2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ümraniye Afiyet yaa bır kere daha aynı sey oldu kasılmalarım var dıye gıttım yıne baska doktor tavır yapıp durdu kendı doktorum guler yuzlu ama ben bu gece doktorlarına sınır oldum

Bıde bende gece ıc camasırım da falan ıslanmalar oluyor bu yuzdende gıtmek ıstedım Allah herseyın hayırlısını nasıp etsın ne bılım pazartesı doktoruma sezeryan ıstıyorum dıyıcem kendısı gırsın barı normal falan ıstemıyorum

Ben bi duş alayım şimdi. kocam 2 de gelcek gitcez.
ay çok yorulcam bugün.
3..30 da doktor andevusu
sonra doğum yapcağım hastaneyi gezcem
Mevlüt ekerimi beğencem T... T.laş diye bi yerden.Ben doğum yapınca gidemem. eşim gider siparişini verir.
Pastneye uğrayıp hastanede verilecek süslü çikolatalardan alıcaz
Market alışveişi yapıcaz.Şimdiden aylık ihtiyacı alıcam çünkü ben her geçen gün yürmekte zorlanıyom ok. ben mutfağa bakamıcam herşey annemin elinin altında olsun istiyom.

ordan da gece bi arkadaşt toplancaz. yani uzun ve yorucu gün olacak.yorgunlukla bebk gelmesin bugün sakın :)))))))))))

Kendıne dıkkat et canım

Canım kendi doktoruna bi bahset akşam yaşadığından.daha önce de aynısını bana yaşattılar de. imdi seni yanlış yönlendirmek stemem ama doktorundan memnunsan bence değiştirme. yeni birine alışmak kendini bırakmak daha zor olmazmı?senin bileceğin iş.
sezeryan yada normal tercihinde hiç yönlendirme yapamam. ona sen karar ver . kendini nasıl rahat hissedeceksen öle yap bence canım.

Hastaneyi de şikayet et bence canım.

O ıslaklık bende 3-4 haftadır var. doktor bebeğin suyu değil dedi. bebek aşağıda baskı yapıyor ve hormon salgılıyorsun o geliyor dedi. mesanenede bastırdığı için az az idrarda kaçabilir miş canım.
bebeğin suyu belli olur.kokusu farklı ve koyu kıvamlı diyorlar. telaş yapma doktoruna muayene sırasında danış tekrar.

iyidir cnm biz de bebeklerimizi bekliyoruz.bebişin de çok güzel maşallah mis kokulu

ee hepatit ne war ne yok bebiş rahat duruyo mu? bizim ki geceleri azıyor walla bu gece babasının koynunda uyudu 2.3 saat rahat uyudum:)
bir nokta sen de doğursanda kurtulsan walla yazık kız sana doğumunu gündüze denk getirirsin bişi olmaz
sancın gece başlasa bile doğum kıwamına gelene kadar sabah olur sabah başlarsada.. gider yapışırsın doktoruna

selam kızlar nasılsınız??
ben iyiyim çok şükür bebeğim uyurkene selam vereyim dedim size ...

Merhaba Hepatit canımm
nbr? kuzucuğu nasıl? ayyy çok özniyorum bende kavuşmak istiyom.tabi biz daha 36 +3 deyiz.erken azcıkın daha beklicez yani.

eee Hasret sen nasılsın?bebişin de iyiymiş.ohhh maaşallah

Kızlar bana biraz anlatsanıza şimdi neler değişti? hayat nasıl oldu? zor mu bebeğe alımak ? yani ben bakamamak tan korkuyorum.heycanlıyım. hadi anlatın azcık taze annecikler.

Hasret bu arada ben izne ayrıldığım falan net yoktu evde senin dönüşünde yoktum.tekrar bebişine ve sana sağlık dilerim.uzun ömürlü ve sağlıklı hayırlı evlat olsun cnm.

