- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.261
ah bu kocalar hepsini toptan neyse....[
Nerdeydin ki egecim?
calıştım 37.haftama kadar :))) şimdi inzivaya cekildim
hımm iyi o zamanamin cümlemizin
evet canım normal diyor doktorum
bakalım yarın ne diyecek çok merak ediyorum
benim meraklılar çok canım sempatiksalakcinni
Maşaallahh nasıl dayandın guclubacismile, hazırlıklarını kimler yaptı peki[
calıştım 37.haftama kadar :))) şimdi inzivaya cekildim
sağ ol canım aklinialirimsmile
hımm iyi o zaman
hayırlı haberlerle gel inş. çatı muayenen de iyi geçer
sempatiksalakcinni
benim36+5 erkek bebek..senin azmı kaldı doğuma normalmi sezeryanmı.valla ben normal istemiyorum zaten 27 haftalıkken erken doğumn olcaktı 4 gün hastanede kaldım gelen baktı giden baktı canım çok yandı..o yüzden normal istemiyorum...bebekde aki normal doğum şeklinde ne vardı ters olsaydı doktor da normal dığum diyip duruyo zaten bugün başka doktora gidiyorum..kurtuldum o kendini beğenmiş doktordanzemuszemus
senin sezeryanmı olucak ne kadar kaldı..doktorunmu dedi sezeryan diye yoksa kendinmi istedin..eniyisi sezeryan acısı normal doğumdan daha geç iyileşiyomuş ama olsunn.a.sege seninde gunun bellidir o zaman.. sezeryandan cok korkuyorum ben birde hic hazirlikli degilim son anda olursa nasil olur bilemiyorum onceden bilmek bi nevi iyi kendini hazirliyorsun:) insallah hersey yolunda gidecektir bu kabuslar bizi rahat birakmayacak sanirim doguma kadar
ege seninde gunun bellidir o zaman.. sezeryandan cok korkuyorum ben birde hic hazirlikli degilim son anda olursa nasil olur bilemiyorum onceden bilmek bi nevi iyi kendini hazirliyorsun:) insallah hersey yolunda gidecektir bu kabuslar bizi rahat birakmayacak sanirim doguma kadar
az kalmış bi kaç güne bebeğin kucağında inşallah.....allah büyüdüğünü göstermeyi nasip etsin inşallah..suni sancıda çok kötü kaz kez gördüm..ben çok normal doğum gördüm hatta birinde kendim yardımcı oldum ..o yüzdenmidir nedir çok korkuyorum normalden..:çok üzgünüm:yok baharim ben normal dogum istiyorum carsamba gunu tam 40 haftalik oluyorum
insallah kendiliginden gelmesini bekliyorum ama gelmezsede sali aksami yatisim olacak carsamba gunu suni sanci ile normal dogumu deneyecegiz... son 2 gunum yani
ben sezeryani hic istemiyorum tabii mecburi bi durum olmazsa.. o zaman elden bir sey gelmez
1 saat sonra NSTm var ayyy insallah dolu sanci cikar:) acilmada baslamistiiiiirrr
yarin aksam hastaneye gidip sanci verin demek cok tuhaf olacakkkk
seninde az kalmış..hayırlıysıyla inşallah kucağına alırsın..bolbol sütün gelir inşallahh.senin neden sezeryan acaba..tersmişmi senmi istedin..benimkiside bugün dümebelek çalıyo içerde resmen allahım ya çıkartıp yicem elini ayağını şimdi :sm_cool:17 mart sabah 8 die gün kesti dr um
günaydın herkese
selamlar
gelincik bilki ne zaman yürüyemez hale geldin ertesi gün doğum yaparsın ben en son gün zor yürüdüm yokuştan nine gibi çıktım 2 gün sonra bebişim doğdu benimde suni sancıyla 39 hafta 1 günlükken oldu
normaldir canım az kalmış hepiniz hayırlısıyla doğum yaparsınız inşallah
günaydın kıslar..kaydirigubbakcemile2yeni bi haftaya dahada bi umutla başliorum bebişim her an gelicek gibi..sancılarım arttı..cumartesi pazarı resmen kasılmalarla gecirdim..bugün tık yok ama..MUTLU doguma yakın yürüyemedim demişssin canım dün bende bi markete cıkayım dedim eşimle yokuş yukarı yürüyemedim ya aşşagıya bi basınç ve kasılmalar karnımda sürekli sertleşme ve toplanbmalar oldu..bende insallah 2 güne alırım yavyumu kucagıma ama bugün tık yok tetikteyim..yarında randewum..su kahrolası catı muynem var ..eyvahedigeldismilehüjyen zaten drlar yarım saat öneriyorlar
bahar alınma hamilelikte oluyor böyle bizimde mesajlara her zaman yanıt gelmeyebiliyor senin daha var nisan annesimi olacaksın yoksa
kızlar şu sorumda doğum yapan annelere eğer okurlarsa cevap yazsınlar benim bebek toplamda iki göğsümü 15 dk emmesine rağmen hala ağlıyor veriyorum kabul etmiyor bizde mama veriyoruz yeterli kilo almadığı için sizler kaç saat arayla kaç dk emziriyorsunuz
bence sen bugün doğurursun içime öle doğdu sanki ağrıların varmı...oofff sen yürüyemiyosundurda şimdi penguen gibi olmuşsundur bende öyleyim 2 haftadır çünki...yok baharim ben normal dogum istiyorum carsamba gunu tam 40 haftalik oluyorum
insallah kendiliginden gelmesini bekliyorum ama gelmezsede sali aksami yatisim olacak carsamba gunu suni sanci ile normal dogumu deneyecegiz... son 2 gunum yani
ben sezeryani hic istemiyorum tabii mecburi bi durum olmazsa.. o zaman elden bir sey gelmez
seninde az kalmış..hayırlıysıyla inşallah kucağına alırsın..bolbol sütün gelir inşallahh.senin neden sezeryan acaba..tersmişmi senmi istedin..benimkiside bugün dümebelek çalıyo içerde resmen allahım ya çıkartıp yicem elini ayağını şimdi :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?