2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben çok kötüyüm.. Belim ağrıyor. 1o dk bir tuvalete gidiyorum ve sancım yok.. Normal doğumu bekliyoruz.. C.tesi doktorum 1 hafta sonra görüşelim dedi.. Brn 39 haftalık oldum ne çatı muanesi ne alttan muane.. Açılma olsa ben nasıl anlarım.. sancı yok..Sizlerden son haftaya kadar gelipte alttan muane olmayan varmı?

canım öncelikle az kalmış sende benim gibisin...Her doktor bir kere çatı muayenesi yapacak diye bisey yok aynen benim doktorumda yapmaz zamanın dolmasını bekliyor.Şöyle anlarsın ablamın anlattıklarına göre adet olacakmışsın gibi ağrıların olur ve kanlı mukus(nişan deniliyor) gelirmiş.Doktorumda zaten söyledi bir hafta içinde nişan ,akıntın olursa haber ver ve hastaneye gelirsin dedi bu doğuma hazırlık olduğunu belirtir dedi.Sonra NST de sancıların sıklıklarına bakılır dedi 10 dk arayla olur doğuma hazırlıyor bebek kendini dedi.Hele suyun gelirse 1 saat içinde normal doğumun olur zaten dedi.Aynı şeyleri ablamda söyledi doktorumda o yüzden stres yapma.bende 1 dk arayla tuvalete gidiyorum ama az bisey yapıyorum bebek doğum kanalına hazırlık yapıyor hareketlerinde azalma olursa da hastaneye gel dedi ama şuan gayet iyiyiz bir sorun yok sadece beklemekten başka bisey yok elimizde

bende son haftamdayim cati muaynesi olmadim
yalniz artik haftada 2 kez kontrole gidiyorum 2 haftadi ve her gittigimde nts ye giriyorum
bebek henuz kanala girmedi, dr un oyledigi sancin olursa, suyun gelirse, kanaman olursa bebek hareketleri azalirsa hemen gel.
bekliyoruz bakalim.
herkese kolay dogumlar.

ben varım canım,ama bugün kadın doğumcu doktor başka bir yakınımla paylaştım bu durumu,sanırım doktorum normal yapmayacak dedim,alttan muayane yaptı mı dedi,yok dedim yapmayacakmış dedim ben sormuştum çünkü yapacak mısınız dedim yok dedi..
anlaşıldı dedi doktorun normal yapmayacak gerek duymamış dedi

Günaydın a.s.
Saat 2 de uyudum 5 te uyandım daha da uyuyamadım
Malum doktora gideceğim heyecan dorukta

Dün Bosna arkadaşım mesaj çekmişti unuttum aktarmayı
hepinize selamı var yeni doğuran anneleri tebrik ediyor
bebişiyle uğraştığı için nete giremiyormuş

evde sancısı tutmuş sonra suyu gelmiş hastanede 5 saat sancı çekmiş
fakat bebek aşağı inmemiş suni sancı kendisi istememiş ve genel anestezi ile sezeryan olmuş
hiç bir zorluk çekmediğini de belirtmiş ayrıca

işte böyle

sana da günaydın canım.hadi inş hayırlı haberlerle gelirsin.

günaydın kızlar nasılsınız doğum yapan arkadaşları tebrik ederim yapacaklarda Allah yardımcınız olsun. kızlar almadı iseniz mutlaka göğüs ucu kremi ve göğüs pedi alın. ben 24'lü bir kutu akmıştım pedi bitmek üzere çok gerekli. göğüslerim emzirirken çok acıyo emziren anneler sizdede oluyor mu ne yapabilirim.

günaydın canım.iyi dileklerin için çok teşekkürler.ben persembe kontrole gittiğimde söyledim doktoruma göğüs ucu kremini o da garmastan diye bi krem yazdı şimdiden sürmeye başla dedi.göğüs pedini de alıp hastane çantasına koymuştum zaten.yine de tavsiyelerin için tşk

günaydın sonunda istediğim bildiğim doktoruma gittim dün..sezeryana alıcak günde verdi 19 mart..aslında normal doğum şeklinde bebek ama..bugüne kadar çok muayene rezaletliği yaşadığım için ebeleride sevmiyorum..bundan önceki doktor aşırı ilgisiz.ama bu doktorum kaç yıllık hem sülalem ona gidiyo..zaten normal doğumdan korkuyorum..bence iyi oldu gibi ama bakalım kaderde ne varsa..hilos senin neden sezeryan canımopuyorumnanaktan

söylemeyide unuttum bebek kiloluymuş daha 12 gün önce 2600 grdı..dün baktı 3200..19 marta kadar 3700 olur dedi geçebilir de dedi...eğer ayın sonunu beklersem 4500 olucakmış boyuda uzun boylu bi bebek dedi doğuma kadar 54 cm olurmuş...babam tarafına bana çekmiş eşim kısa boylu aileside öyle kaydirigubbakcemile3zaten bende 4500 nasıl dıoğurcam

bişey sorucam kızlar size..hamileliğimin ilk 3 ayından sonra iki göğsümdende sıktığımda sıvı geliyodu su şeklinde...bi kaç ay sonra sarı renkte geldi ama kendiliğnden gelmedi hiç üstelik az geliyodu...şimdi hiç gelmiyo acaba sütüm olmıcakmı çok üzülüyorum çokkkkkk..düşünmekten mi kesildi yoksa tekrar gelirmi 19 martta doğum nasipse acaba doğar doğmaz süt gelirmi gelmezmi???lütfen cevaplayan lar olursa çokkk çokkk sevinirim :sinifsinif:

neyse ben hiç uyumadım sabaha kadar oturdum düşüne düşene kendimden geçtim..şimdi biraz uzanayım kalktığımda yazdıklarınızı okuycam mutlaka bebeklerinizi öpüyorum sizi değilkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…