2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

10 dk oldu meleğim de bir hıçkırık anlatamam size sağ tarafım yumruk gibi oldu poposunu dayadı vajinama desem bir ağrı anlatamam size yaaa çok farklı bir duygu kızımın yüzünü hiç göremedim hep hareketliydi herkes merakla bekliyor meleğimi ben başta ben ve eşim dün gece eli karnımda uyudu sabaha kadar

Benim kızımı da çok hıçkırık tutuyor...

Beknur,
Yengeni anlayabiliyorum...
Bu kaşıntı adama kafayı yedirir...
Oda öyle diyordu..

Anladım canım hayırlısı olsun..Valla bende korkuyorum ama epidural normal düşündüğüm için içim biiraz daha rahat açıkçası

AYYYY canım yaaa o biraz daha dursun diye dua ediyodu ama gelmiş ufaklık...Neyse yinede ii durdu canım :)

Benimde 30 mart görünüo ve boynunda kordon var gibi duruo dedi doktor ama onu doğumda görebiliriz dedi

Şeniz=beknur;11949093]Oda öyle diyordu..

AYYYY canım yaaa o biraz daha dursun diye dua ediyodu ama gelmiş ufaklık...Neyse yinede ii durdu canım :)

evtt tamaamladıı ama çarşamba günüü sezaryan olcaktı 2 ğün daha kadllııı:))büğünd kavuşştukk:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

evtt tamaamladıı ama çarşamba günüü sezaryan olcaktı 2 ğün daha kadllııı:))büğünd kavuşştukk:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:[/QUOTE]

canım megy çok tebrik ediyorum,ikisininde sağlıklı olmasına çok sevindim umarım en kısa zamanda aramıza döner..

aslında dr çarşMBA ğünüü demişti.ama biraz daha kalsın istedii megim ve eşi...cuma günüü aniden degill canım isteklii biçimde dogdu...hihoyyyt

hımm anladım canım,ben normal doğumu beklicek sanıyordum megryanın,hayırlısı olsun selamlarımı ve tebriklerimi iletmeni isterim,kocaman öpüorum ikisinideopuyorumnanaktan

aynen canım bende senin gibiyim,nişan geldiğinde deli gibi sevinicem sanırım bu gidişle,beklemek ne olacağını bilmemek sanırım daha zor hele birde doktorunuz sevimsiz soğuk bişiyse (

hadi ilk günaydn benden gelsiiiinn..MEGı dogum yaptı demek..ALLAH saglıcakla büyütmek nasip etsin..ben sezeryan istedigini bilmiodum acıkcası..kızlar benmde son 2 sabahtr bel agrılarım var..hiç böyle olmazdım..bakalım belli olmaz bana..hepinize güzel bol güneşli haftasonlarııı...

Merhaba arkdaşlar nasılsınız biz dün eve geldik anca bakabildim. herşey çok güzel oldu rabbime şükürler evimizdeyiz. bebeğim kucağımda ama sütüm hala gelmedi ... sezeryanla doğum yapıpda b enim gibi sütü gelmeyen varmı bu gün3gün

canm ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin..bool sıvı almaya calış canım..dingin biortamda emzrmeye calış..

Günaydın annecikler opuyorumnanaktan

Megcim demek doğum yaptı, hayırlı olsun evladı inş.
Ama normal istemiyor muydu bu hatun
Son anda korkusuna mı yenildi yine :mymeka: Daha erken belki ama benimde bel ağrılarımd artış var bu hafta ebrucum
Bir de adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde ağrılar var, nedendir anlayamadım :uhm:

Merhaba kızlar,
Ben geldim...
Çok kötüyüm...
Hamilelik alerjisi olmuşum...:
Her yerimde döküntü çıktı... Sürekli kaşınıyor....

Canım karaciğer emzimlerinde sorun olabilir bence doktoruna bu durumu hemen söyle

Hadi bakalım seninde tarihin hayırlı olsun

Ya ilginçtir 2 gündür bendeki sancılar geçti
fırtına öncesi sessizlik mi acaba diye düşünüyorum sadece kaburgalarım çok ağrıyor :sinifsinif:

Benden de Günaydın herkese
Megi doğurmuş demek ne güzel herkes doğuruyor sayılı kişiler kaldık şurada

kaydirigubbakcemile2

aynen canım bende senin gibiyim,nişan geldiğinde deli gibi sevinicem sanırım bu gidişle,beklemek ne olacağını bilmemek sanırım daha zor hele birde doktorunuz sevimsiz soğuk bişiyse (

senin günün bayağı ilerdeymiş canım
Allah yardımcın olsun...
inşallah sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına

Günaydın tüm hamişlere ve bebecikleri koynuna alan tüm anneciklere

Doğum yapan tüm arkadaşlarımızı koccaman öpüp bebiklerini kokluyorum.Mucccccccccckk Hepinize sağlık diliyorum.

