- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.981
hadi gözü aydın olsun.tez zamanda toparlar inşallah
Kızlar Kussebfilaldan haber ;
Doğan bebek 3420 grm Epidural Sezeryan olarak dünyaya geldi..
Titremesi varmış Herkese selamlar diyor...
Insallah .............. Valla artik,kafam beynim dondu gece uyku uyuyamaz hale geldim,merak heyecan,hat safhada,bu hamilelik donemide hakkatane uzun donemmis yaa.. Gecmek bilmiyor hele bu son 5 hafta...!! Insallah cok bekletmez yaa bazilari 42. haftaya kadar bekliyor(( bi iki hafta daha bekleyemem gibi geliyor
Ya kızlar bişi sorcam,
Ben normal doğum yaparsam yanımda o sancıları çekerken eşim ve annemden başka kimseyi istemiyorum...Doğum başladığında haber vermek istemiyorum doğduktan sonra sölicem...ÇÜnkü patır patır dökülürler bende onları görmeyide istemiyorum onların beni görmelerini de istemiyorum...Hatta kayınvalideme bile doğduktan sonra sölemek istiyorum nasıl yapsam aceppp
Hijyenim; benimde eklemlerim ağrıyor resmen avuç içlerim şiş ve ayaklarımın üstü şişti doktorum normal bunlar demişti tuzu da az kullanırım bide ellerimi gerdiğimde çok ağrıyor
Ben geldimmm :)
Ama ne kadar kalabilirim bilmiyorum :)
Ne çok bebişimiz olmuş, hepsi de çok sağlıklı maaşallah...
merhaba bende bı mart annesı adayı olarak yenı katılıyorum...benim beklenen doğum tarihim 29 mart yalnız bebeğim hala ters(( bu duruma canım cok sıkılıyoor acaba bebeği 37. haftadan sonra dönen var mı? bana yardımcı olursanız sevinirim...
kızlar sanırım benim doğum başladı,kanlı akıntım geldi,nişan bugün saar 9.30 gibi,hafif sancım var adet sanıcısı gibi,geceden beri,saat 1 gibi gidicem doktora,bakalım ne olacak bu süreçte..
dua edin kızlar,ihtiyacım olacak,hepinizi öptüm..
Benim geceleri çok ağrım oluyor malum bölgedeki kemikler kırılmış gibi ağrı yapıyor
Yatakta sağa sola dönmek işkence halini aldı... yarım saatte bir tarafa dönebiliyorum ancak...
Eşim acıyor halime bu kemik ağrılarını yaşayan yok mu başka ? :sm_confused:
Ben ben bennnn. Sanki oturduğum yere yapışıyorum. Kaldırılmam için vinç gerekiyor. Bir kaç adım atmadan kemiklerim açılmıyor. Canım yanıyor. Bazen alt bacağıma, baldırıma bir kramp giriyor nasıl canım yanıyor. Bende yumrukluyorum orayı. Acı acıyı ancak bastırıyor.
guclubacismile az kaldı ya sabır cnm
handn haber yok malesef numarası kimsede yok çünkü
ya kızlar beni de bu uykusuzluk delirtecek.ne sancım var ne ağrım ama ona rağmen geceleri hiç uyuyamıyorum ancak gündüzleri biraz uyuyabiliyorum.o yüzden hiç gece olsun istemiyorum ya.yarın 38. haftaya gircem ama bende hiç ne sancı ne ağrı hiçbişey yok benim zilli kızımın yeri oldukça rahat galiba.daha karnım da çok fazla inmedi.bebeğimin başı aşagıya dönük ama daha doğum pozisyonu almamış dedi doktor.bende hissediyorum doğum pozisyonuna girmediğini çünkü ayakları sağ tarafımda habire ayakları sağımdan çıkıp duruyor.sağlık occağına kontrole gittim dün ebe hersey yolunda gayet iyi dedi.20 sinden önce bekleme gelmez daha dedi ya.
benim geceleri ağrım çok oluyor canım vajina kemiklerim kırılıyor sanki
dönerken çok acı çekiyorum
ama ona rağmen az buçuk uyuyorum çok şükür bir kaç gündür...
benim hemen hemen 15-20 gündür ağrım sancım her bişeyim var
ama ne gelen var ne giden böylesi daha kötü ağrısız geçirmen daha iyi bence... olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?