- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.101
Canımm merhaba
Ya öncelikle artık son günlerin baksana nekaar kalmış.kendini germe sinirlenme.
Bu anlattığın kişiye doktor demek yanlış olur. eni azarlayamaz o . dediğin gibi özele boşa para vermiyoz.... hem ne var parasıya bu saat uyu şimdi geldim nevar yani. resmen saçmalamış.
Buaada 39 bitmiş senin dimi.e yavaş yavaş su azalması normal zaten yani benim bildiğim..tabi ihmal etme. ama strese de girme şeker hiç. bu hangi hastane ya?
Ben bi duş alayım şimdi. kocam 2 de gelcek gitcez.
ay çok yorulcam bugün.
3..30 da doktor andevusu
sonra doğum yapcağım hastaneyi gezcem
Mevlüt ekerimi beğencem T... T.laş diye bi yerden.Ben doğum yapınca gidemem. eşim gider siparişini verir.
Pastneye uğrayıp hastanede verilecek süslü çikolatalardan alıcaz
Market alışveişi yapıcaz.Şimdiden aylık ihtiyacı alıcam çünkü ben her geçen gün yürmekte zorlanıyom ok. ben mutfağa bakamıcam herşey annemin elinin altında olsun istiyom.
ordan da gece bi arkadaşt toplancaz. yani uzun ve yorucu gün olacak.yorgunlukla bebk gelmesin bugün sakın :)))))))))))
Ümraniye Afiyet yaa bır kere daha aynı sey oldu kasılmalarım var dıye gıttım yıne baska doktor tavır yapıp durdu kendı doktorum guler yuzlu ama ben bu gece doktorlarına sınır oldum
Bıde bende gece ıc camasırım da falan ıslanmalar oluyor bu yuzdende gıtmek ıstedım Allah herseyın hayırlısını nasıp etsın ne bılım pazartesı doktoruma sezeryan ıstıyorum dıyıcem kendısı gırsın barı normal falan ıstemıyorum
selam kızlar nasılsınız??
ben iyiyim çok şükür bebeğim uyurkene selam vereyim dedim size ...
ee hepatit ne war ne yok bebiş rahat duruyo mu? bizim ki geceleri azıyor walla bu gece babasının koynunda uyudu 2.3 saat rahat uyudum:)
bir nokta sen de doğursanda kurtulsan walla yazık kız sana doğumunu gündüze denk getirirsin bişi olmaz
sancın gece başlasa bile doğum kıwamına gelene kadar sabah olur sabah başlarsada.. gider yapışırsın doktoruna
evtt teşekr edrizz aminnn......yoo normall çok az düşünüyoduuuGünaydın annecikler opuyorumnanaktan
Megcim demek doğum yaptı, hayırlı olsun evladı inş.
Ama normal istemiyor muydu bu hatun
Son anda korkusuna mı yenildi yine :mymeka:
Daha erken belki ama benimde bel ağrılarımd artış var bu hafta ebrucum
Bir de adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde ağrılar var, nedendir anlayamadım :uhm:
offf canım walla sıyırıcam kafayı bızımkı sureklı mıdeme yukarıya cıkıyor sanırım ben bu gıdısle ya sezeryan olucam yada 40+ ları sayıcam
Merhaba kızlar ben şimdi doktorumdan geldim. Bugün 36+1 deyiz ve kızımın kilosunu 2500 dedi doktorum. Ama bebeğim hala ters olduğu için sanırım sezeryan olacağım. Eğer dönmezse 22-23 mart gibi alırım dedi.Zaten öyle rahat ki yerinde döneceğe de benzemiyor bizim çıtır.
slm canlar,nasılsınız,biz sabah dra gittik zeynep'in işitme testi vardı geçtik çok şükür,iki kulağımızında algısı iyiymiş,şimdi baba kız içerde keyipf yapıyorlar ben de bi 10 dak.girim dedim,kızlar net açık sayfa açık ama başında değilim her an,yazarsanız geç cvp yazarsam kusura bakmayın fırsat buldukça girerim,hepinizi çok özlüyorum ve çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?