2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz iyiyiz tatlım hadi inşallah sağsalim alırsınız kucağınıza,ikinci kez anne olmakta çok güzeldir eminim

tatlım çok teşekkür ederim ticker için sağolasın,bu arada sen ve erkekin nasılsınız,doğum ne zaman belli mi cnm,sanırım normal doğuma doğru gitmektesiniz di mi

rica ederim canım bekliyoruz salı günü belli olacak ne olacağı
oğlan iyidir heralde içerden gerip duruyor anasını :bbo:

senin kısçen nasıl ? çok tatlı maşallah sana benzettim ben...

Allah bahtını güzel eylesin...

amin cnm cümlemizinkini inşallah,senin de artık bir an önce belli olur inşallah,sağsalim alırsınız inşallah kucağınıza cnm,biz de iyiyiz artık çok şükür yarın iki haftamız bitmiş olucak birbirimize alışmaktayız,ama gerçekten mükemmel br duygu bu ne anlatılır ne de başka bişi,hiçbirşeye benzemiyor,salı günü tekrar kilo kontolümüz var ve bir de bir test var,aynı zamanda sağlık ocağına gidicez zeka testi için,salı günü zeynep epey yorulucak yani,yine kızçemin topuğundan kan alıcaklar sinir oluyorum şu kan alma işine,ufacık candan kan almak ne zor ya içim parçalanıyor,zaten kızçem minicik,mahvoluyor yavrum

sağol tatlım
inşallah bütün testlerinizin sonucu güzel olur canım kan alma işine ben düşündükçe bile
katlanamıyorum için gidiyordur eminim :sinifsinif:
kısçeni kokla benim yerime
opuyorumnanaktan

neyse canlar ben kaçar kızçem babasında annem de sağolsun yemek hazırlıyor bi bakim salonda neler oluyor hem artık nette fazla oturamıyorum aklım içerde valla,hijyenim iyi bak kendine ve erkekeine öpüyorum kocaman sizi

hoşgeldiniz tatlım hadi gözünüz aydın olsun,çok şükür sen de atlatmış oldun evine geçmişsin çok şükür,Allah bağışlasın oğluşun çok tatlı cnm maşallah

hoşgeldin cnm aldın kuzunu kollarına darısı bize inşallah..

ayyy canım gözün aydınnn........ çok sevindim........... ohhhhhh ne güzel bir meleğğimiz daha oldu.........

tebrikler canım benim,benim bebekte bu hafta gelmezse sezaryan yolu gözüküo,gerçekten korkulacak birşey değil mi?

çok teşekkürler canlar darısı bekleyenlerinizin başına.
hayır inanın sezeryan korkulacak bişey değil.tabiki bu bir ameliyat ama her insanda farklı sonuçlar ortaya çıkar.ben korkmadım ve korkulmayacak bişey olduğunuda çok net söylüyorum.tabii normal doğum kötü demiyorum aksine bir gerçekki herşeyin doğalı güzel ama sezeryan olacaklar için söylüyorum bunları.
pek giremiyorum oğluşumla ilgileniyorum boshayallersmile

bende seni öptüm canım hoşca kalın huzurlu geceler olumunekankayizsmile

Bu olay inan geçecek birşey değil... Doğumla bitiyormuş...Alerji falandır seninkisi.....

Ama önceki bebeğinde belki olmuştur...

ayy canımm çok çok geçmiş olsun o dert bendede başlamıştı bi kaç haftadır çekilecek gibi deil ama eyvahedigeldismile insan herşeye katlanıyo ben cildiyeyede gittim krem verdi ama nafile dediğin gibi ancak doğumdan sonre geçermiş allah kimseye vermesin deli ediyo ya:gitme: ama şükürtler olsun salı günü oğlum berat ımı kucağıma alıcam inşaalah sonra geçer uykusuzluktan bittim salı günü başka doğuracak arkadaş varmı yaahihoyyytyerimseniben:sm_cool:

canım çok geçmiş olsun.eminim sinir bozucu birşeydir.en kısa zamnda düzelirsin inşallah...
İnşallah, teşekkürler...
Benim 14 gün var, ama ne olacağı daha belli değil....
sinpac gecmiş olsun canım

canım ya bvu haftalar cok normal bu kabuslar,,bende bebegimi kaybettigimi görmüştüm 1 hafta önce..ogünden beri daha bi pimpirkliyim..ALLAH korur onları:Saruboceq:
Teşekkürler Ebru...
selam kızlar ben hala doğurmadım :):):)

ayrın doktora gideceğim ama pek gitmekte sitemiyorum napsam acaba ? nst ye alacak sancı yok bakacak hala bişi dok alttan muayene edecek korkuyorum zaten açılmamda yok (

He he he senin bebek orayı çok sevdi galiba...naniknanik
Ben de kaşıntıdan hadi gel diyorum ama prensip sahibi çıktı.... Henüz yok ortalıkta....

