2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[
Nerdeydin ki egecim?

calıştım 37.haftama kadar :))) şimdi inzivaya cekildim
ah bu kocalar hepsini toptan neyse....klava: zaten eşlere kalsa çalışırken doğur umurlarına gitmez...hemen eskiki kadınlar nasıl doğruyomuş der dururlar.ama eski ki doğruan kadınlar bizim yediğimiz herşey içtiğimiz herşey gibi hormonlu zehirli gıdalarmı yiyip içiyodu sanki:sinifsinif:

ege seninde gunun bellidir o zaman.. sezeryandan cok korkuyorum ben birde hic hazirlikli degilim son anda olursa nasil olur bilemiyorum onceden bilmek bi nevi iyi kendini hazirliyorsun:) insallah hersey yolunda gidecektir bu kabuslar bizi rahat birakmayacak sanirim doguma kadar

amin cümlemizin
evet canım normal diyor doktorum
bakalım yarın ne diyecek çok merak ediyorum
benim meraklılar çok canım
sempatiksalakcinni
hımm iyi o zaman
hayırlı haberlerle gel inş. çatı muayenen de iyi geçer

sempatiksalakcinni
[
calıştım 37.haftama kadar :))) şimdi inzivaya cekildim
Maşaallahh nasıl dayandın guclubacismile, hazırlıklarını kimler yaptı peki

benim36+5 erkek bebek..senin azmı kaldı doğuma normalmi sezeryanmı.valla ben normal istemiyorum zaten 27 haftalıkken erken doğumn olcaktı 4 gün hastanede kaldım gelen baktı giden baktı canım çok yandı..o yüzden normal istemiyorum...bebekde aki normal doğum şeklinde ne vardı ters olsaydı doktor da normal dığum diyip duruyo zaten bugün başka doktora gidiyorum..kurtuldum o kendini beğenmiş doktordanzemuszemus

hımm iyi o zaman
hayırlı haberlerle gel inş. çatı muayenen de iyi geçer

sempatiksalakcinni
sağ ol canım aklinialirimsmile

hakkında hayırlısı olsun canım
kaydirigubbakcemile5

senin sezeryanmı olucak ne kadar kaldı..doktorunmu dedi sezeryan diye yoksa kendinmi istedin..eniyisi sezeryan acısı normal doğumdan daha geç iyileşiyomuş ama olsunn.a.s

benim üstelik hiç kimsemde yok tek başımayım bi tek eşim var zaten o ancak çay yapmasını biliyo..ama olsun ALLAH yardım eder hiç korkmuyorum opuyorumnanaktan

[

Maşaallahh nasıl dayandın guclubacismile, hazırlıklarını kimler yaptı peki[/B][/QUOTE]

yardımcı kadınım var her hafta gelen o yardım etti . Annem geldi arada .benm hamileliğimin ilk ayları cokk kötüydü yürüyemedim o derece belim tutuldu sonradan acılınca kendimi ii hissettim

yok baharim ben normal dogum istiyorum carsamba gunu tam 40 haftalik oluyorum
insallah kendiliginden gelmesini bekliyorum ama gelmezsede sali aksami yatisim olacak carsamba gunu suni sanci ile normal dogumu deneyecegiz... son 2 gunum yani
ben sezeryani hic istemiyorum tabii mecburi bi durum olmazsa.. o zaman elden bir sey gelmez

hayirlisi olsun ege.. rahat bi sezeryan olur insallah burda okudugumuz kadariyla cogu ertesi gun ayaklanmis umarim senin icinde oyle olur

1 saat sonra NSTm var ayyy insallah dolu sanci cikar:) acilmada baslamistiiiiirrr
yarin aksam hastaneye gidip sanci verin demek cok tuhaf olacakkkk

az kalmış bi kaç güne bebeğin kucağında inşallah.....allah büyüdüğünü göstermeyi nasip etsin inşallah..suni sancıda çok kötü kaz kez gördüm..ben çok normal doğum gördüm hatta birinde kendim yardımcı oldum ..o yüzdenmidir nedir çok korkuyorum normalden..:çok üzgünüm:

17 mart sabah 8 die gün kesti dr um
seninde az kalmış..hayırlıysıyla inşallah kucağına alırsın..bolbol sütün gelir inşallahh.senin neden sezeryan acaba..tersmişmi senmi istedin..benimkiside bugün dümebelek çalıyo içerde resmen allahım ya çıkartıp yicem elini ayağını şimdi :sm_cool:

bence sen bugün doğurursun içime öle doğdu sanki ağrıların varmı...oofff sen yürüyemiyosundurda şimdi penguen gibi olmuşsundur bende öyleyim 2 haftadır çünki...

amin baharim tsk ederim evet insallah yyarindan sonraki gun kucagimda olacak bebisim hic dusunemiyorum hayal gibi geliyor..
normal dogum zor ama dilegim o insallah son anda sezeryan olmam en kotusu o sanirim hem sanciyi cekmek hem sonunda sezeryan olmak
sen gormussun ve sanirim gozunu korkutmus biraz:)

aminnnnn canımcım hepimiz sağsalim alalım kucaklarımıza bol bol sütümüz gazsız bebeklerimis olsunnn :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…