offf canım walla sıyırıcam kafayı bızımkı sureklı mıdeme yukarıya cıkıyor sanırım ben bu gıdısle ya sezeryan olucam yada 40+ ları sayıcam

selam kizlar nasilsiniz? Bebisler nasil? Anne olanlari tebrik ediyorum Allah anali babali büyütsün saglikla yavrularinizi, henuz dogum yapmayanlarinda Allah yardimcisi olsun benden tavsiye hanimlar uyuyabildiginiz kadar uyuyun bebisler geldikden sonra uyku kavrami tamamen yabanci bi kelime olacak :) ben bebiklerimle ugrasiyorum valla biri susuyor öbürü basliyor esim sagolsun cok yardimci oluyor yoksa kafayi yerdim herhalde :) simdi uyuyorlar cok sükür bende kafa dinliyorum biraz :) herseye ragmen dünyanin en güzel duygusu annelik ve onlar benim hayatimin anlami :) öpüyorum hepinizi ve bebislerinizi :)

Bir_nokta'cım şimdi okudum cnm, çok üzüldüm. Doktorların bu tavırları beni acayip sinir ediyor. Demek özel hastanelerde bile böyle davranıyorlar. ınsanı parasıyla rezil ediyolarkötükedihüso Sen yinede bozma moralini cnm. Doğum geceye ddenk gelirse kendi doktorunu çağırma imkanı yok mu ki? :Ben takip eden doktorun doğuma girdiğini sanıyordum

Sağol papatyacım, sana da Allah kolaylık versin. Zorlukları olsa da çok güzel evreler bunlar. Büyüdükten sonra insan özlüyor bebekliklerini:ecrin_bebek:

Ben Şişli etfal doktorlarından birinin özel muayenehanesine gidiyorum cnm, adam hem öok ilgileniyor hem de her türlü tahlili,NST, ikili test gibi şeyleri hastanede ücretsiz yaptırıyor bana. Çok memnunum. Doğum içinde özel bir hastanede yine kendi doktorum girecek. Ne zaman olursa olsun gelirim merak etme diyor. ıkinci doğumlarda böyle bişi yapmanızı önerirm. Çok rahat oluyo benim için bu şekilde kontroller. Sanırım sen de kendi doktoruna sorarsan belki belli bir ücret karşılığı gece de olsa girer doğuma

evtt teşekr edrizz aminnn......yoo normall çok az düşünüyoduuu
şuan memnun sezeryanıı rahat geçti.özel hastanede pazar çıkacak.inşallah
herkeze tşk

slm kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım
ben dün annemde kaldım dayımla annem gelip aldılar beni eşim nöbetci diye hala annemlerdeyim akşama dönerim eve şöle bi bakayım dedim
kussebim teşekkür ederim canım seninde tosuna maşallah
ben kilosunu kafama takmıyorum hayatım sadece birden 500 600 gr dan 110 gr düşünce şaşırdım ama oda normalmiş zaten çok kilolu olursa nasıl doğurucam normal istiyorum ben böyle iyi 3220 olsun olsun 3400 olsun yeter
kaçırdıklarım için özür dilerim giremiyorum bu ara pek şimdilik öpüyorum çok kendinize iyi bakın :1hug:

Merhaba kızlar ben şimdi doktorumdan geldim. Bugün 36+1 deyiz ve kızımın kilosunu 2500 dedi doktorum. Ama bebeğim hala ters olduğu için sanırım sezeryan olacağım. Eğer dönmezse 22-23 mart gibi alırım dedi.Zaten öyle rahat ki yerinde döneceğe de benzemiyor bizim çıtır.

slm canlar,nasılsınız,biz sabah dra gittik zeynep'in işitme testi vardı geçtik çok şükür,iki kulağımızında algısı iyiymiş,şimdi baba kız içerde keyipf yapıyorlar ben de bi 10 dak.girim dedim,kızlar net açık sayfa açık ama başında değilim her an,yazarsanız geç cvp yazarsam kusura bakmayın fırsat buldukça girerim,hepinizi çok özlüyorum ve çok seviyorum

offf canım walla sıyırıcam kafayı bızımkı sureklı mıdeme yukarıya cıkıyor sanırım ben bu gıdısle ya sezeryan olucam yada 40+ ları sayıcam

VALLA BEN DE SENLE AYNI DURUMDAYIM CANIM.habire yukarı tırmanıyo benimkide.40.haftayıda doldurcaz biz herhalde

maşallah canım kuzuna hakkınızda hayırlısı olsun

yerim o bıdığı ben fıstık ezmesi maşallah annesi bizde özlüyoruz seni ve doğum yapan arkadaşlarımızın hepsini neyse bi zaman böyle olacak herkes bebişiyle ilgilenmek durumunda doğal olarak sonra yine kavuşuruz birbirimize:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…