- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.121
canım ya kimki o karsısıdakini azarlayabilio..sana nasıl davranılıyosa sende ezik olma 2 katını yapştr..nedemek yani..kendi dr unla bu konuyu konuş derim..Selam herkese
Dun aksam hastaneye gıttım doktorum yoktu zaten dun bende esımde gelsın dıye aksam gıdelım dedım aradım da sordum randevu alan kıza gelın dedı acıllık bı durumum yok sadece kontrolum var dedım tamam dedı ama gıttık doktor benı azarladı neymıs neden gunduz bu konularda gıtmıyormusum sımdı benı sezeryan mı yapsınmıs neden kendı doktoruma gıtmemısım falan bı suru sey soyledı bende dedım ben arayıp geldım zaten sorun olmıcanı soledıler kı parasıyla deıl mı ben sus olsun dıye ozel hastaneye para yedırmıyorum kı
Allah tan esım ıcerıye gırmedı yoksa kavga cıkardı sınır den gece uyuyamadım
Neyse ultrasonla baktı sorularıma azarlayarak tabı suyunda azalma var dedı ne boy ne kılo solylemedı alttan 2 parmagını daldırdı daha var doguma dedı dedım catı muanesı yapmadı acaba doktorum ne zaman yapılıyor dedım yıne sert sekılde bır seyler soyledı nst ye yolladı benı nst sonucuna baktı dedı bebegın oynamasına dıkkat et pazartesı doktoruna mutlaka gorun eger azalma olursa daha oncede gıdebılırmısım
Ya benım doktorum gunduz calısıyor gece sozlesmesı olmadıgı ıcın ben gece doguma gıtsem bunlar demekkı bnm a s...caklar sınırlerım hala tepemde son haftam delı olucam hastane mı degıstırsemm offf kafayı yıyıcem.
slm canlar,nasılsınız,biz sabah dra gittik zeynep'in işitme testi vardı geçtik çok şükür,iki kulağımızında algısı iyiymiş,şimdi baba kız içerde keyipf yapıyorlar ben de bi 10 dak.girim dedim,kızlar net açık sayfa açık ama başında değilim her an,yazarsanız geç cvp yazarsam kusura bakmayın fırsat buldukça girerim,hepinizi çok özlüyorum ve çok seviyorum
Yazcım oğlunun resimlerini gördük Allah analı babalı büyütsün...
Darısı bizim başımıza
Nasıldı doğum ağrın sızın şikayetin varmı
Merhaba kujucum...Benimki bir önceki kontrolde 23 haftada 300 gr almıştı şimdi ise 18 günde 700 gr almış gibi görünüo ultrasonda...slm kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım
ben dün annemde kaldım dayımla annem gelip aldılar beni eşim nöbetci diye hala annemlerdeyim akşama dönerim eve şöle bi bakayım dedim
kussebim teşekkür ederim canım seninde tosuna maşallah
ben kilosunu kafama takmıyorum hayatım sadece birden 500 600 gr dan 110 gr düşünce şaşırdım ama oda normalmiş zaten çok kilolu olursa nasıl doğurucam normal istiyorum ben böyle iyi 3220 olsun olsun 3400 olsun yeter
kaçırdıklarım için özür dilerim giremiyorum bu ara pek şimdilik öpüyorum çok kendinize iyi bakın :1hug:
Canım hayırlısı bakalımmmm...Sanırım senin normal doğum olup gününü beklerse nisan filan olucak doğum dimiMerhaba kızlar ben şimdi doktorumdan geldim. Bugün 36+1 deyiz ve kızımın kilosunu 2500 dedi doktorum. Ama bebeğim hala ters olduğu için sanırım sezeryan olacağım. Eğer dönmezse 22-23 mart gibi alırım dedi.Zaten öyle rahat ki yerinde döneceğe de benzemiyor bizim çıtır.
