- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.221
sabretmekten başka çare yok sanırım.sağlıcakla gelsinde.tek korkum sonu sezaryan olmasın da....
Evet gece 1 den önce uyuyamıyorum sabah 8 de de dikiliyorum :) Kızım zaten nezaman uyuyo onu bilmiyorum şuan olduğu gibi hep fıtır fıtr tepiniyoooUyuyamayan anneler burada bakıyorum da.Valla artık şöyle deliksiz uyumayı öyle özledim ki yok anam bi o yana dön bu bu yana ölüp bitiyorum yatakta.aklımda doğum ile ve bebek ile ilgili bir sürü soru? Ufff Ufff...
Evet gece 1 den önce uyuyamıyorum sabah 8 de de dikiliyorum :) Kızım zaten nezaman uyuyo onu bilmiyorum şuan olduğu gibi hep fıtır fıtr tepiniyooo
Aynen dediğin gibi yatmak beni dinlendirmiyo daha beter belim ağrıyo..Gündüz belim gece olduğundan daha iyi oluyooo...
Ve doğum yaklaştıkça yaklaşmasını istemiyorum
Bi yandan doğurmak istiyorum bi yandan da doğurmama istiyorum...
Çünkü herkes şuanın tadını çıkar deyip duruyooooÇOk arıycaksın diyolar gıcık oluyorum...
Ahh canım hep aynı dertler. Son 15 gün var benim doğuma.38+3 de sezeryan olacağım.Acayip tırsıyorum bundan. Korkuyorum.Ama bir an önce de bitsin istiyorum. Bebeğim de sanki küçücükmüş gibi geliyor. Üzülüyorum. Dün 2500 gr dı. Az dimi ya?
Ayyy canım yaa neden sezeryan olcan pekki??
Yok annesi üzülme, onlar günde 30-70 gr alabiliyolarmış..daha doğana kadar 2 hafta var 2 haftada 3000 e tamamlar o sen merak etme hiç...
Peki haftasında gidiyor dimi?? yani haftasının gerisinde değil...Eğer haftasındaysa hiiç dert etme kendine...
Birde doktor diyor ki anne baba iri olursa bebkte iri olur minyon olursa haliyle bebişte minyon olur diyor..
Eğer bira kilo alsın diyorsan, gerçekten özellikle yediğin bazı şeyler bebeğe yarıyor tabii sanadaaaa :)
günde yarım litre süt, 1 avuç ceviz, 1 avuç badem, kuru siyah üzüm kuru incir ve kayısı...her sabah haşlanmış yumurta...BUnları yiyosun dimi??...
Ben denedim gerçektende faydasını gördüm..
seni çok iyi anlıyorum çünkü şuanda bnede delirecek gibyim biraz önce duş aldım sanki iyce yanıyo ayyy benim ayaklarımın altı bile kaşımıyo kalmosan ve advantan diye iki losyon bide prednol diye hap verdi mecburi dudumlşarda hamilelikte kullanılıyo yazıyo ama dr um hap içmemi istemedi gerçi ben bir iki tane içtim ama zaten fayda yok bence bizim içten gelen bişey olduu için pek düzelir demiyorum zaten seninn daha çokmu doğumuna ben bu şubat ayı geçmez diyodum ama şükür bir günümüz kaldı bana yaşayanlar doğumdan bi hafta sonra tamamen geçtini söylüyolar inşşşşşşş. öyle olur yoksa resmen uyuz oldum diyom ben ya:sinifsinif::sinifsinif:aklinialirimsmile
Uyuyamayan anneler burada bakıyorum da.Valla artık şöyle deliksiz uyumayı öyle özledim ki yok anam bi o yana dön bu bu yana ölüp bitiyorum yatakta.aklımda doğum ile ve bebek ile ilgili bir sürü soru? Ufff Ufff...
