- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #50.961
Kızlar benım bı sorum olacak wc den sonra benden bıraz su ıle bembeyaz bı akıntı gelıyor sızdede oluyor mu buu daha once akıntım olurdu ama bole kırlı beyaz gıbıydı bu daha degısık bısı eger bu aksam babamlar gelmesse doktora gıdıcez bana dua edın dogurup gelım mafoldumben
Kızlar benım bı sorum olacak wc den sonra benden bıraz su ıle bembeyaz bı akıntı gelıyor sızdede oluyor mu buu daha once akıntım olurdu ama bole kırlı beyaz gıbıydı bu daha degısık bısı eger bu aksam babamlar gelmesse doktora gıdıcez bana dua edın dogurup gelım mafoldumben
bilmiyorumki canım bendende beyaz akıntı geliyor ama sen bir doktorunu ara bence bilmiyorumkismile
Benim de çok akıntım oluyor cnm ama sarı renklibilmiyorumkismile Belki de doğumun yaklaşmıştır artık iyice, inş. alırsın en kısa zamanda yarunu kucağına:Saruboceq:
bilmiyorumki canım bendende beyaz akıntı geliyor ama sen bir doktorunu ara bence bilmiyorumkismile
Allah allah herkesin akıntısı beyaz mı yaaa, o zaman bende bir anormallik var bilmiyorumkismile
hoşgeldin canım
kendi istekleriyle sezeryan olanlarda oldu
acil durum zorunlu olanlarda opuyorumnanaktan
Allah allah herkesin akıntısı beyaz mı yaaa, o zaman bende bir anormallik var bilmiyorumkismile
cvp için çok teşekkür ederim..bende geneli sezeryan olunca acaba dahamı kolay sezeryan doğum die düşündüm...henüz doğum yapmamış olanlara hayırlı doğumlar dilerim...
kızlar sayfanın akışını nasıl sağlıyorsunuz. Ben son okuduğum mesajdan sonra ancak tekrar eski sayfaya dönüp tekrar yeni sayfayı açtığımda son mesajları okuyabiliyorum. Bu da çok sıkıcı oluyo. Sayfanın akışını sağlamanın bi yolu varmı?
Yaaa selın den haber yok mu ıkızler nasıl selın nasıl acaba yaa
Yenıleyerek zaten sayfa atladıysa alttan sayfa ılerlet
arkadaşlar klavyenizdeki F5 tuşuna basarsanız sayfa otomatik olarak yenilenir
Agda yaptırdım guyya ama morardıgı ıcın kıllar hep suan duruyor ne kar ettım anlamadım :mymeka:
süpersin sağol
Çok sağol cnm yaaa:lepi:buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?