Yağmur-Megrayn : bebklerinize ve size sağlık sıhhat dilerim.çok tebrik ederim kızlar. darısı bis bekleyenlere.

Bende evdeyim.işlerimi evden takip ediyom. internet henüz açıldı ve hemen buraya koştum valla:)))

Bugün üç buçukda doktor randevum var kızlar. bakalım bebiş nasıl. geçen sefer yedim pekmezleri fıstıklar kuru üzümler 3 hatada 1 kg almıştı bebeğim. bakalım şimdi 1 haftada nekadar aldı?35 +3 te 2900 gr çımıştı.doktor kilosu ilerde demişti. ama bana normal gibi geldi ya sizce???

Selam herkese

Dun aksam hastaneye gıttım doktorum yoktu zaten dun bende esımde gelsın dıye aksam gıdelım dedım aradım da sordum randevu alan kıza gelın dedı acıllık bı durumum yok sadece kontrolum var dedım tamam dedı ama gıttık doktor benı azarladı neymıs neden gunduz bu konularda gıtmıyormusum sımdı benı sezeryan mı yapsınmıs neden kendı doktoruma gıtmemısım falan bı suru sey soyledı bende dedım ben arayıp geldım zaten sorun olmıcanı soledıler kı parasıyla deıl mı ben sus olsun dıye ozel hastaneye para yedırmıyorum kı

Allah tan esım ıcerıye gırmedı yoksa kavga cıkardı sınır den gece uyuyamadım

Neyse ultrasonla baktı sorularıma azarlayarak tabı suyunda azalma var dedı ne boy ne kılo solylemedı alttan 2 parmagını daldırdı daha var doguma dedı dedım catı muanesı yapmadı acaba doktorum ne zaman yapılıyor dedım yıne sert sekılde bır seyler soyledı nst ye yolladı benı nst sonucuna baktı dedı bebegın oynamasına dıkkat et pazartesı doktoruna mutlaka gorun eger azalma olursa daha oncede gıdebılırmısım

Ya benım doktorum gunduz calısıyor gece sozlesmesı olmadıgı ıcın ben gece doguma gıtsem bunlar demekkı bnm a s...caklar sınırlerım hala tepemde son haftam delı olucam hastane mı degıstırsemm offf kafayı yıyıcem.

EPUDRAL DOĞUM İLE İLGİLİ BİR ANLATIM
kızlar ben bişi anlatmak istiyom.Bu epudral yaptırmak isteyen arkadaşlarıma .
Kesinlikle amacım korkutmak değil.
Lütfen bunu uzman ve işi bilen iyi hastanelerde yaptıın.
Kız arkadaşım geçen hafta doğum yaptı epudral ile normal.
şuanda bir hafta oldu. gz kapaklarımı açıp kapatamıyom ağrımdan diyo.omuur ilik sıvısı azalmış. normal bir özel hastaned ( 1-2 senelik ) yapılış.çekmediği kalmamış.bunu sizi korkutmak için değil ama eğer bunu düşünyorsan lütfen yapılacak yeri çok düzgün araştırın.
daha fazlasını anlatmak istemiyorum kızlar- sizi kız kardeşlerim gibi görüyom sizin yada bebeğinzin zarar görmesini istemem. sadece duyduğumu ( gördüğümü) paylaşmak istedim.Bu önemli lütfen atlamayın etrafınızıda uyarın olur mu.

Canımm merhaba
Ya öncelikle artık son günlerin baksana nekaar kalmış.kendini germe sinirlenme.
Bu anlattığın kişiye doktor demek yanlış olur. eni azarlayamaz o . dediğin gibi özele boşa para vermiyoz.... hem ne var parasıya bu saat uyu şimdi geldim nevar yani. resmen saçmalamış.

Buaada 39 bitmiş senin dimi.e yavaş yavaş su azalması normal zaten yani benim bildiğim..tabi ihmal etme. ama strese de girme şeker hiç. bu hangi hastane ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…