HImm anladım canım,İlk doğumum normaldi. Bu benim ikinci bebeğim. 6 yaşında oğlum var. Ama kızım ters duruyor. Dönemez artık dedi. Boynuna da kordon dolanmış zaten.USG ölçümlerinde 4-5 gün geriden gidiyor. Bu sorun olmaz dedi doktorum ama minyon olacak kesin bende öyle sayılırım. Bu listede saydıklarını ise ben hergün yiyorum zaten. senin bebiş kaç kilo şimdi canım?
Canım geçmişi okuyamadım da anlamadım noldu ki neden tek korkum sezeryan olmasın filan didin???
Günayyyddıııııınn olumunekankayizsmile
Bir gunaydinda benden
nazli oglumla bekliyoruz:) kilometreleerce yuruyus yaptiiim evde comelir vaziyette oturuyorum:) ama yokkk
carsamba gunum doluyor ve o gune suni sanci vurulacak (esim 10 gunlugune gelebildigi icin)
insallah o gune kadar kendiliginden gelir bugun NSTm var acilma olup olmadiginida kontrol edecek ebe.. Rabbim hayirlisiyla guzel dogumlarla saglikli bebisler versin[/QUTE]
amin canım cümlemize
iyi yürüyüş yapıyorsun ben yarım saatten fazla yürüyemiyorum sağ bacağıma vuran bir kasık ağrısıyla inliyorum resmen :gitme:
benimde yarın muaynem olacak inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz olumunekankayizsmile
Uykusuz bir gece geçirdik bilmiyorumkismilenasılsınız ana-oğul kaydirigubbakcemile2
Bir gunaydinda benden
nazli oglumla bekliyoruz:) kilometreleerce yuruyus yaptiiim evde comelir vaziyette oturuyorum:) ama yokkk
carsamba gunum doluyor ve o gune suni sanci vurulacak (esim 10 gunlugune gelebildigi icin)
insallah o gune kadar kendiliginden gelir bugun NSTm var acilma olup olmadiginida kontrol edecek ebe.. Rabbim hayirlisiyla guzel dogumlarla saglikli bebisler versin[/QUTE]
amin canım cümlemize
iyi yürüyüş yapıyorsun ben yarım saatten fazla yürüyemiyorum sağ bacağıma vuran bir kasık ağrısıyla inliyorum resmen :gitme:
benimde yarın muaynem olacak inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz olumunekankayizsmile
sende insallah yarin guzel haberlerle gelirsin
evet sirf bebis asagi insin diye bir yuruyus yapiyorumki yanimdaki zor yetisiyor bana:) evi yaklastikca vucudum artik dur diyor ama :bbo:
suni sanci icin sali aksami hastaneye yatisim olacak gece boyu suni sanciyi yiyip hic acilma olmazsa diye korkuyorum bugun insallah iyi bi seyler soylerler artik boshayallersmile
Oyy maşaallah iyi yürüyorsun gerçektenBir gunaydinda benden
insallah o gune kadar kendiliginden gelir bugun NSTm var acilma olup olmadiginida kontrol edecek ebe.. Rabbim hayirlisiyla guzel dogumlarla saglikli bebisler versin
Nerdeydin ki egecim?günaydınnnnn kıslar artık evimdeyim :))))) doğuma 8 gün kaldı ve cokkk karışık ruh hali içindeyim
Alıngan olma bakimm alsanaalsanasmilegünaydın herkese....BEN YİNEDE YAZIYORUM KİMSELER BANA YAZMASADA KAÇ KEZ YAZDIM KAÇ GÜNDÜR KÜSTÜM KENDİ KENDİME YAZMADIM...YAZMICAM DA KİMSE GÖRMÜYO NASIL OLSA..SANIRSAM SONRADAN GELENLERİ ARANIZA ALMIYORSUNUZ..NAPAYIM BENDE SİZİN YAZILARINIZI OKUMAKLA YETİNİYORUM..HERKESİN BEBEĞİ SAĞLIKLA DOĞAR İNŞALLAH.BENİMDE BUGÜN 16.00 DA DOKTOR RANDEVUM VAR..GERÇİ CEVAP YAZAN OLMAZDA EN AZINDAN BEN SÖYLEMİŞ OLAYIM...36+5 BENIMDE:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?