Geçmiş olsun...
Doktor hangi kremi verdi?
Hafifleten birşey var mı?
Ben kol ve bacaklarımı yoldum...
Karnımda ve bacaklarımda da mor izler var...
Daha da kötüsü her an her yerim kaşınıyor... HERYERİM....
Delirecek gibiyim...
Uykuya yatınca iki saat sonra kaşınarak uyanıyorum...
Sen aklıma sah,p ol Allahım...:Saruboceq:

seni çok iyi anlıyorum çünkü şuanda bnede delirecek gibyim biraz önce duş aldım sanki iyce yanıyo ayyy benim ayaklarımın altı bile kaşımıyo kalmosan ve advantan diye iki losyon bide prednol diye hap verdi mecburi dudumlşarda hamilelikte kullanılıyo yazıyo ama dr um hap içmemi istemedi gerçi ben bir iki tane içtim ama zaten fayda yok bence bizim içten gelen bişey olduu için pek düzelir demiyorum zaten seninn daha çokmu doğumuna ben bu şubat ayı geçmez diyodum ama şükür bir günümüz kaldı bana yaşayanlar doğumdan bi hafta sonra tamamen geçtini söylüyolar inşşşşşşş. öyle olur yoksa resmen uyuz oldum diyom ben ya:sinifsinif::sinifsinif:aklinialirimsmile

Merhabalar arkadaşlar,
yeni girebildim nete...Bugün benim sancım vardı kasıklarımda...yorgunluktan dolayı...Yattım geçti çok şükür...Ama çok korktum eyvah benim yüzümden erken geliyo yavrum diyeee
Herkes iyidir inşallah..

Merhaba Kızlar
Geçmişi biraz okudum.labtop başında pek duramıyom.
OKYAY bebeğine maaşallah benden.
YAZ34-SÜMEYRA-ASıNAZ: Kızlar güzel melekleriniz kollarında Allah ayırması sağlık versin.darısı da bizlere. sezeryan ile ilgili verdiğiniz bilgilere çok teşekkür bana acayip moral oldu sağolun.

Dün doktordaydık.
bi hafta önce 2900 dü. bu hafa 3300 çıktı. ama doktorum doğru ölçemiyo olabilriz dedi bukadar birden kilo alması zor aslında dedi. karın çevrsini pozisonu dolayısıyla tam löçemiyom ama 3 kg üstünde olduğu kesin dedi. suyu da iyi dedi. herşey gzel dedi. NST de sancı çıkmadı. sezeryan düşündüğüm içinmi bilmem çatı muayenesi yapmadı hiç.şimdi hafataya gtcem tekrar. bakalım.busefer ne yüzünü görebildim ne başka bişini. göstermedi yahuuuuuu(( yakında kndisi gelecek inş.

Buarada hastaneyi geszdim doktordan soonra ilgili ve ferah gördüm bakalım nasıl olcak.

Ogün a.veriş yaptık arkadaşta toplandık gece. yoruldum. bugünde öğle 12 den beri dışardayım kocamla ve arkadaşlarla. güzeldi. bugünleri özlermiyim bilmem bebek olunca. ama biraz büyüyünc e ben onuda gezdirirm dimi????

Şimdlik hepinizi öptüm.gözlerimden uyku akıyo.

AAAA sahi bi soru :Göğüs uçlarımda beyaz bişiler var minik minik kurumuşş beyazımsı .bu süt olabilir mi ya???????

Beknurcum rahat durmuyoz ki!!!!
ya evde temizlik yada geziyoruz sonrada sancı tutuo.
yanlış yapıyoruz.
bizim artık dinlenmemiz gerek ama yapmıoz işte.
dkkat etmeliyiz valla.
şimdi iyiysen güzel.

bugün bizde hep dışardaydık şimdi ceremesini çekiyorum ölüyorum belimden...

CAnım maşallah bebişine..en son muayenemizde kilosu beni de şaşırttı baya bir almış gibi çıktı...Ben normal doğum istiyorum böe giderse nasıl doğururum bilmem
Ya o deiğinden bendede var göğüs uçlarımda kurumuş krem rengi bişi
sanırım o süt canımcımmm

Beknurcum rahat durmuyoz ki!!!!
ya evde temizlik yada geziyoruz sonrada sancı tutuo.
yanlış yapıyoruz.
bizim artık dinlenmemiz gerek ama yapmıoz işte.
dkkat etmeliyiz valla.
şimdi iyiysen güzel.
Yahu hem canım sıkılıyo rahat durmuyorum hemde doğum iznine çıkıpta bebişim için hazırlıklara yeni başladığım için acele ediyorum sanıırm yetişmez etmez diye kendimi yoruyorum çoook...
Mesela yarın bebikimin kıyafetleri var ütülenmesi lazım onları yapıcam..Sonra kızımın odası geldi cuma günü..O odadan çıkan eşyalara yer bulmak lazım yarınki işimde bunlaarrr :)

bugün bizde hep dışardaydık şimdi ceremesini çekiyorum ölüyorum belimden...

Ya sorma benimde canım gezmek istiyo yerimde duramıyrum sonra ay belim of sırtım diye gece sayıklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…