2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin allah razı olsun canım ya.Haklısın biz nekadar dikkat edrsek edelim çevremiz dikkat etmiycek benim doğumda önümüzdeki cuma erken alıcak doktor şimdiden kızım neyapcek nasıl karşılıycak onu düşünüyorum.Zaten bir süre ilgilenemiycem onunla malum ameliytlı olucam umarım sıkılamz kıskanmaz senin kuzunda haklı anlatamazsınki daha çok ufak.rabbim yardımcımız olsun.

kusebcigim benim oglanda iri
erken gelecek diye korkuyorum bende.umarim suyum falan gelmezde 22 mart da oglusum dogar.
:Saruboceq: iki hafta daha sabretsin iceride
ay kuzum benim ya.hayatim soyle gelene gidene cocugun yaninda bebekler cok ilgilenmesinlerklava:

zelis yenidogan sariligi dimi ?

ben sanmiyorumki senin kiz tepki versin.bence senden cok ilgilenecek kardesiyle.

eyvahedigeldismile
karninin asagida oldugunu sen mi anliyorsun doktor mu dedi ?
yaw benim suyumun gelmemesi lazim.mafoldumben

ben sanmiyorumki senin kiz tepki versin.bence senden cok ilgilenecek kardesiyle.

inanırmısın şuan öyle zaten ben bakıcam ben gazını çıkarıcam ben uyutcam ne biliyim beraber yıkcaz falan.Kıyafetlerini bile beraber seçtik kıskanmadı alırken hatta şunuda alalım bunuda alalım diye zevkle yardım etti.Hatta kıyafet almaya gidicez babası dediki paramız yok napcez kardeşine bişey alamıycez falan dedi "benim kumbaramda var baba para onlarla alırız dedi".Hatta hergün kumbaraya para koyar hem der büyük olsun kardeşime bişeyler alıcaz inşallah hep böyle gider

Canım seni çok iyi anlıyorum ablamda aynı senin gibi heleki yeğenim 6 aylık oldu ama çok huysuz hep ağlıyor bide ablam haftanın 3 günü işe gidiyor aysenur yeğenim kardeşini kıskanmaz mı ablamda onunla ilgileniyor biryandan da kayınvalidesi yeğenime bakarken oda aysenurumu gezdiriyor.... Ağlama yaaa düzelicek hersey dikkat et ve sabırlı olman en iyisi hepimiz için tabii ki hamilelik sürecimiz bitti ve bitiyor ama sabır herzaman önemli önemli oan şimdi artık sorumluluklarımız artıyor önceden kendimizi düşünürdük şimdi bebeklerimizi ve çocuklarımızı düşüneceğiz....
Hakkımızda hayırlısı en başta

eyvahedigeldismile
karninin asagida oldugunu sen mi anliyorsun doktor mu dedi ?
yaw benim suyumun gelmemesi lazim.mafoldumben
canım ben kendimde farkındaydım zaten hatta birgün öncesi burda kujuyla konuşurken söyledim benim bebek aşağıda 19 martı hayatta beklemez doktorla konuşucam demiştim.Zaten ben kapıdan girergirmez ay neolmuş sana bebek aşağı inmiş hemen ultrasanda bir bakalım dedi.Hatta pantalonumu falan bayağı bir sıyırdı görmek için bebeği.Resmim var zaten göbüşler topiğnde şimdi dahada aşağıda zaten bebeğin hareketşeride öyle

ayni benim ablam gibi desene.31 yasimdayim hala uzerime titrer.
bide ben senin kizin gibi gozleri parlayan bi kiz daha taniyorum.nasil akilli nasil zeki ve pozitif inanamazsin.boyle gozleri isil isil olan cocuklarda bi keramet olduguna inaniyorum ben.

bana oyle bisey demedi doktor pazartesi muayenemiz var.ama dedigin gibi bebegi gormek icin taaa orama kadar aciyorlar ve resmen ordan kontrol ediyor basi icin.dogum pozisyonunu almis diyor surekli.akintilarimda felaket artti.kayinvalidemde karnin asagi indi beklemez 22 marti diyor.hareketleri nasil oluyorki.benim oglan hala tam gaz icerde electro dance modunda.kipir kipir.

