- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.201
ya kimseler yok yine ıssız bir ada oldu burasu SEYYALCİM ENİNDE SONUNDA ÇATI MUAYNESİ OLCAKSIN BUNDAN KAÇIŞ YOK OLDA KURTUL BARİ HEM O KADAR KORKULACAK BİŞEY YOKKİ AZICIK BAKCEK OKADAR.
bugün taze annelerimiz buradaymış NİLÜ,VADİDEKİZAMBAKİ,ASİNAZ BEBİŞLER UMARIM İYİDİR.
BENDE ALLAH İZİN VERİRSE CUMAYA İKİNCİ KEZ ANNE OLUYORUM BİRAZ ERKEN OLUCAK AMA NEYAPALIM BUNDADA VARDIR BİR HAYIR.
Ben geldimmm
tatlım çok teşekkür ederim ticker için sağolasın,bu arada sen ve erkekin nasılsınız,doğum ne zaman belli mi cnm,sanırım normal doğuma doğru gitmektesiniz di mi
rica ederim canım bekliyoruz salı günü belli olacak ne olacağı
oğlan iyidir heralde içerden gerip duruyor anasını :bbo:
senin kısçen nasıl ? çok tatlı maşallah sana benzettim ben...
Allah bahtını güzel eylesin...
amin cnm cümlemizinkini inşallah,senin de artık bir an önce belli olur inşallah,sağsalim alırsınız inşallah kucağınıza cnm,biz de iyiyiz artık çok şükür yarın iki haftamız bitmiş olucak birbirimize alışmaktayız,ama gerçekten mükemmel br duygu bu ne anlatılır ne de başka bişi,hiçbirşeye benzemiyor,salı günü tekrar kilo kontolümüz var ve bir de bir test var,aynı zamanda sağlık ocağına gidicez zeka testi için,salı günü zeynep epey yorulucak yani,yine kızçemin topuğundan kan alıcaklar sinir oluyorum şu kan alma işine,ufacık candan kan almak ne zor ya içim parçalanıyor,zaten kızçem minicik,mahvoluyor yavrum
sağol tatlım
inşallah bütün testlerinizin sonucu güzel olur canım kan alma işine ben düşündükçe bile
katlanamıyorum için gidiyordur eminim :sinifsinif:
kısçeni kokla benim yerime opuyorumnanaktan
Allah analı babalı büyütsün cnm, sen de kavuştun artık bebeğine ne güzel. Eh bekleyen arkadaşlar, elbet sıra bize de gelecek hayırlısıyla. Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın, yavrularımızı sağlıkla ellerimize almayı nasip etsin inş.:Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldiniz tatlım hadi gözünüz aydın olsun,çok şükür sen de atlatmış oldun evine geçmişsin çok şükür,Allah bağışlasın oğluşun çok tatlı cnm maşallah
yazgcm sonunda sende kavuştun bebikine canıma.s..opuyorumnanaktan.saglıkla büyütürsün inşallah..:Saruboceq:sende atlattın sıra bizdee..tombik ogluşun nasıl yoruyomu cok annesini..ben artık dayanamıorum sizleri gördkçe..
hoşgeldin cnm aldın kuzunu kollarına darısı bize inşallah..
ayyy canım gözün aydınnn........ çok sevindim........... ohhhhhh ne güzel bir meleğğimiz daha oldu.........
tebrikler canım benim,benim bebekte bu hafta gelmezse sezaryan yolu gözüküo,gerçekten korkulacak birşey değil mi?
neyse canlar ben kaçar kızçem babasında annem de sağolsun yemek hazırlıyor bi bakim salonda neler oluyor hem artık nette fazla oturamıyorum aklım içerde valla,hijyenim iyi bak kendine ve erkekeine öpüyorum kocaman sizi
maşallah megiye darısı başımıza artıkın aklinialirimsmile
Bu olay inan geçecek birşey değil... Doğumla bitiyormuş...Alerji falandır seninkisi.....
Ama önceki bebeğinde belki olmuştur...
İnşallah, teşekkürler...canım çok geçmiş olsun.eminim sinir bozucu birşeydir.en kısa zamnda düzelirsin inşallah...
Benim 14 gün var, ama ne olacağı daha belli değil....hijyenim valla silmeye calistim belim izin verdigi kadar.ne bulduysam yikadim tekrar.utulerimi yariladim.az kaldi.
bende dogurmak istiyorum artik.ama koc burcu olsun diyede bi yandan oglusumla anlasma yapiyorum umarim dinler annesini
canim senin ne kadar kaldi.normal mi olacak?
