- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.081
mininşim şekeriiiiiiiiiiiiiiiiiiii oyy
10 dk oldu meleğim de bir hıçkırık anlatamam size sağ tarafım yumruk gibi oldu poposunu dayadı vajinama desem bir ağrı anlatamam size yaaa çok farklı bir duygu kızımın yüzünü hiç göremedim hep hareketliydi herkes merakla bekliyor meleğimi ben başta ben ve eşim dün gece eli karnımda uyudu sabaha kadar
Oda öyle diyordu..Beknur,
Yengeni anlayabiliyorum...
Bu kaşıntı adama kafayı yedirir...
Anladım canım hayırlısı olsun..Valla bende korkuyorum ama epidural normal düşündüğüm için içim biiraz daha rahat açıkçasıKUSSEBFİLAL: canım 5 gün az kalmış.
SİNPAC: kilolar , kilolar , kilolar ...................... aynı derttteyiz hep.
BEKNUR -OKYAY: sezeryan çünkü normalden çok korkuyom ben ya..... bide yüksek tansiyon olunca dokorumda kavbul etti. aslında o normalde yapabilirsin belki ama sezeryan senin için daha iyi dedi. bakalım. kısmet.
AYYYY canım yaaa o biraz daha dursun diye dua ediyodu ama gelmiş ufaklık...Neyse yinede ii durdu canım :)herkeze selam arkadaşlar...megrayn canım arkadaşim buğün sezaryanla dogum yapptııı minişimiz ayşenurumuz gelldiiiiiiiiiiiçok mutluyuz buğün görmeye giitm ikisinide maşşalah çok talılardı...2.800 kilomuz 48 cm boyu bilğinez..saglık durumu gayet iyi canımın..hoşşgeldin ayşem
Benimde 30 mart görünüo ve boynunda kordon var gibi duruo dedi doktor ama onu doğumda görebiliriz dediCanım seninde bnim gibi ikinci doğumun. Benim de altı yaşında oğlum var. Onu normal doğum yaptım. Şimdi isi tahmini doğum tarihim 30 mart ama bebeğim ters ve boynunda kordon var. Benim de karnım sanki indi aşağıya. Yarın kontrolüm var acaba benimde mi erken alır bebeği.
saaat 10.45 ititbariyle sezaryanla dogum yaptım canım içi arkadşim..biraz yogun ama maşşalah saglık durumları iyiibebeşimiz çok tatalıı teyze oldumm bendeesenağlamasenağlama
melis'cim neden aniden sezaryan oldu?beklemedeydi sanırım..
aslında dr çarşMBA ğünüü demişti.ama biraz daha kalsın istedii megim ve eşi...cuma günüü aniden degill canım isteklii biçimde dogdu...hihoyyyt
evet içeriğinde bulunan çinko deriyi onarıyormuş canım
aynı beni anlatıyorsun
dün eşimle dışarı çıktık yarım saat dolandım ve resmen sancıdan bayılacaktım hemen eve geldik eğer geçmeseydi hastaneye gidecektik ama geçti
her lavaboya gidişimde bir umutla bakıyorum nişan falan gelsin diye deli miyim neyim yaasempatiksalakcinni
gecelerim uykusuz ve ağrılarım çok Allah sabır versin bize ne diyim sayılı gün geçmiyormuş gerçekten kafamçokkarıştı
hihoyyyt
canm ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin..bool sıvı almaya calış canım..dingin biortamda emzrmeye calış..Merhaba arkdaşlar nasılsınız biz dün eve geldik anca bakabildim. herşey çok güzel oldu rabbime şükürler evimizdeyiz. bebeğim kucağımda ama sütüm hala gelmedi ... sezeryanla doğum yapıpda b enim gibi sütü gelmeyen varmı bu gün3gün
Daha erken belki ama benimde bel ağrılarımd artış var bu hafta ebrucumhadi ilk günaydn benden gelsiiiinn..MEGİ dogum yaptı demek..ALLAH saglıcakla büyütmek nasip etsin..ben sezeryan istedigini bilmiodum acıkcası..kızlar benmde son 2 sabahtr bel agrılarım var..hiç böyle olmazdım..bakalım belli olmaz bana..hepinize güzel bol güneşli haftasonlarııı...
Merhaba kızlar,
Ben geldim...
Çok kötüyüm...
Hamilelik alerjisi olmuşum...:
Her yerimde döküntü çıktı... Sürekli kaşınıyor....
Merhaba Kızlar
Çok uzun zaman oldu. valla geçmişi okuyamadım. b hafta hiç giremedim. işten izne ayrıldım evdede internet yoktu yeni bağlandı hemen size bakmak istedim.
Bu hafta kmler doğum yaptı?
Kötü haber yoktur umarım?Biri bana özetlermi?
Bende geçen hafta doktora gittim. 35+3 teydik. herşey iyiyidi. nst ye bağlandım iyi çıktı. kilosu 2890 kg olmuş.3 haftada 1 kg almış. tabi beni sormayın....
Yarın gene kontrol var.artık hafta da bir. weeeeeeeeeeee 17 mart sezeryan tarihi verdi. Küçükçekmece doğan hastanesinde.
eeee sizler nasılsınız bakalım ?
Günaydın annecikler opuyorumnanaktan
Megcim demek doğum yaptı, hayırlı olsun evladı inş.
Ama normal istemiyor muydu bu hatun
Son anda korkusuna mı yenildi yine :mymeka:
Daha erken belki ama benimde bel ağrılarımd artış var bu hafta ebrucum
Bir de adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde ağrılar var, nedendir anlayamadım :uhm:
aynen canım bende senin gibiyim,nişan geldiğinde deli gibi sevinicem sanırım bu gidişle,beklemek ne olacağını bilmemek sanırım daha zor hele birde doktorunuz sevimsiz soğuk bişiyse(
Selam herkese
Dun aksam hastaneye gıttım doktorum yoktu zaten dun bende esımde gelsın dıye aksam gıdelım dedım aradım da sordum randevu alan kıza gelın dedı acıllık bı durumum yok sadece kontrolum var dedım tamam dedı ama gıttık doktor benı azarladı neymıs neden gunduz bu konularda gıtmıyormusum sımdı benı sezeryan mı yapsınmıs neden kendı doktoruma gıtmemısım falan bı suru sey soyledı bende dedım ben arayıp geldım zaten sorun olmıcanı soledıler kı parasıyla deıl mı ben sus olsun dıye ozel hastaneye para yedırmıyorum kı
Allah tan esım ıcerıye gırmedı yoksa kavga cıkardı sınır den gece uyuyamadım
Neyse ultrasonla baktı sorularıma azarlayarak tabı suyunda azalma var dedı ne boy ne kılo solylemedı alttan 2 parmagını daldırdı daha var doguma dedı dedım catı muanesı yapmadı acaba doktorum ne zaman yapılıyor dedım yıne sert sekılde bır seyler soyledı nst ye yolladı benı nst sonucuna baktı dedı bebegın oynamasına dıkkat et pazartesı doktoruna mutlaka gorun eger azalma olursa daha oncede gıdebılırmısım
Ya benım doktorum gunduz calısıyor gece sozlesmesı olmadıgı ıcın ben gece doguma gıtsem bunlar demekkı bnm a s...caklar sınırlerım hala tepemde son haftam delı olucam hastane mı degıstırsemm offf kafayı yıyıcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?