2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayaklarıyla çok sancı yapıyo sag tarafımda benimde soldada poposu,
hiç çıkası yok bunların keyfleri yerinde..
eltim hastaneye gitti ocakta yemegi varmış bir bakıpda geleyim..

bizim bebişlerin muhtemelen pozisyonları aynı.benim de poposu ve sırtı solda.ayakları sağda.aynen bazen ayaklarını gerdiği zaman biraz canım acıyor,bazende kaburgalarıma vuruyor zilli.

sağol canım valla sabır diye diye geçirdim şu son 2 haftayı böylr şafak saymak ne zormuş hem doğum stresi artıyo hem ya sezaryan olursa diye endişe....hareketleri biraz azalsa hemen ne oldu acaba diye panik........vs..vs........neyse sağlıkla gelsinler de biz bekleriz ne yapalım.........

bencede en mantıklısı düştükten sonra

öyle canım ya dokuz ay geçiyor ama su son 2 hafta hiç geçmeyecek gibi geliyor insana.şimdi bende öyleyim şu iki haftanın geçmesini dört gözle bekliyorum.tabi dediğin gibi önemli olan onların sağlıklı olması.

benimde bugün 37+2 oldu erkek benimkisi benimde ilk sen normalmi düşünüyosun sezeryanmı doktorun iyimi herşeyi konuşabiliyomusun bari..ben kaç doktor değiştirdim şimdiki bildiğim doktor sezeryan yapıcak.19 marta nasipse 1 hafta var

Merhaba annecikler,
bugün çok işim var ama dayanamadım bir bakayım dedim vukuat var mı?
yarın temizlik için teyzemiz gelecek ona hazırlık yaptım. Allahım temzilik öncesi bu kadar uğraşıyorsam acaba temziliği ben yapsam nasıl yorulurum. danteller, örtüler, mutfak takımı v.s. yıkandı. çekmeceler, dolaplar düzeltildi... daha ütüler var.

bu arada birazdan duşa giricem sonra kayınpederime yasin okuyacağım.

sizler nasılsınız? var mı yaramaz durumlar?

canım benim ki kız.ben epidural normal düşünüyorum.15inde randevum var çatı muyenesi yapcak ona göre tam kesin karar vericez doktorumla..zaten doktorumda normal doğum yanlısı.ben 9 eylül ünv. hastanesinde bi doçente gidiyorum.muayene ücreti aylık 150 tl.doğuma girmek için de 800 tl allcak.doktorumdan çok memnunum.çok bilgili bir doktor ve sorduğun herseye sıkılmadan cevap veriyor.benim de bu 3. doktorum.inş sağlıkla alırsın bebeğini kucagına.

dikkat et canım kendini çok yorma.hadi iyi yürüyüşler sana.

yarım saat zor yürüdüm belime sancılar giriyor hemen eve geldim korktum yollarda doğururum diye sempatiksalakcinni

Yok Filizde varmış cnm Epidural Sezeryan olmuş sanırım onun etkisidir...

Ya bizde böyle 40. haftayı beklersek yandık
eyvahedigeldismile

amin herkes saglikla dogurur insallah..bende normal isterdim ama diger doktorlara bisey soramiyordum afedersin köpek gibi kapiyolardi benii.bu bildiğime gitmeye başladım bu doktorda sezeryan yapiyo hep...kısmetse işte cuma günü doğum inşallah çok ağrı çekmeyiz sonrasindada başındada alkisalkisalkis

canım çok yorma kendini.benimde her ay gelen bi ablam var.bende 1 hafta sonraya çağırcam.aynen dediğin gibi ben o yaparken yoruluyorum ki bana hiç bisey yaptırmıyor herseyi o yapıyo sürekli geldiği için herseyin yerini biliyor.ben yapsam ne olurum bilmiyorum artık.Allah kabul etsin şimdiden

herseyin hayırlısı canım.sen nerde doğum yapacaksın?

güzel erkek bebek isimleri varsa aklinizda söyleyin..ben googlede bakiyorum ama hicbirini begenmedim..benim bebek isimsiz olucak galiba.askere gidesiye kadar bulsam bi isim bariiizemuszemus

özel kocaman hastanesinde yapicam nasipse hic korkmuyorum bana bisey olurmu diye...ama cocuga sanki bisey olucakmis gibi geliyo ya bana bilmiyorumkismile

özel kocaman hastanesinde yapicam nasipse hic korkmuyorum bana bisey olurmu diye...ama cocuga sanki bisey olucakmis gibi geliyo ya bana bilmiyorumkismile

Allah korusun neden öyle kötü seyler düşünüyorsun.sakın öyle seyleri aklından geçirme iyi düşün ki iyi seyler olsun.inş sende bebeğinde sağlıklı bi sekilde kurtulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…