Teşekkürler Ebru...sinpac gecmiş olsun canım
canım ya bvu haftalar cok normal bu kabuslar,,bende bebegimi kaybettigimi görmüştüm 1 hafta önce..ogünden beri daha bi pimpirkliyim..ALLAH korur onları:Saruboceq:
selam kızlar ben hala doğurmadım :):):)
ayrın doktora gideceğim ama pek gitmekte sitemiyorum napsam acaba ? nst ye alacak sancı yok bakacak hala bişi dok alttan muayene edecek korkuyorum zaten açılmamda yok(
ayy canımm çok çok geçmiş olsun o dert bendede başlamıştı bi kaç haftadır çekilecek gibi deil ama eyvahedigeldismile insan herşeye katlanıyo ben cildiyeyede gittim krem verdi ama nafile dediğin gibi ancak doğumdan sonre geçermiş allah kimseye vermesin deli ediyo ya:gitme: ama şükürtler olsun salı günü oğlum berat ımı kucağıma alıcam inşaalah sonra geçer uykusuzluktan bittim salı günü başka doğuracak arkadaş varmı yaahihoyyytyerimseniben:sm_cool:
Geçmiş olsun...
Doktor hangi kremi verdi?
Hafifleten birşey var mı?
Ben kol ve bacaklarımı yoldum...
Karnımda ve bacaklarımda da mor izler var...
Daha da kötüsü her an her yerim kaşınıyor... HERYERİM....
Delirecek gibiyim...
Uykuya yatınca iki saat sonra kaşınarak uyanıyorum...
Sen aklıma sah,p ol Allahım...:Saruboceq:
sabret silver çok az kalmış
Merhabalar arkadaşlar,
yeni girebildim nete...Bugün benim sancım vardı kasıklarımda...yorgunluktan dolayı...Yattım geçti çok şükür...Ama çok korktum eyvah benim yüzümden erken geliyo yavrum diyeee
Herkes iyidir inşallah..
CAnım maşallah bebişine..en son muayenemizde kilosu beni de şaşırttı baya bir almış gibi çıktı...Ben normal doğum istiyorum böe giderse nasıl doğururum bilmemMerhaba Kızlar
Geçmişi biraz okudum.labtop başında pek duramıyom.
OKYAY bebeğine maaşallah benden.
YAZ34-SÜMEYRA-ASİNAZ: Kızlar güzel melekleriniz kollarında Allah ayırması sağlık versin.darısı da bizlere. sezeryan ile ilgili verdiğiniz bilgilere çok teşekkür bana acayip moral oldu sağolun.
Dün doktordaydık.
bi hafta önce 2900 dü. bu hafa 3300 çıktı. ama doktorum doğru ölçemiyo olabilriz dedi bukadar birden kilo alması zor aslında dedi. karın çevrsini pozisonu dolayısıyla tam löçemiyom ama 3 kg üstünde olduğu kesin dedi. suyu da iyi dedi. herşey gzel dedi. NST de sancı çıkmadı. sezeryan düşündüğüm içinmi bilmem çatı muayenesi yapmadı hiç.şimdi hafataya gtcem tekrar. bakalım.busefer ne yüzünü görebildim ne başka bişini. göstermedi yahuuuuuu(( yakında kndisi gelecek inş.
Buarada hastaneyi geszdim doktordan soonra ilgili ve ferah gördüm bakalım nasıl olcak.
Ogün a.veriş yaptık arkadaşta toplandık gece. yoruldum. bugünde öğle 12 den beri dışardayım kocamla ve arkadaşlarla. güzeldi. bugünleri özlermiyim bilmem bebek olunca. ama biraz büyüyünc e ben onuda gezdirirm dimi????
Şimdlik hepinizi öptüm.gözlerimden uyku akıyo.
AAAA sahi bi soru :Göğüs uçlarımda beyaz bişiler var minik minik kurumuşş beyazımsı .bu süt olabilir mi ya???????
Yahu hem canım sıkılıyo rahat durmuyorum hemde doğum iznine çıkıpta bebişim için hazırlıklara yeni başladığım için acele ediyorum sanıırm yetişmez etmez diye kendimi yoruyorum çoook...Beknurcum rahat durmuyoz ki!!!!
ya evde temizlik yada geziyoruz sonrada sancı tutuo.
yanlış yapıyoruz.
bizim artık dinlenmemiz gerek ama yapmıoz işte.
dkkat etmeliyiz valla.
şimdi iyiysen güzel.
bugün bizde hep dışardaydık şimdi ceremesini çekiyorum ölüyorum belimden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?