2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya kimki o karsısıdakini azarlayabilio..sana nasıl davranılıyosa sende ezik olma 2 katını yapştr..nedemek yani..kendi dr unla bu konuyu konuş derim..

iyi hadi gözünaydn asinazcm bu testide bASARYLA atlattınız cok sewindim..

bir nokta
Allahını seversen ya bu ş.sizler sanki özel ssk mı bu kadar seni azarlamışlar,dediğin gibi parası ile gidiyorsun hem ben olsam ben de eşimle gitmek isterim tabi,sen bence bu durumu öncelik ile kendi drun ile bi konuş derim,hem bu satten sonra hastane değişitrmek nasıl olur onu da bilmem ama iyi düşün derim,tabi moralinide daha fazla bozucaklarsa haklısın cnm

merhaba güzel anneler biz geldikk.

oğlum artık kollarımda öyle güzel öyle eşsiz bir duygu ki anlatılamaz yaşanır.bekleyen herkesin darısı başına.dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.eve bugün çıktık.ara ara girip bakacağım.hepinizi çok özledim çok öpüyoruz sizleri alp bebekleopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Yazcım oğlunun resimlerini gördük Allah analı babalı büyütsün...
Darısı bizim başımıza
Nasıldı doğum ağrın sızın şikayetin varmı

Yazcım oğlunun resimlerini gördük Allah analı babalı büyütsün...
Darısı bizim başımıza
Nasıldı doğum ağrın sızın şikayetin varmı

canım çok sağol evet darısı başınıza...

doğumum sezeryan oldu.ve çok şükür iyiyim akşamına kalktım yürüdüm.tabii ağrım oldu arada ama anlatıldığı gibi değil.oyüzden sizlere tavsiyem kimseyi dinlemeyin.çünkü herkes bir değil.korkulacak birşey de değil bunu söyleyebilirim canlarım.

şimdi azıcık uzanayım yine geleceğim geçmişe bakamadım zaten hem bir arar onada göz atarım neler oldu merak ediyorum.öpüyoruz oğlumla sizleri...

Merhaba kujucum...Benimki bir önceki kontrolde 23 haftada 300 gr almıştı şimdi ise 18 günde 700 gr almış gibi görünüo ultrasonda...
Doktor dedi herzaman kilo alımı aynı olmaz dedi bi süre sonra yavaşlayabilir dedi..düşünsene benim 3164 gr görünüyo şuan 3 haftadan fazla var, 1 kg daha alırsa ben naparım Valla çok kilo almıyım doğuramam diye ceviz badem üzüm yemeyi kestim süt içeyi de azalttım:kedi:

Canım hayırlısı bakalımmmm...Sanırım senin normal doğum olup gününü beklerse nisan filan olucak doğum dimi

Hayırkısı canım..amanda aman doğmuşta işitme testlerine de gidermişşş

VALLA BEN DE SENLE AYNI DURUMDAYIM CANIM.habire yukarı tırmanıyo benimkide.40.haftayıda doldurcaz biz herhalde
bende bu gidişle doldurcam herhal
doktor beni nst ye de sokmuyo ve hala 2 haftada 1 çağırıyo...Anlamadım ben yaa bendemi bir amonrmallik var herkes nst ye giriyo en az haftada1 gidiyo...Doğurcam gitçem doktor hala dicekki 2 haftada 1 gel dicekkboshayallersmile

üstelik bu gidişle 4 kiloya yaklaşacak nasıl doğurcam...akannehir

ayyy böle anlatınca canım nasıl bir doğurmak çekiyo nasıl bir doğurmak çekiyo anlatamam :)

Kızlar selam ,

Bi konuda bana akil vermenizi rica edecegim.
Patron maaslarimizi yatirmis.Ama ben ayin 2.si dahil olmak uzere calistim.2 gunluk ucretimi ayrica patronumun bana soyledigi 1 haftalik maasimi yatirmamis kendisini.
Sizce ikisini birden istemelimiyim?

Allah analı babalı büyütsün cnm, sen de kavuştun artık bebeğine ne güzel. Eh bekleyen arkadaşlar, elbet sıra bize de gelecek hayırlısıyla. Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın, yavrularımızı sağlıkla ellerimize almayı nasip etsin inş.:Saruboceq::Saruboceq:

istemelisn kesinlikle raporlu olduğun sürelerde yatacakmı maaşın

Cnm ben çalışmadığım için çok anlamam bu işlerden. 2 günlük maaş için bence patronla aranı bozmaya değmez, 1 hafta meselesini de anlamadım :sm_confused:

Beknur'cum bir problem olmadığı sürece 37 haftanı doldurduktan sonra kontroller haftada bire iniyor ve nst başlıyor zaten. O yüzden sıkma canını, aksine demek herşey yolunda diye düşünüp rahatlayerimseniben

SELAM kızlar ben geldim sabah eve geldik prensesim uyuyor bende çayımı içiyorumSezaryan oldum hiçte anlatıldığı kadar kötü değil korkmayın. evet sancı yapıyor sızlıyo ama normal doğumda öle. sabah duşumu aldım sütüm de doğumdan sonra hemen geldi.çok güzel bişey

hoşgeldiniz tatlım hadi gözünüz aydın olsun,çok şükür sen de atlatmış oldun evine geçmişsin çok şükür,Allah bağışlasın oğluşun çok tatlı cnm maşallah

kızlar ben de sezeryan oldum ama spinal sezeryan yani yarı uyuştırulan inanılmaz güzel bir doğum yaşadım çok şükür,olan herşeyi gördüm atmosfer çok güzeldi hiç korkmadım tek korkum spina olacağı için belden yapılıcak olan iğneydi o da sinek ısırığı gibiydi,bebeğimin doğduğu anı görmek müthiş bişeydi,tek sıkıntı spinal olduğu için normal seseryan gibi yürütmüyorlar,zorunlu olmadığın sürece ayağa kalkamak yasak baş dönmesi ve şiddetli baş ağrısı yaparmış
eve geçtikten snra,iki gün sonra yani,eşim duş aldırdı bana sütüm daha iyi gelsin diye drumda zaten kesiye dondurucu spre sıktırdı ki banyo yapabilim diye,o 10 dakikaklık duşu ağlayaraka geçirdim ayakta durmam imkansızdı hayatım boyunca böyle cnm acımadı iki gün sürdü geçti çok şükür...

yazgcm sonunda sende kavuştun bebikine canıma.s..opuyorumnanaktan.saglıkla büyütürsün inşallah..:Saruboceq:sende atlattın sıra bizdee..tombik ogluşun nasıl yoruyomu cok annesini..ben artık dayanamıorum sizleri gördkçe..

istemelisn kesinlikle raporlu olduğun sürelerde yatacakmı maaşın
yok canim yatmayacak

Cnm ben çalışmadığım için çok anlamam bu işlerden. 2 günlük maaş için bence patronla aranı bozmaya değmez, 1 hafta meselesini de anlamadım :sm_confused:
canim benim 2 gunluk maasim asgari ucretin yarisi kadar ve o 2 gun sancilar agrilarla gittim geldim bide benim patron 2 tl nin hesabini yapar bunumu yapamamis diye haksizliga ugradigimi dusunuyorum.bir haftalik maasimi dogum hediyesi gibi verecekti.
aramin bozulup bozulmamasi cok da onemli gelmiyor haksizlik oldugunu dusundukce.

canim benim gecmis olsun herseyin guzel gecmesi ve mutlu olman cok cok guzel.Allah keyfini sihatini huzurunu arttirsin ailenle insallah

gecmis olsun canim hersey guzel sonuclanmis sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…