- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.441
benim noo kimsede yok kimsenin nosuda bende yokk nasıl haber vericemsempatiksalakcinni
canım hasrete yaz istersen o maşallah zehir gibi duyurur burdan.
oda olur canım sen hayırlısıyla bir kurtulda gerisi kolayhasrette bu aralar pek müsait olamıyo, neyse eve gelince duyururum bende size:))
hele bir o gün olsunda hayırlısıyla..
kızlar uykum geldi ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın iyi geceler,
Kızlar ben çok kötüyüm.. Belim ağrıyor. 1o dk bir tuvalete gidiyorum ve sancım yok.. Normal doğumu bekliyoruz.. C.tesi doktorum 1 hafta sonra görüşelim dedi.. Brn 39 haftalık oldum ne çatı muanesi ne alttan muane.. Açılma olsa ben nasıl anlarım.. sancı yok..Sizlerden son haftaya kadar gelipte alttan muane olmayan varmı?
tatlım Rabbim sağlık ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar ben çok kötüyüm.. Belim ağrıyor. 1o dk bir tuvalete gidiyorum ve sancım yok.. Normal doğumu bekliyoruz.. C.tesi doktorum 1 hafta sonra görüşelim dedi.. Brn 39 haftalık oldum ne çatı muanesi ne alttan muane.. Açılma olsa ben nasıl anlarım.. sancı yok..Sizlerden son haftaya kadar gelipte alttan muane olmayan varmı?
Günaydın a.s.
Saat 2 de uyudum 5 te uyandım daha da uyuyamadım
Malum doktora gideceğim heyecan dorukta
Dün Bosna arkadaşım mesaj çekmişti unuttum aktarmayı
hepinize selamı var yeni doğuran anneleri tebrik ediyor
bebişiyle uğraştığı için nete giremiyormuş
evde sancısı tutmuş sonra suyu gelmiş hastanede 5 saat sancı çekmiş
fakat bebek aşağı inmemiş suni sancı kendisi istememiş ve genel anestezi ile sezeryan olmuş
hiç bir zorluk çekmediğini de belirtmiş ayrıca
işte böyle
günaydın kızlar nasılsınız doğum yapan arkadaşları tebrik ederim yapacaklarda Allah yardımcınız olsun. kızlar almadı iseniz mutlaka göğüs ucu kremi ve göğüs pedi alın. ben 24'lü bir kutu akmıştım pedi bitmek üzere çok gerekli. göğüslerim emzirirken çok acıyo emziren anneler sizdede oluyor mu ne yapabilirim.
günaydın sonunda istediğim bildiğim doktoruma gittim dün..sezeryana alıcak günde verdi 19 mart..aslında normal doğum şeklinde bebek ama..bugüne kadar çok muayene rezaletliği yaşadığım için ebeleride sevmiyorum..bundan önceki doktor aşırı ilgisiz.ama bu doktorum kaç yıllık hem sülalem ona gidiyo..zaten normal doğumdan korkuyorum..bence iyi oldu gibi ama bakalım kaderde ne varsa..hilos senin neden sezeryan canımopuyorumnanaktanAşkolsun şeker .Merhabalar.İnşallah güzel haberler getirirsin..bu arada bende 36 +5 im.seninle aynı :) bana doktor 17 mart sezeryan dedi tarih olarak. senin normal i sezeryan mi? bebekten güzel haberler getir.mucckkkkk
Burda herkez birbirine cvp vermeye çalıır inan .bazen çabuk ilerliyo kaçıyr gözden alınma güzel hamiş:)))))))))))
bişey sorucam kızlar size..hamileliğimin ilk 3 ayından sonra iki göğsümdende sıktığımda sıvı geliyodu su şeklinde...bi kaç ay sonra sarı renkte geldi ama kendiliğnden gelmedi hiç üstelik az geliyodu...şimdi hiç gelmiyo acaba sütüm olmıcakmı çok üzülüyorum çokkkkkk..düşünmekten mi kesildi yoksa tekrar gelirmi 19 martta doğum nasipse acaba doğar doğmaz süt gelirmi gelmezmi???lütfen cevaplayan lar olursa çokkk çokkk sevinirim :sinifsinif:günaydın canım.iyi dileklerin için çok teşekkürler.ben persembe kontrole gittiğimde söyledim doktoruma göğüs ucu kremini o da garmastan diye bi krem yazdı şimdiden sürmeye başla dedi.göğüs pedini de alıp hastane çantasına koymuştum zaten.yine de tavsiyelerin için tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?