sağol canım Aynen Zeliş gibi seninde işin zor hakkınızda hayırlısı canım lohusalık dönemi geçene kadar sabırlıklar diliyorum sana ..Ablam normal doğum yaptı 2 bebeğinde de ve 2 günü hep ayağa kalktı yatmak ona haram oldu heleki kayınvalidesi ve kayınpederide temelli onda kalınca lohusalık nedir bilmedi walla ..Şimdi benimlede ilgilenemeyeceğini söylüyor bende üzülme diyorum sadece pzrt günü gelecek evde ufak düzenlemeler yapıcaz eee kendi annen gibi olmuyor hele birde 2 çocuk ,kayınvalide dırdırı çok zor...
Hepimizi için hayırlısı canım

kizlar son 3 gundur goguslerimden sivi geliyor (adini bilmedigim icin sivi diyorumkaydirigubbakcemile3)
ozellikle sol gogusumden.sutyensiz dolasamiyorum.gece yatiyorum sabah bi kalkiyorum tisort gecelik ne giymissem gitmis yarisina kadar lekelenmis.
normal mi bu ?

sağolasın canım ya inşallah hiç kıskanmaz biraz grip olucak gibi şurubunu verdim inşallah cumaya geçer. koca kış olmadı bahar geldi grip olucak.Ben kızımda senin ablan ibi olucak eminim.Kardeşini dört gözle bekl,yo bakalım ne tepki verecek bizde sorun olmaz ama ZELİŞİN DEDİĞİ GİBİ ETRAF DİKKAT ETMİYCEK EMİNİM.ARADAKİ DENGEYİ SAĞLAMAK BİZE DÜŞÜYO ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN NEDİYİM.

HAREKETLERİ DAHA AŞAĞIDA OLUYO CANIM.mesela oturduğun zamn bebek resmen alttan ayaklarını itiyor.vajinanın üstünde hissediyosun bazen hareketleri makata baskı yapıyo.gögüslerinden gelende süttür kiminin erkenden akar benim bir arkadaşımın 7 aylık gelmişti pijamasını ıslatmış

neden beraber kaliyorlar.birde ustune ustluk dirdir ediyorlarklava:

sağolasın canım.Aslında senin işin bizden dahada zor ama sen herşeyin üstesinden gelmişin bununda üstesinden geliceksin en büyük destekcin eşin oluvak tabi zor bir süreç ama normal doğum yaparsan öabuk toparlanırsın ve eminim çok iyi bir anne olucaksın.

benim oglan surekli yukarida hareketleniyor.bide bazan asagida elleriyle kasiklarimda hissediyorum.benim sutum o zaman 6.aydan beri geliyor.sempatiksalakcinni
bende hep gogusler kendini hazirliyor diyordum.

neden beraber kaliyorlar.birde ustune ustluk dirdir ediyorlarklava:

şöyle söyleyeyim evleri vardı evden çıkıp tadilat yapıcaz dediler kiraya çıktılar yeğenim aysenur oldu ablamlarda hep oraya gidip geldiler sabhaları aysenurumu bırakıyorlardı sonra ev sahibi evi satıcam dedi çıktılar ama kendi evlerine değilde ablamın evine taşındılar sebepte o ev çok eski artık kalamazmış çocuklarla ilgilenemez miş gidip gelme problem olurmuş diye onda kalıyorlar esyanın bir kısmı sattı, bir kısmı kızında yatak odası ve buzdolabını da ablama getirdiler....Çok kıskanç bir kayınvalide bizi kıskanır çekemez hep huzursuzluk yaratıyordu ama şimdi kadında bir değişiklikler başladı ama ablam taviz vermiyor çok yıprattı onu çünkü...

benim esim 3 gundur acaip huzursuz.mizmiz.karni sis.gazin mi var diyorum yok diyor.sanci giriyormus.kayisilar corbalar vs kar etmiyor.
acep diyorum benim herifim dogum stresine mi girdi.doguma az kaldi diye o da mi benimle hamilelik yasiyor.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…