- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.001
ben biraz dışarı çıkıp yürüyüş yapayım açılıma katkıda bulunalım
hade hayırlı haberlerle gel inşallah,bebegini kucagına alırsın..kızlar sanırım benim doğum başladı,kanlı akıntım geldi,nişan bugün saar 9.30 gibi,hafif sancım var adet sanıcısı gibi,geceden beri,saat 1 gibi gidicem doktora,bakalım ne olacak bu süreçte..
dua edin kızlar,ihtiyacım olacak,hepinizi öptüm..
bende aynıyım cnm,bazen yataga yapışıp hiç bir tarafa dönemiorum,Benim geceleri çok ağrım oluyor malum bölgedeki kemikler kırılmış gibi ağrı yapıyor
Yatakta sağa sola dönmek işkence halini aldı... yarım saatte bir tarafa dönebiliyorum ancak...
Eşim acıyor halime bu kemik ağrılarını yaşayan yok mu başka ? :sm_confused:
iyi o zaman bende çatım açılmıyor normal doğuramam diye korkuyorum öyle ağrılarım oldukça...
beklemek çok zormuş ya Rabbim hepimizi kurtarsın bu süreçten...
sabah abim aradı rüyamda seni gördüm doğurdun mu diyor ?
her gün böyle biri arıyor mutlaka doğursam habersiz kalacaklar sanıyorlar... sempatiksalakcinni
Kızlar Kussebfilaldan haber ;
Doğan bebek 3420 grm Epidural Sezeryan olarak dünyaya geldi..
Titremesi varmış Herkese selamlar diyor...
Kızlar Kussebfilaldan haber ;
Doğan bebek 3420 grm Epidural Sezeryan olarak dünyaya geldi..
Titremesi varmış Herkese selamlar diyor...
merhaba eftelcim nasılsın?hersey yolunda mı?
ey maşşallah,hadi Allahım analı babalı büyütsün Allah bağışlasın inşallah
nasılsın cnm,zeyno bebek nasıl ohhh mis gibi banyosunuda yapmış..
ama şu kafama takıldı biz yegenimi göbegi düşene kadar gün aşırı yıkamıştık,
dr mu yıkamamanızı söyledi..
Bİr_nokta nerelerdesİn doĞurdun muyoksa?
mrhaba cnm tşk ederim şimdilik yolunda,bebek aşagı düştü diyo görenler ama bende tık yok, sen ne durumdasın?
anladım cnm sorun olmasında şimdi bol bol yıkanır minikleriniz...tatlım hem kendi drum hem de çocuk drumuz göbeği düşene kadar yıkamayın sonra kurutmazsınız iltihap vs olur Allah korusun dedi,biz de göbeğin düşmesini bekledik bir gün sonrada yıkadık bi sıkıntı olmadı çok şükür
Yok canım yok bız doguramıcaz varya hıc umudum yok yarın bakalım yarın ne dıcek doktor
tşk canım bende uykusuzluk dışında iyiyim.aynen bende de tık yok ne ağrı ne sancı.seninle günlerimiz çok yakın.benim karnım biraz indi ama daha çok inmedi hala yukarda.bebişimin başı aşşağıda ama daha hala tam doğum pozisyonu almadı.sırtı sol tarafımda ayakları da sağ tarafımda.habire sağımda çıkıp duruyo ayakları :CüvCüv: benim zilli kızımın keyfi çok yerinde hiç galiba.
tatlım hem kendi drum hem de çocuk drumuz göbeği düşene kadar yıkamayın sonra kurutmazsınız iltihap vs olur Allah korusun dedi,biz de göbeğin düşmesini bekledik bir gün sonrada yıkadık bi sıkıntı olmadı çok şükür
anladım cnm sorun olmasında şimdi bol bol yıkanır minikleriniz...
sen normal bekliyosun demi cnm..
öyle görünüyo ama bugün anemonn un nişanı gelmiş o seninle aynıydı 1 günü vardı onun da sanırım doğuma gitti.onu duyunca umutlandım biraz.ben de dün doktordaydım herşey normal çıktı bizim kızın gelmeye niyeti yok doktor da en son haftaya cumaya kadar bekleriz dedi ama o zamana doğar herhalde dedi benim artık bekliyecek sabrım kalmadı ama
öyle görünüyo ama bugün anemonn un nişanı gelmiş o seninle aynıydı 1 günü vardı onun da sanırım doğuma gitti.onu duyunca umutlandım biraz.ben de dün doktordaydım herşey normal çıktı bizim kızın gelmeye niyeti yok doktor da en son haftaya cumaya kadar bekleriz dedi ama o zamana doğar herhalde dedi benim artık bekliyecek sabrım kalmadı ama
izmirdeyim senin bebek kaç haftalık acaba..ilkmi ikinci bebekmia.s.mrb baharım35.sende izmirdensin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?