- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.181
benim sancılar yaklaşık 2 haftadır var ama ne gelen var ne giden.karnım ağzımda sanki aşağı inmeye de niyeti yok bu nazlı kızın....bu hafta doğar diyorduk bu haftayı da bitirdi.ömümüzdeki haftada doğmazsa iyice stres olucam artık..........
evet bu hafta da gelmezse bu nazlı kızlar öyle görünüyo.ama ben sezaryan dan daha çok korkuyorum sanki....lütfen gelsinler bu hafta artık sağlıcakla tabii.kendimi dinlemekten paranoyak oldum yaa...kafamçokkarıştıdelikafadulden
selam kızlar bende mart annesi olacam inşallah.10 martta yani çarşamba günü geliyo bebeğim hayırlısıyla.sizlere bi göz atıyım dedim
mrb annişler nasılsınız bebişler nasıl
günaydın kısslarr..dün gece neredeyse hastaneye koşturuodum..belim kasıklarım sancılandı cok kötüydü adet sancısı gibi..bide kasılmalar 5 dk da bir ..eşim kalktı hazrlandı ben dur bekle hemen acele etme dedim bekledim biraz daha cünki ne bi kanama ne ded su geldi..yalancı sancıdır dedim bekledim möyle uyumuşum..anlayacagınız beni yokluyo ara ara hiç böyle olmazdım..her an süpriz yapacak gibi ..ve kötü bi sancı yaa..bu salı randewumda var dr la konusucam bu konuyu..dogurmazsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?