- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.981
Hay allah yaaa, hem o kadar acıyı çek hem de sonuç alamakafamçokkarıştı ço sinir bi durum yaa. Ben de bu hafta halledeyim diyodum ama şimdi acaba sancı başladığı anda jiletle mi halletsem diyorumCADIARZUCADIARZU
O an sancının sana werdıgı heyecan ve korkudan yapamassın bence sen ne olur ne olmaz yaptır hazır olsun
toprak a aynen katılıyorum bnde bişiler söylemek istiyorum.. hastaneye sütyen falan boşuna götürmeyin sadece gecelik giydiriyolar we bebek çok sık emeceği için atlet falan zor olur ben sadecde gecelik giydim... göğüs pedlerim boş boş bekledi çantada zaten ilk 3 gün akacak kadar sütünüz olmuyorhırka şal falan götürmeyin boşa afakanlar basıyo zaten soyunmak istiyosunuz... ewde de sadece emzirme atletiyle dolaşıyorum zaten sıcak başka bişey giymeye gerek yok zaten eziyet oluyo emzirirken üstündekini sıyırmak falan en rahatı emzirme atkleti 2tane almışım değişdeğşe kullanıyorum keşke fazla alsaymışım diorum hatta anneme söyledim alacak 2 tane daha... aywa armutu ikisini hoşaf yaptık bizde sütü çok artırıyo..
ben hiç atlet almamıştım yaa, hep emzirme sütyeni aldımbilmiyorumkismile çıkıp almak mı lazım şimdi yaa, kafam karıştı. Hiç çarşıya da gidesim yok
Hasret peki bebek için havlu lazım oluyor mu?
hastaneden selam kızlarrrrr bende doğurdum dün sabah 11:25 te Elif Nazım geldi sezaryan genel yapıldı 3600 gr. 55 cm. son tarih 10 marttı 39+1 geldi. çokk iyiyimm eşim kayınvaldem yanımda öptümmmmm hepinizi
TOPRAK VE MUTLU annelerde burdaymış ama kaçırdım sizleri iyi olmanıza sevindim canlarım ...Bebeklerde zamanla hayata alışacak ve annelerinide üzmeyecek inşallah
SELKİE,ZELİŞ annelerde yoğunlar galibaa baksanıza onlarda giremiyor
DİLA nerelerde acaba?Doğum yaptımı ?
ay canım ya bu yazdıklarını okuyunca sanki kendimi gördüm benide şimdiden bir telaş sardı.benimde 4 yaşında bir kızım var neolcek bilmem şimdiden kara kara düşünüyorum umarım kıskanmaz.sanada allah yardım etsin bebeğinde sarılığını atlatır inşallah[sıze="2"]canım yoğunluk hat safhada bide benim 5.5 yaşında bir oğlum daha var onunlada ilgileniyorum arada girip bakıyorum ama yazmaya fırsat olmuyo oğlumu sarılık tuttu onu atlatmaya çalışıyoruz büyük oğlum desen o ayrı içim parçalanıyo ona e ikinci bebek gelince halince kıskançlık oluyo acaba kendini dışlanmış gibi hissediyomu düşüncesi beni yiyip bitiriyo ama hiç öbürü geldi diyede onunla ilgilenmemezlik yapmıyorum eskisinden daha çok düştüm üstüne ama anne yüreği lohusalık psikolojisimi ne gece o uyurken bakıp bakıp ağlıyorum ona yani anlıyacan işim çok zor oyüzden eskisi pek sık giremiyorum siteye...[/sıze]
ay canım ya bu yazdıklarını okuyunca sanki kendimi gördüm benide şimdiden bir telaş sardı.benimde 4 yaşında bir kızım var neolcek bilmem şimdiden kara kara düşünüyorum umarım kıskanmaz.sanada allah yardım etsin bebeğinde sarılığını atlatır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?