2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
bebeğin herşeyini yıkamayın bazı şeyler çok küçük en azından doğumdan sonra duruma göre giyebileceği şeyleri yıkarsınız

benim sancılar yaklaşık 2 haftadır var ama ne gelen var ne giden.karnım ağzımda sanki aşağı inmeye de niyeti yok bu nazlı kızın....bu hafta doğar diyorduk bu haftayı da bitirdi.ömümüzdeki haftada doğmazsa iyice stres olucam artık..........

MERHABALAR ciciş arkadaşlarımmmm.biz geldik haktanımlaaaaaa.,maalesefki eskisi kadar pc başında olamıycam,.oğluşuma zaman ayırmam lazım..şimdi uyurkene bişeyler yazayım dedim,.hepinizi seviyorum,.bu arada haktanımın resimlerini ve doğum hikayemi fırsat bulduğum en kısa zamanda paylaşacam.herkeşlere mucukssssssssssssss..:1hug: zemuszemus

bizimkiler iyice nazlı çıktı ya,sabaha kadar uyutmuyor,sonuç olarak hiç bişi yok..

sezaryandan korkmasam hiç sorun etmicem ki zaten gelmiş mi gelmemiş mi bu hafta diye,ama çok korkuyorum işte..

selam kızlar bende mart annesi olacam inşallah.10 martta yani çarşamba günü geliyo bebeğim hayırlısıyla.sizlere bi göz atıyım dedim

slm canlar nasılsınız,biz iyiyiz çok şükür,şükürler olsun zeynep'in emmesi düzene girmeye başlıyor,dünden beri daha iyiyiz,artık daha fazla uyanık kalabiliyoruz,pazar evdeyiz,annem eşim ben ve zeynep,sakin bir gün geçiriyoruz,ama insanın bebeği ile evde bir pazar geçirmesi müthiş bişi

ya kızlar biriniz bana ticker yapabilir mi,ben anlamıyorum,yapamıyorum,
22 şubat doğum tarihimiz,13:55 te doğduk
yazısıda,tatlı bir nefessin kızçem

selam kızlar ben hala doğurmadım :):):)

ayrın doktora gideceğim ama pek gitmekte sitemiyorum napsam acaba ? nst ye alacak sancı yok bakacak hala bişi dok alttan muayene edecek korkuyorum zaten açılmamda yok (

ya kimseler yok yine ıssız bir ada oldu burasu SEYYALCıM ENıNDE SONUNDA ÇATI MUAYNESı OLCAKSIN BUNDAN KAÇIŞ YOK OLDA KURTUL BARı HEM O KADAR KORKULACAK BıŞEY YOKKı AZICIK BAKCEK OKADAR.
bugün taze annelerimiz buradaymış NıLÜ,VADıDEKıZAMBAKı,ASıNAZ BEBıŞLER UMARIM ıYıDıR.
BENDE ALLAH ıZıN VERıRSE CUMAYA ıKıNCı KEZ ANNE OLUYORUM BıRAZ ERKEN OLUCAK AMA NEYAPALIM BUNDADA VARDIR BıR HAYIR.

bende salı günü çatı muaynesi olacağım korku yok içimde artık ne olacağı belli olsun istiyorum
zira bu belirsizlik beni çıldırtacak

bugün eşimle dışarı çıktık fakat sağ bacağıma bir ağrı vurduğu için fazla gezinemedik eve geldik
güya markete alışverişe gidecektim ona bile gidemedim :gitme:

çok ağırlaştığımı hissediyorum özellikle yemek yeyince çok rahatsız oluyorum
:gitme:

Rabbim seni ve diğer arkadaşlarımı bir solukta kolayca kurtarsın sağsalim bebeklerinizi kucaklarınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…