- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.021
ayaklarıyla çok sancı yapıyo sag tarafımda benimde soldada poposu,
hiç çıkası yok bunların keyfleri yerinde..
eltim hastaneye gitti ocakta yemegi varmış bir bakıpda geleyim..
canım azcık daha sabır çok az kalmış senin.eli kulağında her an gelebilir senin kız.benim kızım da öyle rahatı çok yerinde hiç gelmeye niyeti yok gibi.bana öyle geliyor ki benim kızda 40. haftayı zorlar hiç ne ağrım var ne sancım.
canım ya o konu benimde çok kafamı karıştırıyor.kimi dr göbeği düşene kadar yıkamayın diyor kimiside yıkayın bisey olmaz diyor.benim ablama da dr göbeği düşene kadar yıkamayın demişti ama bi arkadaşıma da yıkayabilirsin sorun olmaz demişler.ama bencede en mantıklısı göbeği düşünce yıkamak.çünkü iltihaplanma ihtimali yüksek olur diğer türlü
izmirdeyim senin bebek kaç haftalık acaba..ilkmi ikinci bebekmia.s.
sağol canım valla sabır diye diye geçirdim şu son 2 haftayı böylr şafak saymak ne zormuş hem doğum stresi artıyo hem ya sezaryan olursa diye endişe....hareketleri biraz azalsa hemen ne oldu acaba diye panik........vs..vs........neyse sağlıkla gelsinler de biz bekleriz ne yapalım.........
ben yürüyüşümü yapıp geleyim.....görüşürüz
benimde bugün 37+2 oldu erkek benimkisi benimde ilk sen normalmi düşünüyosun sezeryanmı doktorun iyimi herşeyi konuşabiliyomusun bari..ben kaç doktor değiştirdim şimdiki bildiğim doktor sezeryan yapıcak.19 marta nasipse 1 hafta var
dikkat et canım kendini çok yorma.hadi iyi yürüyüşler sana.
ayy benide sabah sabah arıyolar tam uykuya daldıgım saat 09.00 hala dogurmadınmı diye,
bıktım valla bu sorulardan, iyice stres oldum..
filizcim dogum yapmış, gözü aydın,Allah analı babalı büyütsün..titreme kimde varmış bebektemi..
Selam herkese
Ne bı agrı ne bı sancı yok sureklı mıdeme tırmanıyor ben dogmıcam dıye dıretıyor bizim kız
Sinirden deliricem yaaaa mıllet hep dogurdu bız beklıyos böyle senağlamasenağlama
amin herkes saglikla dogurur insallah..bende normal isterdim ama diger doktorlara bisey soramiyordum afedersin köpek gibi kapiyolardi benii.bu bildiğime gitmeye başladım bu doktorda sezeryan yapiyo hep...kısmetse işte cuma günü doğum inşallah çok ağrı çekmeyiz sonrasindada başındada alkisalkisalkiscanım benim ki kız.ben epidural normal düşünüyorum.15inde randevum var çatı muyenesi yapcak ona göre tam kesin karar vericez doktorumla..zaten doktorumda normal doğum yanlısı.ben 9 eylül ünv. hastanesinde bi doçente gidiyorum.muayene ücreti aylık 150 tl.doğuma girmek için de 800 tl allcak.doktorumdan çok memnunum.çok bilgili bir doktor ve sorduğun herseye sıkılmadan cevap veriyor.benim de bu 3. doktorum.inş sağlıkla alırsın bebeğini kucagına.
Merhaba annecikler,
bugün çok işim var ama dayanamadım bir bakayım dedim vukuat var mı?
yarın temizlik için teyzemiz gelecek ona hazırlık yaptım. Allahım temzilik öncesi bu kadar uğraşıyorsam acaba temziliği ben yapsam nasıl yorulurum. danteller, örtüler, mutfak takımı v.s. yıkandı. çekmeceler, dolaplar düzeltildi... daha ütüler var.
bu arada birazdan duşa giricem sonra kayınpederime yasin okuyacağım.
sizler nasılsınız? var mı yaramaz durumlar?
amin herkes saglikla dogurur insallah..bende normal isterdim ama diger doktorlara bisey soramiyordum afedersin köpek gibi kapiyolardi benii.bu bildiğime gitmeye başladım bu doktorda sezeryan yapiyo hep...kısmetse işte cuma günü doğum inşallah çok ağrı çekmeyiz sonrasindada başındada alkisalkisalkis
yarım saat zor yürüdüm belime sancılar giriyor hemen eve geldim korktum yollarda doğururum diye sempatiksalakcinni
dün bende sağlık ocağına gittim ebe kontrole çağırmıştı.dönüşte bende öyle zor geldim normalde agrım yok ama dönüşte bi ağrı girdi alttan zor yürüdüm valla.aynen korktum yolda doğurcam diye.allahtan yanımda annem vardı.ben zaten tek basıma yürüyüşe çıkmıyorum artık ya eşim işten gelince çıkıyoruz yada annemle çıkıyorum.nolur nolmaz diye.
özel kocaman hastanesinde yapicam nasipse hic korkmuyorum bana bisey olurmu diye...ama cocuga sanki bisey olucakmis gibi geliyo ya bana bilmiyorumkismile
hndn82 sen izmirin neresindesin şuan...ben gaziemir tarafii..menderes yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?