Hayırkısı canım..amanda aman doğmuşta işitme testlerine de gidermişşşslm canlar,nasılsınız,biz sabah dra gittik zeynep'in işitme testi vardı geçtik çok şükür,iki kulağımızında algısı iyiymiş,şimdi baba kız içerde keyipf yapıyorlar ben de bi 10 dak.girim dedim,kızlar net açık sayfa açık ama başında değilim her an,yazarsanız geç cvp yazarsam kusura bakmayın fırsat buldukça girerim,hepinizi çok özlüyorum ve çok seviyorum
bende bu gidişle doldurcam herhalVALLA BEN DE SENLE AYNI DURUMDAYIM CANIM.habire yukarı tırmanıyo benimkide.40.haftayıda doldurcaz biz herhalde
üstelik bu gidişle 4 kiloya yaklaşacak nasıl doğurcam...akannehir
ayyy böle anlatınca canım nasıl bir doğurmak çekiyo nasıl bir doğurmak çekiyo anlatamam :)canım çok sağol evet darısı başınıza...
doğumum sezeryan oldu.ve çok şükür iyiyim akşamına kalktım yürüdüm.tabii ağrım oldu arada ama anlatıldığı gibi değil.oyüzden sizlere tavsiyem kimseyi dinlemeyin.çünkü herkes bir değil.korkulacak birşey de değil bunu söyleyebilirim canlarım.
merhaba güzel anneler biz geldikk.
oğlum artık kollarımda öyle güzel öyle eşsiz bir duygu ki anlatılamaz yaşanır.bekleyen herkesin darısı başına.dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.eve bugün çıktık.ara ara girip bakacağım.hepinizi çok özledim çok öpüyoruz sizleri alp bebekleopuyorumnanaktan
Kızlar selam ,
Bi konuda bana akil vermenizi rica edecegim.
Patron maaslarimizi yatirmis.Ama ben ayin 2.si dahil olmak uzere calistim.2 gunluk ucretimi ayrica patronumun bana soyledigi 1 haftalik maasimi yatirmamis kendisini.
Sizce ikisini birden istemelimiyim?
Kızlar selam ,
Bi konuda bana akil vermenizi rica edecegim.
Patron maaslarimizi yatirmis.Ama ben ayin 2.si dahil olmak uzere calistim.2 gunluk ucretimi ayrica patronumun bana soyledigi 1 haftalik maasimi yatirmamis kendisini.
Sizce ikisini birden istemelimiyim?
oğlum artık kollarımda öyle güzel öyle eşsiz bir duygu ki anlatılamaz yaşanır.bekleyen herkesin darısı başına.dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.eve bugün çıktık.ara ara girip bakacağım.hepinizi çok özledim çok öpüyoruz sizleri alp bebekleopuyorumnanaktan
yok canim yatmayacakistemelisn kesinlikle raporlu olduğun sürelerde yatacakmı maaşın
canim benim 2 gunluk maasim asgari ucretin yarisi kadar ve o 2 gun sancilar agrilarla gittim geldimCnm ben çalışmadığım için çok anlamam bu işlerden. 2 günlük maaş için bence patronla aranı bozmaya değmez, 1 hafta meselesini de anlamadım :sm_confused:
canim benim gecmis olsun herseyin guzel gecmesi ve mutlu olman cok cok guzel.Allah keyfini sihatini huzurunu arttirsin ailenle insallahSELAM kızlar ben geldim sabah eve geldik prensesim uyuyor bende çayımı içiyorumSezaryan oldum hiçte anlatıldığı kadar kötü değil korkmayın. evet sancı yapıyor sızlıyo ama normal doğumda öle. sabah duşumu aldım sütüm de doğumdan sonra hemen geldi.çok güzel bişey
kızlar ben de sezeryan oldum ama spinal sezeryan yani yarı uyuştırulan inanılmaz güzel bir doğum yaşadım çok şükür,olan herşeyi gördüm atmosfer çok güzeldi hiç korkmadım tek korkum spina olacağı için belden yapılıcak olan iğneydi o da sinek ısırığı gibiydi,bebeğimin doğduğu anı görmek müthiş bişeydi,tek sıkıntı spinal olduğu için normal seseryan gibi yürütmüyorlar,zorunlu olmadığın sürece ayağa kalkamak yasak baş dönmesi ve şiddetli baş ağrısı yaparmış
eve geçtikten snra,iki gün sonra yani,eşim duş aldırdı bana sütüm daha iyi gelsin diye drumda zaten kesiye dondurucu spre sıktırdı ki banyo yapabilim diye,o 10 dakikaklık duşu ağlayaraka geçirdim ayakta durmam imkansızdı hayatım boyunca böyle cnm acımadı iki gün sürdü geçti çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?