2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi geceler şöyle bir bakım çıkıyım dedim artık sessiz sedasız buralar bu hafta içi kimler doğurcek acaba.görüşmek üzre ..

kislarrrrrrr kocisim dediki gemiye gidebilirim ohaoldumsmile
once bi baslarim senin armatorunede geminede dedim sonra yok canim saka yapiosun dedim.
hayir gayet ciddi delikafadulden
22 mart da burda olurmus yani sezeryan dogumun oldugu gun ama oncesi icin ya erken dogarsa diye dusunuo.
oooo ben heralde kesin kafayi yerim annem kayinvalidem derken

Ocd canım eşinde gidecek zamanı bulmuş neyse hayırlısı
Ben park yatağı silmedim canım zaten paketteydi gerek duymadım ki her yeri süslendi püslendi
bebekle temas edecek pek bir yeri kalmadı zaten...

ya kızlar doğurmak istiyorum artııııııııııııııııık
kaydirigubbakcemile3

Merhaba ben geldim,
Bugün PUPP um daha da ilerledi...
Artık kırmızı beyaz benekliyim...
Bitse artık şu kaşıntım...
Heryerimi yoldum...:1shok:

bende ya bendeee..

tebrikler canım benim,benim bebekte bu hafta gelmezse sezaryan yolu gözüküo,gerçekten korkulacak birşey değil mi?

canım ya bozma morelini keşke eşinde içeriye girseymişsin,ücretini verdiğin bişeyin tabiki karşılığını alacaksın,ne anlayışsız sevimsiz insanlar var,boşver sen hemen karar verme böyle bir muameleyle karşı karşıya kaldın diye,normal istiyorsan bekle az daha..

[/QUOTE]
gerçekten kötü denk gelmiş ama ne yapsın işi bu sanırım.boşver bozma moralini...herşey olacağına varır.benimki de işler çok yoğun diyip duruyo umarım doğumda izine ayrılabilir...fisfisfis

Merhaba ben geldim,

canım çok geçmiş olsun.eminim sinir bozucu birşeydir.en kısa zamnda düzelirsin inşallah...

tebrikler canım benim,benim bebekte bu hafta gelmezse sezaryan yolu gözüküo,gerçekten korkulacak birşey değil mi?

evet bu hafta da gelmezse bu nazlı kızlar öyle görünüyo.ama ben sezaryan dan daha çok korkuyorum sanki....lütfen gelsinler bu hafta artık sağlıcakla tabii.kendimi dinlemekten paranoyak oldum yaa...kafamçokkarıştıdelikafadulden

hijyenim valla silmeye calistim belim izin verdigi kadar.ne bulduysam yikadim tekrar.utulerimi yariladim.az kaldi.
bende dogurmak istiyorum artik.ama koc burcu olsun diyede bi yandan oglusumla anlasma yapiyorum umarim dinler annesini

Merhaba ben geldim,
canim senin ne kadar kaldi.normal mi olacak?

kizlar dun gece bi ruya gordum allahim cok kotu ruyasi bilemafoldumben
dogumdan sonra ben oglumu bekliyormusum ama kacirmislar oglumu.ara ara ne kotuydu.nasil agliyorum.bu arada gercekdende agliyormusun esim kaldirdimafoldumben
bulamadim oglumu.sonra tuvalet kenarinda yerde bi bebek buluyorum alip emzirmeye calisiyorum ama sutum gelmiyor.sonra oglumu kaciranlarin kim oldugunu falan ogreniyorum.
uyandim her tarafim islanmis.goguslerimden sut gelmis.ne feci ruyaydi allahim dusmanima gostermesin.

bu arada geceki ruyadan sonra hicbisey yok gozumde oglumu saglikli sihatle alsam kollarima kocaymis vs olmasin yanimda.dert degil.

Merhaba ben geldim,
sinpac gecmiş olsun canım
canım ya bvu haftalar cok normal bu kabuslar,,bende bebegimi kaybettigimi görmüştüm 1 hafta önce..ogünden beri daha bi pimpirkliyim..ALLAH korur onları:Saruboceq:

günaydın kısslarr..dün gece neredeyse hastaneye koşturuodum..belim kasıklarım sancılandı cok kötüydü adet sancısı gibi..bide kasılmalar 5 dk da bir ..eşim kalktı hazrlandı ben dur bekle hemen acele etme dedim bekledim biraz daha cünki ne bi kanama ne ded su geldi..yalancı sancıdır dedim bekledim möyle uyumuşum..anlayacagınız beni yokluyo ara ara hiç böyle olmazdım..her an süpriz yapacak gibi ..ve kötü bi sancı yaa..bu salı randewumda var dr la konusucam bu konuyu..dogurmazsam..

güzel hafta sonları diliyorum herkese....

hade bakalım cnm kim önce doguracak, ablamlar felan sen bu hafta dogurursun diyo herkes karnın düşmüş senin diyo, bakalım hayırlısı agrılarım gittikce şidteleniyo..

Merhaba arkadaşlarr

Ocd ben de bu ara kabuslar görüyorum, normal sanırım boshayallersmile

Ebrucum bebek geliyor o zaman çok az kaldı bence
Bugün yarın kollarında olur inş. hayırlısıyla :)

Merhaba arkadaşlarr

Ocd ben de bu ara kabuslar görüyorum, normal sanırım boshayallersmile

Ebrucum bebek geliyor o zaman çok az kaldı bence
Bugün yarın kollarında olur inş. hayırlısıyla :)

agrılar sancılar başladı kızlar bende olmazdı 3 gündür devam ediyoeyvahedigeldismile genelde gecelri yada sabaha karşı..inşallah gelsin artık..zemuszemusdiger annişler gibi dökülcez heralde ard arda..yada bu zilli annesini kandırıyoaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…