2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiyorumki canım bendende beyaz akıntı geliyor ama sen bir doktorunu ara bence
bilmiyorumkismile

Benim de çok akıntım oluyor cnm ama sarı renklibilmiyorumkismile Belki de doğumun yaklaşmıştır artık iyice, inş. alırsın en kısa zamanda yarunu kucağına:Saruboceq:

bilmiyorumki canım bendende beyaz akıntı geliyor ama sen bir doktorunu ara bence
bilmiyorumkismile

Benim de çok akıntım oluyor cnm ama sarı renklibilmiyorumkismile Belki de doğumun yaklaşmıştır artık iyice, inş. alırsın en kısa zamanda yarunu kucağına:Saruboceq:

Zaten ıcımde bısı var bu 2 3 gun ıcınde doguracakmısım gıbı gelıyor ıns. hayırlısıyla

kızlar sayfanın akışını nasıl sağlıyorsunuz. Ben son okuduğum mesajdan sonra ancak tekrar eski sayfaya dönüp tekrar yeni sayfayı açtığımda son mesajları okuyabiliyorum. Bu da çok sıkıcı oluyo. Sayfanın akışını sağlamanın bi yolu varmı?

Yenıleyerek zaten sayfa atladıysa alttan sayfa ılerlet

Yenıleyerek zaten sayfa atladıysa alttan sayfa ılerlet

Sağol cnm, henüz sayfa atlamadan, aynı sayfada ilerleyen mesajları göremiyorum ben. son okuduğum mesajdan sonra yeni bi mesaaj gelmiş olsa bile görünmüyo. Anca sayfayı geriletip ilerlettiğimde görüyorum. Neyse yaa biraz karışık oldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Agda yaptırdım guyya ama morardıgı ıcın kıllar hep suan duruyor ne kar ettım anlamadım :mymeka:

Hay allah yaaa, hem o kadar acıyı çek hem de sonuç alamakafamçokkarıştı ço sinir bi durum yaa. Ben de bu hafta halledeyim diyodum ama şimdi acaba sancı başladığı anda jiletle mi halletsem diyorumCADIARZUCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…