- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.161
herkese iyi geceler şöyle bir bakım çıkıyım dedim artık sessiz sedasız buralar bu hafta içi kimler doğurcek acaba.görüşmek üzre ..
Ocd canım eşinde gidecek zamanı bulmuş neyse hayırlısı
Ben park yatağı silmedim canım zaten paketteydi gerek duymadım ki her yeri süslendi püslendi
bebekle temas edecek pek bir yeri kalmadı zaten...
ya kızlar doğurmak istiyorum artııııııııııııııııık kaydirigubbakcemile3
merhaba güzel anneler biz geldikk.
oğlum artık kollarımda öyle güzel öyle eşsiz bir duygu ki anlatılamaz yaşanır.bekleyen herkesin darısı başına.dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.eve bugün çıktık.ara ara girip bakacağım.hepinizi çok özledim çok öpüyoruz sizleri alp bebekleopuyorumnanaktan
VALLA BEN DE SENLE AYNI DURUMDAYIM CANIM.habire yukarı tırmanıyo benimkide.40.haftayıda doldurcaz biz herhalde
Selam herkese
Dun aksam hastaneye gıttım doktorum yoktu zaten dun bende esımde gelsın dıye aksam gıdelım dedım aradım da sordum randevu alan kıza gelın dedı acıllık bı durumum yok sadece kontrolum var dedım tamam dedı ama gıttık doktor benı azarladı neymıs neden gunduz bu konularda gıtmıyormusum sımdı benı sezeryan mı yapsınmıs neden kendı doktoruma gıtmemısım falan bı suru sey soyledı bende dedım ben arayıp geldım zaten sorun olmıcanı soledıler kı parasıyla deıl mı ben sus olsun dıye ozel hastaneye para yedırmıyorum kı
Allah tan esım ıcerıye gırmedı yoksa kavga cıkardı sınır den gece uyuyamadım
Neyse ultrasonla baktı sorularıma azarlayarak tabı suyunda azalma var dedı ne boy ne kılo solylemedı alttan 2 parmagını daldırdı daha var doguma dedı dedım catı muanesı yapmadı acaba doktorum ne zaman yapılıyor dedım yıne sert sekılde bır seyler soyledı nst ye yolladı benı nst sonucuna baktı dedı bebegın oynamasına dıkkat et pazartesı doktoruna mutlaka gorun eger azalma olursa daha oncede gıdebılırmısım
Ya benım doktorum gunduz calısıyor gece sozlesmesı olmadıgı ıcın ben gece doguma gıtsem bunlar demekkı bnm a s...caklar sınırlerım hala tepemde son haftam delı olucam hastane mı degıstırsemm offf kafayı yıyıcem.
kislarrrrrrr kocisim dediki gemiye gidebilirim ohaoldumsmile
once bi baslarim senin armatorunede geminede dedim sonra yok canim saka yapiosun dedim.
hayir gayet ciddi delikafadulden
22 mart da burda olurmus yani sezeryan dogumun oldugu gun ama oncesi icin ya erken dogarsa diye dusunuo.
oooo ben heralde kesin kafayi yerim annem kayinvalidem derken
Merhaba ben geldim,
Bugün PUPP um daha da ilerledi...
Artık kırmızı beyaz benekliyim...
Bitse artık şu kaşıntım...
Heryerimi yoldum...:1shok:
tebrikler canım benim,benim bebekte bu hafta gelmezse sezaryan yolu gözüküo,gerçekten korkulacak birşey değil mi?
Ocd canım eşinde gidecek zamanı bulmuş neyse hayırlısı
Ben park yatağı silmedim canım zaten paketteydi gerek duymadım ki her yeri süslendi püslendi
bebekle temas edecek pek bir yeri kalmadı zaten...
ya kızlar doğurmak istiyorum artııııııııııııııııık kaydirigubbakcemile3
canim senin ne kadar kaldi.normal mi olacak?Merhaba ben geldim,
sinpac gecmiş olsun canımMerhaba ben geldim,
canım ya bvu haftalar cok normal bu kabuslar,,bende bebegimi kaybettigimi görmüştüm 1 hafta önce..ogünden beri daha bi pimpirkliyim..ALLAH korur onları:Saruboceq:kizlar dun gece bi ruya gordum allahim cok kotu ruyasi bilemafoldumben
dogumdan sonra ben oglumu bekliyormusum ama kacirmislar oglumu.ara ara ne kotuydu.nasil agliyorum.bu arada gercekdende agliyormusun esim kaldirdimafoldumben
bulamadim oglumu.sonra tuvalet kenarinda yerde bi bebek buluyorum alip emzirmeye calisiyorum ama sutum gelmiyor.sonra oglumu kaciranlarin kim oldugunu falan ogreniyorum.
uyandim her tarafim islanmis.goguslerimden sut gelmis.ne feci ruyaydi allahim dusmanima gostermesin.
günaydın kısslarr..dün gece neredeyse hastaneye koşturuodum..belim kasıklarım sancılandı cok kötüydü adet sancısı gibi..bide kasılmalar 5 dk da bir ..eşim kalktı hazrlandı ben dur bekle hemen acele etme dedim bekledim biraz daha cünki ne bi kanama ne ded su geldi..yalancı sancıdır dedim bekledim möyle uyumuşum..anlayacagınız beni yokluyo ara ara hiç böyle olmazdım..her an süpriz yapacak gibi ..ve kötü bi sancı yaa..bu salı randewumda var dr la konusucam bu konuyu..dogurmazsam..
güzel hafta sonları diliyorum herkese....
hade bakalım cnm kim önce doguracak, ablamlar felan sen bu hafta dogurursun diyo herkes karnın düşmüş senin diyo, bakalım hayırlısı agrılarım gittikce şidteleniyo..
Merhaba arkadaşlarr
Ocd ben de bu ara kabuslar görüyorum, normal sanırım boshayallersmile
Ebrucum bebek geliyor o zaman çok az kaldı bence
Bugün yarın kollarında olur inş. hayırlısıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?