2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Kussebfilaldan haber ;
Doğan bebek 3420 grm Epidural Sezeryan olarak dünyaya geldi..
Titremesi varmış Herkese selamlar diyor...
hadi gözü aydın olsun.tez zamanda toparlar inşallah

al benden de o kadar canım...benim doktor da pzt siye doğmazsa gel bir bakalım dedi.şu son 15 gün 15 yıl gibi geldi bana yaa geçmiyo kızım da gelmiyo........:sm_confused:

slm anneler ve anne adayları;
Artık az zaman kaldı hepimiz için günlerimizi beklemek bizi yorsada sağlıkla geliyor bebeklerimiz...

Hijyenim; benimde eklemlerim ağrıyor resmen avuç içlerim şiş ve ayaklarımın üstü şişti doktorum normal bunlar demişti tuzu da az kullanırım bide ellerimi gerdiğimde çok ağrıyor

...E zaman daraldı artık ve kasıklarımda hala ağrılar var gece sağ sola dönmekte bende zorlanıyorum ama yapılacak bisey yok ....

Kussefibal;Sağlıklık sıhhatli bir doğum yapmış gözümüz aydın

ayrıca sessiz anne adaylarımızdan da doğum yapanlar olmuş Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olurlar inşallah.....

Hande oğluşunun resimlerini face koymuş çok şeker oğlu DEMİR'in ....Allah bağışlasın diliyorum burdan tekrardan

KUSSEBFILAL : doğum yapmış.Gözü aydın.Umarım ikside bir an önce toparlanırlar.Ne güzel minişi kollarında. Kocam artık sabırsızlandığını söylüyor.ben de tabi öleyim......Herkes kavuşşun bebiklerine sağlıkla inşallah...

filizcim de doğurmuşşş hayırlı olsun...
hiloş tatlım iyiyim şükür kaynanam gitse daha iyi olcam:)
kızlar bebeğim uyandı ben kacar...

Al benden de o kadar. Ama eşim böyl istemiyor. Ben yanımda birilerini istiyorum sen nasıl sıkıntıdaysan bende sıkıntılı olurum korkarım yanımızda biri olsun diyor. Sancıyı ben çekeceğim, acıyı ben yaşayacağım o korkacak pes yani. İnşallah bana verdiği sözü tutar. Hatta ben doğumdan bir iki saat sonra haber vermesini istedim. Bir yerde okudum ilk iki saati kendinizi ayırın. Bebeğiniz babasıyla annesiyle tanışsın. Bu çok özel zamanı başka koku ve seslerle bebeğiniz için kaosa çevirmeyin yazıyordu. Ben kızımla tanışayım koklayayım sonra gelen gelsin.

Ben geldimmm :)
Ama ne kadar kalabilirim bilmiyorum :)
Ne çok bebişimiz olmuş, hepsi de çok sağlıklı maaşallah...

Hijyenim; benimde eklemlerim ağrıyor resmen avuç içlerim şiş ve ayaklarımın üstü şişti doktorum normal bunlar demişti tuzu da az kullanırım bide ellerimi gerdiğimde çok ağrıyor

geçecek ,nşallah bebelerimizi kucağımıza alınca boshayallersmile

Ben geldimmm :)
Ama ne kadar kalabilirim bilmiyorum :)
Ne çok bebişimiz olmuş, hepsi de çok sağlıklı maaşallah...

Hoş geldin canım ne yapıyor senin kuzu

Bol yürüyüş yap demişti doktorum Sözünü tuttum. 37. haftada başı aşağıdaydı.

Allah hayırlısını versin, tez zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah.

Ben ben bennnn. Sanki oturduğum yere yapışıyorum. Kaldırılmam için vinç gerekiyor. Bir kaç adım atmadan kemiklerim açılmıyor. Canım yanıyor. Bazen alt bacağıma, baldırıma bir kramp giriyor nasıl canım yanıyor. Bende yumrukluyorum orayı. Acı acıyı ancak bastırıyor.

bu arada kusseb doğum yapmış ne güzel Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.ya ben laviniaebruyu merak ediyorum.hijyen haberin var mı?

guclubacismile az kaldı ya sabır cnm

handn haber yok malesef numarası kimsede yok çünkü

ya kızlar beni de bu uykusuzluk delirtecek.ne sancım var ne ağrım ama ona rağmen geceleri hiç uyuyamıyorum ancak gündüzleri biraz uyuyabiliyorum.o yüzden hiç gece olsun istemiyorum ya.yarın 38. haftaya gircem ama bende hiç ne sancı ne ağrı hiçbişey yok benim zilli kızımın yeri oldukça rahat galiba.daha karnım da çok fazla inmedi.bebeğimin başı aşagıya dönük ama daha doğum pozisyonu almamış dedi doktor.bende hissediyorum doğum pozisyonuna girmediğini çünkü ayakları sağ tarafımda habire ayakları sağımdan çıkıp duruyor.sağlık occağına kontrole gittim dün ebe hersey yolunda gayet iyi dedi.20 sinden önce bekleme gelmez daha dedi ya.

benim geceleri ağrım çok oluyor canım vajina kemiklerim kırılıyor sanki
dönerken çok acı çekiyorum
ama ona rağmen az buçuk uyuyorum çok şükür bir kaç gündür...
benim hemen hemen 15-20 gündür ağrım sancım her bişeyim var
ama ne gelen var ne giden böylesi daha kötü ağrısız geçirmen daha iyi bence... olumunekankayizsmile

az kaldı canım biraz daha sabır.evet haklısın bende halime şükrediyorum zaten en azından bu dönemleri de sancısız atlatıyorum.gece dönmekte bende zorlanıyorum.zaten uyuyamıyorum da sabaha kadar.bi de sağolsun annem çok yardımcı oluyor bana çok yorulmuyorum dinlenme fırsatım oluyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…