2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hilos hoşgeldin neden sezeryan oluyorsun? Seninle doğum zamanımız aynıydı sanırım. Ben de sezeryan olacağım bakalım yarın bana sezeryan randevusu verecek mi?

iyi geceler hepinize,ben de çıkıyorumm artık

KUSSEBFıLAL: canım 5 gün az kalmış.
SıNPAC: kilolar , kilolar , kilolar ...................... aynı derttteyiz hep.
BEKNUR -OKYAY: sezeryan çünkü normalden çok korkuyom ben ya..... bide yüksek tansiyon olunca dokorumda kavbul etti. aslında o normalde yapabilirsin belki ama sezeryan senin için daha iyi dedi. bakalım. kısmet.

Bu olay inan geçecek birşey değil... Doğumla bitiyormuş...Alerji falandır seninkisi.....

Ama önceki bebeğinde belki olmuştur...

olabilir canım perşembe arıycam cuma doğum zaten anesteziciye söyliycem bakalım nediycek sende iyice bir araştır belki kaşıntıları azaltıcak bir krem vardır mesela kızıma yazın sivri sinek ısırıklarında silexs diye bir krem kullanıyorum ben hem şişliği hem kaşıntıyı alıyo belki sanada iyigelir yan etkisi olsa çoçuklara vermezler eczanye sor bir dene istersen

herkeze selam arkadaşlar...megrayn canım arkadaşim buğün sezaryanla dogum yapptııı minişimiz ayşenurumuz gelldiiiiiiiiiiiçok mutluyuz buğün görmeye giitm ikisinide maşşalah çok talılardı...2.800 kilomuz 48 cm boyu bilğinez..saglık durumu gayet iyi canımın..hoşşgeldin ayşem

iyi geceler

Uyku zaten yok...
Bir de bu...
Neyse duş alıp geleyim ben....
simdiden sihatler olsun

anaaaa hoşgeldin ayşe bebek hayırlı uğurlu olsun megcime allah analı babalı büyütsün selamlarımızı ilet

gözümüz aydın o zaman,Allah bağışlasın.ne mutlu bebeğine kavuşanlara

iyi geceler hepinize,ben de çıkıyorumm artık
iyi geceler

bende az once onu soruyordum.erken degilmi? daha vakti yokmuydu meg in ben mo yanlis hatirliyorum.masallah bebise .allah nazarlardan saklasin,

iyi geceler

bende az once onu soruyordum.erken degilmi? daha vakti yokmuydu meg in ben mo yanlis hatirliyorum.masallah bebise .allah nazarlardan saklasin,

saaat 10.45 ititbariyle sezaryanla dogum yaptım canım içi arkadşim..biraz yogun ama maşşalah saglık durumları iyiibebeşimiz çok tatalıı teyze oldumm bendeesenağlamasenağlama

iletirim haber vememii rica etmiştiiii

saolun arkadaşlar .....aminnn...:Saruboceq::Saruboceq:

çok iyi yapmışsın yaaa walla birkaç gün sonra da duyuyoruz yaaa takip edemiyoruz Yeğenim adıda AYSENUR çok şeker olurlar yaa bende AYŞEM diye severim annemin ismidir AYŞE ablam koymuştu adı NUR gibi yaşasın diye

Canım seninde bnim gibi ikinci doğumun. Benim de altı yaşında oğlum var. Onu normal doğum yaptım. Şimdi isi tahmini doğum tarihim 30 mart ama bebeğim ters ve boynunda kordon var. Benim de karnım sanki indi aşağıya. Yarın kontrolüm var acaba benimde mi erken alır bebeği.

evtt saoll haber vermesem içim rahat etmezdi.anca vakit buldum bnede....ama onları hastanede görünce çok duygulandım..aglıcaktım ama tuttum kendimi sevinçten...o benim realdede yanii gerçek hayaytata görüştügüm arkadaşim....şelkerinide resmni koydum ..şimdii orayaa..sizinkide saglıkla yaşasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…