
-EFTEL,DıMPLEHAWK ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERıM KIZLAR.EFTEL CANIM YA BUDURUMDA NE GÜNÜ DOĞUM YAPTIKTAN SONRA GELSELERDı ÇOK ZORLANMIŞINDIR TEMıZLıKTı PASTAYDI BÖREKTı TÜH YA ALLAH KOLAYLIK VERSıN.
-HNDN82 BEBEıNı GÖRMÜŞÜN MAŞALLAH KUZUNA.
-SıLVER5 YARIN DOĞUM GÜNÜNMÜŞ MUTLU YILLAR CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLUOLSUN.
-SÜMEYRA HAYIRLI UĞURLU OLSUN BEBEĞıN.ELıF NAZ BEBEĞE UZUN ÖMÜRLER VERSıN RABBıM.
-KU-JU GÖZÜNAYDIN CANIM KUZUNU GÖRMÜŞÜN 3220 AZ BıR KıLO DEĞıL YANı SAĞLIKLI OLSUNDA GERıSıNı BOŞVER.
------AY YAZGININ OĞLU ÇOK TATLI MAŞALLAH

ay canım ya bu yazdıklarını okuyunca sanki kendimi gördüm benide şimdiden bir telaş sardı.benimde 4 yaşında bir kızım var neolcek bilmem şimdiden kara kara düşünüyorum umarım kıskanmaz.sanada allah yardım etsin bebeğinde sarılığını atlatır inşallah

asınaz ay canım ya erken doĞunca bÖyle oluyo zor oluyo ama olsun kızÇen en kısa zamanda dÜzelıcek emınım yoruluyosun ama tatlı bır yorgunluk ne byÜk mucıze dımı.

çok sağol canım benim rabbim sanada kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sorma canım bizim işimiz çok zor geçen gün dönüp bana anne keşke ilk önce kardeşim doğsaydıda sonra ben doğsaydım niye oğlum dedim çünkü bebekler daha çok seviliyo dedi ben dikkat ediyorum onun yanında sevmiyorum ama yakınımdakiler benim kadar dikkat etmiyo allah yardımcımız olsun çok zor çok...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…