2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bugün daha yeni oturdum kıçımın üstüne,
dr bol bol yürü dedi ama ben dışarı çıkamıyom üşeniyorum,
ama evde bir dk bile oturmuyorum,işe yararmı sizce..
hade hayırlı haberlerle gel inşallah,bebegini kucagına alırsın..
bende aynıyım cnm,bazen yataga yapışıp hiç bir tarafa dönemiorum,
eşim dönmeme yardımcı oluyo sagolsun..

Kızlar Kussebfilaldan haber ;
Doğan bebek 3420 grm Epidural Sezeryan olarak dünyaya geldi..
Titremesi varmış Herkese selamlar diyor...

ayy benide sabah sabah arıyolar tam uykuya daldıgım saat 09.00 hala dogurmadınmı diye,
bıktım valla bu sorulardan, iyice stres oldum..
filizcim dogum yapmış, gözü aydın,Allah analı babalı büyütsün..titreme kimde varmış bebektemi..

ey maşşallah,hadi Allahım analı babalı büyütsün Allah bağışlasın inşallah

nasılsın cnm,zeyno bebek nasıl ohhh mis gibi banyosunuda yapmış..
ama şu kafama takıldı biz yegenimi göbegi düşene kadar gün aşırı yıkamıştık,
dr mu yıkamamanızı söyledi..

nasılsın cnm,zeyno bebek nasıl ohhh mis gibi banyosunuda yapmış..
ama şu kafama takıldı biz yegenimi göbegi düşene kadar gün aşırı yıkamıştık,
dr mu yıkamamanızı söyledi..

tatlım hem kendi drum hem de çocuk drumuz göbeği düşene kadar yıkamayın sonra kurutmazsınız iltihap vs olur Allah korusun dedi,biz de göbeğin düşmesini bekledik bir gün sonrada yıkadık bi sıkıntı olmadı çok şükür

Selam herkese

Ne bı agrı ne bı sancı yok sureklı mıdeme tırmanıyor ben dogmıcam dıye dıretıyor bizim kız
Sinirden deliricem yaaaa mıllet hep dogurdu bız beklıyos böyle senağlamasenağlama

mrhaba cnm tşk ederim şimdilik yolunda,bebek aşagı düştü diyo görenler ama bende tık yok, sen ne durumdasın?

tşk canım bende uykusuzluk dışında iyiyim.aynen bende de tık yok ne ağrı ne sancı.seninle günlerimiz çok yakın.benim karnım biraz indi ama daha çok inmedi hala yukarda.bebişimin başı aşşağıda ama daha hala tam doğum pozisyonu almadı.sırtı sol tarafımda ayakları da sağ tarafımda.habire sağımda çıkıp duruyo ayakları :CüvCüv: benim zilli kızımın keyfi çok yerinde hiç galiba.

anladım cnm sorun olmasında şimdi bol bol yıkanır minikleriniz...
Yok canım yok bız doguramıcaz varya hıc umudum yok yarın bakalım yarın ne dıcek doktor

sen normal bekliyosun demi cnm..

öyle görünüyo ama bugün anemonn un nişanı gelmiş o seninle aynıydı 1 günü vardı onun da sanırım doğuma gitti.onu duyunca umutlandım biraz.ben de dün doktordaydım herşey normal çıktı bizim kızın gelmeye niyeti yok doktor da en son haftaya cumaya kadar bekleriz dedi ama o zamana doğar herhalde dedi benim artık bekliyecek sabrım kalmadı ama

ayaklarıyla çok sancı yapıyo sag tarafımda benimde soldada poposu,
hiç çıkası yok bunların keyfleri yerinde..
eltim hastaneye gitti ocakta yemegi varmış bir bakıpda geleyim..

canım ya o konu benimde çok kafamı karıştırıyor.kimi dr göbeği düşene kadar yıkamayın diyor kimiside yıkayın bisey olmaz diyor.benim ablama da dr göbeği düşene kadar yıkamayın demişti ama bi arkadaşıma da yıkayabilirsin sorun olmaz demişler.ama bencede en mantıklısı göbeği düşünce yıkamak.çünkü iltihaplanma ihtimali yüksek olur diğer türlü

anladım cnm sorun olmasında şimdi bol bol yıkanır minikleriniz...

sen normal bekliyosun demi cnm..

Evet canım o yuzden kızın keyfını beklıyoruz ne zaamn gonlu olacak bakalım yaa

Hayırlısı olsun yaaa ınsallah sorunsuz sekılde bebeklerımızı kollarımıza alırız bu kadar bekleyıpte sorun yasamak benı cok korkutuyor

canım azcık daha sabır çok az kalmış senin.eli kulağında her an gelebilir senin kız.benim kızım da öyle rahatı çok yerinde hiç gelmeye niyeti yok gibi.bana öyle geliyor ki benim kızda 40. haftayı zorlar hiç ne ağrım var ne sancım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…